Įkraunama...
Įkraunama...

✼✼✼Mūsų katytės ir katinėliai✼✼✼

Labas merginos

Visom sveikatos, nesirkit, as vis galvoju kokiu rubu reiks isidet i Lietuva? nes cia tai orai mainosi per nakti kelis kart, nakti buvo gal 6-5 , o  8 ryto nukrito gal iki 3... 

Penktadieni mano MB raus 7 dantis, tsakant sventes smagios... Norejau Aist paklaust, ko jam galima, ko ne po tokiu rovimu? Vaistu kokiu pvz negalima

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Azucena: 20 gruodžio 2016 - 20:13
QUOTE(Azucena @ 2016 12 20, 21:13)
<p>Labas merginos</p>
<p>Visom sveikatos, nesirkit, as vis galvoju kokiu rubu reiks isidet i Lietuva? nes cia tai orai mainosi per nakti kelis kart, nakti buvo gal 6-5 , o  8 ryto nukrito gal iki 3... </p>
<p>Penktadieni mano MB raus 7 dantis, tsakant sventes smagios... Norejau <strong>Aist</strong> paklaust, ko jam galima, ko ne po tokiu rovimu? Vaistu kokiu pvz negalima</p>

Valgyt tai kaž ar valgys. Vaistų tai turėkit Ibuprofeno 600 mg ar 400 mg.
Maistas geriausia skystas.

Rūbai šilti, katinuk. Na, pas mus dabar žiauriai drėgna. Apie 0 laikosi. +5 - 4, -1 + 4...
Atsakyti

Sveikos. 

Azu, kaip jau Erodė parašė, turėjit ibuprofeno. Antibus gal pats chirurgas išrašys, jei manys, kad reikia. Valgyt minkštas tyres/sriubas. Pasisaugot.  :4u: 

Na štai pagaliau!!! Lapynos bulvių-moliūgų-sūrio apkepas su Šponkiaus kelmučiais!!!  :yahoo: 

IMG_5614.jpg

Atsakyti

Mergytės - dėl kalendorių, tai ryt vakare pasiimsiu ir išsiųsiu Azu ir kaunietėms, su Lapyna mums būtinai reik susitikti (susiskambinsim ryt vakare manau), Erendira - penktadienį per pietus turėčiau būti Šiaurės miestelyje, tai galėsiu užvežti kalendorių ir manau paliksiu tau ir visų kitų vilniečių kalendorius. Erode - tau kalendorių galėsiu užvežti vakare (irgi paskambinsiu)

Diinka, Lapyna - iš tos krūvikės kur ryt atkeliaus, galėsiu paimti Erendiros dalį (jeigu Erendirai tinka, penktadienį kartu su kalendoriumi užvešiu), Merfės dalį (galėsiu atiduoti nes Busy ir mano batus reiks atsiimti), Ritai į baublio gatvę irgi galėsiu paimti (Diinka - parašysiu į AŽ savo telefoną kad man pasiskambintų ir kaip nors sutarsim kaip atsiimti)

Atsakyti

Aist - nam nam nam  :essen: 

Aist - tau kalendorių galėsiu ketvirtadienį į kliniką užnešti per pietus, paliksiu administratorei, gerai?

Atsakyti

Colombos kalendorių galėsiu Lapynai atiduoti, Colombai iš Lapynos arčiau bus pasiimti negu iš manęs  :4u: 

Lieka Šponkutis ir Gielux.

Gielux - tu iki kelių rytoj dirbsi? 

Šponkuti - tau gal paštu išsiųsti?

Atsakyti

Sveikos, mes tfiu tfiu tfiu lyg nevėm. Bent jau neradau niekur, nebent kur užlindus tą padarė. Šiandien suleidau solidago, gavo kelis lašiukus žolelių. Peėdė truputį konservų, truputį sausiako.

o aš gavau kalėdinę dovaną iš MB, blykstę :) įkelsiu pora foto vėliau :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 gruodžio 2016 - 21:43

Šponkuti - džiugu dėl Zugučio, laikau kumštus, kad būklė gerėtų  :4u:  :4u: 

Atsakyti

Magnuna, mano kalendorių Lapynai perduok, mano mb pilaitėj dirba, tai paims :) Ačiū!

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Šponkiukas: 20 gruodžio 2016 - 21:32

Šponkuti - supratau  :4u: 

Atsakyti

Truputis Hipės:

DSC_1464.jpg

Atsakyti

DSC_1468.jpg

Atsakyti