Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 02 28, 21:01)
Tikiuosi taip susidraugavusi su kate, ji negalvoja, kad irgi yra katė, kuriai naktinis gyvenimas smagesnis lotuliukas.gif

Nu šitas sakinys nužudė biggrin.gif
O dėl dovanų vyrui tai mano fantazija irgi niekur neneša.... Kitą savaitę maniškiam 40, jaučiu mano dovana bus ta, kad svečiams vaišes gaminsiu. O vakar pats pasakė, kad jo dovana liepą pasirodys rolleyes.gif Tai ir lauksim kantriai smile.gif Šiaip nemėgstu pati gaut dovanų-daiktų ir man labai sunku ką nors žmonėms išrinkti....
Atsakyti
Sveikos. 4u.gif

Dėl daugkartinių sauskelnių, tai planavau savo sūnų nuo pat gimimo auginti su prefoldais, o po to - su daugkartinėm sauskelnėm. Prisisiuvau prefoldų, prisipirkau sauskelnių... O planai taip ir liko planais. biggrin.gif Pradžioje labai dažnai sisiojo, plius buvo labai miniatiūrinis, tai ne tik, kad atrodė beprasmiška kas pusvalandį tuos prefoldus kaitaliot ir gyvent tarp krūvos nuolat džiūvančių skalbinių, tai dar ir su pačiais prefoldais jis man atrodė per daug nepatogiai, kai pats toks mažas, o prefoldai tokie stori, lyginant su jo kaulėtu, miniatiūriniu užpakaliuku... blink.gif Žodžiu, po kelių dienų padėjau visus prefoldus ir galvojau, kad grįšiu prie jų kiek vėliau. Kai vaikutis užsiaugino daugiau masės, vėl juos prisiminiau, bet paaiškėjo, kad masės jau per daug - ankštoki tie maniškiai prefoldai. biggrin.gif Tai taip ir liko, galima sakyti, beveik nepanaudoti. Na, dar galvojau tiek to - turiu daugkartinių sauskelnių, juk šiaip ar taip ir ketinau pereiti prie jų, kai prefoldai jau nebetiks. Bet ir su jomis pažaidžiau tik kelias dienas. Vėlgi dėl to, kad mano bernužėlis labai dažnai systelėdavo, o iš karto nors lašiuką padarius jau reikėdavo keisti sauskelnes, antraip prasidėdavo ašarų pakalnės ir pradėdavo šusti. Kažkaip gan greitai supratau, kad jau geriau auginsiu vaiką su vienkartinėm sauskelnėm, negu ir pati kankinsiuosi, ir vaiką kankinsiu - abiems mums nelipo visi tie vystyklai, nors taip norėjau, kad būtų priešingai... 4u.gif O vat brolio žmona sėkmingai nuo pat pradžių iki sauskelnių atsisakymo sugebėjo išauginti savo dukrytę tik su prefoldais ir daugkartinėm sauskelnėm. smile.gif Tai, manau, čia tiesiog reikia pamėgint ir žiūrėt ar limpa toks būdas, ar ne. mirksiukas.gif Aš, nors su sūnum ir nelipo, manau vis tiek pamėginsiu ir šį kartą. Vis tiek visą "amuniciją" tebeturiu, tad būtų nuodėmė nepamėgint - gal su šiuo vaikučiu visgi viskas bus paprasčiau. ax.gif

Dėl judesių, tai man vis dar keista, kad mūsų mažylė tokia švelni, palyginus su savo broliu. Pamenu, kaip sūnelis jau 18 sav. spardydavosi taip, kad kuo aiškiausiai jausdavo ir vyras, pridėjęs ranką prie pilvo. O mažoji damutė net dabar taip švelniai juda, jog vyras sunkiai ką jaučia. O jau 24 sav.! bigsmile.gif
Atsakyti
Sveikos meginos 4u.gif

Su pavasariu visas 4u.gif

Del dovanu ideju- tai mes su vyru labiau megstame kokia pramoga pasidovanoti, ne dovanas, ideju ir pas mane mazokai, reikes kazka galvoti siemet bus 12 metu kaip vede wub.gif biggrin.gif

Mano mergyte juda irgi ne itin stipriai ypac vakarais suaktyveja kai miegoti jau ruosiusi, vyras igi nelabai pajunta kada spiria, bando klausytis,o ji tuo metu kaip tycia snaudzia tikriausiai biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 02 28, 21:45)
Nu šitas sakinys nužudė biggrin.gif
O dėl dovanų vyrui tai mano fantazija irgi niekur neneša.... Kitą savaitę maniškiam 40, jaučiu mano dovana bus ta, kad svečiams vaišes gaminsiu. O vakar pats pasakė, kad jo dovana liepą pasirodys  rolleyes.gif Tai ir lauksim kantriai smile.gif Šiaip nemėgstu pati gaut dovanų-daiktų ir man labai sunku ką nors žmonėms išrinkti....

Tai šventė stipri nusimato ir tau ruoša smile.gif Aš megstų kitiems dovanoti pažintines dovanas.Vyrui esu dovanojusi papilotuoti kukuruznyką Tai jam įspūdžiai neišdildomi liko!

Dėl daugkartinių sauskelnių nebandžiau ir nebandysiu.Bus ir taip veiklos ir be skalbimų.Plius vasara kaip kažkuri minėjo galės natūraliai paplikinėti.

Viskas šiandien sąrašą ką reik įsigyti pasirašysiu. Nes per ilgai tempiu biggrin.gif
Lilė beveik visi vaikai kaip katinukai panašaus rėžimo tik gimę biggrin.gif
Padariau išvada, kad damos elegantiškai juda savo namukį su judesiukais.Švelnios.
Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 03 01, 10:06)
Lilė beveik visi vaikai kaip katinukai panašaus rėžimo tik gimę  biggrin.gif
Padariau išvada, kad damos elegantiškai juda savo namukį su judesiukais.Švelnios.

Mano katinas naktį kažką sapnuodamas taip miaukt pradėjo, kad maniau įstrigo kur... O jis mūsų lovoj susisukes kad rėkia kaip vaikas 👶...
O dėl judesiu-vyresnele labai daužėsi. Mažoji švelniau ir rečiau. O berniukas kol kas spakainiai.. Labiau tai panašu į vibraciją.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Vakar pasigyriau, kad mano pilvo gyventojas juda aktyviai ir še tau, visą vakarą buvo ramutėlis, kaip niekad unsure.gif Jau net keista buvo pasidarę. Truputuką ir supanikavau. Bet va dabar bumbsena šone, tai jau man daug ramiau pasidarė. Matyt kažkaip apsisuko ir spardo vidaus organus biggrin.gif
Dar dėl sauskelnių, tai aš laiminga, kad kažkas sugalvojo vienkartines sauskelnes yahoo.gif Nes man baisu ir pagalvoti, kaip senovėje reikėjo išauginti po 8-9, o kartais ir daugiau vaikų be jų. Medalius reikia kabinti močiutėms 4u.gif
Atsakyti

Sveikos. 4u.gif

Dėl daugkartinių sauskelnių, tai planavau savo sūnų nuo pat gimimo auginti su prefoldais, o po to - su daugkartinėm sauskelnėm.

O tie prefoldai kažkaip ypatingai atrodo ar kas čia, kaip palutės? :hmm:

Lilė beveik visi vaikai kaip katinukai panašaus rėžimo tik gimę biggrin.gif

Mano katinas naktį kažką sapnuodamas taip miaukt pradėjo, kad maniau įstrigo kur... O jis mūsų lovoj susisukes kad rėkia kaip vaikas 👶...

Aš taip ir galvojau, kad ar su kačiuku nemiegu, ar su leliuku nemiegosiu, lauks tas pats :D Vaikai tie mūsų gyvūnai, net ir naktį tikrini ar viskas jiems gerai :wub:

Vakar sunervino truputį midwife, pradėjo skaičiuoti mano draudimo pinigus, nes ginekologė užrašė, kad gimdyt ligoninėje (vadinasi draudimas apmokės). Na koks jai skirtumas? Juk susimokam mes gražius pinigus kas mėnesį...o tada matavo spaudimą ir aišku jis buvo pakilęs, tai na atsiprašau, pirma sunervina, o po to tikisi, kad spaudimas bus geras :frusty: 

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 03 01, 13:14)
</p><p></p><p>Vakar sunervino truputį midwife, pradėjo skaičiuoti mano draudimo pinigus, nes ginekologė užrašė, kad gimdyt ligoninėje (vadinasi draudimas apmokės). Na koks jai skirtumas? Juk susimokam mes gražius pinigus kas mėnesį...o tada matavo spaudimą ir aišku jis buvo pakilęs, tai na atsiprašau, pirma sunervina, o po to tikisi, kad spaudimas bus geras frusty.gif 
</p>

Nesinervuok, Olandams vos ne pirmoj vietoj pasižiūrėt ar viskas gerai su draudimu :-) Pinigai pirmiau, kėdės paskui :-D O ką dar per vizitą darė? Aš turėsiu dar 27 savaitę kraują priduot, nes mano kraujo grupė minusinė, tai turi jie ten sužiūrėt mano ir leliuko kraujo grupes. O dėl daugkartinių sauskelnių mačiau marktplaatse visais komplektais pardavineja, užmesk akį, kiti net nenaudoti būna. Mes net nebandysim tų daugkartinių, iš aplinkinių visos numetė po kelių dienų šitą reikalą, o aš kai išvis be kantrybės, tai gal tiek to. Kiek eis naudosim eko vienkartines sauskelnes, jau dabar pradžiai užsipirkom.

Aš pusiau prapuolusi :-D Nors šiaip viskas gerai, tik kažkaip nieko nespėju.. Ir galva pastebėjau atostogauja, vis kažką pamirštu, vis kažką sudaužau blink.gif Dar turėsim ilgą savaitgalį Neapoly už poros savaičių, kas turit kokių patarimų ką pamatyt (tik negąsdinančių, tų jau prisiskaičiau) - labai prašau pasidalinti.

Vežimuką važiuosim šeštadienį pažiūrėt, tikiuosi tiks ir patiks, nes jau nusibodo skelbimus tikrint ištisai.

Draugė siuvimo mašiną paskolino, tai bandysiu kažką siųt, nors moku tik tiesiai varyt :-D Turguj būna pas mus tokių gražių atraižų po eurą arba metras audinio iš rulonų likučių irgi po eurą, tai negaila ir gadinti.

O dėl judesiukų tai aktyvėja mūsų panelė, ypač kai sėdžiu nepatinka poniai, tai duodasi, net nemalonu kartais. Vakare jau vyras pagauna pajust vieną kitą spyrį. Tai sėdim abu sustingę ir mėgaujamės nestuke.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 03 01, 12:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71474916" data-time="1488318524"><div><p>Sveikos. vartotojo įkelta nuotrauka

Dėl daugkartinių sauskelnių, tai planavau savo sūnų nuo pat gimimo auginti su prefoldais, o po to - su daugkartinėm sauskelnėm.
</p></div></blockquote><p></p><p>O tie prefoldai kažkaip ypatingai atrodo ar kas čia, kaip palutės? hmm.gif
</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71475361" data-time="1488355566"><div><p>Lilė beveik visi vaikai kaip katinukai panašaus rėžimo tik gimę vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="libaja" data-cid="71475639" data-time="1488361480"><div><p>Mano katinas naktį kažką sapnuodamas taip miaukt pradėjo, kad maniau įstrigo kur... O jis mūsų lovoj susisukes kad rėkia kaip vaikas 👶...

</p></div></blockquote><p></p><p>Aš taip ir galvojau, kad ar su kačiuku nemiegu, ar su leliuku nemiegosiu, lauks tas pats biggrin.gif Vaikai tie mūsų gyvūnai, net ir naktį tikrini ar viskas jiems gerai wub.gif
</p><p></p><p>Vakar sunervino truputį midwife, pradėjo skaičiuoti mano draudimo pinigus, nes ginekologė užrašė, kad gimdyt ligoninėje (vadinasi draudimas apmokės). Na koks jai skirtumas? Juk susimokam mes gražius pinigus kas mėnesį...o tada matavo spaudimą ir aišku jis buvo pakilęs, tai na atsiprašau, pirma sunervina, o po to tikisi, kad spaudimas bus geras frusty.gif 
</p>

Prefoldai - tai tokie kaip ir vystyklai, tik jie jau iš anksto pasiūti taip, kad n kartų kažkaip lankstyt nereikėtų, kaip kad vystyklus seniau lankstydavo. Juos naudoja naujagimiams, kol dar vaikutis nepradėjęs ropot ar daug vartytis - po to jie jau nelabai tinka ir geriau pereiti prie sauskelnių. smile.gif Va taip atrodo jau susegtas prefoldas - http://www.kukutis.c.../prefold_a2.jpg Na, iš esmės prefoldas - tiesiog medžiaga, susiūta taip, kad per vidurį (kur bus sisiojama ir kakojama) būtų daugiau medžiagos sluoksnių, o šonuose (kur tiesiog liesis su kūneliu ir bus susegama) - mažiau sluoksnių. smile.gif
Atsakyti

Nesinervuok, Olandams vos ne pirmoj vietoj pasižiūrėt ar viskas gerai su draudimu :-) Pinigai pirmiau, kėdės paskui :-D O ką dar per vizitą darė? Aš turėsiu dar 27 savaitę kraują priduot, nes mano kraujo grupė minusinė, tai turi jie ten sužiūrėt mano ir leliuko kraujo grupes. O dėl daugkartinių sauskelnių mačiau marktplaatse visais komplektais pardavineja, užmesk akį, kiti net nenaudoti būna. Mes net nebandysim tų daugkartinių, iš aplinkinių visos numetė po kelių dienų šitą reikalą, o aš kai išvis be kantrybės, tai gal tiek to. Kiek eis naudosim eko vienkartines sauskelnes, jau dabar pradžiai užsipirkom.

Aš pusiau prapuolusi :-D Nors šiaip viskas gerai, tik kažkaip nieko nespėju.. Ir galva pastebėjau atostogauja, vis kažką pamirštu, vis kažką sudaužau blink.gifDar turėsim ilgą savaitgalį Neapoly už poros savaičių, kas turit kokių patarimų ką pamatyt (tik negąsdinančių, tų jau prisiskaičiau) - labai prašau pasidalinti.

Vežimuką važiuosim šeštadienį pažiūrėt, tikiuosi tiks ir patiks, nes jau nusibodo skelbimus tikrint ištisai.

Draugė siuvimo mašiną paskolino, tai bandysiu kažką siųt, nors moku tik tiesiai varyt :-D Turguj būna pas mus tokių gražių atraižų po eurą arba metras audinio iš rulonų likučių irgi po eurą, tai negaila ir gadinti.

O dėl judesiukų tai aktyvėja mūsų panelė, ypač kai sėdžiu nepatinka poniai, tai duodasi, net nemalonu kartais. Vakare jau vyras pagauna pajust vieną kitą spyrį. Tai sėdim abu sustingę ir mėgaujamės nestuke.gifax.gif

Tai jau pradedu suprast, kad čia tas draudimas šventa karvė :D

Man tiesiog pamatavo spaudimą ir paklausė širdelės dūžių, pirštais pilvo dydį pamatavo, sakė į mažesnę pusę mano pilvas kaip 22-24 savaičių, na bet aš ir už olandes tris kartus mažesnė, tai nėra ką norėti. O tada tiesiog pakalbėjom, ji man atsakė į mano klausimus, aš į jos. Išrašė irgi kraujo tyrimą 27 savaitei, nes pasirodo mano Rhc yra minusas, bet šiaip kraujo grupė pliusinė. Ir sakė, kad duos tyrimą hemoglobinui ir t.t. apie 30 savaitę, nes kai tikrino jis kaip nėščiai buvo geras, bet kaip normaliam žmogui mažokas, nors jis pas mane visada mažokas. Na ir atrodo viskas. O tu kaip dažnai eini į vizitus?

Sėkmės su vežimuku! Toks galvos skausmas atkristu :)

Prefoldai - tai tokie kaip ir vystyklai, tik jie jau iš anksto pasiūti taip, kad n kartų kažkaip lankstyt nereikėtų, kaip kad vystyklus seniau lankstydavo. Juos naudoja naujagimiams, kol dar vaikutis nepradėjęs ropot ar daug vartytis - po to jie jau nelabai tinka ir geriau pereiti prie sauskelnių. smile.gifVa taip atrodo jau susegtas prefoldas - http://www.kukutis.c.../prefold_a2.jpg Na, iš esmės prefoldas - tiesiog medžiaga, susiūta taip, kad per vidurį (kur bus sisiojama ir kakojama) būtų daugiau medžiagos sluoksnių, o šonuose (kur tiesiog liesis su kūneliu ir bus susegama) - mažiau sluoksnių. smile.gif

Aa, tai vat kas čia per reikalas. Reikės pasidomėti plačiau :)

Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 03 01, 15:36)
Nesinervuok, Olandams vos ne pirmoj vietoj pasižiūrėt ar viskas gerai su draudimu :-) Pinigai pirmiau, kėdės paskui :-D O ką dar per vizitą darė? Aš turėsiu dar 27 savaitę kraują priduot, nes mano kraujo grupė minusinė, tai turi jie ten sužiūrėt mano ir leliuko kraujo grupes.

O tau leis imunoglobolina?

Man darys kraujo tyrima, ir bet kokiu atveju leis, mano minus 3 grupe o vyro +2.

Atsakyti

mano minus 3 grupe o vyro +2.

mano ir 3 Rh(-) o vyro 2 Rh(+)  :friends: ir laukiu 27 savaitės tyrimų dėl antikūnų :) tik kiek žinau jei antikūnų randa tai imunoglobulinų nebeleidžia, ir  yra  parenkama kažkokia kitokia likusio nėštumo laukimo ir gimdymo taktika  :mirksiukas: o jei antikūnų neranda tai tada jau leidžia imunoglobulinus ir iki gimdymo antikūnų nebetiria :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Niloticus*: 01 kovo 2017 - 20:28