QUOTE(perlamutras @ 2017 02 27, 09:51)
Šliaužtų neprireikė net vakarais?
Na pas mus UK vasaros nekepina tai tikrai šliauštų prireiks.Aišku ne pačių storiausių.
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 02 26, 19:49)
Receptuka prašom 😉 aš sulčių obuolių - morkų prisispaudziau.
Mano sūnus gimė 51cm ir ilgai nesiojome 56 dydi.
Labai patiko mums tas desertas vyras mano nuostabai suraitė 2 net.Receptas:
5-6 dideli obuoliai
200 g. riebios varškės
1 v.š. grietinės
1 v.š. cukraus
1 a.š. vanilinio cukraus
1/2 a.š. cinamono
Mirkytų razinų
Papuošimui:
4 v.š. medaus
100 g. kapotų graikinių riešutų
Obuolius rinkausi panašius I antaninius rūgščius.Išskobti obuolius,kad būtų kur varškę kimšti.Varške sutrinti arba subernderiuoti su kitais priedais visais.Aš dėjau razinų chia sėklų su spanguolėmis džiovintomis.Improvizuokit.Įkimšti varškę I obuolius, subadyti obuolių šonus šakute,kad kepdami neištyžtų.Deti I skardą ir kepti 180 25min.
Jei mėgstat medų,ištirpinti garų vonelėj sukapoti riešutų ir užpilti ant iškeptų obuolių.

Aš įveikiau vieną labai skanu ir sotu.
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 27, 09:33)
Labas rytas
Aš tai irgi dūstu laiptais lipdama, bet mano hemoglobinas nėštumo pradžioj buvo 116, dabar 114, tai nepasakyčiau, kad labai nukrito. Tiesiog pastaruoju pas mane jis žemesnis ir buvo. Man dar nesiūlė gerti geležies, tai nežinau ar pačiai imtis iniciatyvos, ar dar palūkėti
Jei gerai jautiesi tai tie geležies skaičiukai pakitę nebaisu tikrai.Bet jei jauti sulpnumą,dusulį,mieguistumą tai manau rekitų pavartoti.
Papildyta:
QUOTE(DjuSoleil @ 2017 02 27, 08:59)
Sveikutes

As dar nieko neturiu

si savaitgali vaziuosiu jau prekintis

bent i ligonine viska susipirkti noriu,paskui kita menesi mazylei viska pirksiu. Tik didziuosius daiktus gal jau i geguze nukelsiu.
Mes laikomes kuo puikiausiai,pradejau vartoti gelezi ir nezinau ar sutapimas ar ne,bet jegu daugiau atsirado,bent jau neuzdustu lipdama laiptais
Man taip pat pagerėjimas buvo po geležies. Dabar geriu granatų sultis,chia su spanguolėmis sėklas kur tinka beriu.Stengiuosi į mitybą inešti kažkiek.