Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(smelita @ 2016 12 23, 07:27)
As pirmaja gimdziau 37sav gime 4060kg.Tai jei buciau gimdzius kokiu 42sav turbut 6kg siektu😅
Manau nuo cheminiu vitaminu vaikai stambus gimsta. unsure.gif Dabar gine israse gert nesciuju vitaminus.Kazkaip nesinori pumpuot ju.Juolab apetitu nesiskundziu.O jusu dsug kas juos geria?

Aš kaip ir sakiau anksčiau žiūriu į juos skeptiškai, bet sąžinė užgriaužė, kad gal tai pupai ko trūksta ir pradėjau gert. Ai čia toks man placebas, sakau bent žiema, o tada pavasarį jau bus daugiau daržovių pasirinkimo ir nebegersiu, nebent tik magnį, nes žiūriu, kad jo poreikiai tik auga.
Atsakyti
QUOTE(tobuliux @ 2016 12 23, 00:53)
Man ir kazkaip prie bambos buvo smile.gif visa diena laukiau kada pakartos,deja  biggrin.gif gal vel nakti pasirodys biggrin.gif
Kiek laiko jusu pilvukui ?

Ryt 17 sav.pradėsim 4u.gif
Papildyta:
As pirmaja gimdziau 37sav gime 4060kg.Tai jei buciau gimdzius kokiu 42sav turbut 6kg siektu😅
Manau nuo cheminiu vitaminu vaikai stambus gimsta. unsure.gif Dabar gine israse gert nesciuju vitaminus.Kazkaip nesinori pumpuot ju.Juolab apetitu nesiskundziu.O jusu dsug kas juos geria?

Aš su pirmaja negeriau ir dabar negeriau.Magni +kalci geriu atskirai.Magni nes šona maude ir lyg gimda norejo susitraukinet,o kalci del dantu.Nes pirmu neštumu kalcio truko. Dabar noriu apsisaugot.Šiaip valgau ivairesni ir sveikesni maista.Manau neprireiks tos chemijos. smile.gif smelita , gal šitas ir ankščiau išsiluktens jei pirmas 37sav gime smile.gif
Papildyta:
QUOTE(tobuliux @ 2016 12 23, 07:41)
As geriu, bet mano organizmas pats to reikalavo. Beveik savaite kaip geriu ir jau jauciu sioki toki pagerejima,jegu daugiau atsirado. smile.gif pirkau pregnancy plius smile.gif
Po kol kas apetito nesuzadino smile.gif bet man jo ir netruksta biggrin.gif

Labai teisingai darot,klausot savo organizmo.Visada sakau reik klaysyti kūno kaip jaučiasi tada aišku ka gerti ka valgyti. smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 23 gruodžio 2016 - 09:47
O jus vis dar miegat ant pilvo? As paskutiniu metu gana daug ant pilvo miegu. Bandau pratintis gulet sonu bet kur tau... poto issigastu kad gal negerai ir vaika spaudziu, bet gaunas viskas savaime...
Atsakyti
QUOTE(2dstudio @ 2016 12 23, 10:40)
O jus vis dar miegat ant pilvo? As paskutiniu metu gana daug ant pilvo miegu. Bandau pratintis gulet sonu bet kur tau... poto issigastu kad gal negerai ir vaika spaudziu, bet gaunas viskas savaime...

Sveikos 4u.gif
Na, man šiuo metu ypač norisi miegoti ant pilvo, kaip užkerėta esu ax.gif Biški paguliu, paskui bandau gultis pusiau šonu. Norisi ant to pilvo ir viskas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 23 gruodžio 2016 - 10:56
Dėl vitaminų. Su pirmu negėriau, kol kas negeriu ir dabar. Ginė sakė palaukt tyrimų atsakymų - jei kas bus blogai, tada bus galima pagalvot apie vitaminus. smile.gif

Dėl gulėjimo ant pilvo. Aš nebeguliu, bet man tiesiog jau nepatogu ant pilvo, kai jis pūpso. Tai manau, jei tos, kurios gulit ant pilvo, nejaučiat diskomforto o ir pilvas dar neišsišokęs - nėra ko bijot. Kažkuriuo momentu pats kūnas nebeleis ant pilvo miegot, nes tiesiog jausit diskomfortą. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2016 12 23, 11:50)
Dėl vitaminų. Su pirmu negėriau, kol kas negeriu ir dabar. Ginė sakė palaukt tyrimų atsakymų - jei kas bus blogai, tada bus galima pagalvot apie vitaminus. smile.gif

Dėl gulėjimo ant pilvo. Aš nebeguliu, bet man tiesiog jau nepatogu ant pilvo, kai jis pūpso. Tai manau, jei tos, kurios gulit ant pilvo, nejaučiat diskomforto o ir pilvas dar neišsišokęs - nėra ko bijot. Kažkuriuo momentu pats kūnas nebeleis ant pilvo miegot, nes tiesiog jausit diskomfortą. smile.gif

O kiek savaiciu kad jau pupso? smile.gif
Man 14 savaite ir pilvas tai tik tas riebalinis kuri dar pries nestuma turejau, bet del vaiko nedideja kolkas. O gaila, tikejausi ant kaledu kazkokio, kai giminem pranesinesim.
Atsakyti

Aš po folio nustojimo daugiau nieko negeriu, gydytoja ir nerekomendavo, stebim tiesiog rezultatus smile.gif Nesinori kaip sakot pumpuotis į save visko, stengiuos iš maisto pasiimti ko reikia smile.gif manau pakartosiu kraujo tyrimą, kad pažiūrėti ko trūksta ir tik tada galvosiu smile.gif Aš tokia įdomesnė, aš taip priešinuos vaistams, kad net ir nuo skausmo jų negeriu smile.gif))

QUOTE(2dstudio @ 2016 12 23, 10:40)

Aš niekad nemiegodavau ant pilvo, nepatinko netgi, o dabar nu atsikeliu vis ant pilvo smile.gif kokia antra savaitė taip smile.gif

QUOTE(2dstudio @ 2016 12 23, 14:38)
O kiek savaiciu kad jau pupso? smile.gif
Man 14 savaite ir pilvas tai tik tas riebalinis kuri dar pries nestuma turejau, bet del vaiko nedideja  kolkas. O gaila, tikejausi ant kaledu kazkokio, kai giminem pranesinesim.

Pas mane tuoj sueis 15 sav., pilvukas irgi toks labiau riebalinis nei nėštuminis biggrin.gif bet po aptemptais drabužiais vakarais tikrai matytų, kad ne plokštumėlė ten biggrin.gif
Atsakyti
Manau kas laukiasi antro, trečio vaikelio tom anksciau pasimato pilvukas, man siandien 12sav. 1d. ir pilvukas tikrai matosi (na nera jis didelis, bet matosi)smile.gif
As po TA, rauksle 1,3cm., nosies kauliukas yra, lyties dar neizvelge, kaip ir viskas gerai. Gimdymo data liepos 4d. nustatoma, bet kad jau cia pasisakiau tai ir liksiu smile.gif
Jaukiu ir siltu svenciu mums visoms, stengtis nepervargti ir nepersivalgyti - tai svarbiausia manau mums visoms 4u.gif
Atsakyti
Mano pilvas irgi dar riebalinis.Yra liemuo praplatėjęs ir tiek.Atrodau kaip gerai privalgiusi jau kokį mėnesį vienodai. Nors laukiuosi antro,pirmasis man rodos greičiau pasimatė.Gal kad lieknesnė tada buvau. Aišku į kelnes sunkiai telpu,pradėjau nešiot nėštukines,tai su jom daug geriau jaučiuosi. nestuke.gif
p.s. man šiand prasidėjo 14 sav
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 23 gruodžio 2016 - 16:02
QUOTE(wingele @ 2016 12 23, 15:24)
Manau kas laukiasi antro, trečio vaikelio tom anksciau pasimato pilvukas, man siandien 12sav. 1d. ir pilvukas tikrai matosi (na nera jis didelis, bet matosi)smile.gif
As po TA, rauksle 1,3cm., nosies kauliukas yra, lyties dar neizvelge, kaip ir viskas gerai. Gimdymo data liepos 4d. nustatoma, bet kad jau cia pasisakiau tai ir liksiu smile.gif
Jaukiu ir siltu svenciu mums visoms, stengtis nepervargti ir nepersivalgyti - tai svarbiausia manau mums visoms  4u.gif

Laukiuosi antro tai pilvukas greičiau išryškejo. smile.gif su pasimatymu ir gerais rezultatais 4u.gif Žinoma likite čia smagiau bus 4u.gif Ir jums pačiu šilčiausiu švenčių 4u.gif
Papildyta:
Buvau aš ir koncultacijoje.Viskas ok širdeles pasiklausem. Leliukas isitaises prie bambos kaip ir jačiu judant ji smile.gif Tik geležies išrase gerti.

Ant pilvo nemiegu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 23 gruodžio 2016 - 16:33
Šventės prasideda!!!
Lėliukas tikrai yra, rankytes, kojytes turi ir ramiai guli, truputuką tik pasimojuoja wub.gif
Gavau nėštukės kortelę, siuntimą pas genetikus ir nuostabiai malonią jauną gydytoją. Jau žinau, kad viskas bus gerai. Terminai atitinka, pora dienų svyruoja.... mažiukai mes, beveik 10 sav., bet jei neišvarysit lieku pas jus, nes liepinukuose visiška tyla verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2016 12 23, 17:41)
Šventės prasideda!!!
Lėliukas tikrai yra, rankytes, kojytes turi ir ramiai guli, truputuką tik pasimojuoja  wub.gif
Gavau nėštukės kortelę, siuntimą pas genetikus ir nuostabiai malonią jauną gydytoją. Jau žinau, kad viskas bus gerai. Terminai atitinka, pora dienų svyruoja.... mažiukai mes, beveik 10 sav., bet jei neišvarysit lieku pas jus, nes liepinukuose visiška tyla verysad.gif

Su pasimatymu wub.gif Pagaliau širdelei ramiau! mirksiukas.gif Žinoma likite bus smagu.Juolab susibendravom 4u.gif Wigele irgi liepos terminas tai drauge busit liepinukes mirksiukas.gif
Atsakyti