Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(rimgaude @ 2017 02 20, 12:37)
Tobuliux, gal rimtai bent jau pasiskambink gydytojai, nes kai tęsiasi jau kelias dienas ir negerėja..  unsure.gif

Tommute, linkiu rasti čekį, o kitu atveju gal priimtų pagal serijinį numerį?

Mes ryt į pasimatymą  bigsmile.gif  wub.gif  Gal irgi kokius tyrimus darys, nes hemoglobiną tyrė tik pačioj nėštumo pradžioj.

Su vyru išsirinkom vežimuką, įkalbėjau, kad turėtume netaupyti, nes bus pagrindinė transporto priemonė. Tik vistiek ieškosiu dėvėto, Bugaboo Buffalo  bigsmile.gif

Buvau pas GP(seimos gydytoja) eilinis gripas, jokiu spec tyrimu nedare, nemate reikalo....savaite biuletenis, jei pabloges grizti vel verysad.gif
Gydytis vandeniu ir paracetamoliu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 20, 14:11)
<p><strong>perlamutras</strong> tikrai nepergyvenk, kaip esu skaičius ir gydytojai sako, kad leliukas savęs nepagailės ir pasiims iš tavęs visko, ko jam reikia, o jeigu tau kažko truputį trūksta, tai tik tau nuo to bus blogiau, bet ne jam mirksiukas.gif tie neigiami rodikliai nėra tikrai tokie dideli, kad jam turėtų įtakos, tik tau pačiai tai ne į naudą.
</p>

Ačiū už palaikymą smile.gif aš ir esu girdėjus, kad jis pasiima ko reikia, bet kad pasiskaičiau, kad pagal visokius tyrimus, kurioms nėštukėms trūko vitamino D, tai vaikams ateityje būna silpnesni kauliukai smile.gif
Papildyta:
QUOTE(LUUU @ 2017 02 20, 14:48)
Su D vitaminu pasirodo didelė bėda. Nesenai vyrui trūkumą nustatė, tai domėjausi. 9 iš 10 žiemos laiku būna itin didelis trūkumas, dažnai <20, kai norma berods 80. Reikia žuvų taukus gerti be priedų. Didelė bėda, kad viršytas D kiekis kenkia labai. Todėl pačio vitamino gryno retai skiria, ir tikrintis reikia, kad neviršyti normos.
Leliukas tai tikrai savo normą susirenka, o tu gali žuvų taukus pagerti. Nepergyvenk  4u.gif

norma yra nuo 30 iki 100 smile.gif Pas mane 20,30 smile.gif)) nors kai skambinaus tai vienai ginekologei, tai sakė lietuviams čia didelė problema, ypač žiemos metu, nes negaunam saulutės smile.gif Ačiū :*
Atsakyti

Na man prie nekūdo kūno sudėjimo ir ūgio norisi kiek aukštėlesnio nei Cameleon, nors ir jo neatmetam, žiūrėsim, ką gausim. Pravažumas didesnis Buffalo, bet kiek to reikia čia gyvenant.. Nebent Lietuvoj būsim ilgesnių atostogų biggrin.gifSusilanksto panašiai, svorio atžvilgiu, kiek sunkesnis Buffalo.

Tai vat aš ir galvoju be to, kad jis aukštesnis ir pravažumas geresnis ar yra daugiau pliusų? Nes kad čia visur tas pravažiavimas neblogas. Krepšys irgi tokio pačio dydžio, jeigu gerai atsimenu..oi kaip sunku čia nuspręst viską! Kartais galvoju, gal čia mane tas bugaboo tik dėl populiarumo suviliojo, gal kito varianto irgi reikėtų ieškoti.

O tau dar tyrimus kažkokius darys? Man dabar nieko nedarė...žinau tik kad kartos kraują 27 savaitę dėl ten kažkokio minuso...

Turiu jums dar, ponios, klausimą. Jeigu dabar vaikelis žemyn galva, tai čia dar nieko nereiškia? Ji ten šiaip makaluojas ir dar gali keisti pozas kelis kartus ar jau dažniausiai nebekeičia? :hmm:  nepaklausiau gydytojos...

Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 20, 15:08)
Dėl vit D ir visų kitų, geriu multi nėščiosioms, ir plius žuvų taukus, tai žiūrėsim, jei ryt darys kokius tyrimus, paklausiu kaip ten man su normom. O Lilė-supynėse teisi, leliukas pasiima kiek jam reikia, jam pirmenybė, o tau jau kas belieka. Tai jei dėl to širdelė skauda labiausiai, nusiramink.
O vit D mums visiems trūksta. Va užsieny sako, jeigu būtų privaloma per šaltajį sezoną vartoti vit D papildus, daug mažiau žmonių sirgti peršalimo ligomis, arba lengviau jas įveiktų. Saulės reikia mums, saaaaaaulės  biggrin.gif  laugh.gif

Ačiū merginos dar ir dar kartą už nuraminimą smile.gif dabar tikiuosi tada, kad leliukui visko pakanka, o aš pati tada pradėsiu elevit gerti kasdien, nes gerdavau kas 2-3 dienas ir dar nusipirksiu kitų vitaminų kur rekomendavo gydytoja, kad būtų pakankamos normos visko smile.gif tik va dar paklausti reikės vaistinėje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 13:55)
Pasidariau kraujo tyrimus ir šiandien pusę dienos nesugebėjau normaliai dirbti, neišeina man tie atsakymai iš galvos smile.gif mano gydytoja atostogauja, tai sakė ateiti penktadienį ir pakomentuos bei patars, bet juk aš nekantrus žmogus ir man reikia šiandien pat smile.gif žiūriu į atsakymus, o ten vien žvaigždutės, viskas ne normoje :O Ryškiai trūksta vitamino D... Tai pasistresinus pora valandų radau vienos klienetės ginekologės nr ir pasiskambinau smile.gif tai ji kiek mane apramino, pasirodo antrojo trimestro metu žemesnis hemoglobinas yra norma smile.gif pagal rodmenis sako tikrai negalima teigti, jog mažakraujsytė, bet rekomendavo granatų nusipirkti, špinatų ir šiek tiek pasikelti smile.gif leukocitai irgi truputį virš normos, bet pasirodo ir čia nėštumo metu yra norma smile.gif labiausiai tas vitaminas D sunervavo, nors sako irgi kad kas pas antrą lietuvį jo trūkumas smile.gif o ar tas trūkumas negali būti pakenkęs vaikelio vystymuisi? net gaila, kad dabar tik pasidariau tyrimą smile.gif

Siandien buvau TA pas akusere, tai klausiau ar neverta pasidaryti visokius kalcio, magnio, Vitamino D tyrimus, tai pareiske, kad neverta, o vitamino D tai pasirodo visiems truksta. Rekomendavo zuvu taukus gerti, o ten tuo paciu ir Vitamino D yra nemazai smile.gif taip kad pirmu taikymu prie zuvu tauku ir nebesijaudink del vit.D tongue.gif Siandien dar prisiskaiciau apie zuvu taukus, kad jei nori, kad vaikas protingas butu, tai reikia omega 3 zuvu tauku gerti, nes jos ten padeda vaisiaus smegenims formuotis smile.gif vat tik dabar, bandau zuvu taukus issirinkt biggrin.gif Kas pirksit ziurekit, kad DHR dalies butu daug, atseit ji nesciosioms svarbiausia, paprastam zmogui reikia ~250mg, o nesciosioms ir 500 mg.,o EPR dalis ne tiek svarbi smile.gif Tai geriausi vos ne skysti tie taukai, tik galvoju ar galesiu as juos gerti biggrin.gif

Dar yra variantas pirkti Magni, kalci su vitaminu D, nes vistiek reiks siu elementu pagerti ;)

mano hemoglobinas 122, tai sake kaip nesciajai labai geras smile.gif nors kai ne nescia buvau tai net ~150 budavo smile.gif Dar nuo mazakraujystes gerai grikius, jautiena, burokelius valgyti smile.gif
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif , na ir prikalbėjot šiandien rolleyes.gif

Mano irgi hemoglobinas į žemesniąją pusę - 114, ir leukocitų padidėjimas yra, bet irgi sakė, kad nėštukėms taip būna.

Mano leliukas šiandien tiek duodasi pilve, kad jau galvojau, gal darbe sėdėdama aš jį spaudžiu ar ką bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 20, 16:32)
Siandien buvau TA pas akusere, tai klausiau ar neverta pasidaryti visokius kalcio, magnio, Vitamino D tyrimus, tai pareiske, kad neverta, o vitamino D tai pasirodo visiems truksta. Rekomendavo zuvu taukus gerti, o ten tuo paciu ir Vitamino D yra nemazai smile.gif taip kad pirmu taikymu prie zuvu tauku ir nebesijaudink del vit.D  tongue.gif Siandien dar prisiskaiciau apie zuvu taukus, kad jei nori, kad vaikas protingas butu, tai reikia omega 3 zuvu tauku gerti, nes jos ten padeda vaisiaus smegenims formuotis smile.gif vat tik dabar, bandau zuvu taukus issirinkt biggrin.gif Kas pirksit ziurekit, kad DHR dalies butu daug, atseit ji nesciosioms svarbiausia, paprastam zmogui reikia ~250mg, o nesciosioms ir 500 mg.,o EPR dalis ne tiek svarbi smile.gif  Tai geriausi vos ne skysti tie taukai, tik galvoju ar galesiu as juos gerti biggrin.gif

Dar yra variantas pirkti Magni, kalci su vitaminu D, nes vistiek reiks siu elementu pagerti ;)

mano hemoglobinas 122, tai sake kaip nesciajai labai geras smile.gif nors kai ne nescia buvau tai net ~150 budavo smile.gif Dar nuo mazakraujystes gerai grikius, jautiena, burokelius valgyti smile.gif

tai va, aš geriu Elevit, plius nusipirkau kur gydytoja sakė šalia osteocare, tai sako turėčiau visko susinormalizuoti, o ir vitamino D gaunas normaliai, tai jau žuvų taukai musiet būdų sviestas sviestuotas, žodžiu pasimečiau ar gerai čia man prirekomendavo smile.gif
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 20, 16:59)
Sveikutės  4u.gif , na ir prikalbėjot šiandien  rolleyes.gif

Mano irgi hemoglobinas į žemesniąją pusę - 114, ir leukocitų padidėjimas yra, bet irgi sakė, kad nėštukėms taip būna.

Mano leliukas šiandien tiek duodasi pilve, kad jau galvojau, gal darbe sėdėdama aš jį spaudžiu ar ką  bigsmile.gif

O maniškis leliukas šiandien per daug ramus smile.gif aš tokia visa nerami ir stresuota, o jis tylus pasidarė, galėtų jau duoti kokį niuksą, pataisytų nuotaikėlę smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 18:02)
tai va, aš geriu Elevit, plius nusipirkau kur gydytoja sakė šalia osteocare, tai sako turėčiau visko susinormalizuoti, o ir vitamino D gaunas normaliai, tai jau žuvų taukai musiet būdų sviestas sviestuotas, žodžiu pasimečiau ar gerai čia man prirekomendavo smile.gif
Papildyta:
O maniškis leliukas šiandien per daug ramus smile.gif aš tokia visa nerami ir stresuota, o jis tylus pasidarė, galėtų jau duoti kokį niuksą, pataisytų nuotaikėlę smile.gif))

o tu osteocare jau geriai, pries kraujo tyrima? nes kaip ir turetu jD is ten uztekti smile.gif

apie zuvu taukus pasiskaityt http://mamoszurnalas.lt/zuvu-taukai/
Papildyta:
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 20, 18:14)
o tu osteocare jau geriai, pries kraujo tyrima? nes kaip ir turetu jD is ten uztekti smile.gif

apie zuvu taukus pasiskaityt http://mamoszurnalas.lt/zuvu-taukai/

bet kiekvienas gydytojas ziuriu skirtingai rekomenduoja biggrin.gif maniske, kaip tik neliepe vitaminu gerti, o vat zuvu taukus butina biggrin.gif kitos vitaminus rekomenduoja. Elevitas sake gerai, kam gelezies truksta smile.gif
Atsakyti
Na, aš jau po amniocentezes procedūros ilsiuosi. Truko apie 3 minutes, bet kartot nenorėčiau. Belieka gerų atsakymų sulaukt ketvirtadienį.
KAi už lango toks oras,tai nekeista, kad ir ligų pilna ir nuotaikos nekokios... Sveikit!
Nupirko vyras kažkokio kitokio magnio milteliais. Tai atsiprašiau to apelsininio, nes šito britkumas... scare.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 20 vasario 2017 - 18:35
QUOTE(raudonoji @ 2017 02 20, 17:17)
bet kiekvienas gydytojas ziuriu skirtingai rekomenduoja biggrin.gif maniske, kaip tik neliepe vitaminu gerti, o vat zuvu taukus butina biggrin.gif kitos vitaminus rekomenduoja. Elevitas sake gerai, kam gelezies truksta smile.gif

O man mano ginekologė sakė kažką nusipirkti biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Tai ir likau prie to, ką buvo patarusi privati ginekologė - vit. D ir magnį (nes man pilvą spazmuoja), ai dar sakė kalcį gert, bet dar nenusipirkau, ir nežinau ar pirksiu unsure.gif
Pilvą, kaip pastebėjau daugiausia spazmuoja darbe, va per išeigines namuose būnu ir viskas būna gan normaliai, tiek nesukietėja,kiek darbe. Šiandien beveik visą dieną su kietu prabuvau nestuke.gif ...Gal nuo sėdėjimo
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 20, 18:30)
Na, aš jau po amniocentezes procedūros ilsiuosi. Truko apie 3 minutes,  bet kartot nenorėčiau. Belieka gerų atsakymų sulaukt ketvirtadienį.
KAi už lango toks oras,tai nekeista, kad ir ligų pilna ir nuotaikos nekokios... Sveikit!
Nupirko vyras kažkokio kitokio magnio milteliais. Tai atsiprašiau to apelsininio,  nes šito britkumas...  scare.gif

🎈🎈🎈balionėliai tau už tą tyrima.Laukiam ir mes gerų naujienų!
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 20, 18:30)
Na, aš jau po amniocentezes procedūros ilsiuosi. Truko apie 3 minutes,  bet kartot nenorėčiau. Belieka gerų atsakymų sulaukt ketvirtadienį.
Nupirko vyras kažkokio kitokio magnio milteliais. Tai atsiprašiau to apelsininio,  nes šito britkumas...  scare.gif

Tai dabar tik poilsis poilsis ir poilsis, bent jau šiandien ir rytoj 4u.gif 4u.gif 4u.gif Laukiam gerų atsakymų kartu 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti