Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(karmelaina @ 2016 12 20, 18:55)
Raukšlytė buvo 1,3, ir nosies kauliukas buvo verysad.gif

Vienai merginai iš birželinuku kitam forume taip Prisca parode neigiamus rezultatus ir raukšlyte buvo didesne.Ji labai išsigando taip pat.Pasidare NIPT'A ir rezultatai buvo geri.Tik ta Prisca prigazdino.
Atsakyti

As ir esu is tu kur nesidare tyrimu nei NIPT nei PRISCA... buna pagalvoju, bet nu ***** kodel ta ramybes kaina tokia didele... nors realiai- nebutinai ramybes... koks nervingas tas laukimas ir kaip uzprogramuot sekme...

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2016 12 20, 18:55)
Raukšlytė buvo 1,3, ir nosies kauliukas buvo verysad.gif

Et kokios nemalonios žinios, kai gydytoja taip pasako, bet raukšlytė ir kauliukas žada tik gerus rezultatus 4u.gif tik nesijaudink!
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2016 12 20, 19:24)
<p>As ir esu is tu kur nesidare tyrimu nei NIPT nei PRISCA... buna pagalvoju, bet nu ***** kodel ta ramybes kaina tokia didele... nors realiai- nebutinai ramybes... koks nervingas tas laukimas ir kaip uzprogramuot sekme...</p>

Taip, laukimas bus be proto ilgas ir sunkus, net praėjo noras per Kalėdas apie nėštumą pranešti artimiesiems verysad.gif Kažkaip kol neaišku, nesinori net dalintis tokiomis žiniomis...
Net nebūčiau pagalvojusi, kad atsidursiu tokioje situacijoje verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2016 12 20, 19:39)
Et kokios nemalonios žinios, kai gydytoja taip pasako, bet raukšlytė ir kauliukas žada tik gerus rezultatus  4u.gif tik nesijaudink!

Tai neįsivaizduoju, kokie atsakymai būtų buvę, jei raukšlytė storesnė būtų buvusi blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2016 12 20, 19:14)
Vienai merginai iš birželinuku  kitam forume taip Prisca parode neigiamus rezultatus ir raukšlyte buvo didesne.Ji labai išsigando taip pat.Pasidare NIPT'A ir rezultatai buvo geri.Tik ta Prisca prigazdino.

Man rodos skaičiau apie tos merginos nuogastavimus. Ko gero jaučiuosi panašiai...
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2016 12 20, 16:44)
Su gerom naujienom  4u.gif Gims kada lelius pats nores čia apytiksliai tos datos. smile.gif
Aš čebureku priraičiau.Mano dama užsipraše.Paragavau 1 ir paslepiau puoda nuo saves.Ner čia ko įsijsusti  laugh.gif

Papildyta:

O man protiniai po biski kalas ir netaisyklingai.Nu negaliu aš dabar tokiu dideliu operaciju daryt tai leidžiu bet kaip dygt. doh.gif Svarbu baisiai neskauda tfu tfu ...
Papildyta:

O magni geriat? Man buvo užeje ir paskaudenimai lyg irgi pilvas norejo pakieteti vis tai pradejau gerti magnio +kalcio vitaminus iš kart dingo skausmeliai.Arba čia toks sutapimas.

Aha geriu magni smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2016 12 20, 17:14)
Sveikos, mamytės  nestuke.gif
Šiandien turėjau sunkią dieną. Buvau antrą kartą pas genetikę...Nebuvau čia rašiusi apie tai, bet kadangi pagal amžių priklauso, tai buvau pridavusi kraują tam nelemtam Prisca kraujo tyrimui verysad.gif Nelemtam, nes tikėjausi, kad viską gerai parodys ir pamiršiu, kad toks buvo. Bet kur tau, tik atėjau į kabinetą, genetikė nevyniojo žodžių į vatą - sako tyrimai BLOGI. Mane beveik šokas ištiko, vos tvardžiausi pas gydytoją. Tai vienu žodžiu darysiuos amniocentezę (vaisiaus vandenų tyrimą) sausio 10 d. (nes tada jau bus 16 sav.). Genetikė iš karto užregistravo procedūrai... bijau.gif Neprieštaravau... Dar nusiuntė echo tokį trumputį padarė, pažiūrėjo širdelę... verysad.gif
Nežinau, kaip išlaukti iki 16 sav. ...

Tikekit, kad viskas bus gerai😊 su siuo tyrimu turiu seimoj patirti kai moteriai jai 35 rode triju genetiniu ligu labai didele tikimybe, be proto pergyveno , daresi vaisiaus vandenu tyrima, sis buvo geras. Turi sveika mergyte, 😉
Atsakyti
2dstudio, aš irgi iš tų, kurios nebuvo pas genetikus. Nei pagal metus, nei pagal giminę ar dar ką nepatenkam į rizikos grupę, tai ir nebėgom darytis jokių tyrimų, kaip ir su pirmu. Aišku, visko būna, bet su vyru buvom nusprendę, kad griebsimės genetinių tyrimų tik tuo atveju, jei per įprastą apžiūrą pamatys kažką ne taip (pvz. labai didelę kaklo raukšlę ar pan.) ir rekomenduos apsilankyti pas genetikus. smile.gif

karmelaina, Prisca tyrimas yra visiška nesąmonė, kuri daug kam parodo blogus rezultatus, nors iš tiesų viskas yra gerai. Taip kad stenkis neprisileisti blogų minčių - pamatysi, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Ačiū mergaitės už palaikymą.Kam gi daugiau galėčiau pasiguosti,jei ne jums? ax.gif Dar tris savaites jums kvaršinsiu galvas...
Papildyta:
Dar draugė patarė išgerti valerijono,jaučiu taip ir reiks padaryti.Tik nepamenu,ar jis migdo?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 20 gruodžio 2016 - 21:22

Karmelaina, prisileisk tik geras mintis, visas blogas salink is galvos, leisk sau tiketi geru, mes visos tuo tikim ir laukiam geru ziniu :) 

Atsakyti
Sveikos. Seniai berasiau. Prasirgau roto virusu. Tai tada supratau tas kurios nuolat vemia. Beje siandien jau dave nestumo kortele. Bet scano nebuvo. Bus kai 18 sav. Taip keista kai su pirmaja privaciai eidavau ir viska be streso lekimo daktare apziuredavo. Dabar tai isiterpt nespeju, greit paklausineja ir taio skuba skuba , nes ir taip veluoja ir dar eile laukianciu.
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2016 12 20, 20:27)
2dstudio, aš irgi iš tų, kurios nebuvo pas genetikus. Nei pagal metus, nei pagal giminę ar dar ką nepatenkam į rizikos grupę, tai ir nebėgom darytis jokių tyrimų, kaip ir su pirmu. Aišku, visko būna, bet su vyru buvom nusprendę, kad griebsimės genetinių tyrimų tik tuo atveju, jei per įprastą apžiūrą pamatys kažką ne taip (pvz. labai didelę kaklo raukšlę ar pan.) ir rekomenduos apsilankyti pas genetikus.  smile.gif

karmelaina, Prisca tyrimas yra visiška nesąmonė, kuri daug kam parodo blogus rezultatus, nors iš tiesų viskas yra gerai. Taip kad stenkis neprisileisti blogų minčių - pamatysi, viskas bus gerai. 4u.gif

Na buna ir sveikiems visko gimsta. Mano seses vaikui buvo rade vandenlige. Nepamenu tiksliai kuris menuo jau jai buvo, bet pilvas nemazas, vaikelis irgi, mergaite. Ir vandenlige pasake kad stiprios formos, vaikas bus tik nasta ir jai gydytojai padare aborta. Sesuo po to karto dar bande susilaukti vaikelio, bet vis prieslaikinis persileidimas, nukraujuoja ir vaikeliu nebera. O pries tai pagimde pirmagimi lengvai ir sveikuteli. Bandziau as ginekologes prasyti kad ir mane siustu pas genetike nes va toks ir sesers atvejis kelia nerima, mamai siaip komplikuotas nestumas buvo su manimi, bet gydytoja pareiske kad cia ne prie ko, ir nedave siuntimo. O moketi 700 eur negalejom... :/
Atsakyti
Sveikos merginos,
As po darbo, nusikaliau kaip suo atrode, bet gryzau namo vel energijos pilna jauciuosi.
Tos kurios blogai jauciasi linkiu kuo greiciau pasijusti geriau 4u.gif 4u.gif
Man net keista, kad kol kas as visai neesu diena mieguista, daznai ir jauciuosi lyg visai ne nescia ax.gif Kai laukiausi pirmos dukros daznai ir diena numigdavau, labai silpnai jauciausi, miegoti labai noredavau, o dabar vis bijau dziaugtis, kad viskas atvirksciau biggrin.gif

Karmelaina nesijaudink taip is anksto, turiu ne viena pazystama kuriai prisca rode blogus tyrimus, o po vvt arba nipt viskas buvo gerai ir gime sveiki vaikeliai ax.gif 4u.gif Juk rasei, kad sprando rauksles ismatavimas geras, nosytes kauliukas yra. Ar dar ka nors sake genetike ekoskopo metu..
manau, kad tikrai viskas bus gerai.tikrai manau, kad reikia uzdrausti tuos prisca tyrimus jie tik nereikalingo streso suteikia
Naujokei 4u.gif
merginos kas laukiates ne pirmo vaikelio, koks buvo pirmagimio svoris, idomu ar antro vaikelio jis buna panasus, kazin kokie veiksniai ta svori naujagimiui dar itakoja, ar tik genetika, idomu pasidare tiesiog ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2016 12 20, 22:20)
Sveikos merginos,
As po darbo, nusikaliau kaip suo atrode, bet gryzau namo vel energijos pilna jauciuosi.
Tos kurios blogai jauciasi linkiu kuo greiciau pasijusti geriau  4u.gif  4u.gif
Man net keista, kad kol kas as visai neesu diena mieguista, daznai ir jauciuosi lyg visai ne nescia  ax.gif Kai laukiausi pirmos dukros daznai ir diena numigdavau, labai silpnai jauciausi, miegoti labai noredavau, o dabar vis bijau dziaugtis, kad viskas atvirksciau  biggrin.gif

Karmelaina nesijaudink taip is anksto, turiu ne viena pazystama kuriai prisca rode blogus tyrimus, o po vvt arba nipt viskas buvo gerai ir gime sveiki vaikeliai  ax.gif  4u.gif Juk rasei, kad sprando rauksles ismatavimas geras, nosytes kauliukas yra. Ar dar ka nors sake genetike ekoskopo metu..
manau, kad tikrai viskas bus gerai.tikrai manau, kad reikia uzdrausti tuos prisca tyrimus jie tik nereikalingo streso suteikia
Naujokei  4u.gif
merginos kas laukiates ne pirmo vaikelio, koks buvo pirmagimio  svoris, idomu ar antro vaikelio jis buna panasus,   kazin kokie veiksniai ta svori naujagimiui dar itakoja, ar tik genetika, idomu pasidare tiesiog  ax.gif

Mano dukryte gime 3871kg. Tikiuosi ir šitas 4kg nesieks tilps virš 3kg. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 20 gruodžio 2016 - 22:41