Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(2dstudio @ 2016 12 23, 14:38)
O kiek savaiciu kad jau pupso? smile.gif
Man 14 savaite ir pilvas tai tik tas riebalinis kuri dar pries nestuma turejau, bet del vaiko nedideja  kolkas. O gaila, tikejausi ant kaledu kazkokio, kai giminem pranesinesim.

Man jau seniai jis iššoko, gal kai kokios 8 ar 9 sav buvo jau vaikščiojau su tokiu, kad akivaizdu buvo, jog nėščia. Tai vyras juokaudavo, kad gal du. biggrin.gif Dabar toks, kaip su pirmu buvo ~5-6 mėn., o yra tik 14 sav. ir kelios dienos. blink.gif T.y. net ir su plačiais rūbais pilvas kuo puikiausiai matosi... O pilvo prieš nėštumą neturėjau, tai tikrai ne riebalinis. biggrin.gif Galvoju, gal taip greit pasimatė, nes palyginus neseniai pirmąjį gimdžiau... Kas čia tie metai. smile.gif

wingele, tommute, libaja, su gerais pasimatymais! 4u.gif O dėl išvarymo, tai nekvailiokit! Gi visos nežinom kada gimdysim, gal, žiūrėkit, ir į birželį tilpsim arba tos, kurioms sakė, kad birželį gimdys, šast ir liepą arba gegužę pagimdys. biggrin.gif Kas iš tų numatomų datų - vaikai patys nusprendžia kada jiems ateit, tos kelios savaitės į vieną ar kitą pusę nieko nereiškia. mirksiukas.gif
Atsakyti
Nu va, mes po gydytojos. Pilvinukui mūsų 14+4 wub.gif
Pusę valandos su gydotoja kalbėjomės apie genetinius tyrimus, visus darytus tyrimus, vitaminus ir mano pasibuvimą santariškėse. Viską labai gražiai ir išsamiai papasakojo, paaiškino. Toksoplazmozės tyrimai -/-. Hemoglobinas 150! Pakomentavo: "kaip pas darbininką vyrą"- labai superinis ax.gif Mano gydytoja irgi prieš polivitaminus- labai tuo džiaugiuosi. Davė pažymą darban.
Man jau pradeda patikti lauktis. Gydytoja vis įtikinėja- "jūs dabar princesė, privalote rūpintis savimi". Vyras po myliuko paliečia pilvą ir atsiprašo: "sorry mažulka" biggrin.gif biggrin.gif

O aš nors ir laukiuosi trečio- pilvo visiškai nėra. Šiandien buvau buvusioj darbovietėj- niekas nieko nepastebėjo, tik kad kombinezonas "fainas" ir kad sukūdus atrodau.

Atsakyti

Po savaitgalio perkopsiu į 19 - tą savaitę. Pilvas matosi. Reikės darbui pasisakyti, kad dar porą metų negrįšiu....

Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2016 12 23, 18:15)
Nu va, mes po gydytojos. Pilvinukui mūsų 14+4  wub.gif
Pusę valandos su gydotoja kalbėjomės apie genetinius tyrimus, visus darytus tyrimus, vitaminus ir mano pasibuvimą santariškėse. Viską labai gražiai ir išsamiai papasakojo, paaiškino. Toksoplazmozės bigsmile.gif  tyrimai -/-. Hemoglobinas 150! Pakomentavo: "kaip pas darbininką vyrą"- labai superinis  ax.gif  Mano gydytoja irgi prieš polivitaminus- labai tuo džiaugiuosi. Davė pažymą darban.
Man jau pradeda patikti lauktis. Gydytoja vis įtikinėja- "jūs dabar princesė, privalote rūpintis savimi". Vyras po myliuko paliečia pilvą ir atsiprašo: "sorry mažulka"  biggrin.gif  biggrin.gif

O aš nors ir laukiuosi trečio- pilvo visiškai nėra. Šiandien buvau buvusioj darbovietėj- niekas nieko nepastebėjo, tik kad kombinezonas "fainas" ir kad sukūdus atrodau.

Su pasimatymu 4u.gif
O hemoglobinas tai ohoho bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2016 12 23, 19:31)
<p>Po savaitgalio perkopsiu į 19 - tą savaitę. Pilvas matosi. Reikės darbui pasisakyti, kad dar porą metų negrįšiu....</p>

Greit pusiaukele 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2016 12 23, 18:15)
Man jau pradeda patikti lauktis. Gydytoja vis įtikinėja- "jūs dabar princesė, privalote rūpintis savimi".

Užtai nusprendžiau šiemet tortu nebus pabusiu princese biggrin.gif Kasmet kepu.Nusipelniau šiemet pravaikšta padaryti biggrin.gif
Atsakyti
O ant manęs šiandien sėdint kavinėje užgriuvo metalinė pakaba pastatoma. Vaikas ėmė striukę ir ji prarado savo svorio centrą ir griuvo, dar jis kažkiek ją pristabdė bet svarbiausia pilvo neužgavo, tik visą šoną. Dabar jaučiu kaip pradeda skaudėti tą pusę, petį. Vargšas kiek atsiprašinėjo, o nei tėveliai, nei padavėja nei žodžio. blink.gif

Atsakyti

O ant manęs šiandien sėdint kavinėje užgriuvo metalinė pakaba pastatoma. Vaikas ėmė striukę ir ji prarado savo svorio centrą ir griuvo, dar jis kažkiek ją pristabdė bet svarbiausia pilvo neužgavo, tik visą šoną. Dabar jaučiu kaip pradeda skaudėti tą pusę, petį. Vargšas kiek atsiprašinėjo, o nei tėveliai, nei padavėja nei žodžio. blink.gif

Ojei, kai kuriem žmonėm rūpi tik jie patys...

o mane prieš porą savaičių pikta kaimynė stūmė laiptinėje nuo laiptų.... dėl to, kad anot jos, per garsiai uždariau lauko duris... laimė, tik per vieną laiptą nusprūdau, bet baisu ir pagalvoti, kuo galėjo viskas baigtis, juolab, kad abiejose rankose laikiau krepšius ir neturėjau kaip už turėklo sugriebti..... 

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2016 12 23, 22:15)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71313457" data-time="1482521286"><div><p>O ant manęs šiandien sėdint kavinėje užgriuvo metalinė pakaba pastatoma. Vaikas ėmė striukę ir ji prarado savo svorio centrą ir griuvo, dar jis kažkiek ją pristabdė bet svarbiausia pilvo neužgavo, tik visą šoną. Dabar jaučiu kaip pradeda skaudėti tą pusę, petį. Vargšas kiek atsiprašinėjo, o nei tėveliai, nei padavėja nei žodžio. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ojei, kai kuriem žmonėm rūpi tik jie patys...</p><p>o mane prieš porą savaičių pikta kaimynė stūmė laiptinėje nuo laiptų.... dėl to, kad anot jos, per garsiai uždariau lauko duris... laimė, tik per vieną laiptą nusprūdau, bet baisu ir pagalvoti, kuo galėjo viskas baigtis, juolab, kad abiejose rankose laikiau krepšius ir neturėjau kaip už turėklo sugriebti..... </p>

O siaubeli! Iš kur pas žmones tiek neapykantos blink.gif sulaukėjimas! unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(barda @ 2016 12 23, 22:15)
Ojei, kai kuriem žmonėm rūpi tik jie patys...o mane prieš porą savaičių pikta kaimynė stūmė laiptinėje nuo laiptų.... dėl to, kad anot jos, per garsiai uždariau lauko duris... laimė, tik per vieną laiptą nusprūdau, bet baisu ir pagalvoti, kuo galėjo viskas baigtis, juolab, kad abiejose rankose laikiau krepšius ir neturėjau kaip už turėklo sugriebti..... </p>

Nu šakės, čia tai aukščiau visko!
Atsakyti
Labas rytas merginos nestuke.gif
Praeitas dieneles dirbau, nusivariusi nuo koju visai jauciausi, jau grizusi ir neprisesdavau prie kompiuterio rolleyes.gif
Jauciuosi gerai, siek tiek pradejo gerkle skaudeti, tai geriu daug arbatu su citrina ir medumi, jei nebus geriau sakiau gargaliuosiu vakare su druska dar gerkle.
Man atrodo, kad pilvelis pas mane irgi toks daugiau riebalinis yra, nors gimdziusi drauge sako, kad tikrai matyti, kad jis kitoks, vakare kiek pastebejau jis didesnis man atrodo. jau senokai nesioji dzinsus ir kelnes nesciosioms skirtas, jos labai patogios bigsmile.gif o i kelias sukneles savo senas dar telpu, tai jomis ir puosiuosi per sventes.
Visoms graziu, ramiu Kuciu vakaro ir linksmu dziugiu SV Kaledu newyear.gif 000054.gif
Atsakyti

Labas rytas merginos nestuke.gif
Praeitas dieneles dirbau, nusivariusi nuo koju visai jauciausi, jau grizusi ir neprisesdavau prie kompiuterio rolleyes.gif
Jauciuosi gerai, siek tiek pradejo gerkle skaudeti, tai geriu daug arbatu su citrina ir medumi, jei nebus geriau sakiau gargaliuosiu vakare su druska dar gerkle.
Man atrodo, kad pilvelis pas mane irgi toks daugiau riebalinis yra, nors gimdziusi drauge sako, kad tikrai matyti, kad jis kitoks, vakare kiek pastebejau jis didesnis man atrodo. jau senokai nesioji dzinsus ir kelnes nesciosioms skirtas, jos labai patogios bigsmile.gifo i kelias sukneles savo senas dar telpu, tai jomis ir puosiuosi per sventes.
Visoms graziu, ramiu Kuciu vakaro ir linksmu dziugiu SV Kaledu newyear.gif000054.gif

Nuo gerklės labai padeda Faringo spray, ten 100% natūralus šaltalankių aliejus, aš jei tik pajuntu kad kažkas netaip su gerkle, pasipurškiu ir niekas neprikimba, jokios didesnės bėdos ;) 

Atsakyti