Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Merginos o kur gavot solidago? 

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 19, 18:36)
<p>Merginos o kur gavot solidago? </p>

Aš Funtukui pirkau homeopatinėje vaistinėje, ampulėmis, bet aš girdžiau, o ne leidau. Man taip gyd. liepė, nes jis labai silpnas buvo.
Atsakyti

Zugučiui :4u:  :4u:  :4u:  :4u: 

Lapyna - dėl siuntinuko, pasiderinsim, jei viskas gerai pavyks, paimsiu ir kas Merfei skirta, nes turėsim susitikti ir mano ir Busy batus atsiimti  :4u: 

Prastova labai prajuokino  :D  :D  o Belos laisškas išvis nukovė  :D  :D  :D  beje namelis labai gražus tik paragauti vistik reik ekspertei leisti  :D​ 

Atsakyti
Na Belos laiškelis, tai prajuokino biggrin.gif Keršto planus rengia dvikojams biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Vaje, Šponkiuk, stiprybės jums abiems su Zugi :4u: 

Bent jau mamai gal geriau?

Bela teisėtai piktinasi dvikojų diktatūra - na kaipgi šitaip apriboti katukų smalsumą ir gyvybinius (žaidimo) poreikius. :blink: 

O Tytė vėl murkia ir voliojasi ant visų kampų. Akivaizdžiai jai meilės sezonas dar nebaigtas.  :ax:   Tik va bijau, kad bernai per šventes gali būti nepasiekiami. :rolleyes: 

Atsakyti

Nesuprantu kaip normaliai naudotis ta nauja versija  :hmm:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 gruodžio 2016 - 20:18

Bela ignoruokite juoš patyš ateiš atšiprašyti :) Vakar guliašo atšišakiau, tai mašažą padarė :) https://www.youtube....h?v=GsnikICAkvA

d1a2f0cbfe277e98a3170cbabd5fa191939.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sagyte: 19 gruodžio 2016 - 20:40

Vau, Giliukas į SPA centrą nuėjo masažu pasimėgauti  :D  šaunuoliai Giliuko dvikojai - nepamiršta kam jiems rankos duotos  :D​ 

Atsakyti
Šponkiau laikykitės visi 4u.gif ,Solidagas paprastoj žmonių vaistinėje,jei neturi ,kiek žinau kai kurios vaistinės gali užsakyti ir atveža..Ale, Zugutis čia taip staigiai sublogėjo ,lyg nieko nesakei dėl to vėmimo ir va bac,per porą savaičių,gal tikrai dar kokių žolių ,solidago ir pagerės,ne vienam juk pagelbėjo 4u.gif 4u.gif .Mes su jumis 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vidam,aš irgi sakiau ,kad bijau ,jog maniškiai mažę muš,ale pasirodo aš savo katinų nepažįstu 4u.gif ,nes šnypštimo buvo tik pirmą savaitę ,paskui labai staigiai pradėjo atstumas mažėt ,o dabar tai Pupsė su Špulyte viena kitą prausia,Špulė Kolumbą po kambarį pavaiko ,jokių pykčių nėra wub.gif Neatsidžiaugiu tuo mažu padarėliu,kuris tiek gyvybės į namus įnešė..nenuvertink Nikitos,manau ,jai tikrai patiktų ,meinai juk iš viso geriečiai.. wub.gif
Atsakyti

Aš tai dirbu, mamkai labai padedu, neabejo kad mamka labai džiaugiasi tokį padėjėją turėdama

20161219_202550.jpg

Atsakyti

Ir dar mergytės, pažiūrėkit kokia grožybė į mano namus atkeliavo :) atsiėmiau Zundytės siutinėlį su dovanėlėm, skirtom nuvežti Busy, o ten ir man dovanytė buvo, dabar štai puošia mano namus

20161219_194621.jpg

Neiškenčiau neatnešusi ir jums parodyti Zundytės rankų darbelį

Eglutės neturiu, o ir ką ji viena mano namuose be manęs veiktų, tad dovanėlė puikiai ant lentynos įsitaisė :)

20161219_194557.jpg

Zundyt - ačiū tau labai už šitą Kalėdinį gražuolį :4u:

Atsakyti

O aš, tai direktoriui, tam kur ūkio reikalms, vietą parodžiau, nuo dubenėlio nuvariau. :didis: Tegul žino savo eilę, kol katinas nepavalgė, jokių valgymų šunims. :nail:

Grikutis darbštuolis.O koks ten rankdarbis dirbasi?

Giliuko mimika kaip visada nepakartojama :wub:

Oho, koks Zundytės darbas, nieko panašaus nesu mačiusi. c085.gif

9ca44a7dcc60.jpg

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 19 gruodžio 2016 - 21:25