Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Zundytės ir Magnunos grožiai wub.gif
Giliukaš, Bela dėkavoja už patarimą biggrin.gif

Grikelis ir Kruopa wub.gif

Dar ir dar kartą Zugiukui sveikatos 4u.gif
Atsakyti

Vampyrinis katinėlis... biggrin.gif

Magnučiuk, gal tave po darbo galiu rast ryt, apie 18 val.?

Erode - turėčiau 18 val parsirasti namo, paskambinsiu :4u:

Labas rytas

Atsakyti

Labas rytas :4u:  Kaip tamsu lauke ir šlapia, tik namuose ir tupėti.
Tu, mam, keliauk darbelin, bo guliašiukų nebus už ką pirkti, o aš už tave pamiegosiu. :nail:

Visoms geros dienos,sergantiems ir juos slaugantiems sveikatos :4u: 

1244fa142a75.jpg

Atsakyti

Labas rytas visoms.

Dukra ryte sako:

- mama- negaliu eitį mokyklą.

-Kodėl?

-Trišė neleidžia kuprinės pasiimti

-????

- Nueik- pati pamatysi

Nueinu- o ten...

c508262034b54114040ea17ae2f0b9c2854.JPG

Mūsų mažas pūkuotas drambliukas????

O pasirodo ir Grikis buvo vampyru pavirtęs.. kas čia vyksta? :blink: :blink: :blink:

Atsakyti

Sveikos, solidago turi žvėryno klinika, po darbo užlėksiu. Sakykit, o kiek man jo reikia? ir gal orientacinę kainą žinot? 
Šiąnakt nevėmėm. gal dėl to, kad keliausi bent kiek ją pamaitinti, kad nebūtų tuščiu skrandžiu ir rūgštys jo nedirgintų. Nežinau ar pasitvirtino pamaitinimas ar šiaip nevėmė.

Atsakyti
QUOTE(Šponkiukas @ 2016 12 20, 08:57)
<p>Sveikos, solidago turi žvėryno klinika, po darbo užlėksiu. Sakykit, o kiek man jo reikia? ir gal orientacinę kainą žinot? 
Šiąnakt nevėmėm. gal dėl to, kad keliausi bent kiek ją pamaitinti, kad nebūtų tuščiu skrandžiu ir rūgštys jo nedirgintų. Nežinau ar pasitvirtino pamaitinimas ar šiaip nevėmė.
</p>

Labas rytas,
aš už solidago vieną ampulę mokėjau kažkur virš 2 Eur
Papildyta:
Dar kartą labas rytas visoms ir visiems 4u.gif

Trišė saugo šeimininkės kuprinę biggrin.gif O Grikutis, kaip visada wub.gif , vampyriukas biggrin.gif , geras katinėlis padeda mamkai.
Labai gražus darbelis Zundytės thumbup.gif
Moliukas kad nosytę slepia.

O čia su Friske bandėm aiškintis santykius, bet į ją pažiūrėjus, neatrodo kad ką nors suprato biggrin.gif
vartotojo įkelta nuotrauka

Balta sniego pusnis

mažė šildosi
Atsakyti

Šponkuti. aga, reikia stengtis pamaitinti nors kiek, nes kai Pedras apsinuodijęs buvo, man aiškino, kad neėdus skrandis ima pats save dirginti ir gaunasi užburtas ratas... blogiausiu atveju yra pieno mišinukas kačiukas lactadiet (pakučiais), ten daug gerų medžiagų yra.

Labas visoms, darbe nėra interneto, šeriu kompą nuo telefono, tai tik nosį įkišau pasilabinti  :4u:​ 

Atsakyti

Labukas,

pranešu, pas Niką stabilios psichikos eglutė ir dvikojai  :D​ 

Atsakyti
Solidago dozę gal Diinka patars, Šponkuti, labai tikiuosi, kad gerėsit.
Maniškiai ryja Katovit kaip išprotėję. Konservą Kingas taip sau, bet Tašė labai. Jai tokie paštetiniai patinka.

Kas čia... nuvampyrėjo katukai visi, musėk reikia eit česnako užvalgyt... unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Labas 4u.gif

Aš, matyt, perėmiau estafetę iš Apus. Jaučiuosi labai prastai: sloga, gerklė, skaudą akis, galvą ir visą kūną unsure.gif O darbe aš viena...

Bet vistiek viską suskaičiau ir giriu visas visas nuotraukas wub.gif

Ir atskirai noriu pagirti Zundytės darbelį wub.gif Labai labai gražu 4u.gif

Ir dar seku kaip sekasi Zugiukui.....siunčiu daug daug 4u.gif 4u.gif
Atsakyti

Sveiki Daredi....man nieko nelaužė, mane SLOGA taip buvo užlenkus kad nosis sutinus dar dabar ir šašais nuėjus....čia prieš vakarėlį...

Atsakyti

Labas rytas,
aš už solidago vieną ampulę mokėjau kažkur virš 2 Eur
Papildyta:
Dar kartą labas rytas visoms ir visiems 4u.gif

Trišė saugo šeimininkės kuprinę biggrin.gifO Grikutis, kaip visada wub.gif, vampyriukas biggrin.gif, geras katinėlis padeda mamkai.
Labai gražus darbelis Zundytės thumbup.gif
Moliukas kad nosytę slepia.

O čia su Friske bandėm aiškintis santykius, bet į ją pažiūrėjus, neatrodo kad ką nors suprato biggrin.gif

Balta sniego pusnis

mažė šildosi

Į Friskę pažiūrėjus- man kaip tik atrodo, kad ji VISKĄ suprato. Savaip.

Mažė kokia patiešna.. :wub:

Atsakyti