Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(raudonoji @ 2017 02 20, 17:17)
o tu osteocare jau geriai, pries kraujo tyrima? nes kaip ir turetu jD is ten uztekti smile.gif

apie zuvu taukus pasiskaityt http://mamoszurnalas.lt/zuvu-taukai/
Papildyta:
bet kiekvienas gydytojas ziuriu skirtingai rekomenduoja biggrin.gif maniske, kaip tik neliepe vitaminu gerti, o vat zuvu taukus butina biggrin.gif kitos vitaminus rekomenduoja. Elevitas sake gerai, kam gelezies truksta smile.gif

Nea, aš iki šiol gėriau tik Elevit, bet va būdama pati sau daktarė pasiskaičius internete gėriau jį ne kiekvieną dieną smile.gif
Na matot, mano gydytoja iš tiesų man ir nelabai liepė gerti tų vitaminų, tačiau kai savu noru pasidariau tyrimus ir pamačiau kas kaip paskambinau jai ir ji sakė, kad man minėjo kažką gerti, bet deja aš to tikrai nepamenu, o tik savu noru Elevit buvau nusipirkusi smile.gif Dabar ji atostogauja ir priims mane tik savaitės gale, tad aš pasiskambinau kitai pažįstamai ginekologei ir būtent ji man visus tyrimus pakomentavo telefonu ir patarė šalia elevit nusipirkti ir sugerti osteocare smile.gif kelis sykius pasitikslinau ar tikrai kartu, sakė taip, jie nesipjauna smile.gif vaistinėse dviejose net domėjausi ar tikrai galiu kartu, sakė nesipjauna smile.gif bet tuo pačiu ir žuvies taukų nusipirkau ir granatų sulčių ir dabar visai jau pasimečiau smile.gif vienoj vaistinėj sakė galiu žuvų taukus šalia viso to, o kitoj sakė kad gal ir jau nereikėtų, tik tas kad ta labai jauna vaistininkė buvo kur sakė gal nereikėtų ir tokia neužtikrinta pati savimi buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 20, 18:35)
O man mano ginekologė sakė kažką nusipirkti  biggrin.gif  biggrin.gif 

Aš būčiau paklausus kas jos manymu,,kažkas,, lotuliukas.gif Nu bet pasakyk taip mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 20, 19:16)
Aš būčiau paklausus kas jos manymu,,kažkas,,  lotuliukas.gif Nu bet pasakyk taip  mastau.gif

Nu jo, aš jos nieko nebenoriu klausti, nes man rodos, kad jai tos nėščiosios jau pakyrėjo ir jai vienodai, kas ir kaip. Tai nueinu šiaip pas ją, kad tyrimus išrašytų ir tiek, nu nekokia gydytoja, nekokia, bet gyvenant nedideliame miestelyje, nėra kito pasirinkimo verysad.gif Ji pas mus vienintelė
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 20, 19:22)
Nu jo, aš jos nieko nebenoriu klausti, nes man rodos, kad jai tos nėščiosios jau pakyrėjo ir jai vienodai, kas ir kaip. Tai nueinu šiaip pas ją, kad tyrimus išrašytų ir tiek, nu nekokia gydytoja, nekokia, bet gyvenant nedideliame miestelyje, nėra kito pasirinkimo verysad.gif Ji pas mus vienintelė

Svarbu gimdymą priimtų ne tokia apatiška persona.Ir turi kitų gydytojų šiuo metu. smile.gif dėl kalcio tai tik iki kažkelintos savaitės nėštumo galima jį gerti nepersistengti reik irgi kiek skaičiau internete.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 20 vasario 2017 - 19:28
Vajetau tuoj tikrai galvą nuraus man šis klausimas ;) Tai ką man čia dabar gerti, ta ginekologė sakė galiu Elevit kartu su Osteocare, o pasiskaičius čia dar ir žuvų taukus nusipirkau, tai ką man dabar vargšelei daryti, kad būčiau sveika ir laiminga? biggrin.gif
Atsakyti
tobuliux - kaip gyvuoji gal geriau jautiesi?
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 20, 19:30)
Na, aš jau po amniocentezes procedūros ilsiuosi. Truko apie 3 minutes,  bet kartot nenorėčiau. Belieka gerų atsakymų sulaukt ketvirtadienį.
KAi už lango toks oras,tai nekeista, kad ir ligų pilna ir nuotaikos nekokios... Sveikit!
Nupirko vyras kažkokio kitokio magnio milteliais. Tai atsiprašiau to apelsininio,  nes šito britkumas...  scare.gif

Ilsėkis! Visos dabar laukiam gerų rezultatų! mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 20, 19:25)
Svarbu gimdymą priimtų ne tokia apatiška persona.Ir turi kitų gydytojų šiuo metu.  smile.gif dėl kalcio tai tik iki kažkelintos savaitės nėštumo  galima jį gerti nepersistengti  reik irgi kiek skaičiau internete.

Na, ačiū die, jinai gimdymų nepriiminėja, nes nedirba gimdymo namuose 4u.gif Aš galvoju,kad daugiau nieko ir negersiu, apart magnio ir subaigsiu vit. D. Manau, kad maitinuosi gan normaliai, viską valgau. Tai jei iš maisto organizmas nepasisavina, tai nepadės man ir tie papildai visokie.

O šįvakar kažko noriu, pati nežinau ko, va, dabar kertu šokolado plytelę ir bijau, kad visą suvalgysiu ant karto ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 20, 20:35)
Na, ačiū die, jinai gimdymų nepriiminėja, nes nedirba gimdymo namuose  4u.gif  Aš galvoju,kad daugiau nieko ir negersiu, apart magnio ir subaigsiu vit. D. Manau, kad maitinuosi gan normaliai, viską valgau. Tai jei iš maisto organizmas nepasisavina, tai nepadės man ir tie papildai visokie.

O šįvakar kažko noriu, pati nežinau ko, va, dabar kertu šokolado plytelę ir bijau, kad visą suvalgysiu ant karto  ax.gif  ax.gif  ax.gif

Man šiandien valgymo diena.. Matyt po visų ligų ir veikt nelabai turiu ką, tai šakės, viskas eina į trasą.. dar radau spintutėj šokolado su sūdyta karamele ir riešutais.. Nors pieniško ir nemėgstu, bet šiandien eina blink.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 20, 19:38)
Man šiandien valgymo diena.. Matyt po visų ligų ir veikt nelabai turiu ką, tai šakės, viskas eina į trasą.. dar radau spintutėj šokolado su sūdyta karamele ir riešutais.. Nors pieniško ir nemėgstu, bet šiandien eina  blink.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Aš ir dabar valgau netokį, kokį mėgstu, nes kitokio nelabai ir turiu, tik saldainių su romu bigsmile.gif Tai jų nesiryžtu valgyti, nors jau vieną pakąsti žadėjau, prisipažįstu ax.gif ax.gif
Papildyta:
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 19:29)
Vajetau tuoj tikrai galvą nuraus man šis klausimas ;) Tai ką man čia dabar gerti, ta ginekologė sakė galiu Elevit kartu su Osteocare, o pasiskaičius čia dar ir žuvų taukus nusipirkau, tai ką man dabar vargšelei daryti, kad būčiau sveika ir laiminga? biggrin.gif

Na, tavo vietoj gal gerčiau, tą, ką dabar turi nusipirkusi. Sugersi vienus, tada gerk kitus. Na, nebent labai jau prastai jautiesi, tada derink, kaip patarė gydytoja blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 02 20, 19:38)
Man šiandien valgymo diena.. Matyt po visų ligų ir veikt nelabai turiu ką, tai šakės, viskas eina į trasą.. dar radau spintutėj šokolado su sūdyta karamele ir riešutais.. Nors pieniško ir nemėgstu, bet šiandien eina  blink.gif  biggrin.gif

O viešpate aukštielninkas kaip skaniai tas šokoladas nuskambėjo! Seilės iki žemės wacko.gif Aš ir juodą labiau mėgstu.Bet ta karamelė su riešutais!!!!!
Aš čeburekų pridariau šeimynai puse su mėsa puse su varške.Tai galvojau kojos nulūš nuo stovėjimo lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 20, 19:29)

Klausyk savo kūno ir intuicijos žinosi kokias kombinacijas gerti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 20, 20:53)
O viešpate aukštielninkas kaip skaniai tas šokoladas nuskambėjo!  Seilės iki žemės  wacko.gif Aš ir juodą labiau mėgstu.Bet ta karamelė su riešutais!!!!!
Aš čeburekų pridariau šeimynai puse su mėsa puse su varške.Tai galvojau kojos nulūš nuo stovėjimo  lotuliukas.gif

Ir kočiojimo!
Čeburėkai, mmm, keičiam į šokoladą :-D good.gif
Atsakyti