QUOTE(wingele @ 2017 02 20, 20:46)
Perlamutras aš su sūnumi kai laukiausi pamenu hemoglobinas buvo 89 tai kaip trenkta buvau,o geriau elevit žuvų taukus,granatų sultis po du butelius į dieną išgerdavau,bet teko ir geležį vėliau pagerti nes jau sudetinga buvo su nuolatiniu galvos sukimosi.
As siandien buvau nestukes masaže,masažuotoja Dubline išsimokslinusi spec.nestukems masažus.Tai sako kaip tu dar išvis paeini su tokiais uzspaudimais ir patinimais kryzkaulio ir užpakalineje dalyje, koja desine skauda jau irgi.Nukankino mane,bet gal atleis nors kiek, eisiu dabar stabiliai pas ją.
Bet svarbiausia, kad aš tai jaučiuosi tikrai puikiai, jokio silpnumo nejaučiu ;) o tas granato sultis tokiose stiklinėse bonkose pirkot?

nereikia jų skiesti dar prieš geriant? ;)
Super, kad radot specializuotą masažistę

pas mus tokios nėra, tai nesinori bet kur eiti, nes ten tikrai reikia daug išmanyti, nes kai kurie masažuojami taškai gali sukelti persileidimą

Pas mane darbe dirba masažistė, tai turėjo vieną nėštukę ji, lankėsi grynai išėjus į dekretą ji

masažistė man pasakojo, ko negalima masažuoti nėštukei, bet nu ji vistiek tik daugmaž pasidomėjus, nekvėpuoja būtent tuo, todėl vis sako, kad truputį jaudinas, kai gaunas nėštukes