Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labuka, mergaitės smile.gif Sergančios-sveikit smile.gif
--
Dėl darbo krūvio, tai man jis ne tik kad nesumažėjo, o dar ir padidėjo smile.gif) nes vadovė mano nėštumo laikotarpiu jau trečioje kelionėje, kurios trunka po 3-4 sav., tad aš lieku ant visko vadas, tad ir atsakomybės išauga ir dingsta galimybė laisvai planuotis laiką ir kada noriu ar reikia išbėgti smile.gif o dar ir turiu atsakomybę parinkti sau pamainą, o vėliau ir paruošti, tad ohoho koks darbelis yra atsirinkti tinkamą kandidatą smile.gif
--
Pasidariau kraujo tyrimus ir šiandien pusę dienos nesugebėjau normaliai dirbti, neišeina man tie atsakymai iš galvos smile.gif mano gydytoja atostogauja, tai sakė ateiti penktadienį ir pakomentuos bei patars, bet juk aš nekantrus žmogus ir man reikia šiandien pat smile.gif žiūriu į atsakymus, o ten vien žvaigždutės, viskas ne normoje :O Ryškiai trūksta vitamino D... Tai pasistresinus pora valandų radau vienos klienetės ginekologės nr ir pasiskambinau smile.gif tai ji kiek mane apramino, pasirodo antrojo trimestro metu žemesnis hemoglobinas yra norma smile.gif pagal rodmenis sako tikrai negalima teigti, jog mažakraujsytė, bet rekomendavo granatų nusipirkti, špinatų ir šiek tiek pasikelti smile.gif leukocitai irgi truputį virš normos, bet pasirodo ir čia nėštumo metu yra norma smile.gif labiausiai tas vitaminas D sunervavo, nors sako irgi kad kas pas antrą lietuvį jo trūkumas smile.gif o ar tas trūkumas negali būti pakenkęs vaikelio vystymuisi? net gaila, kad dabar tik pasidariau tyrimą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 12:55)
Labuka, mergaitės smile.gif Sergančios-sveikit smile.gif
--
Dėl darbo krūvio, tai man jis ne tik kad nesumažėjo, o dar ir padidėjo smile.gif) nes vadovė mano nėštumo laikotarpiu jau trečioje kelionėje, kurios trunka po 3-4 sav., tad aš lieku ant visko vadas, tad ir atsakomybės išauga ir dingsta galimybė laisvai planuotis laiką ir kada noriu ar reikia išbėgti smile.gif o dar ir turiu atsakomybę parinkti sau pamainą, o vėliau ir paruošti, tad ohoho koks darbelis yra atsirinkti tinkamą kandidatą smile.gif
--
Pasidariau kraujo tyrimus ir šiandien pusę dienos nesugebėjau normaliai dirbti, neišeina man tie atsakymai iš galvos smile.gif mano gydytoja atostogauja, tai sakė ateiti penktadienį ir pakomentuos bei patars, bet juk aš nekantrus žmogus ir man reikia šiandien pat smile.gif žiūriu į atsakymus, o ten vien žvaigždutės, viskas ne normoje :O Ryškiai trūksta vitamino D... Tai pasistresinus pora valandų radau vienos klienetės ginekologės nr ir pasiskambinau smile.gif tai ji kiek mane apramino, pasirodo antrojo trimestro metu žemesnis hemoglobinas yra norma smile.gif pagal rodmenis sako tikrai negalima teigti, jog mažakraujsytė, bet rekomendavo granatų nusipirkti, špinatų ir šiek tiek pasikelti smile.gif leukocitai irgi truputį virš normos, bet pasirodo ir čia nėštumo metu yra norma smile.gif labiausiai tas vitaminas D sunervavo, nors sako irgi kad kas pas antrą lietuvį jo trūkumas smile.gif o ar tas trūkumas negali būti pakenkęs vaikelio vystymuisi? net gaila, kad dabar tik pasidariau tyrimą smile.gif

o kiek pas jus hemoglobinas?smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 02 20, 13:10)
o kiek pas jus hemoglobinas?smile.gif

šiuo metu 105 smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 13:11)
šiuo metu 105 smile.gif

pas mane 107,ir jau gydytoja liepe gert kanors. smile.gif tai vat db laukiu kada pristatys i vaistine... nes seip jau as jauciu kad man jo truksta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 13:11)
šiuo metu 105 smile.gif

Mano pirmam trimestre buvo 110 berods tai jau aš griuvinėjau.Gėriau geležį.Dabar turiu vėl lapelį patikrint rodiklį tai reik prisiruošti nunešt tą kraują. biggrin.gif kaip pradėjau bijoti to kraujo ėmimo.Venų man vis neranda tai subado...
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2017 02 20, 10:53)
Labukas visoms smile.gif

Savijauta negereja,vel ant vakaro 38,vaistu pagalba numusu ir vel pakyla...toks siaubo filmas verysad.gif

Tobuliux, gal rimtai bent jau pasiskambink gydytojai, nes kai tęsiasi jau kelias dienas ir negerėja.. unsure.gif

Tommute, linkiu rasti čekį, o kitu atveju gal priimtų pagal serijinį numerį?

Mes ryt į pasimatymą bigsmile.gif wub.gif Gal irgi kokius tyrimus darys, nes hemoglobiną tyrė tik pačioj nėštumo pradžioj.

Su vyru išsirinkom vežimuką, įkalbėjau, kad turėtume netaupyti, nes bus pagrindinė transporto priemonė. Tik vistiek ieškosiu dėvėto, Bugaboo Buffalo bigsmile.gif

Atsakyti

rimgaude o kodėl būtent buffalo? Man šiaip įdomu kokius jame pliusus randi lyginant su cameleon? Aš galvojau pastarojo ieškoti, beje ir internete labai neblogos kainos jų dėvėtų lyginant su naujais :)

O straipsnyje, kur rekomenduoja keturiom pabūt, kad stuburas pailsėtų ir nugaros taip neskaudėtų tikrai padeda! Jau pabandžiau :D

Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 20, 13:37)
Tobuliux, gal rimtai bent jau pasiskambink gydytojai, nes kai tęsiasi jau kelias dienas ir negerėja..  unsure.gif

Tommute, linkiu rasti čekį, o kitu atveju gal priimtų pagal serijinį numerį?

Mes ryt į pasimatymą  bigsmile.gif  wub.gif  Gal irgi kokius tyrimus darys, nes hemoglobiną tyrė tik pačioj nėštumo pradžioj.

Su vyru išsirinkom vežimuką, įkalbėjau, kad turėtume netaupyti, nes bus pagrindinė transporto priemonė. Tik vistiek ieškosiu dėvėto, Bugaboo Buffalo  bigsmile.gif

Ačiū rimgaude . už idėją dėl skalbimo mašinos 4u.gif
Stumdžiau buffalo parduotuvėj.Labai daug kas uk juos stumdo..Manau labai geras pasirinkimas tvirtesnis jis sakyčiau už cameleon 3. Bet mes prie cameleon 3 likom visgi. biggrin.gif
Laukiu ir aš jūsų pasimatymo ryt nestuke.gif 4u.gif
Man dabar tik gyvas pasimatymas laukia ekoskopo nebedarys.Tai tik keli vizitai liko klauso per doplerį,šlapimą patikrina,spaudimą ,pilvą pamatuos ir viskas. Kovo 21 su akušere susitikimas sakė žiures ar damutė apsivers nes dabar skersa guli biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 20 vasario 2017 - 13:59
QUOTE(Tommute @ 2017 02 20, 13:34)
Mano pirmam trimestre buvo 110 berods tai jau aš griuvinėjau.Gėriau geležį.Dabar turiu vėl lapelį patikrint rodiklį tai reik prisiruošti nunešt tą kraują. biggrin.gif kaip pradėjau bijoti to kraujo ėmimo.Venų man vis neranda tai subado...

Na aš negriuvinėju, jaučiuosi gerai smile.gif tačiau nu taip ramybės neduoda, o gydytoja galės priimti tik penktadienį ir va nežinau ką daryti iki to dėl tos hemoglobino ir dėl to Vitamino D. Ar kitos gydytojos rekomendacijomis pasinaudoti ir nusipirkti ką ji sakė ar visgi laukti. Aš tokia dabar jautri esu, man taip širdelę graužia dėl visų šitų trūkumų ir kad leliukui negerai, kad taip yra :/
Atsakyti

perlamutras tikrai nepergyvenk, kaip esu skaičius ir gydytojai sako, kad leliukas savęs nepagailės ir pasiims iš tavęs visko, ko jam reikia, o jeigu tau kažko truputį trūksta, tai tik tau nuo to bus blogiau, bet ne jam :mirksiukas: tie neigiami rodikliai nėra tikrai tokie dideli, kad jam turėtų įtakos, tik tau pačiai tai ne į naudą.

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 14:58)
Na aš negriuvinėju, jaučiuosi gerai smile.gif tačiau nu taip ramybės neduoda, o gydytoja galės priimti tik penktadienį ir va nežinau ką daryti iki to dėl tos hemoglobino ir dėl to Vitamino D. Ar kitos gydytojos rekomendacijomis pasinaudoti ir nusipirkti ką ji sakė ar visgi laukti. Aš tokia dabar jautri esu, man taip širdelę graužia dėl visų šitų trūkumų ir kad leliukui negerai, kad taip yra :/

Su D vitaminu pasirodo didelė bėda. Nesenai vyrui trūkumą nustatė, tai domėjausi. 9 iš 10 žiemos laiku būna itin didelis trūkumas, dažnai <20, kai norma berods 80. Reikia žuvų taukus gerti be priedų. Didelė bėda, kad viršytas D kiekis kenkia labai. Todėl pačio vitamino gryno retai skiria, ir tikrintis reikia, kad neviršyti normos.
Leliukas tai tikrai savo normą susirenka, o tu gali žuvų taukus pagerti. Nepergyvenk 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUUU: 20 vasario 2017 - 14:52
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 20, 14:56)
<p><strong>rimgaude</strong> o kodėl būtent buffalo? Man šiaip įdomu kokius jame pliusus randi lyginant su cameleon? Aš galvojau pastarojo ieškoti, beje ir internete labai neblogos kainos jų dėvėtų lyginant su naujais smile.gif</p>
D</p>

Na man prie nekūdo kūno sudėjimo ir ūgio norisi kiek aukštėlesnio nei Cameleon, nors ir jo neatmetam, žiūrėsim, ką gausim. Pravažumas didesnis Buffalo, bet kiek to reikia čia gyvenant.. Nebent Lietuvoj būsim ilgesnių atostogų biggrin.gif Susilanksto panašiai, svorio atžvilgiu, kiek sunkesnis Buffalo.

Dėl vit D ir visų kitų, geriu multi nėščiosioms, ir plius žuvų taukus, tai žiūrėsim, jei ryt darys kokius tyrimus, paklausiu kaip ten man su normom. O Lilė-supynėse teisi, leliukas pasiima kiek jam reikia, jam pirmenybė, o tau jau kas belieka. Tai jei dėl to širdelė skauda labiausiai, nusiramink.
O vit D mums visiems trūksta. Va užsieny sako, jeigu būtų privaloma per šaltajį sezoną vartoti vit D papildus, daug mažiau žmonių sirgti peršalimo ligomis, arba lengviau jas įveiktų. Saulės reikia mums, saaaaaaulės biggrin.gif laugh.gif
Atsakyti