QUOTE(Tommute @ 2017 03 03, 11:16)
Užjaučiu dėl tokios patirties Airijos medikų.Tikrai neatsakingi! Tikiuosi LT pasiseks labiau. Kaip ligoninė kurioje gimdysi? Ar gali rinktis kuri geresnė? Na apžiura dar apžiura,bet jei per gimdymą taip stresuoti tektų dar dėl jų pasyvumo!
Deja,ir gimdyt teks sioje ligonineje,nes ji priklauso pagal regiona....po vakar dienos plaukai siausiasi,bligu minciu pilna galva.
Papildyta:
[quote=Veronija,2017 03 03, 12:39]
Sveikos merginos
Maciau apie vaikelio sedima primeiga pilvelyje kalbejote, mano gydytoja minejo tinkama padetimi vaikelis isitaiso iki 32 savaites, veliau jau ji nelabai keiciasi, nebent yra daugiau vietos, vaikelis mazesnis ar vandenu daugiau. Idomu kokia padetimi pas mane mergina, nes judesiukus ir spyrius jauciu tik pilvo apacioje

poliklinikoje cia nieko dar neziuri, o i Kauna vaziuosiu geguzes menesio pradzioje, tada bus jau 32 savaites, tada ziures ekoskopu.Cia mano mieste poliklinikoje kaip supratau daugiau ekoskopu neziures, nebent jau tikrai itartu, kad vaikelis sedi taip man minejo
Papildyta:
[quote=tobuliux,2017 03 03, 12:26]
Labukas visoms

vakar buvau perdaug perpykus ir pavargus pasipasakoti savo ir vyro patirti ligonineje

)
Atejo ilgai laukta vizito diena, pralaukem eileje 3 valandas,nors vizitas turejo paskirta laika,bet zinoma niekas jo nepaiso.... zmones veliau uz mus ateje greiciau pas daktarus papuole nei mes.... vyras pakele veja,tai siaip ne taip po 3 valandu sedejimo pakviete ir mus

)) galvojome suzinosim ar viskas mums gerai,ar maziukas auga ir ttt. Pagulde padaryt scana, atejo praktikante, daktarei parode va sirdis,va galva ir va vaikas juda, tame ekrane nieko nejo suprasti,mazas kamuoliukas be formu....viskas! Paklausem ar viskas gerai,ar vaikutis auga pakankamai, atsakymas: oo taip viskas puiku! Bet nei svorio,nei ugio nieko nepasake! Kazkoks apsurdas!!! Uztrukom pas daktare kabinete maximum 5 minutes! Po 3 valandu laukimo! Fantastika ....
Kitas susitikimas su midvife po dvieju savaiciu " laukiu nesulaukiu".
Su Airijos medikais turiu labai daug nekokiu prisiminimu is savo patirties kai ten gyvenome
Gerai, kad turesit galimybe nueiti privaciai konsultacijai LT
[/quote]
Tik prasau pasakyk,kad ne del gimdymu turi blogos patirties....