Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Tommute @ 2017 02 22, 10:08)
Labas rytas.Man atrodo tokiu būdų bandoma įkišti vartotojus I SM naują versiją  biggrin.gif
Karmelaina - man tai ryškios spalvos nepatinka.Bet jei tau patinka pirmyn! Tai tavo pasirinkimas, kiekvienas turi savo viziją  wink.gif
Visos taip perkasi man jau baimė, kad aš taip neskubu,bet kažkaip atrodo yra dar laiko  biggrin.gif Ar yra dar tokių kurios irgi beveik nieko neturi nusipirkę? 🙂

Sveikutes smile.gif As dar nieko neturiu biggrin.gif si savaitgali vaziuosiu jau prekintis bigsmile.gif bent i ligonine viska susipirkti noriu,paskui kita menesi mazylei viska pirksiu. Tik didziuosius daiktus gal jau i geguze nukelsiu.
Mes laikomes kuo puikiausiai,pradejau vartoti gelezi ir nezinau ar sutapimas ar ne,bet jegu daugiau atsirado,bent jau neuzdustu lipdama laiptais rolleyes.gif
Norejau merginos paklausti,ar daro ta skana 30 sav,ar cia jau kaip gydytoja paskirs? smile.gif taip norisi dar pamatyti savo kleckiuke ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 02 27, 08:59)
Sveikutes smile.gif As dar nieko neturiu biggrin.gif si savaitgali vaziuosiu jau prekintis  bigsmile.gif bent i ligonine viska susipirkti noriu,paskui kita menesi mazylei viska pirksiu. Tik didziuosius daiktus gal jau i geguze nukelsiu.
Mes laikomes kuo puikiausiai,pradejau vartoti gelezi ir nezinau ar sutapimas ar ne,bet jegu daugiau atsirado,bent jau neuzdustu lipdama laiptais  rolleyes.gif
Norejau merginos paklausti,ar daro ta skana 30 sav,ar cia jau kaip gydytoja paskirs? smile.gif taip norisi dar pamatyti savo kleckiuke  ax.gif

Labas rytas 4u.gif

Aš tai irgi dūstu laiptais lipdama, bet mano hemoglobinas nėštumo pradžioj buvo 116, dabar 114, tai nepasakyčiau, kad labai nukrito. Tiesiog pastaruoju pas mane jis žemesnis ir buvo. Man dar nesiūlė gerti geležies, tai nežinau ar pačiai imtis iniciatyvos, ar dar palūkėti unsure.gif
Dėl skano,tai nežinau, ar visoms daro, man tai, 20 sav. skaną dariusi ginekologė parašė rekomendaciją, kad tikslinga atlikti 32 sav. Bet maniškė ginekologė kažin, ar į tai atsižvelgs blink.gif Teks prašytis pačiai smile.gif
Papildyta:
Mergaitės, mane tie vežimėliai pribaigs doh.gif doh.gif doh.gif
Sakykit, ką manot apie X Lander'ius, I,COO vežimėlius? Jau daugmaž link jų pradėjo krypti akys...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 27 vasario 2017 - 09:34
QUOTE(barda @ 2017 02 26, 12:51)
Tommute: biggrin.gif:D na kadangi mano pirmasis gimė 4,5 kg, tai dėjau iš karto 62 dydžio. Ir dabar turiu gal 2 vnt 56 dydžio bodžiukų, šliaužtai ir visa kita 62 dydžio. Jei matysiu kad reikės daugiau 56 tai juk ne bėda nusipirkti bus jau pagal poreikį. Bet kadangi bus vasara, šilta tai tikrai neiškris ir iš 62 dydžio, šliaužtų atsimenu net nedėjau, nes tikrai buvo lb šilta vasara, dėdavau tik bodžiukus trumpom rankovėm ir kelnytes pagrinde. smile.gif

Šliaužtų neprireikė net vakarais? smile.gif
Atsakyti

Aš jei neturėčiau vežimo, tai rinkčiausi tikrai Quinny Buzz, nes jie lb lengvi ir pagrindinis privalumas, kad automatiškai išsiskleidžia važiuoklė. :wub:
http://www.quinny.co...uggy/buzz-xtra/

Atsakyti
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 27, 09:51)

Na pas mus UK vasaros nekepina tai tikrai šliauštų prireiks.Aišku ne pačių storiausių. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 02 26, 19:49)
Receptuka prašom 😉 aš sulčių obuolių - morkų prisispaudziau.
Mano sūnus gimė 51cm ir ilgai nesiojome 56 dydi.

Labai patiko mums tas desertas vyras mano nuostabai suraitė 2 net.Receptas:
5-6 dideli obuoliai
200 g. riebios varškės
1 v.š. grietinės
1 v.š. cukraus
1 a.š. vanilinio cukraus
1/2 a.š. cinamono
Mirkytų razinų
Papuošimui:
4 v.š. medaus
100 g. kapotų graikinių riešutų
Obuolius rinkausi panašius I antaninius rūgščius.Išskobti obuolius,kad būtų kur varškę kimšti.Varške sutrinti arba subernderiuoti su kitais priedais visais.Aš dėjau razinų chia sėklų su spanguolėmis džiovintomis.Improvizuokit.Įkimšti varškę I obuolius, subadyti obuolių šonus šakute,kad kepdami neištyžtų.Deti I skardą ir kepti 180 25min.
Jei mėgstat medų,ištirpinti garų vonelėj sukapoti riešutų ir užpilti ant iškeptų obuolių.
thumb_yello.gif Aš įveikiau vieną labai skanu ir sotu.
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 27, 09:33)
Labas rytas  4u.gif

Aš tai irgi dūstu laiptais lipdama, bet mano hemoglobinas nėštumo pradžioj buvo 116, dabar 114, tai nepasakyčiau, kad labai nukrito. Tiesiog pastaruoju pas mane jis žemesnis ir  buvo. Man dar nesiūlė gerti geležies, tai nežinau ar pačiai imtis iniciatyvos, ar dar palūkėti  unsure.gif 

Jei gerai jautiesi tai tie geležies skaičiukai pakitę nebaisu tikrai.Bet jei jauti sulpnumą,dusulį,mieguistumą tai manau rekitų pavartoti.
Papildyta:
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 02 27, 08:59)
Sveikutes smile.gif As dar nieko neturiu biggrin.gif si savaitgali vaziuosiu jau prekintis  bigsmile.gif bent i ligonine viska susipirkti noriu,paskui kita menesi mazylei viska pirksiu. Tik didziuosius daiktus gal jau i geguze nukelsiu.
Mes laikomes kuo puikiausiai,pradejau vartoti gelezi ir nezinau ar sutapimas ar ne,bet jegu daugiau atsirado,bent jau neuzdustu lipdama laiptais  rolleyes.gif

Man taip pat pagerėjimas buvo po geležies. Dabar geriu granatų sultis,chia su spanguolėmis sėklas kur tinka beriu.Stengiuosi į mitybą inešti kažkiek. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 02 27, 09:56)
<p>Aš jei neturėčiau vežimo, tai rinkčiausi tikrai Quinny Buzz, nes jie lb lengvi ir pagrindinis privalumas, kad automatiškai išsiskleidžia važiuoklė. wub.gif

<a data-ipb='nomediaparse' href='http://www.quinny.com/strollers-buggy/buzz-xtra/'>http://www.quinny.com/strollers-buggy/buzz-xtra/</a></p>

Ačiū už nuorodėlę 4u.gif tikrai vertas dėmesio. Turėsiu omenyje.
Tik įdomu, ar erdvus lopšys? Nes norėčiau kuo erdvesnio lopšio...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 27 vasario 2017 - 10:38
QUOTE(perlamutras @ 2017 02 27, 09:51)

Man tai manau, kad tikrai prireiks ir ne tik vakarais. Mano gimdymas numatomas 06 23-24, o mano gimtadienis tai 06 22, tai niekada per mano gimtadienį nėra buvę labai šilta, kaip ir per Jonines, beveik visada lietus Lietuvoj ax.gif Nebent ši vasara bus kitokia wub.gif Būtų labai smagu

Dar sakykit, ką žadat turėti kūdikio parsivežimui? Vokelį ar kokį romperiuką? Kaip su vokeliu į kėdutę įdėti?
(Darausi sąrašiuką, užuot dirbusi ax.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 27 vasario 2017 - 10:55
as tai pagalvoju vis apie toki siltuti kombiuka,na toki medziagini,gal kaip peliuko medziagos,net nezinau kaip vadinasi smile.gif
apie vezimukus kalbant tai pirksim arba Riko,arba Tutis,bet manau is antru ranku imsim,nematau reikalo nauja pirktis smile.gif ir taip tu islaidu siais metais,kad oj oj...
Atsakyti
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 02 27, 09:59)
Norejau merginos paklausti,ar daro ta skana 30 sav,ar cia jau kaip gydytoja paskirs? smile.gif taip norisi dar pamatyti savo kleckiuke  ax.gif

Na man akusere pasake, kad pries dekreta dar uzsirasysim skanui smile.gif tai apie ~30 sav. ten priklauso dar skanas smile.gif

as tai nusipirkau elevit vitaminus, internetineje camelijoje dar akcija kaip tik jiems buvo po 6,90 eur prigriebiau smile.gif Bent man akusere aiskino, kad sie vitaminai daug gelezies turi, tai turetu buti gerai tiems pas ka hemoglobinas zemas.

mes tai su vyru sestadieni parduotuveje apziurejom gyvai norima lovyte, tai dabar bandysiu deveta ieskoti pigiau smile.gif Ir galesiu ramiai atsideti vezimelio paieskai biggrin.gif Parduotuveje jau pradejom ir vezimelius po truputi ziuretis, tai vyrui labai patiko lenku Roan bass sof vezimas, bet mazai mes ten ka matem, bent garsiu firmu jokiu dar neciupineje smile.gif juokemes su vyru kai viena pora atvare vezimelio pirktis - sakem cia jau advanced lygis - vyras tik sast, uzsidejau lopsi, pakeite sportine dali, zmona man cia reikia tokios spalvos, rankenu as noriu kitokios spalvos biggrin.gif o mes pasieme vezima spaudom ten visokius mygtukus ir nesuprantam ka jie ten daro biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
nuo kovo 1 d. jau atostogausiu vacation1.gif i darba jau nebergysiu,nors dekretas tik balandzio menesio viduryje, lab

Mano pirma dukra gime 52 cm ugio tai mums tikrai dar ilgokai nereikejo 62 dydzio drabuzeliu. Neaisku kaip bus si karta, bet turiu jau apsirupinusi ivairiu dydziu biggrin.gif

Is ligonines parvezimui turiu toki siausto audinio plona kombinzonuka, jeigu oras nelepins rengsiu ji ax.gif pleduka plona manau reiketu prigriepti dar, tikrai birzelio gale lietus daznai buna LT 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 02 27, 12:06)
Sveikos merginos 4u.gif
nuo kovo 1 d. jau atostogausiu  vacation1.gif  i darba jau nebergysiu,nors dekretas tik balandzio menesio viduryje, lab

Mano pirma dukra gime 52 cm ugio tai mums tikrai dar ilgokai nereikejo 62 dydzio drabuzeliu. Neaisku kaip bus si karta, bet turiu jau apsirupinusi ivairiu dydziu  biggrin.gif

Is ligonines parvezimui turiu toki siausto audinio plona kombinzonuka, jeigu oras nelepins rengsiu ji  ax.gif pleduka plona manau reiketu prigriepti dar, tikrai birzelio gale lietus daznai buna LT  4u.gif

Nuo kovo 1 d.? bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif Mirsiu iš pavydo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 02 27, 12:06)

Is ligonines parvezimui turiu toki siausto audinio plona kombinzonuka, jeigu oras nelepins rengsiu ji  ax.gif pleduka plona manau reiketu prigriepti dar, tikrai birzelio gale lietus daznai buna LT  4u.gif

Imesk foto to kombizono I FB.Matysiu viziją aš kokio man ieškoti rolleyes.gif
Atsakyti