QUOTE(Veronija @ 2017 02 08, 22:42)
Sveikos merginos
Siandien darbe nusikaliau kaip suo
vos kojas parvilkau namo, masina pas meistrus, tai kulniavau pestute, bet oras neblogas, nebuvo taip salta kaip ryte
Del vaisiaus judesiu tai ir pas mane jie vos juntami ir reti, nors per ekoskopa maciau, kad ji labai aktyviai juda, bet as nejauciu nieko
tai gydytoja sake, kad tikrai nereikia nerimauti dar siame laike, jei judesiai bus vos juntami ir reti kokia 30 savaite tada sako ziurim tai bandau del to ramiai reaguoti,
del tu prisca tai kiek surantu kam virs 30 metu tai visoms jie blogus tyrimus rodo
Libaja, nesinervuok jeigu genetikes ekoskopas geras buvo
O gydytojos tai kai kurios tikrai idomios, pamenu kai tik pastojau ir keli testai parode, kad nescia kokia laiminga nulekiau pas gydytoja i poliklinika, kad patvirtintu nestuma, o ta man ir sako,ar gimdysit, nusprendet
Siandien darbe nusikaliau kaip suo
Del vaisiaus judesiu tai ir pas mane jie vos juntami ir reti, nors per ekoskopa maciau, kad ji labai aktyviai juda, bet as nejauciu nieko
del tu prisca tai kiek surantu kam virs 30 metu tai visoms jie blogus tyrimus rodo
Libaja, nesinervuok jeigu genetikes ekoskopas geras buvo
O gydytojos tai kai kurios tikrai idomios, pamenu kai tik pastojau ir keli testai parode, kad nescia kokia laiminga nulekiau pas gydytoja i poliklinika, kad patvirtintu nestuma, o ta man ir sako,ar gimdysit, nusprendet
Laba visoms
Papildyta:
QUOTE(BlackFlamingo @ 2017 02 09, 10:38)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Garso_Ledi" data-cid="71423287" data-time="1486479312"><div><p>Sveikos!
</p><p>aš taip pat Jus visas taip tyliai paskaitau, bet pati nevisada randu laiko parašyti
</p><p>aš nežinau kaip jums, bet aš manau per šią sav. gal 5kg priaugau
toks skanus tas maistas toj Lietuvėlėje
Aš jei Lt bučiau nušluočiau pieno skyriu.Man varškytės sūreliai ,sūriai ant bangos.Trūkumas čia.LT pardėj irgi skurdokas pasirinkimas.