Pvz labai traukė šokoladas ,,kitikat,, tai radau batonėli be gliuteino su razinom ir spanguolėm aplieta vos vos juodo šokolado. Ir nebereikia man to šokoladuko šitas skanesnis.
Pvz labai traukė šokoladas ,,kitikat,, tai radau batonėli be gliuteino su razinom ir spanguolėm aplieta vos vos juodo šokolado. Ir nebereikia man to šokoladuko šitas skanesnis.
Prieš nėštumą buvau sugalvojusi nebevalgyti vakarienės, tik arbatos kokios atsigerti, tai labai puikai sekėsi ir pasirodo turėjau valią. O kai pastojau, tai paleidau vadeles, leidžiu sau viską, ko užsimanau ir jei skrandis priima. Lepinuosi, visgi čia jau paskutinis mano beibis bus, neriboju savęs
O dėl svėrimosi, tai kadangi turiu superines svarstykles, tai jos kas rytą mane kviečia užlipti ant jų
nejuokaukit, ne 0, "O".....
Antras klausimas iš mano pusės, ar visos jau turėjote priešpienį? Pas mane kol kas nieko
Pas mane ir nieko ![]()
Šakės kaip blogai miegu naktimis... einu į wc po kelis kartus ir vartausi išstisai, atsibudinėju... o po to dieną slabnėju
reikia rašyti magistrinį, tai visai neina prisiverst tik apie patalus galvoju nors ir jau spėjau pokaituko pagulėti ![]()
kg daug nepriaugau, gal max 5, db svarstyklių neturiu, persikėlėm pas tėvus laikinai kol remontai tai tėtės svarstyklės mechaninės ne ką ten aiškaus ir rodo tai nebesisveriu, tik pilvukas pučiasia
Aš irgi nustojau svertis. Dar išvažiuoju pas mamą, tai geriau iš vis apie svarstykles pamiršti. Tik vat pagal rūbus matau, kad tas svoris auga auga...jau 2 dydžiais didesnius nešioju, siauresnės maikės taip juokingai į pilvo viršų sukyla
o vyras meluoja ir meluoja "oi kokia tu kūda, tik pilvukas auga", nes na pergyvenu ir aš dėl to svorio, jau sakiau ne kartą.
Fainuolis vyras, taip ir reikia svarbu paliko pozityviai
Oi net geriau paliko
Ir prašom mane vadinti Tu
Papildyta:
Man darbe bendradarbės panašiai sako ir giria vis...Nu bet aš juk suprantu,kad tai netiesa
Kabinasi rupūžė kažkoks peršalimo virusas,akys ašaroja,bloga savijauta😣
Negali skaudėt negyvo danties. Gal šalia esantį ar tapdantį skauda... bet galvos tai nedaužykit, nes ir ją skaudės paskui
Mane jau karts nuo karto aplanko bjaurusis mėšlungis... Vakar dar užėjo kas kelias min. kietėt gimda, šiandien irgi porą kartų pasikartojo. Kažin, tie kietėjimai irgi gali būti dėl magnio trūkumo ar čia tie vadinamieji paruošiamieji sąrėmiai? Bet ar ne per anksti paruošiamiesiems?
Mes irgi su vyru pajuokaujam, kad gal antro vaikiuko vis nepamato.
Bet tikrai - kaip greitai laikas bėga! Vis atrodė toli, toli tas birželis, o kas čia beliko? Daliai jau mažiau nei 3 mėn. likę iki numatytos gimdymo datos.
Aš irgi naujagimio rūbus skalbiau ir lyginau, etiketes nukarpiau, taip darysiu ir šį kartą. Nors girdėjau, kad nėra gerai juos lygint... Bet tada nebent skalbt ant labai didelės temperatūros, o man paranoja, kad tada rūbeliai susitrauks ar nusiskalbs bjauriai.
Kai pirmą gimdžiau, pačiame gale stovėjau po dušu, bet po to vis tiek stumti keliavau jau "įprastai". Dabar, tikriausiai, irgi taip darysiu. Žinau, kad visokių būdų gimdyt yra - nuo gimdymo vandeny iki gimdymo tupint, bet man buvo gan lengva ir paprastai gimdant, tai geriau neeksperimentuosiu.
O priešpienis su pirmu pasirodė laaaabai anksti ir kankino tiek, kad teko vis su sugertukais vaikščiot... Dabar irgi jau yra, bet džiaugiuosi, kad atsirado tik prieš kelias savaites, o ne taip anksti kaip su pirmu. Tai ir tekėjimas dar neįsivažiavo. Naiviai tikiuosi, kad sugertukų prireiks tik nėštumo gale arba išvis tik pagimdžius.
Praplaukė 2 lavinos svečių....Vyro 40 - metį paminėjom
Pas mus irgi vien baliai... Tėčio, vyro, mamos, dabar už poros dienų bus mano... Kodėl visi turėjom gimt vasario-kovo mėn.?
p.s. pastebejau temos pradzioje as vienintele ir neirasyta vaikelio lyties klausimu. visos jau kaip ir zino
Net ir dėl lašelio kraujo reikia pasirodyti gydytojai. Bent maniškė gydytoja liepė jokiais būdais nežiūrėt pro pirštus, kad ir kiek to kraujo būtų.
Ir tikrai ne tu viena iki galo nežinai lyties. Pirma, tai net ir toms, kurioms pasakė lytį, dar gali būt visokių siurprizų - visko būna net ir šiais laikais.
Papildyta:
Mane jau karts nuo karto aplanko bjaurusis mėšlungis... Vakar dar užėjo kas kelias min. kietėt gimda, šiandien irgi porą kartų pasikartojo. Kažin, tie kietėjimai irgi gali būti dėl magnio trūkumo ar čia tie vadinamieji paruošiamieji sąrėmiai? Bet ar ne per anksti paruošiamiesiems?
Man gimdos kietėjimas yra palikęs nuolatinis palydovas...