Merginos o kur gavot solidago?
Aš Funtukui pirkau homeopatinėje vaistinėje, ampulėmis, bet aš girdžiau, o ne leidau. Man taip gyd. liepė, nes jis labai silpnas buvo.
Zugučiui -
Lapyna - dėl siuntinuko, pasiderinsim, jei viskas gerai pavyks, paimsiu ir kas Merfei skirta, nes turėsim susitikti ir mano ir Busy batus atsiimti
Prastova labai prajuokino
o Belos laisškas išvis nukovė
beje namelis labai gražus tik paragauti vistik reik ekspertei leisti

Vaje, Šponkiuk, stiprybės jums abiems su Zugi
Bent jau mamai gal geriau?
Bela teisėtai piktinasi dvikojų diktatūra - na kaipgi šitaip apriboti katukų smalsumą ir gyvybinius (žaidimo) poreikius.
O Tytė vėl murkia ir voliojasi ant visų kampų. Akivaizdžiai jai meilės sezonas dar nebaigtas. Tik va bijau, kad bernai per šventes gali būti nepasiekiami.
Nesuprantu kaip normaliai naudotis ta nauja versija
Bela ignoruokite juoš patyš ateiš atšiprašyti Vakar guliašo atšišakiau, tai mašažą padarė
https://www.youtube....h?v=GsnikICAkvA
Vau, Giliukas į SPA centrą nuėjo masažu pasimėgauti šaunuoliai Giliuko dvikojai - nepamiršta kam jiems rankos duotos

Vidam,aš irgi sakiau ,kad bijau ,jog maniškiai mažę muš,ale pasirodo aš savo katinų nepažįstu

Aš tai dirbu, mamkai labai padedu, neabejo kad mamka labai džiaugiasi tokį padėjėją turėdama
Ir dar mergytės, pažiūrėkit kokia grožybė į mano namus atkeliavo atsiėmiau Zundytės siutinėlį su dovanėlėm, skirtom nuvežti Busy, o ten ir man dovanytė buvo, dabar štai puošia mano namus
Neiškenčiau neatnešusi ir jums parodyti Zundytės rankų darbelį
Eglutės neturiu, o ir ką ji viena mano namuose be manęs veiktų, tad dovanėlė puikiai ant lentynos įsitaisė
Zundyt - ačiū tau labai už šitą Kalėdinį gražuolį
O aš, tai direktoriui, tam kur ūkio reikalms, vietą parodžiau, nuo dubenėlio nuvariau. Tegul žino savo eilę, kol katinas nepavalgė, jokių valgymų šunims.
Grikutis darbštuolis.O koks ten rankdarbis dirbasi?
Giliuko mimika kaip visada nepakartojama
Oho, koks Zundytės darbas, nieko panašaus nesu mačiusi.