QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 13:55)
Pasidariau kraujo tyrimus ir šiandien pusę dienos nesugebėjau normaliai dirbti, neišeina man tie atsakymai iš galvos

mano gydytoja atostogauja, tai sakė ateiti penktadienį ir pakomentuos bei patars, bet juk aš nekantrus žmogus ir man reikia šiandien pat

žiūriu į atsakymus, o ten vien žvaigždutės, viskas ne normoje :O Ryškiai trūksta vitamino D... Tai pasistresinus pora valandų radau vienos klienetės ginekologės nr ir pasiskambinau

tai ji kiek mane apramino, pasirodo antrojo trimestro metu žemesnis hemoglobinas yra norma

pagal rodmenis sako tikrai negalima teigti, jog mažakraujsytė, bet rekomendavo granatų nusipirkti, špinatų ir šiek tiek pasikelti

leukocitai irgi truputį virš normos, bet pasirodo ir čia nėštumo metu yra norma

labiausiai tas vitaminas D sunervavo, nors sako irgi kad kas pas antrą lietuvį jo trūkumas

o ar tas trūkumas negali būti pakenkęs vaikelio vystymuisi? net gaila, kad dabar tik pasidariau tyrimą
Siandien buvau TA pas akusere, tai klausiau ar neverta pasidaryti visokius kalcio, magnio, Vitamino D tyrimus, tai pareiske, kad neverta, o vitamino D tai pasirodo visiems truksta. Rekomendavo zuvu taukus gerti, o ten tuo paciu ir Vitamino D yra nemazai

taip kad pirmu taikymu prie zuvu tauku ir nebesijaudink del vit.D

Siandien dar prisiskaiciau apie zuvu taukus, kad jei nori, kad vaikas protingas butu, tai reikia omega 3 zuvu tauku gerti, nes jos ten padeda vaisiaus smegenims formuotis

vat tik dabar, bandau zuvu taukus issirinkt

Kas pirksit ziurekit, kad DHR dalies butu daug, atseit ji nesciosioms svarbiausia, paprastam zmogui reikia ~250mg, o nesciosioms ir 500 mg.,o EPR dalis ne tiek svarbi

Tai geriausi vos ne skysti tie taukai, tik galvoju ar galesiu as juos gerti
Dar yra variantas pirkti Magni, kalci su vitaminu D, nes vistiek reiks siu elementu pagerti ;)
mano hemoglobinas 122, tai sake kaip nesciajai labai geras

nors kai ne nescia buvau tai net ~150 budavo

Dar nuo mazakraujystes gerai grikius, jautiena, burokelius valgyti