Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(libaja @ 2017 03 01, 22:15)
Nebetiria, bet dar leis. Per nėštumą 2 kartus leidžia. Man suvarė praeitą savaitę, ir lyg dar 30 bus dozė. Man dar ir dėl vvt reikėjo, nes tipo operacija daryta. Ir po gimdymo suleidžia, bet atrodo tik tuo atveju jei vaiko ir mano skiriasi grupės.  Čia galiu klyst....  rolleyes.gif

Neklysti, tikrai po gimdymo suleidžia tik jeigu vaikiukas gimsta su pliusine kraujo grupe. mirksiukas.gif Va maniškis gimė su pliusine pirma - paveldėjo vyro kraujo grupę. Tai man suleido vaistus, nes mano pirma, bet minusinė.
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif
Tommute vakar kaip tik valgiau cepelinus wub.gif o Lietuvelej pas mama smagu nors nemeluosiu baisiai ilgiuos vyro ir savo namu mirksiukas.gif jegu niekam neturiu nei po parduotuves pavaiksciot nei siaip ka nuveikt tai pagrindas tingyniauju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2017 03 02, 15:13)
Sveikutes  4u.gif
Tommute  vakar kaip tik valgiau cepelinus  wub.gif o Lietuvelej pas mama smagu nors nemeluosiu baisiai ilgiuos vyro ir savo namu  mirksiukas.gif jegu niekam neturiu nei po parduotuves pavaiksciot nei siaip ka nuveikt tai pagrindas tingyniauju  ax.gif

Pas mamą fainiausia tinginiauti biggrin.gif mirksiukas.gif nestuke.gif

Kokia jūsų nuomonė apie dėvėtas auto kėdutes? Draugė rekomendavo Maxi Cosi Cabrio fix, tai dabar žiūrinėju. Mes auto neturim, tai mums tos kėdutės nedaug reikės, iš ligoninės parsivežt, ateity gal ir auto įsigysim. Va draugė turi dėvėtą, puikiai atrodo iš pažiūros, už 20 Eur. Galvoju, kad ir mums tokios užtektų, tik į ką atkreipti dėmesį perkant?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimgaude: 02 kovo 2017 - 15:09
QUOTE(rimgaude @ 2017 03 02, 15:06)
Pas mamą fainiausia tinginiauti  biggrin.gif  mirksiukas.gif  nestuke.gif

Kokia jūsų nuomonė apie dėvėtas auto kėdutes? Draugė rekomendavo Maxi Cosi Cabrio fix, tai dabar žiūrinėju. Mes auto neturim, tai mums tos kėdutės nedaug reikės, iš ligoninės parsivežt, ateity gal ir auto įsigysim. Va draugė turi dėvėtą, puikiai atrodo iš pažiūros, už 20 Eur. Galvoju, kad ir mums tokios užtektų, tik į ką atkreipti dėmesį perkant?

Svarbiausia, kad būtų iš patikimų rankų nebūtų buvusi autoavarijoje. smile.gif Daugiau jos ten nenudėvi smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Linute87 @ 2017 03 02, 14:13)
Sveikutes  4u.gif
Tommute  vakar kaip tik valgiau cepelinus  wub.gif o Lietuvelej pas mama smagu nors nemeluosiu baisiai ilgiuos vyro ir savo namu  mirksiukas.gif jegu niekam neturiu nei po parduotuves pavaiksciot nei siaip ka nuveikt tai pagrindas tingyniauju  ax.gif

Kaip aš tau pavydžiu! Noriu I LT pasiilgau.Bet dar ne greit turbūt apsilankysiu.Ilsėkis kiek telpa, tavo laikas dabar. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 03 02, 13:06)
Pas mamą fainiausia tinginiauti  biggrin.gif  mirksiukas.gif   nestuke.gif

Jei drauge gerai pazysti,gali drasiai pirkti smile.gif esme,kad autokedute nebutu papuolus i autoavarija smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 02 kovo 2017 - 16:52

Pas mamą fainiausia tinginiauti biggrin.gifmirksiukas.gifnestuke.gif

Kokį tu čia gerą klausimą uždavei! Mes esam tokioj pat padėtyje, neturime auto, tai realiai mums tik iš ligoninės parsivežti baby reikės, kuri yra 6 min kelio taksi ir realiai jis turės pravažiuoti tik siauromis gatvelėmis, kur yra miesto greitis. Pirmiausia galvojome gal taksai turi savo autokėdutes kaip Lietuvoje? Arba nuomotsi auto su kėdute? :hmm:  Nes na pirkti dėl vieno karto, gal dviejų nelabai matau prasmės (mes jas jau pirksime po vieną pas abiejų tėvus, kad būtų, kad važiuojant atostogauti nereikėtų dar ir kėdutės prie viso kito tempti). Dabar pradėjau galvot, kad blogiausiu atveju dėvėtą paimti, aišku labai nepatikrinsi ar būta avarijoj, bet bent jau gali vis tiek apžiūrėti diržų būklę, detales, ten viską patampyt, pažiūrėti kaip fiksuojasi ir panašiai. Dar skaičiau, kad rekomenduojama perkant padėvėtą prašyti instrukcinio lapelio, kuris būna šalia, patikrint ar ten lipdukai apie saugumą yra, ant kurių turėtų ir pagaminimo data būti, kad neįsigyti kėdutės senesnės nei 5 metai. O įdomu gal galima patikrinti kaip Amerikoj pagal kėdutės gamyklos numerį ar ji buvo avarijoj? Mačiau, kad ten pas juos galima rasti tokios info..

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 03 02, 19:01)
Kokį tu čia gerą klausimą uždavei! Mes esam tokioj pat padėtyje, neturime auto, tai realiai mums tik iš ligoninės parsivežti baby reikės, kuri yra 6 min kelio taksi ir realiai jis turės pravažiuoti tik siauromis gatvelėmis, kur yra miesto greitis. Pirmiausia galvojome gal taksai turi savo autokėdutes kaip Lietuvoje? Arba nuomotsi auto su kėdute? hmm.gif  Nes na pirkti dėl vieno karto, gal dviejų nelabai matau prasmės (mes jas jau pirksime po vieną pas abiejų tėvus, kad būtų, kad važiuojant atostogauti nereikėtų dar ir kėdutės prie viso kito tempti). Dabar pradėjau galvot, kad blogiausiu atveju dėvėtą paimti, aišku labai nepatikrinsi ar būta avarijoj, bet bent jau gali vis tiek apžiūrėti diržų būklę, detales, ten viską patampyt, pažiūrėti kaip fiksuojasi ir panašiai. Dar skaičiau, kad rekomenduojama perkant padėvėtą prašyti instrukcinio lapelio, kuris būna šalia, patikrint ar ten lipdukai apie saugumą yra, ant kurių turėtų ir pagaminimo data būti, kad neįsigyti kėdutės senesnės nei 5 metai. O įdomu gal galima patikrinti kaip Amerikoj pagal kėdutės gamyklos numerį ar ji buvo avarijoj? Mačiau, kad ten pas juos galima rasti tokios info..
</p>

Na galvoju, kad vistiek reikia kėdutę savo turėt.. Jeigu kur prireiktų važiuot su taxi ar su draugais, man rodos patogiau idėjai namie/ligoninėj tą leliuką į kėdutę ir nešies kartu. Rimtai galima rasti pagaminimo datą? bigsmile.gif reikės pažiūrėt mirksiukas.gif Aš irgi galvoju apžiūrėt gerai, kad plastmasės nebūtų sulūžusios ar prabraukt ranka ir pajaust ar nėra kokių nelygumų nuo kritimo. Diržus kaip sakai patikrint. Na bandysim :-)

Ačiū visoms už patarimus mirksiukas.gif

Ai kažkada manęs klausei kaip dažnai lankausi pas gydytoją, tai kas keturias savaites visutiniškai, aš lankausi ligoninėj, tai ir priežiūra kiek rimtesnė ir echo gaunu kaskart mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimgaude: 02 kovo 2017 - 18:39
O aš su tokiu klausimu.Jei vaikiukas neapsiverčia iki gimdymo ką rinktumėtės apvertimą ar CP.Mes su vyrų nusprendėm CP.Nors uk labai nori vartyti, nes taupo ant CP.Šiaip mintis tokia kilo.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 02, 19:43)
O aš su tokiu klausimu.Jei vaikiukas neapsiverčia iki gimdymo ką rinktumėtės apvertimą ar CP.Mes su vyrų nusprendėm CP.Nors uk labai nori vartyti, nes taupo ant CP.Šiaip mintis tokia kilo.

Pas mus irgi verčia, kiek žinau. Mano akūpunktūristė irgi kažką panašaus daro. Tikrai neįsivaizduoju ką reiktų rinktis, ir ar galima rinktis. Geras klausimas, užsirašau kitam vizitui.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 02, 19:43)

Nesu girdėjusi, kad Lietuvoj vartytų. Bet gal čia naujovė kokia. Tik kursuose pratimus rodė, kaip paskatinti apsivertimą.
Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 03 02, 19:37)
Nesu girdėjusi, kad Lietuvoj vartytų. Bet gal čia naujovė kokia. Tik kursuose pratimus rodė, kaip paskatinti apsivertimą.

Ne naujovė, o atvirkščiai - lyg ir seniena, kurią retas gydytojas bedaro. mirksiukas.gif Bet tikrai ir Lietuvoj tokią procedūrą dar atlikinėja. Aš tai tokiu atveju, manau, rinkčiausi CP. Jeigu išvis leidžiama pačiai pasirinkt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Euterpė: 02 kovo 2017 - 21:09
QUOTE(Euterpė @ 2017 03 02, 21:08)
Ne naujovė, o atvirkščiai - lyg ir seniena, kurią retas gydytojas bedaro.  mirksiukas.gif Bet tikrai ir Lietuvoj tokią procedūrą dar atlikinėja. Aš tai tokiu atveju, manau, rinkčiausi CP. Jeigu išvis leidžiama pačiai pasirinkt.

Kiek teke girdeti labai skausminga ta vaikelio apsukimo procedura😰
Su šimtadieniu simtadienininkes👌
Nepamenu kuri anksciau buvo rasiusi apie avieciu lapu arbata,nuo kelintos savaites ja gerti reiketu?
Atsakyti