Sveikos
Sestadieni neplanuotai atsidureme Suvalkuose, paburbejauu vyrui, kad nieko is daiktu neturiu i ligonine tai ir isvaziavome

Nusipirkau plona chalatuka, naktinius, maitinimo liemeneles 2, gumines tapkes, sugertuku i liemenele, tinkliniu kelnaiciu, tantum rosa milteliu dezute ir dar dukra apipirkome, kainos tikrai pigiau
Pirma durka gimdziau Mazylio GN, tai ten irgi neleido paketu detis, vis palas dejausi i tas tinklines kelnaites, ir naktinius bei chalata duoda, bet pamenu, kad i dusa buvo patogu eiti su savo chalatu, jauciausi graziasne

Dabar irgi planuoju cia gimdyti, tai paketu turesiu tik isvaziavimui i namus isideti.
Nors man gimdyti tik birzelio men. gale, bet nezinau kazkaip buvau supanikavusi, kad vis gi nieko neturiu, net tapkiu, dabar ramiau jausiuosi, kad jeigu kas, tase ne tuscia
Del deklaraciju, tai buvome su vyru mokesciuose pries kelias savaites, viska labai greitai ten padejo sutvarkyti, 10 min. uztrukom tik
Sekmadieni pas mus mieste buvo pavasarine muge, nors oras ir labai prastas,vejuotas buvo, bet nusipirkome kelis vaismedzius ir kelis krumus, vakar sode pasodinome, tiksliau vyras sodino as tik reguliavau

Taip ir praleke turiningai sis savaitgalis
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 10, 09:06)
Labukas
Na ką, štai ir prasidėjo paskutinė mano darbo savaitė
O prasidėjo taip nedarbingai...

Visai tingiu dirbti
(tik niekam nesakykit) Gerai, kad ir šiandien prašiau, kad mokinė neateitų
Savaitgalį pagaliau užsisakiau komodą leliuko daikteliams, bet laukti reikės beveik mėnesį...

Na, ir kodėl aš tiek ilgai tempiau

Juk tvarkytis normaliai galėsiu, kai turėsiu kur dėti daiktelius, o tai dabar sugrūdusi dėžėse drabužinėje viską...
as irgi viska sugrudusi esu,laukiam mes spintos, negaliu ir as tvarkingai visko susideti