Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Veronija @ 2016 12 24, 08:42)
Labas rytas merginos  nestuke.gif
Praeitas dieneles dirbau, nusivariusi nuo koju visai jauciausi, jau grizusi ir neprisesdavau prie kompiuterio  rolleyes.gif
Jauciuosi gerai, siek tiek pradejo gerkle skaudeti, tai geriu daug arbatu su citrina ir medumi, jei nebus geriau sakiau gargaliuosiu vakare su druska dar gerkle.
Man atrodo, kad pilvelis pas mane irgi toks daugiau riebalinis yra, nors gimdziusi drauge sako, kad tikrai matyti, kad jis kitoks, vakare kiek pastebejau jis didesnis man atrodo. jau senokai nesioji dzinsus ir kelnes nesciosioms skirtas, jos labai patogios  bigsmile.gif o i kelias sukneles savo senas dar telpu, tai jomis ir puosiuosi per sventes.
Visoms graziu, ramiu Kuciu vakaro ir linksmu dziugiu SV Kaledu  newyear.gif  000054.gif

Man nuo gerkles padeda skalauti šilto vandens stikline I ja ilašinu 3 lašiukus arbatmedžio aliejaus ir skalauju.Taip pat Faringo spray arba tantum verde purškiu. smile.gif
Atsakyti
Gražių, šiltų ir jaukių švenčių!

Manosios kiek pakito. Turejo atvykti mano ir vyro tevai pas mus, bet mano tetis pasigavo virusa ir guli lovoj visas slapias, antibiotikus vartoja, o mama irgi pradejo uzsikretus nuo jo sirguliuot verysad.gif tetis tai jau niekaip neatvyks, o ir mama nezino ka daryt, kad man viruso neatnestu
Atsakyti
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 24, 13:16)

Manosios kiek pakito. Turejo atvykti mano ir vyro tevai pas mus, bet mano tetis pasigavo virusa ir guli lovoj visas slapias, antibiotikus vartoja, o mama irgi pradejo uzsikretus nuo jo sirguliuot verysad.gif tetis tai jau niekaip neatvyks, o ir mama nezino ka daryt, kad man viruso neatnestu

Geriau pasisaugokit.Jei susirgsit bus jum sunkiau mirksiukas.gif

Ramių, stebūklingų, Kūčių jums jūsų šeimynelem ir pulvinukams nestuke.gif newyear.gif
Atsakyti
Su šventėmis, brangiosios forumo draugės 4u.gif
Aš tokia bailė žinokit,pavalgėm Kūčių pietus pas uošvienę ir nesukaupiau tiek drąsos,kad pranešt apie nėštumą... blink.gif Sakau vyrui,tu sakyk,pasirodo jis irgi bijo biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Nei sūnui nepasakėm,galvoju,gal ryt. .. Ot žiopliai ax.gif

Papildyta:
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 24, 13:16)

Geriau būtų vengti virusų unsure.gif Gaila,kad susirgo..
Papildyta:
QUOTE(barda @ 2016 12 23, 22:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71313457" data-time="1482521286"><div><p>O ant manęs šiandien sėdint kavinėje užgriuvo metalinė pakaba pastatoma. Vaikas ėmė striukę ir ji prarado savo svorio centrą ir griuvo, dar jis kažkiek ją pristabdė bet svarbiausia pilvo neužgavo, tik visą šoną. Dabar jaučiu kaip pradeda skaudėti tą pusę, petį. Vargšas kiek atsiprašinėjo, o nei tėveliai, nei padavėja nei žodžio. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ojei, kai kuriem žmonėm rūpi tik jie patys...</p><p>o mane prieš porą savaičių pikta kaimynė stūmė laiptinėje nuo laiptų.... dėl to, kad anot jos, per garsiai uždariau lauko duris... laimė, tik per vieną laiptą nusprūdau, bet baisu ir pagalvoti, kuo galėjo viskas baigtis, juolab, kad abiejose rankose laikiau krepšius ir neturėjau kaip už turėklo sugriebti..... </p>

Oi būčiau supykusi ir užtvojusi su kuo nors iš krepšio aggressive.gif
Atsakyti
Su šventėm! 4u.gif

Mes jau pasibuvom, tėvai jau išvažiavo namo. Kaip bebūtų keista, visgi sugebėjo ateit ir vyro tėtis, tai pasisakėm jam apie nėštumą, nes tik vyro tėtis su seneliu ir nežinojo. Aišku, jokio šilto sveikinimo, apsikabinimo ar dar ko nesulaukėm, na bet tiek jau to. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2016 12 24, 16:44)
Su šventėmis, brangiosios forumo draugės  4u.gif
Aš tokia bailė žinokit,pavalgėm Kūčių pietus pas uošvienę ir nesukaupiau tiek drąsos,kad pranešt apie nėštumą... blink.gif Sakau vyrui,tu sakyk,pasirodo jis irgi bijo  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Nei sūnui nepasakėm,galvoju,gal ryt. ..

Žinau ta jausma! Kaip prisidirbe nuolikiniai atrodo biggrin.gif Pirma nestuma is vis bijojom sakyt visiem ta baime tokia kvaila atrodo rimtai kaip paaugle biggrin.gif ši neštuma kol uošvenei išlemenau biggrin.gif Kažkoks barjeras buvo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Euterpė @ 2016 12 24, 17:03)
Su šventėm! 4u.gif

Mes jau pasibuvom, tėvai jau išvažiavo namo. Kaip bebūtų keista, visgi sugebėjo ateit ir vyro tėtis, tai pasisakėm jam apie nėštumą, nes tik vyro tėtis su seneliu ir nežinojo. Aišku, jokio šilto sveikinimo, apsikabinimo ar dar ko nesulaukėm, na bet tiek jau to. ax.gif

Nu gal santurus uošvis,širdyje tyliai džiugauja mirksiukas.gif
Atsakyti
Su Sventemis 4u.gif
Mes si stebuklinga vakara pranesem seimoms apie savo nuostabias naujienas wub.gif oj asaru kiek,dziaugsmo,laimes! O tos dezutes su batukais fantastiskos,visi liko suzaveti smile.gif
Atsakyti
Labas rytas, mamytes 4u.gif su sv.Kaledom jus visas- sveikatos,laimes ir sekmes rolleyes.gif
Papildyta:
Labas rytas, mamytes 4u.gif su sv.Kaledom jus visas- sveikatos,laimes ir sekmes rolleyes.gif
Atsakyti
O mano abu tevai ligos pakirsti lovoj kucias leido,abiem visiskai blogai... tetis vaistu praso kad nupirktume, o man ju butas - karantino zona, nes virusas siauteja...
Atsakyti
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 25, 08:51)
O mano abu tevai ligos pakirsti lovoj kucias leido,abiem visiskai blogai... tetis vaistu praso kad nupirktume, o man ju butas - karantino zona, nes virusas siauteja...

Su Sventem visas! 4u.gif nestuke.gif

Jums nebutina eiti i vidu galit ir paduoti prie duru kad tik gautu vaistukus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Linute87 @ 2016 12 25, 11:54)
Su Sventem visas!  4u.gif  nestuke.gif

Jums nebutina eiti i vidu galit ir paduoti prie duru kad tik gautu vaistukus  mirksiukas.gif

Kaip šuniukai gyvuoja? mirksiukas.gif
Atsakyti

Su Šv.Kalėdom, visas būsimas birželinukų mamytes!

Mes vakar po Kūčių vakarienės visiems apie savo naujieną pranešėm, parodydami video filmuką, kurio pabaigoje įdėta foto mano pilvuko su pilvinuko foto ir MB prigludusiu... ;)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 25 gruodžio 2016 - 12:59