Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Linute87 @ 2017 02 08, 16:35)
As ir uzmacius akcija parduotuvej nusipirkau Braun kompanijos termometra i ausyte ;) labai dziaugiuos nes kiek turejau tu paprastu visi pievas rode. O su situo pasimatavau savo ir vyro temperatura viskas kaip priklauso ;) sakiau bus jau du vaikuciai, jiems susirgus tiksliai temperatura zinosiu o nespeliosiu  mirksiukas.gif

Ačiū tokį ir įsigysiu paieškosiu mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 08, 16:43)
sia savaite LIDL turi buti kazkokia akcija termometram, tik kazin ar jie geri ir 12euru?
http://daugakciju.lt...idl-leidinys-37

o tie paprasti elektroniniai, tai man atrodo, kad tiik ju batareikia truputi paseda ir pradeda jie pievas rodyti smile.gif Nors ir pavojingi tie gyvsidabriniai, bet man jie patikimiausi atrodo iki siol, tik kad nebegausi ju.

Aha tie gyvsidabriniai patikimiausi ir man.Bet antikvaras jau turbūt. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 08 vasario 2017 - 18:43
QUOTE(Tommute @ 2017 02 08, 15:50)
Labukas. Kokius termometrus turite, kokius tikrai rekomenduotumėte  kūno temperatūrai matuoti? Mes normalaus neturim gero galvoju pats laikas įsigyti.
Papildyta:

Mes ir tyliai galvojam apie gryžimą į LT  smile.gif
Papildyta:
wingele -su pasimatymu  4u.gif Manoji irgi labai žemai įsitaisius kažkur prie kirkšnių man krapštosi.Tikiuosi apsivers neliks skersai.Nes patinka jai ten. smile.gif Tai žymėti pas tave mergytę sąrašiuke?  mirksiukas.gif
smelita - su gerom naujienom  4u.gif

Nea,dar nuspalvinam,koks 60proc.tikimybes kad mergaitė, nors mums šis variantas labai patiktų😀
Galvini termometrą naudojame jau 4m.,patenkinti.
Atsakyti

Sveikos :4u:  Oi, sunki diena šiandien darbe buvo, nežinau, kaip viską ir suspėt, atrodo, lyg mano apsukos sumažėjo ir nervuliukas pradeda imti, kai kažko nespėju... ech...

Dėl termometrų tai pasitikiu tik gyvsidabriniais ir labai į juos panašiais, bet kažkoks kitoks skystis ten yra (metalų lydynys). Tai rodo tiksliai, kaip ir gyvsidabrinis, tik tiek, kad sunkiau nusimuša. Bet kai kažkada, kai sūnus susirgo, o skaitmeninis parodė pieno riebumą (vietoj 38 terodė 37 laipsnius) tai supykau ir tas skaitmeninis iškeliavo į šiukšlinę :daktaras

Atsakyti

Jau po pasimatymo

Su geru pasimatymu  :didis: 

Prisijungiau ir as prie FB :) kokios graizios visos mamos!  :lady:  :thumb_yello:​ 

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 08, 18:50)
<p>Sveikos 4u.gif  Oi, sunki diena šiandien darbe buvo, nežinau, kaip viską ir suspėt, atrodo, lyg mano apsukos sumažėjo ir nervuliukas pradeda imti, kai kažko nespėju... ech...
</p><p>Dėl termometrų tai pasitikiu tik gyvsidabriniais ir labai į juos panašiais, bet kažkoks kitoks skystis ten yra (metalų lydynys). Tai rodo tiksliai, kaip ir gyvsidabrinis, tik tiek, kad sunkiau nusimuša. Bet kai kažkada, kai sūnus susirgo, o skaitmeninis parodė pieno riebumą (vietoj 38 terodė 37 laipsnius) tai supykau ir tas skaitmeninis iškeliavo į šiukšlinę doctor.gif
</p>

O kaip jie atrodo tie panašūs I gyvsidabrinius? Sudomino smile.gif
Atsakyti

Lygiai tokie pat, neatskirčiau ko gero, tik dėkliukas turi tokią kaip rankenėlę patogesniam nupurtymui :)

Aišku, gal mažuliukams su tokiais sunku matuoti būtų, bet mes šeimoj tokį ir naudojam :daktaras

Atsakyti
O man truputį sugadino nuotaiką... Bet jaučiu reik nekreipt dėmesio..
Žodžiu, vakar palikau kraują pas genetikę, šiandien pasiskambinau dėl atsakymo - "Labai blogi tyrimai, didelė DS rizika, pirmadienį atvažiuokite VVT, negaliu kalbėt, perskambinsiu." Skambučio nesulaukiau, bet... Tikrai žinau, kad jei ir ką - nu tikrai nieko nedarysiu. Tuo labiau, kad per echo visi išmatavimai ir atitikimai puikūs. Jaučiu spjausiu ir nesinervinsiu.
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 08, 20:36)
Žodžiu, vakar palikau kraują pas genetikę, šiandien pasiskambinau dėl atsakymo - "Labai blogi tyrimai, didelė DS rizika, pirmadienį atvažiuokite VVT, negaliu kalbėt, perskambinsiu." Skambučio nesulaukiau, bet... Tikrai žinau, kad jei ir ką -  nu tikrai nieko nedarysiu. Tuo labiau, kad per echo visi išmatavimai ir atitikimai puikūs. Jaučiu spjausiu ir nesinervinsiu.

O jūs darėt prisca? Jei taip tai tikrai neverta kreipti dėmesio!
Atsakyti

Ogo, o ne per vėlai dar tai Priscai? Nesijaudink, viskas bus gerai, aš ir per tą perėjau, žinau, kad sunku dėmesio nekreipti, ech, ta Prisca nelaiminga :unsure: 

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 08, 20:55)
<p>Ogo, o ne per vėlai dar tai Priscai? Nesijaudink, viskas bus gerai, aš ir per tą perėjau, žinau, kad sunku dėmesio nekreipti, ech, ta Prisca nelaiminga unsure.gif 
</p>

O perkūnas žino kas čia tokio. Išraše randu, kad paskirtas triplo testas , o nesant indikacijų invazinei Pd ar Nipt, tolimesnė priežiūra akušerio ginekologo.
Atsakyti

Ai tavo biški laikas mažesnis, tai čia ta Prisca II greičiausiai....Tai kažkokį tyrimą toliau planuoji?

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 08, 20:36)
Žodžiu, vakar palikau kraują pas genetikę, šiandien pasiskambinau dėl atsakymo - "Labai blogi tyrimai, didelė DS rizika, pirmadienį atvažiuokite VVT, negaliu kalbėt, perskambinsiu." Skambučio nesulaukiau, bet... Tikrai žinau, kad jei ir ką -  nu tikrai nieko nedarysiu. Tuo labiau, kad per echo visi išmatavimai ir atitikimai puikūs. Jaučiu spjausiu ir nesinervinsiu.

Na bet ką aš žinau šitaip drėbtelėti ir palikti...aš irgi manau, kad nėra ko nervuotis, nes pati sakai echo matavimai puikūs, o prie DS tokių nebūtų 4u.gif
O jeigu čia dar ta garsioji Prisca, tai tik nereikalingas nervų gadinimas...
Atsakyti