Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(raudonoji @ 2017 02 27, 11:41)

mes tai su vyru sestadieni parduotuveje apziurejom gyvai norima lovyte, tai dabar bandysiu deveta ieskoti pigiau smile.gif Ir galesiu ramiai atsideti vezimelio paieskai biggrin.gif Parduotuveje jau pradejom ir vezimelius po truputi ziuretis, tai vyrui labai patiko lenku Roan bass sof vezimas, bet mazai mes ten ka matem, bent garsiu firmu jokiu dar neciupineje smile.gif juokemes su vyru kai viena pora atvare vezimelio pirktis - sakem cia jau advanced lygis - vyras tik sast, uzsidejau lopsi, pakeite sportine dali, zmona man cia reikia tokios spalvos, rankenu as noriu kitokios spalvos biggrin.gif o mes pasieme vezima spaudom ten visokius mygtukus ir nesuprantam ka jie ten daro  biggrin.gif

Joo, kiti jau perėję į aukštesnį lygį biggrin.gif Aš tai irgi nieko tiksliai nežinau, o vyras viską nuleidęs man, ką išrinksiu, tą ir pirksim (tik sakė nepritaria geltonam vežimėliui cry.gif , nors aišku, jei aš labai užsispirčiau, tai vistiek padaryčiau kaip noriu ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 27, 10:33)
Sakykit, ką manot apie X Lander'ius, I,COO vežimėlius? Jau daugmaž link jų pradėjo krypti akys...

Aš X landerį turiu nuo trečio vaiko. Gerai labai išsilaikė, tai dabar tą patį ir naudosim. Man jis puikiai tiko, o dabar gyvenam užmiesčio sąlygom, tai iš viso turėtų būti idealus. Vaikui patogu, kai važiuoja per duobes, gerai amortizuoja, nedreba.

Aš niekada neturėjau lopšio. Tik sportinį. Visi vaikai orams šiltėjant gimę, tai iš karto sportinėj dalyje guldydavau. Nuo keturių mėnesių jau sėdėti dažnas nori, bet kadangi dar negalima, tai pusinėj pozicijoj vežiodavau, o jau nuo šešių sunkiai ir paguldysi, nebent miegantį smile.gif Tad nepirkau keliems mėnesiams lopšio ir nežinau dėl dydžio. Prie mūsų X Landerio vokelis yra, tai šaltesnę dieną į jį kišdavau.

Nupirkom su vaikais praeitą savaitę pirmus rūbelius HM lėlytei. Paėmiau du bodžius susiaučiamus ilgom rankovėm ir kostiumėlį vaikai išprašė. Sako, bus laisvalaikiui biggrin.gif Kostiumėlis toks rožinis, sakau, o jei berniukas bus, vaikai, negali 100 proc. būti tikri. Ai sako, kol bus mažas, dar nesupras, kad jis berniukas, tai uždėsim rožinį smile.gif
Atsakyti

Nupirkom su vaikais praeitą savaitę pirmus rūbelius HM lėlytei. Paėmiau du bodžius susiaučiamus ilgom rankovėm ir kostiumėlį vaikai išprašė. Sako, bus laisvalaikiui biggrin.gifKostiumėlis toks rožinis, sakau, o jei berniukas bus, vaikai, negali 100 proc. būti tikri. Ai sako, kol bus mažas, dar nesupras, kad jis berniukas, tai uždėsim rožinį smile.gif

Labai gerai pasakė :lol:

Jūs čia jau taip viską perkate, organizuojatės! Bandau įtraukti vyrą į apmąstymus ko reikia, ką pirkti, bet jis mėgėjas viską daryti paskutinę akimirką, tai man labai sunkiai sekasi :oh: Grįšiu iš Lietuvos užkursiu jam pirtį :lol:

Aš kadangi nesitikiu irgi didelio vaikelio labai, tai planuoju pradžiai pasirūpint 56 dydžiu. O tada jau žiūrėsiu.

Ar planuojate naudoti daugkartines sauskelnes? O vystyti vaikelį? Aš norėčiau ir tuo, ir tuo užsiimti. Kažkaip galvoju, kad vasarai visai neblogai bus per karščius truputį pakaitalioti vystyklus, nes man atrodo nėra labai malonu tuose plastikiniuose gulėti, o tuo labiau dabar tos skalbimo mašinos yra, tai maža problema juos išskalbt.

Apie vystymą miegeliui irgi galvoju, bet galvoju gal pradžioj tiesiog įsigyti ploną medžiaginę palutę ir taip sukti, žiūrėti kaip reaguoja ar padeda, o gal visai netiks ir nepatiks.

Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 02 27, 13:21)
Aš X landerį turiu nuo trečio vaiko. Gerai labai išsilaikė, tai dabar tą patį ir naudosim. Man jis puikiai tiko, o dabar gyvenam užmiesčio sąlygom, tai iš viso turėtų būti idealus. Vaikui patogu, kai važiuoja per duobes, gerai amortizuoja, nedreba.

Aš niekada neturėjau lopšio. Tik sportinį. Visi vaikai orams šiltėjant gimę, tai iš karto sportinėj dalyje guldydavau. Nuo keturių mėnesių jau sėdėti dažnas nori, bet kadangi dar negalima, tai pusinėj pozicijoj vežiodavau, o jau nuo šešių sunkiai ir paguldysi, nebent miegantį smile.gif Tad nepirkau keliems mėnesiams lopšio ir nežinau dėl dydžio. Prie mūsų X Landerio vokelis yra, tai šaltesnę dieną į jį kišdavau.

Nupirkom su vaikais praeitą savaitę pirmus rūbelius HM lėlytei. Paėmiau du bodžius susiaučiamus ilgom rankovėm ir kostiumėlį vaikai išprašė. Sako, bus laisvalaikiui  biggrin.gif Kostiumėlis toks rožinis, sakau, o jei berniukas bus, vaikai, negali 100 proc. būti tikri. Ai sako, kol bus mažas, dar nesupras, kad jis berniukas, tai uždėsim rožinį smile.gif

Kokio amžiaus vaikai pas tave? Gal ir buvai rašiusi, bet pražiūrėjau ax.gif
Tarp kitko, savo vyresnėlio rūbeliuose irgi radau ir kelnytes ir bodžiuka ir megztuką rausvus ax.gif Matyt nebuvau iki galo tikra dėl berniuko bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 27 vasario 2017 - 13:48
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 27, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LUUU" data-cid="71470994" data-time="1488194465"><div><p>Nupirkom su vaikais praeitą savaitę pirmus rūbelius HM lėlytei. Paėmiau du bodžius susiaučiamus ilgom rankovėm ir kostiumėlį vaikai išprašė. Sako, bus laisvalaikiui vartotojo įkelta nuotraukaKostiumėlis toks rožinis, sakau, o jei berniukas bus, vaikai, negali 100 proc. būti tikri. Ai sako, kol bus mažas, dar nesupras, kad jis berniukas, tai uždėsim rožinį vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Labai gerai pasakė lotuliukas.gif
</p><p></p><p>Jūs čia jau taip viską perkate, organizuojatės! Bandau įtraukti vyrą į apmąstymus ko reikia, ką pirkti, bet jis mėgėjas viską daryti paskutinę akimirką, tai man labai sunkiai sekasi doh.gif Grįšiu iš Lietuvos užkursiu jam pirtį lotuliukas.gif
</p><p></p><p>Aš kadangi nesitikiu irgi didelio vaikelio labai, tai planuoju pradžiai pasirūpint 56 dydžiu. O tada jau žiūrėsiu.
</p><p>Ar planuojate naudoti daugkartines sauskelnes? O vystyti vaikelį? Aš norėčiau ir tuo, ir tuo užsiimti. Kažkaip galvoju, kad vasarai visai neblogai bus per karščius truputį pakaitalioti vystyklus, nes man atrodo nėra labai malonu tuose plastikiniuose gulėti, o tuo labiau dabar tos skalbimo mašinos yra, tai maža problema juos išskalbt.
</p><p>Apie vystymą miegeliui irgi galvoju, bet galvoju gal pradžioj tiesiog įsigyti ploną medžiaginę palutę ir taip sukti, žiūrėti kaip reaguoja ar padeda, o gal visai netiks ir nepatiks.
</p>

As su pirmu bandziau vystyti nakčiai,bet jam labai nepatiko,daugkartinius pampius naudojau pirmus du mėnesius,paskui daug lauke gyvenome tai pabijodavau vis. viską pirkau iš pupkis.lt tada.
Mes nieko neperkam dar,nes skubame antra auksta įsirengti, ten visi ir pinigai nukeliauja, vis sakau sau kad spėsiu dar.😀
Tommute aciu už receptą, reikes bandyti. Norėčiau ir aš jau tempus mažinti ir pailsėti namie,ypač kai jūs dauguma taip anksti išeinate atostogų ir į dekretą pavydu😳, bet dar reikia padirbėti. Šiandien tik namie,nes mazius apsirgo, aukle tik 4val ateis į masaza isleisti.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 02 27, 13:10)
Imesk foto to kombizono I FB.Matysiu viziją aš kokio man ieškoti  rolleyes.gif

imeciau foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 02 27, 14:00)
imeciau foto  4u.gif

Na, tikrai fainas toks wub.gif Tai tu vokelio ir nenaudosi parsivežimui? Su šiuo kombiuku parsiveši?

Ai, perskaičiau FB ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 27 vasario 2017 - 14:14
QUOTE(karmelaina @ 2017 02 27, 14:45)
Kokio amžiaus vaikai pas tave? Gal ir buvai rašiusi, bet pražiūrėjau  ax.gif
Tarp kitko, savo vyresnėlio rūbeliuose irgi radau ir kelnytes ir bodžiuka ir megztuką rausvus  ax.gif  Matyt nebuvau iki galo tikra dėl berniuko  bigsmile.gif

Mano bernai: tuoj 16 m. bus (bet šitas jau su mumis į parduotuves nevažiuoja), vidurinysis bus tuoj 11 m. ir mažius 6 m.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo LUUU: 27 vasario 2017 - 14:27

As su pirmu bandziau vystyti nakčiai,bet jam labai nepatiko,daugkartinius pampius naudojau pirmus du mėnesius,paskui daug lauke gyvenome tai pabijodavau vis. viską pirkau iš pupkis.lt tada.
Mes nieko neperkam dar,nes skubame antra auksta įsirengti, ten visi ir pinigai nukeliauja, vis sakau sau kad spėsiu dar.😀
Tommute aciu už receptą, reikes bandyti. Norėčiau ir aš jau tempus mažinti ir pailsėti namie,ypač kai jūs dauguma taip anksti išeinate atostogų ir į dekretą pavydu😳, bet dar reikia padirbėti. Šiandien tik namie,nes mazius apsirgo, aukle tik 4val ateis į masaza isleisti.

O ačiū! Einu pažiūrėsiu ką siūlo jie :)

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 27, 13:43)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="LUUU" data-cid="71470994" data-time="1488194465"><div><p>Nupirkom su vaikais praeitą savaitę pirmus rūbelius HM lėlytei. Paėmiau du bodžius susiaučiamus ilgom rankovėm ir kostiumėlį vaikai išprašė. Sako, bus laisvalaikiui vartotojo įkelta nuotraukaKostiumėlis toks rožinis, sakau, o jei berniukas bus, vaikai, negali 100 proc. būti tikri. Ai sako, kol bus mažas, dar nesupras, kad jis berniukas, tai uždėsim rožinį vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p>Labai gerai pasakė lotuliukas.gif
</p><p></p><p>Jūs čia jau taip viską perkate, organizuojatės! Bandau įtraukti vyrą į apmąstymus ko reikia, ką pirkti, bet jis mėgėjas viską daryti paskutinę akimirką, tai man labai sunkiai sekasi doh.gif Grįšiu iš Lietuvos užkursiu jam pirtį lotuliukas.gif
</p><p></p><p>Aš kadangi nesitikiu irgi didelio vaikelio labai, tai planuoju pradžiai pasirūpint 56 dydžiu. O tada jau žiūrėsiu.
</p><p>Ar planuojate naudoti daugkartines sauskelnes? O vystyti vaikelį? Aš norėčiau ir tuo, ir tuo užsiimti. Kažkaip galvoju, kad vasarai visai neblogai bus per karščius truputį pakaitalioti vystyklus, nes man atrodo nėra labai malonu tuose plastikiniuose gulėti, o tuo labiau dabar tos skalbimo mašinos yra, tai maža problema juos išskalbt.
</p><p>Apie vystymą miegeliui irgi galvoju, bet galvoju gal pradžioj tiesiog įsigyti ploną medžiaginę palutę ir taip sukti, žiūrėti kaip reaguoja ar padeda, o gal visai netiks ir nepatiks.
</p>

Aš nusipirksiu swaddle blanket pabandysiu vystyti gal pasiseks biggrin.gif
Atsakyti

Aš nusipirksiu swaddle blanket pabandysiu vystyti gal pasiseks biggrin.gif

Čia tas kur su tom lipučkom? Nežinai kaip jį kitaip pavadint :D

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 27, 17:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71471518" data-time="1488205337"><div><p>Aš nusipirksiu swaddle blanket pabandysiu vystyti gal pasiseks vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Čia tas kur su tom lipučkom? Nežinai kaip jį kitaip pavadint biggrin.gif
</p>

Turbūt tas. biggrin.gif Nors dar galvoju ar pirkt ar ne.Pirmajai nebandžiau. Man vystyt buvo jos gaila
laugh.gif
Atsakyti