QUOTE(smelita @ 2016 12 23, 07:27)
As pirmaja gimdziau 37sav gime 4060kg.Tai jei buciau gimdzius kokiu 42sav turbut 6kg siektu😅
Manau nuo cheminiu vitaminu vaikai stambus gimsta.

Dabar gine israse gert nesciuju vitaminus.Kazkaip nesinori pumpuot ju.Juolab apetitu nesiskundziu.O jusu dsug kas juos geria?
Aš po folio nustojimo daugiau nieko negeriu, gydytoja ir nerekomendavo, stebim tiesiog rezultatus

Nesinori kaip sakot pumpuotis į save visko, stengiuos iš maisto pasiimti ko reikia

manau pakartosiu kraujo tyrimą, kad pažiūrėti ko trūksta ir tik tada galvosiu

Aš tokia įdomesnė, aš taip priešinuos vaistams, kad net ir nuo skausmo jų negeriu

))
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 23, 10:40)
O jus vis dar miegat ant pilvo? As paskutiniu metu gana daug ant pilvo miegu. Bandau pratintis gulet sonu bet kur tau... poto issigastu kad gal negerai ir vaika spaudziu, bet gaunas viskas savaime...
Aš niekad nemiegodavau ant pilvo, nepatinko netgi, o dabar nu atsikeliu vis ant pilvo

kokia antra savaitė taip
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 23, 14:38)
O kiek savaiciu kad jau pupso?

Man 14 savaite ir pilvas tai tik tas riebalinis kuri dar pries nestuma turejau, bet del vaiko nedideja kolkas. O gaila, tikejausi ant kaledu kazkokio, kai giminem pranesinesim.
Pas mane tuoj sueis 15 sav., pilvukas irgi toks labiau riebalinis nei nėštuminis

bet po aptemptais drabužiais vakarais tikrai matytų, kad ne plokštumėlė ten