Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Tommute @ 2016 12 20, 22:38)
Mano dukryte gime 3871kg. Tikiuosi ir šitas 4kg nesieks tilps virš 3kg. biggrin.gif

Ogo kokia nemaža dukrytė gimė,mano sūnus gimė 3310 g smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2016 12 20, 23:24)
Ogo kokia nemaža dukrytė gimė,mano sūnus gimė 3310 g smile.gif

Aukšta ilgakojė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2016 12 20, 22:20)

Karmelaina nesijaudink taip is anksto, turiu ne viena pazystama kuriai prisca rode blogus tyrimus, o po vvt arba nipt viskas buvo gerai ir gime sveiki vaikeliai  ax.gif  4u.gif Juk rasei, kad sprando rauksles ismatavimas geras, nosytes kauliukas yra. Ar dar ka nors sake genetike ekoskopo metu..
manau, kad tikrai viskas bus gerai.tikrai manau, kad reikia uzdrausti tuos prisca tyrimus jie tik nereikalingo streso suteikia

Kadangi aš pas genetikę Klaipėdoj lankiausi,tai ji ne pati echo darė,o kitos gydytojos. Genetikė tik vertino rezultatus.Kraujo tyrimas parodė,kad vaisius kažkokios medžiagos (ar hormonų ar dar ko ten) gamina gerokai per mažai...
Atsakyti
Karmelaina-tikiu,kad dabar puola mintys visokiausios,bet pasistenk mastyti pozityviau 4u.gif
Gal dar pas kitus medikus apsilankykite po svenciu. tikiu,kad sulauksit sveiko mazylio rolleyes.gif
Atsakyti
Mano pirmagimis gime 2970 gr. 😊 is pradziu gydytoja truputi stebejosi, kad mazo svorio, bet kai pasakiau , kad as pati gimus laiku , isnesiota 2500 gr. tai tik nusijuoke ir ranka numojo, sako " tada aisku".😄 Todel kaip suprantu kazkiek itakoja kokio svorio gimem pacios😊. Draugiu tarpe pasitvirtino tos kurios pacios gime virs 4kg , ju vaikuciai panasiai.😊
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Visoms grazios dieneles ir kuo geresnes nuotaikos linkiu 4u.gif O as i darba jau ruosiuosi, labai jau tingisi, sunkiai jauciasi Kaledine nuotaika kai uz lango jokio sniego, nors namai ir papuosti nesitiki man, kad jau sios savaites gale sventes bus biggrin.gif

Mano dukra gime 3309 wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Sabrina2 @ 2016 12 21, 07:09)
Mano pirmagimis gime 2970 gr. 😊 is pradziu gydytoja truputi stebejosi, kad mazo svorio, bet kai pasakiau , kad as pati gimus laiku , isnesiota 2500 gr. tai tik nusijuoke ir ranka numojo, sako " tada aisku".😄 Todel kaip suprantu kazkiek itakoja kokio svorio gimem pacios😊. Draugiu tarpe pasitvirtino tos kurios pacios gime virs 4kg , ju vaikuciai panasiai.😊

Mum ne pasitvirtino aš gimiau 2600kg Vyras 2500kg. biggrin.gif O va dukra didesne.Nu bet ir aukštesne.Sakau I senelius tas ūgis.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2016 12 20, 12:55)
Sveika prisijungus  4u.gif sveikinu  4u.gif Google pažiurekit kaip liniuotes isidet aš vakar irgi veina funkcija susiradau.7m nebuvau sm ! biggrin.gif  biggrin.gif Kiek laiko jusu pilvukui? smile.gif

pavyko pagaliau susitvarkyti parasa, uij kaip viskas isgaruoja ax.gif pilvukas skaiciuoja jau 14 savaite, mano ciklas trumpesnis (26 dienos), tai gimdymas i birzelio gala (27 d), bet dukra gime 5 dienom nei nustatyta anksciau, tai bus cia matyt kaip seksis, bet noreciau, aisku cia as noreciau, kad isoktu i vezio zenkla... O ir su dukra "kalbejausi su pilvu" kai kamstis pradejo eiti, kad dar nezadu gimdyti per kucias ir kaledas, tai pavyko susitarti iki gruodzio 28 dienos smile.gif

manoji gime 3060, nors du skirtingi gydytojai sake, kad bus tikrai virs 4 kg., kai gime ir sako trys sesiasdesimst dar perklausiau 3600, sako ne ne, 3060 ir se tu kad nori, apsiriko visu kilogramu ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kirstukas29: 21 gruodžio 2016 - 09:40
QUOTE(kirstukas29 @ 2016 12 21, 09:39)
pavyko pagaliau susitvarkyti parasa, uij kaip viskas isgaruoja ax.gif pilvukas skaiciuoja jau 14 savaite, mano ciklas trumpesnis (26 dienos), tai gimdymas i birzelio gala (27 d), bet dukra gime 5 dienom nei nustatyta anksciau, tai bus cia matyt kaip seksis, bet noreciau, aisku cia as noreciau, kad isoktu i vezio zenkla... O ir su dukra "kalbejausi su pilvu" kai kamstis pradejo eiti, kad dar nezadu gimdyti per kucias ir kaledas, tai pavyko susitarti iki gruodzio 28 dienos smile.gif

manoji gime 3060, nors du skirtingi gydytojai sake, kad bus tikrai virs 4 kg., kai gime ir sako trys sesiasdesimst dar perklausiau 3600, sako ne ne, 3060 ir se tu kad nori, apsiriko visu kilogramu ax.gif

Aš jau programuoju save ir leliu koki gegužės gale gimdyt biggrin.gif Nebenoriu pernešiot. Nors kelios dienos buvo,bet sunkios. ax.gif
Kaip su kaledu valgiais jums ?Šiandien kepsiu kūčiukus.Planuose medutis,bet koki penktadieni -ketvirtadieni gal kepsiu.Ir aguonu vyniotonis.
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2016 12 20, 20:27)
karmelaina, Prisca tyrimas yra visiška nesąmonė, kuri daug kam parodo blogus rezultatus, nors iš tiesų viskas yra gerai. Taip kad stenkis neprisileisti blogų minčių - pamatysi, viskas bus gerai. 4u.gif

Bet kam tada jį daryt? Ar tik tam, kad panervint kažką?

QUOTE(Veronija @ 2016 12 20, 22:20)
merginos kas laukiates ne pirmo vaikelio, koks buvo pirmagimio  svoris, idomu ar antro vaikelio jis buna panasus,  kazin kokie veiksniai ta svori naujagimiui dar itakoja, ar tik genetika, idomu pasidare tiesiog  ax.gif

3100 ir 50 cm ir 3880 ir 56 cm. smile.gif
Nusivežiau naujagimio rūbelius 52 cm ir netilpo man vaikas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2016 12 21, 11:05)
Bet kam tada jį daryt? Ar tik tam, kad panervint kažką?
3100 ir 50 cm ir 3880 ir 56 cm. smile.gif
Nusivežiau naujagimio rūbelius 52 cm ir netilpo man vaikas biggrin.gif

Oho antras irgi netrumpas aukštuolis! smile.gif
Atsakyti
Aš kažkaip pastebėjau, kad pažįstamų tarpe visi vaikeliai dabar gimsta 4 kg ir daugiau, kas mane labai nustebimo, nes pati esu gimus 3100 g smile.gif įdomu kas įtakoja, daugelis sako, kad ir dabartinė mityba, tos visos vištos pripildytos hormonų ir tt, nors kiek tiesios nežinau smile.gif
Šiandien nešiau tyrimus gydytojai visokius, tai paprašiau žvilgtelti akies krašteliu į mažylį, norėjau pamatyti prieš šventes angelėlį smile.gif tai dabar pilna euforijos, mačiau kaip mažylis sukiojas smile.gif
Atsakyti