Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(barda @ 2017 02 26, 11:03)
<p>Sveikos:) dėl vežimėlių žemų tai man irgi kažkaip nesinorėtų, kad vaikas pažeme važiuotų. Aukštesnis tikrai patogiau ir sveikiau vaikučiui, juk žemai ir dulkių daug lauke važinėjant... </p><p>Aš HM nusipirkau labai patogius džinsus su aukšta guma pilvukui, dar neskalbiau, bet kol kas kokybė tenkina smile.gif </p><p>Dar pasidariau sąrašą daugmaž ko reikės į ligoninę, ką turiu, ką dar nusipirkti liko smile.gif</p>

Kadangi tu man esi labai racionalus žmogus.Sakyk kiek maždaug rūbeliu turėt 56cm dydžio pačiai pradžiai? Bodžiuku, šliauštai. ax.gif Visos perka daug ir kaip gražu.O aš taI noriu tureti tiek kiek maždaug reikėtų nes su dydžiais nebepamenu.
Su vežimais kaip žindymo tema kiekviena mama atranda kaip jai geriau.Vienareikšmiškos nuomonės tiesiog nėra...
Papildyta:
QUOTE(vandene6 @ 2017 02 26, 11:06)
Labuka.
Aš šiandien atsikėliau 5val, katės pradėjo siausti ir nebeužmigau.

Kiek mūsų ankstyvųjų daug bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 26 vasario 2017 - 11:36
Labas rytas 🎈 Na o as sendien su nosim varvancia ir kosuliuku keliausiu i darba ziauriai bijau susirgti nes ryt skrydis :/
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2017 02 26, 11:27)
Labas rytas 🎈 Na o as sendien su nosim varvancia ir kosuliuku keliausiu i darba ziauriai bijau susirgti nes ryt skrydis :/

Sveikateles !Arbateliu ,medaus vitamino C. 4u.gif Gal pasiimk išeiginę pailsėsI prieš kelione.
Atsakyti
Labuka smile.gif nu o aš taip mėgstu rytinį miegą, kad džiaugiuosi kol dar gana patogiai miegu ir guliu, tad naudojuosi proga smile.gif iš lovos išsirangiau gal tik po 9 val smile.gif mano pilvelio gyventoja antra diena daug ramesnė, ankščiau vis kilnojo pilvuką, dabar jau taip net nesusikoncentravus sunkiau ir pajausti ir užmigti leido iš karto smile.gif gal susirado patogesnę pozą, na tikiuosi tiesiog jai irgi savaitgalis, tai tinginiauja smile.gif))
Vakar gavau didžiulį maišą drabužėlių iš draugės, dar mamukas visko lauktuvių parvežė, tai vakar viską dėliojaus, žiūrinėjau, susirašiau dydžius ir toks vidinis net nerimas ir nervas apėmė - esu tikra pusės net nespėsiu uždėti, o taiiiip norėtųsi biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar noriu pasidžiaugti pradėjusi vartoti skystus žuvų taukus ;) sulig ta diena, kai pradėjau vartoti susitvarkė visos kietų vidurių problemos smile.gif Dedu didelį pliusą smile.gif)
Atsakyti
Tommute: :D:D na kadangi mano pirmasis gimė 4,5 kg, tai dėjau iš karto 62 dydžio. Ir dabar turiu gal 2 vnt 56 dydžio bodžiukų, šliaužtai ir visa kita 62 dydžio. Jei matysiu kad reikės daugiau 56 tai juk ne bėda nusipirkti bus jau pagal poreikį. Bet kadangi bus vasara, šilta tai tikrai neiškris ir iš 62 dydžio, šliaužtų atsimenu net nedėjau, nes tikrai buvo lb šilta vasara, dėdavau tik bodžiukus trumpom rankovėm ir kelnytes pagrinde. :)
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 02 26, 11:03)
<p>Sveikos:) dėl vežimėlių žemų tai man irgi kažkaip nesinorėtų, kad vaikas pažeme važiuotų. Aukštesnis tikrai patogiau ir sveikiau vaikučiui, juk žemai ir dulkių daug lauke važinėjant... </p><p>Aš HM nusipirkau labai patogius džinsus su aukšta guma pilvukui, dar neskalbiau, bet kol kas kokybė tenkina smile.gif </p><p>Dar pasidariau sąrašą daugmaž ko reikės į ligoninę, ką turiu, ką dar nusipirkti liko smile.gif</p>

Aš vis nepasidarau sąrašiuko,bet jau reikėtų. Nors čia man,kaip kokį kontrolinį parašyti. Reikia ir špargalkių ir nusižiūrėti nuo ko nors 😈😈😈
Papildyta:
Na,aš turiu įtarimą,kad rūbelių per daug jau turiu.Geraik,kad pati įvairesnių dydžių pirkau,bet sesuo pripirko mažučiukų gražučiukų.Tai galėsim madas demonstruoti su sūneliu 🙈🙈🙈
Atsakyti
Per telefoną man cituoti neleidžia... Ir smailų dėti....

Nepirksiu 56 dydžio. Neiškris iš 62.
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 02 26, 12:51)
Tommute: biggrin.gif:D na kadangi mano pirmasis gimė 4,5 kg, tai dėjau iš karto 62 dydžio. Ir dabar turiu gal 2 vnt 56 dydžio bodžiukų, šliaužtai ir visa kita 62 dydžio. Jei matysiu kad reikės daugiau 56 tai juk ne bėda nusipirkti bus jau pagal poreikį. Bet kadangi bus vasara, šilta tai tikrai neiškris ir iš 62 dydžio, šliaužtų atsimenu net nedėjau, nes tikrai buvo lb šilta vasara, dėdavau tik bodžiukus trumpom rankovėm ir kelnytes pagrinde. smile.gif

Jums tada tikrai tik 62 dydis minimum smile.gif Aš nusipirksiu I ligoninę 56 kelis.Draugė žadejo atiduoti žiurėsiu ką ten atsirinksiu.
Labai žiuriu dydžius nes gamintojų skirias.
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 26, 14:22)
Aš vis nepasidarau sąrašiuko,bet jau reikėtų. Nors čia man,kaip kokį kontrolinį parašyti. Reikia ir špargalkių ir nusižiūrėti nuo ko nors 😈😈😈
Papildyta:
Na,aš turiu įtarimą,kad rūbelių per daug jau turiu.Geraik,kad pati įvairesnių dydžių pirkau,bet sesuo pripirko mažučiukų gražučiukų.Tai galėsim madas demonstruoti su sūneliu 🙈🙈🙈

Jaučiu,kad ir manęs tas laukia nes norisi nusipirkti kelis naujus ir dar atiduot žada biggrin.gif
Papildyta:
tobuliux -laukiam shoppingo rezultatų bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 26 vasario 2017 - 16:05
QUOTE(Tommute @ 2017 02 26, 16:08)

Dydžiai tai labai labai skiriasi,tai netgi tie patys šliaužtinukai 56 dydzio pirkti Lietuvoj pas mane vieni mazuciukai,tikrai gal tik gimusiam uzdesiu.O kiti parsisiųsti iš Vokietijos vos ne puse sprindžio didesni.Kaip taip gali būti 😕
Papildyta:
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 26, 12:17)
Labuka smile.gif nu o aš taip mėgstu rytinį miegą, kad džiaugiuosi kol dar gana patogiai miegu ir guliu, tad naudojuosi proga smile.gif iš lovos išsirangiau gal tik po 9 val smile.gif mano pilvelio gyventoja antra diena daug ramesnė, ankščiau vis kilnojo pilvuką, dabar jau taip net nesusikoncentravus sunkiau ir pajausti ir užmigti leido iš karto smile.gif gal susirado patogesnę pozą, na tikiuosi tiesiog jai irgi savaitgalis, tai tinginiauja smile.gif))
Vakar gavau didžiulį maišą drabužėlių iš draugės, dar mamukas visko lauktuvių parvežė, tai vakar viską dėliojaus, žiūrinėjau, susirašiau dydžius ir toks vidinis net nerimas ir nervas apėmė - esu tikra pusės net nespėsiu uždėti, o taiiiip norėtųsi biggrin.gif
Papildyta:
Ir dar noriu pasidžiaugti pradėjusi vartoti skystus žuvų taukus ;) sulig ta diena, kai pradėjau vartoti susitvarkė visos kietų vidurių problemos smile.gif Dedu didelį pliusą smile.gif)

Įdomu įdomu,dėl tų žuvų taukų poveikio viduriams 😑Reiks turėti omeny
Atsakyti
Kepa obuoliai įdaryti varške.Reik pavaidint kaip sveikai maitinuos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 26, 18:57)
Kepa obuoliai įdaryti varške.Reik pavaidint kaip sveikai maitinuos  biggrin.gif

Receptuka prašom 😉 aš sulčių obuolių - morkų prisispaudziau.
Mano sūnus gimė 51cm ir ilgai nesiojome 56 dydi.
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2017 02 26, 09:27)

Oj laikykis,nes as neiskridau!
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 02 26, 14:08)
Jums tada tikrai tik 62 dydis minimum  smile.gif Aš nusipirksiu I ligoninę 56 kelis.Draugė žadejo atiduoti žiurėsiu ką ten atsirinksiu.
Papildyta:

Jaučiu,kad ir manęs tas laukia nes norisi nusipirkti kelis naujus ir dar atiduot žada  biggrin.gif
Papildyta:
tobuliux -laukiam shoppingo rezultatų  bigsmile.gif

Shoppingas pusetinas smile.gif keduciu jokiu su jokiom akcijom nera smile.gif dar turim laiko,gal akciju dar bus smile.gif
Nusipirkom siek tiek rubeliu is Asdos smile.gif visai neblogi pasirode smile.gif Aisku nera ka lyginti su mothercare groziais smile.gif bet siaip as patenkita smile.gif
Ieskojom ir tases prie vezimo,nes jos nera,betnieko nerandom... gal kazkur internete reiks paziurineti smile.gif))
Nusipirkau BB gultuka,radau musumazyliai.lt ,tikrai labai gera varianta smile.gif puikiai islaikyta smile.gif
Siokia tokia pradzia jau yra smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tommute @ 2017 02 26, 16:57)
Kepa obuoliai įdaryti varške.Reik pavaidint kaip sveikai maitinuos  biggrin.gif

Kaip skaniai skamba smile.gif) man siandien apsivalgadienis biggrin.gif macdonaldas,spurgytes,saldainiai... visa diena!!! Vsio ryt reikia kazka normaliau pavalgyt biggrin.gif
Atsakyti