Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labas rytas 4u.gif
Kažkaip sunkiai rytą pradedu-su skaudančia galva blink.gif Gal persimiegojau...
Aš tai pasimečiau savo savaičių skaičiuje. Įėjusi čia pasitikrinu liniuotėje biggrin.gif
Atsakyti

Labas rytas  :4u:  

Nerealu jau pradedam kraustytis po truputį į paskutinį etapą, trečią trimestrą! O atrodo dar tik tik dalinomės patarimais ką daryti, kad taip nepykintu vakarais  :yahoo: 

Atsakyti

Labas, vakar taaaip blogai jaučiausi, buvau apsinuodijus maistu, konkrečiau šviežiu žaliu agurku, kas pagalvotų... tai ir temperatūra ir visi apsinuodijimo "malonumai" kamavo... Visa laimė ne koks virusas, nes šiandien jau žymiai geriau jaučiuosi, o vakar taip jėgų neturėjau, gulėjau visą dieną, išgelbėjo mane mama kuri su sūneliu pabuvo kol vyras grįžo iš darbo...

O dėl rūbelių, tai pačius pirmuosius naujagimio perskalbiu ir išlyginu iš geros ir išvirkščios pusės. Vėliau jau tik išvirkščius lyginu. Ir etiketes aštrias nukarpau nes ir pačiai būna nemalonu kai graužia..

Atsakyti

Labas, vakar taaaip blogai jaučiausi, buvau apsinuodijus maistu, konkrečiau šviežiu žaliu agurku, kas pagalvotų... tai ir temperatūra ir visi apsinuodijimo "malonumai" kamavo... Visa laimė ne koks virusas, nes šiandien jau žymiai geriau jaučiuosi, o vakar taip jėgų neturėjau, gulėjau visą dieną, išgelbėjo mane mama kuri su sūneliu pabuvo kol vyras grįžo iš darbo...

O dėl rūbelių, tai pačius pirmuosius naujagimio perskalbiu ir išlyginu iš geros ir išvirkščios pusės. Vėliau jau tik išvirkščius lyginu. Ir etiketes aštrias nukarpau nes ir pačiai būna nemalonu kai graužia..

Sveikatėlės tau  :4u: 

Atsakyti

Labas  :nestuke  :4u: 

Mes šią savaitę jau kaip ir apžiūrėjom ligonines, tai kol kas dar galvojam kuri geriau. Viena yra visiškai naujai renovuota su naujausia technika ir pan., bet neturi galimybės vaiko palikti toje pačioje ligoninėje jeigu gimęs kūdykis turi kažkokių tai veikatos sutrikimų, išveža tada jie kūdikį į kitą ligoninę.. 

Esmė tame, kad norėjau jūsų paklausti, kaip planuojate gimdyti? Ar kuri nors galvoja ar kažką išmano apie gimdymą vandenyje? Ligoninėje gydytoja minėjo jog senais laikais tai buvo labai ant "bangos", o dabar per metus vos viena kita, nors sako, kad tai labai geras metodas.  

Antras klausimas iš mano pusės, ar visos jau turėjote priešpienį? Pas mane kol kas nieko  :taika: 

Mes jau nusipirkom vaikui baldus ir žinoma dar visokiausių dalykėlių prigriebėm kaip pvz vystyklų šiukšlinę, kuri nepraskleidžia kvapo :bigsmile: teko šiandien pačiupinėti išmanūjį vėžimą - origami. 1200eur - o kokybė lygi nuliui. :oh: 

Rytoj važiuojam į parodą tai labai laukiu. Gero likusio savaitgalio visoms :flirt2:  

Atsakyti
QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 03 04, 22:00)
<p>Labas  nestuke.gif  4u.gif </p><p>Mes šią savaitę jau kaip ir apžiūrėjom ligonines, tai kol kas dar galvojam kuri geriau. Viena yra visiškai naujai renovuota su naujausia technika ir pan., bet neturi galimybės vaiko palikti toje pačioje ligoninėje jeigu gimęs kūdykis turi kažkokių tai veikatos sutrikimų, išveža tada jie kūdikį į kitą ligoninę.. </p><p>Esmė tame, kad norėjau jūsų paklausti, kaip planuojate gimdyti? Ar kuri nors galvoja ar kažką išmano apie gimdymą vandenyje? Ligoninėje gydytoja minėjo jog senais laikais tai buvo labai ant "bangos", o dabar per metus vos viena kita, nors sako, kad tai labai geras metodas.  </p><p>Antras klausimas iš mano pusės, ar visos jau turėjote priešpienį? Pas mane kol kas nieko  000189.gif </p><p></p><p>Mes jau nusipirkom vaikui baldus ir žinoma dar visokiausių dalykėlių prigriebėm kaip pvz vystyklų šiukšlinę, kuri nepraskleidžia kvapo bigsmile.gif teko šiandien pačiupinėti išmanūjį vėžimą - origami. 1200eur - o kokybė lygi nuliui. doh.gif 
</p><p>Rytoj važiuojam į parodą tai labai laukiu. Gero likusio savaitgalio visoms flirt.gif  </p><p></p>

Tiek su pirmu priespienio nebuvo,tiek dabar nera😊baldukus prasome parodyti Fb😉
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 03 04, 17:06)
<p>Labas, vakar taaaip blogai jaučiausi, buvau apsinuodijus maistu, konkrečiau šviežiu žaliu agurku, kas pagalvotų... tai ir temperatūra ir visi apsinuodijimo "malonumai" kamavo... Visa laimė ne koks virusas, nes šiandien jau žymiai geriau jaučiuosi, o vakar taip jėgų neturėjau, gulėjau visą dieną, išgelbėjo mane mama kuri su sūneliu pabuvo kol vyras grįžo iš darbo...</p>

Pavasarį, kiek girdėjau, tai yra vienas iš populiariausių apsinuodijimų, nes tie agurkai auginami dirbtinai su daug nitratų.

Praplaukė 2 lavinos svečių....Vyro 40 - metį paminėjom smile.gif Iki pietų nuo ankstyvo ryto su dukra vaišes ruošėm, o paskui... baliavojom.. Kartais pagalvoju, kad indaplovė namie pats pačiausias daiktas .
Atsakyti
moterys, atsitiko toks neitin malonus reikalas man. slapinantis eme skaudeti, kaip griauzti, pamaciau kad nusivalant yra kraujo. greiciausiai kokia zaisdele, bet nezinau kur ir kaip... antra karta pasikartojo jau su kresuliukais kraujas.bet abiejais atvejais nedaug jo. vyrui paminejus, jis isvis supanikavo kad kazkas negerai jei kraujas. bandziau ramint kad cia man nera taip kad teketu del kokios gimdos problemos, kad greiciausiai kazkur atsirado mazyte zaisdele, bet jis vistiek sako - skambint reikia. na rytoj 7ienis ir niekur neprisisikambinsiu. ar verta vaziuoti i klinikas, priimamaji, ar vistik gal nieko tokio, palaukti? gal kam taip buve?

p.s. pastebejau temos pradzioje as vienintele ir neirasyta vaikelio lyties klausimu. visos jau kaip ir zino verysad.gif vajei.... mano lyg mergaite, bet tik 20 sav buvo echo ir sake dar neuzsiciklinti ties tuo, nes gal pasirodys pimpaliukas. galvojau bus daugiau nezinanciu, o cia jau visos skaityk...
Atsakyti

Oi tikrai važiuočiau į priėmimą dėl tokio reikalo... 

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 03 04, 15:06)
<p>Labas, vakar taaaip blogai jaučiausi, buvau apsinuodijus maistu, konkrečiau šviežiu žaliu agurku, kas pagalvotų... tai ir temperatūra ir visi apsinuodijimo "malonumai" kamavo... Visa laimė ne koks virusas, nes šiandien jau žymiai geriau jaučiuosi, o vakar taip jėgų neturėjau, gulėjau visą dieną, išgelbėjo mane mama kuri su sūneliu pabuvo kol vyras grįžo iš darbo...</p>
<p> </p>
<p>O dėl rūbelių, tai pačius pirmuosius naujagimio perskalbiu ir išlyginu iš geros ir išvirkščios pusės. Vėliau jau tik išvirkščius lyginu. Ir etiketes aštrias nukarpau nes ir pačiai būna nemalonu kai graužia..</p>

Sveik! 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(2dstudio @ 2017 03 04, 21:33)
moterys, atsitiko toks neitin malonus reikalas man. slapinantis eme skaudeti, kaip griauzti, pamaciau kad nusivalant yra kraujo. greiciausiai kokia zaisdele, bet nezinau kur ir kaip... antra karta pasikartojo jau su kresuliukais kraujas.bet abiejais atvejais nedaug jo. vyrui paminejus, jis isvis supanikavo kad kazkas negerai jei kraujas. bandziau ramint kad cia man nera taip kad teketu del kokios gimdos problemos, kad greiciausiai kazkur atsirado mazyte zaisdele, bet jis vistiek sako - skambint reikia. na rytoj 7ienis ir niekur neprisisikambinsiu. ar verta vaziuoti i klinikas, priimamaji, ar vistik gal nieko tokio, palaukti? gal kam taip buve?

p.s. pastebejau temos pradzioje as vienintele ir neirasyta vaikelio lyties klausimu. visos jau kaip ir zino verysad.gif vajei.... mano lyg mergaite, bet tik 20 sav buvo echo ir sake dar neuzsiciklinti ties tuo, nes gal pasirodys pimpaliukas. galvojau bus daugiau nezinanciu, o cia jau visos skaityk...

As asmeniskai vaziuociau i ligonine ! Sekmes!
Atsakyti
QUOTE(2dstudio @ 2017 03 05, 00:33)

Važiuočiau į ligoninę. Niekad nežinai, kas nutiko, o paskui gali gailėtis, kad laiku nesureagavai.
Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Garso_Ledi @ 2017 03 04, 22:00)
<p>Labas  nestuke.gif  4u.gif </p><pAntras klausimas iš mano pusės, ar visos jau turėjote priešpienį? Pas mane kol kas nieko  000189.gif 
</p><p>Rytoj važiuojam į parodą tai labai laukiu. Gero likusio savaitgalio visoms flirt.gif  </p><p></p>

Aš neturėjau nei su pirmu priešpienio,nei kol kas dabar mirksiukas.gif
Kas per paroda?
Papildyta:
QUOTE(2dstudio @ 2017 03 04, 23:33)

Būtinai važiuok į ligoninę,jei dar nenuvažiavai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(barda @ 2017 03 04, 17:06)
<p>Labas, vakar taaaip blogai jaučiausi, buvau apsinuodijus maistu, konkrečiau šviežiu žaliu agurku, kas pagalvotų</p>

Ogo,pasirodo ir daržovės gali būti pavojingos blink.gif
Atsakyti