Nu šitas sakinys nužudė
O dėl dovanų vyrui tai mano fantazija irgi niekur neneša.... Kitą savaitę maniškiam 40, jaučiu mano dovana bus ta, kad svečiams vaišes gaminsiu. O vakar pats pasakė, kad jo dovana liepą pasirodys
Sveikos.
Dėl daugkartinių sauskelnių, tai planavau savo sūnų nuo pat gimimo auginti su prefoldais, o po to - su daugkartinėm sauskelnėm.
O tie prefoldai kažkaip ypatingai atrodo ar kas čia, kaip palutės?
Lilė beveik visi vaikai kaip katinukai panašaus rėžimo tik gimę
Mano katinas naktį kažką sapnuodamas taip miaukt pradėjo, kad maniau įstrigo kur... O jis mūsų lovoj susisukes kad rėkia kaip vaikas 👶...
Aš taip ir galvojau, kad ar su kačiuku nemiegu, ar su leliuku nemiegosiu, lauks tas pats
Vaikai tie mūsų gyvūnai, net ir naktį tikrini ar viskas jiems gerai
Vakar sunervino truputį midwife, pradėjo skaičiuoti mano draudimo pinigus, nes ginekologė užrašė, kad gimdyt ligoninėje (vadinasi draudimas apmokės). Na koks jai skirtumas? Juk susimokam mes gražius pinigus kas mėnesį...o tada matavo spaudimą ir aišku jis buvo pakilęs, tai na atsiprašau, pirma sunervina, o po to tikisi, kad spaudimas bus geras
Nesinervuok, Olandams vos ne pirmoj vietoj pasižiūrėt ar viskas gerai su draudimu :-) Pinigai pirmiau, kėdės paskui :-D O ką dar per vizitą darė? Aš turėsiu dar 27 savaitę kraują priduot, nes mano kraujo grupė minusinė, tai turi jie ten sužiūrėt mano ir leliuko kraujo grupes. O dėl daugkartinių sauskelnių mačiau marktplaatse visais komplektais pardavineja, užmesk akį, kiti net nenaudoti būna. Mes net nebandysim tų daugkartinių, iš aplinkinių visos numetė po kelių dienų šitą reikalą, o aš kai išvis be kantrybės, tai gal tiek to. Kiek eis naudosim eko vienkartines sauskelnes, jau dabar pradžiai užsipirkom.
Aš pusiau prapuolusi :-D Nors šiaip viskas gerai, tik kažkaip nieko nespėju.. Ir galva pastebėjau atostogauja, vis kažką pamirštu, vis kažką sudaužauDar turėsim ilgą savaitgalį Neapoly už poros savaičių, kas turit kokių patarimų ką pamatyt (tik negąsdinančių, tų jau prisiskaičiau) - labai prašau pasidalinti.
Vežimuką važiuosim šeštadienį pažiūrėt, tikiuosi tiks ir patiks, nes jau nusibodo skelbimus tikrint ištisai.
Draugė siuvimo mašiną paskolino, tai bandysiu kažką siųt, nors moku tik tiesiai varyt :-D Turguj būna pas mus tokių gražių atraižų po eurą arba metras audinio iš rulonų likučių irgi po eurą, tai negaila ir gadinti.
O dėl judesiukų tai aktyvėja mūsų panelė, ypač kai sėdžiu nepatinka poniai, tai duodasi, net nemalonu kartais. Vakare jau vyras pagauna pajust vieną kitą spyrį. Tai sėdim abu sustingę ir mėgaujamės
Tai jau pradedu suprast, kad čia tas draudimas šventa karvė
Man tiesiog pamatavo spaudimą ir paklausė širdelės dūžių, pirštais pilvo dydį pamatavo, sakė į mažesnę pusę mano pilvas kaip 22-24 savaičių, na bet aš ir už olandes tris kartus mažesnė, tai nėra ką norėti. O tada tiesiog pakalbėjom, ji man atsakė į mano klausimus, aš į jos. Išrašė irgi kraujo tyrimą 27 savaitei, nes pasirodo mano Rhc yra minusas, bet šiaip kraujo grupė pliusinė. Ir sakė, kad duos tyrimą hemoglobinui ir t.t. apie 30 savaitę, nes kai tikrino jis kaip nėščiai buvo geras, bet kaip normaliam žmogui mažokas, nors jis pas mane visada mažokas. Na ir atrodo viskas. O tu kaip dažnai eini į vizitus?
Sėkmės su vežimuku! Toks galvos skausmas atkristu ![]()
Prefoldai - tai tokie kaip ir vystyklai, tik jie jau iš anksto pasiūti taip, kad n kartų kažkaip lankstyt nereikėtų, kaip kad vystyklus seniau lankstydavo. Juos naudoja naujagimiams, kol dar vaikutis nepradėjęs ropot ar daug vartytis - po to jie jau nelabai tinka ir geriau pereiti prie sauskelnių.
Va taip atrodo jau susegtas prefoldas - http://www.kukutis.c.../prefold_a2.jpg Na, iš esmės prefoldas - tiesiog medžiaga, susiūta taip, kad per vidurį (kur bus sisiojama ir kakojama) būtų daugiau medžiagos sluoksnių, o šonuose (kur tiesiog liesis su kūneliu ir bus susegama) - mažiau sluoksnių.
Aa, tai vat kas čia per reikalas. Reikės pasidomėti plačiau
mano minus 3 grupe o vyro +2.
mano ir 3 Rh(-) o vyro 2 Rh(+)
ir laukiu 27 savaitės tyrimų dėl antikūnų
tik kiek žinau jei antikūnų randa tai imunoglobulinų nebeleidžia, ir yra parenkama kažkokia kitokia likusio nėštumo laukimo ir gimdymo taktika
o jei antikūnų neranda tai tada jau leidžia imunoglobulinus ir iki gimdymo antikūnų nebetiria ![]()