QUOTE(Veronija @ 2017 02 08, 22:42)
Sveikos merginos
Siandien darbe nusikaliau kaip suo

vos kojas parvilkau namo, masina pas meistrus, tai kulniavau pestute, bet oras neblogas, nebuvo taip salta kaip ryte
Del vaisiaus judesiu tai ir pas mane jie vos juntami ir reti, nors per ekoskopa maciau, kad ji labai aktyviai juda, bet as nejauciu nieko

tai gydytoja sake, kad tikrai nereikia nerimauti dar siame laike, jei judesiai bus vos juntami ir reti kokia 30 savaite tada sako ziurim tai bandau del to ramiai reaguoti,
del tu prisca tai kiek surantu kam virs 30 metu tai visoms jie blogus tyrimus rodo
Libaja, nesinervuok jeigu genetikes ekoskopas geras buvo
O gydytojos tai kai kurios tikrai idomios, pamenu kai tik pastojau ir keli testai parode, kad nescia kokia laiminga nulekiau pas gydytoja i poliklinika, kad patvirtintu nestuma, o ta man ir sako,ar gimdysit, nusprendet
Nu siaubas,kas per gydytoja,kaip pas tokia gimdyt???Cia dziaugiesi,o ji vos ne baisia alternatyva turi,kuri net nelegali...
Cia UK nepersistengia su priezura,pas midwife buvau gruodzio 21d.,o dabar tik kovo 10 paskirtas susitikimas,bet bent jau su sypsena paaiskina,paklausia,pati visada gali pasidalint savo abejonemis...
Geros visom rytdienos,o as darbuky naktineju😉dar 2 nakteles sia savaite,pirmadienis ir turesiu atostogu biskuti,pailsesiu pries isejima...