Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

O tie pampersai mamoms po gimdymo ar patogūs negraužia ? Galvoju vistiek pirkti vienkartinių kelnaičių kur paketą prilaiko.Man patiko tokia kombinacija.

Man nepatiko. Pirksiu Tena įklotus, kur šlapimui sugerti. Jie tikrai gerai surenka viską ir patogūs. O kelnaičių vienkartinių jau nusipirkau iš kitaicų.

O vakar vakare apsirengiau pižamą normaliai, kaip visada. Naktį pabundu - spaudžia, veržia.. Pažiūrėjau net rėžas įsispaudęs :D Ot auga balvoniukas ♥ Tik kad slapukas žiauriai. Taip noriu sesėm parodyt kaip malasi - niekm nesirodo. Pasislepia iškart.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 09 balandžio 2017 - 13:30
QUOTE(Tommute @ 2017 04 09, 13:16)
Ėmiau tą patį dydį.Kai atsiūs pasimatuosiu  gal pakeisiu jei pasirodys mažai vietos  biggrin.gif Bet jaučiu pataikiau nes mano krūtinė nelinkusi baisiai pūstis,kad ir žindymo laiku.
Papildyta:
O tie pampersai mamoms  po gimdymo ar patogūs negraužia ? Galvoju vistiek pirkti vienkartinių  kelnaičių kur paketą prilaiko.Man patiko tokia kombinacija.

Pamenu, kad man neleido su tais pampersais būt - liepė staigiai persidėt, nes jie normaliai nekvėpuoja, tai su tokiais negalima būt po siuvimų/plyšimų. Tą patį sakė ir apie paketus - visokie Always netinka, turi būt normaliai orą praleidžiantys, o ne "celofaniniai". O patogumo iš pampersų, ypač vasarą, nesitikėčiau... biggrin.gif Jų patogumas tikriausiai prasideda ir baigiasi tik tame, jog tikrai gali saugiai gulėt, vartytis ir nebijot, kad pratekės kraujas.

Aš šį kartą pampersų tikrai nepirksiu, imsiu pralaidžius orui, kuo daugiau sugeriančius paketus ir, galbūt, vienkartines kelnaites. Kad ir labai smarkiai po pirmo gimdymo kraujavau, bet kas iš tų pampersų, jei vis tiek neleis jų nešiot (gimdysiu ten pat, tai nemanau, kad per mažiau nei 2 metus pasikeitė gydytojų požiūris). biggrin.gif Ir plius jau įsivaizduoju kaip būtų nemalonu, jei per pačius didžiausius karščius su jais reikėtų būt. blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 04 09, 14:39)
Pamenu, kad man neleido su tais pampersais būt - liepė staigiai persidėt, nes jie normaliai nekvėpuoja, tai su tokiais negalima būt po siuvimų/plyšimų. Tą patį sakė ir apie paketus - visokie Always netinka, turi būt normaliai orą praleidžiantys, o ne "celofaniniai". O patogumo iš pampersų, ypač vasarą, nesitikėčiau... biggrin.gif Jų patogumas tikriausiai prasideda ir baigiasi tik tame, jog tikrai gali saugiai gulėt, vartytis ir nebijot, kad pratekės kraujas.

Aš šį kartą pampersų tikrai nepirksiu, imsiu pralaidžius orui, kuo daugiau sugeriančius paketus ir, galbūt, vienkartines kelnaites. Kad ir labai smarkiai po pirmo gimdymo kraujavau, bet kas iš tų pampersų, jei vis tiek neleis jų nešiot (gimdysiu ten pat, tai nemanau, kad per mažiau nei 2 metus pasikeitė gydytojų požiūris). biggrin.gif Ir plius jau įsivaizduoju kaip būtų nemalonu, jei per pačius didžiausius karščius su jais reikėtų būt. blink.gif

Mano nuomonė tokia pati. Draugės atidavė ir iklotų ir pampersų tai kokį 1 dėl vaizdo įsidėsiu.Oj always paketai baisuma! Aš jų niekad neperku,sveikatos gadinimas!

Atsakyti

Aš ir birželį gimusi :4u:  Kokią tu dieną?

Aš birželio 8d., terminas 16d. :flirt2: labai norėčiau kad taip pat dvynukas gimtų. o tu kada?  :friends: 

Atsakyti

Aš birželio 8d., terminas 16d. :flirt2: labai norėčiau kad taip pat dvynukas gimtų. o tu kada?  :friends:

Aš 22 d., o terminas 23-24, norėčiau vėžiuko, kaip aš :D Tik svarbu, kad ne per mano gimtadienį :)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 09 balandžio 2017 - 17:28
Pas mus šiandien vasara +25 turbūt tikrai! Dukrą i klasiokės gimtadieni nuvežėm gamtoj.Tai super diena! Ryt lyg tik vel +12 rodo tik.Leliukų su vežimeliais prisižiurejau.Oj laukiu savo damutės wub.gif
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 09, 18:27)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Garso_Ledi" data-cid="71560858" data-time="1491738869">
<div>
<p>Aš birželio 8d., terminas 16d. flirt.gif labai norėčiau kad taip pat dvynukas gimtų. o tu kada?  friends.gif</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš 22 d., o terminas 23-24, norėčiau vėžiuko, kaip aš biggrin.gif Tik svarbu, kad ne per mano gimtadienį smile.gif</p>

Rimtai birželis I dvynius ir vėžiukus pasidalina.Maniškė tai dvynė bus tikrai.Nors norėčiau jautukės 😅Vyras nuprotėtu su dviem jaučiais ir skorpionu biggrin.gif Turbut tada dvyniai geriau ne tokie užsispyrę gal jie labiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 09 balandžio 2017 - 17:39

Pas mus šiandien vasara +25 turbūt tikrai! Dukrą i klasiokės gimtadieni nuvežėm gamtoj.Tai super diena! Ryt lyg tik vel +12 rodo tik.Leliukų su vežimeliais prisižiurejau.Oj laukiu savo damutės wub.gif

Sesuo ką tik pasidžiaugė vasarišku oru UK, o pas mane šalta, vėjas stiprus pučia, brrr

Atsakyti

Sesuo ką tik pasidžiaugė vasarišku oru UK, o pas mane šalta, vėjas stiprus pučia, brrr

Nagi pas mus ryt +22 žada. O šiandien tai tikrai brrr...

Pradėjo vėl skaudėt (.)(.). Keletą dienų niežtėjo, o dabar kaip nėštumo pradžioj.... Fui kaip nemalonu. Ir ta sloga nėštukinė jau savaitę kankina. Nosis užgulus o nei išpūst nieko neina nei kokios priemonės gelbėja. Žodžiu, po truputį jaučiuos :nestuke

Atsakyti
Labukas 4u.gif
Na ką, štai ir prasidėjo paskutinė mano darbo savaitė bigsmile.gif
O prasidėjo taip nedarbingai... ax.gif Visai tingiu dirbti (tik niekam nesakykit) Gerai, kad ir šiandien prašiau, kad mokinė neateitų ax.gif

Savaitgalį pagaliau užsisakiau komodą leliuko daikteliams, bet laukti reikės beveik mėnesį... verysad.gif Na, ir kodėl aš tiek ilgai tempiau hmm.gif Juk tvarkytis normaliai galėsiu, kai turėsiu kur dėti daiktelius, o tai dabar sugrūdusi dėžėse drabužinėje viską... doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Sestadieni neplanuotai atsidureme Suvalkuose, paburbejauu vyrui, kad nieko is daiktu neturiu i ligonine tai ir isvaziavome biggrin.gif Nusipirkau plona chalatuka, naktinius, maitinimo liemeneles 2, gumines tapkes, sugertuku i liemenele, tinkliniu kelnaiciu, tantum rosa milteliu dezute ir dar dukra apipirkome, kainos tikrai pigiau bigsmile.gif

Pirma durka gimdziau Mazylio GN, tai ten irgi neleido paketu detis, vis palas dejausi i tas tinklines kelnaites, ir naktinius bei chalata duoda, bet pamenu, kad i dusa buvo patogu eiti su savo chalatu, jauciausi graziasne biggrin.gif Dabar irgi planuoju cia gimdyti, tai paketu turesiu tik isvaziavimui i namus isideti.

Nors man gimdyti tik birzelio men. gale, bet nezinau kazkaip buvau supanikavusi, kad vis gi nieko neturiu, net tapkiu, dabar ramiau jausiuosi, kad jeigu kas, tase ne tuscia biggrin.gif

Del deklaraciju, tai buvome su vyru mokesciuose pries kelias savaites, viska labai greitai ten padejo sutvarkyti, 10 min. uztrukom tik ax.gif

Sekmadieni pas mus mieste buvo pavasarine muge, nors oras ir labai prastas,vejuotas buvo, bet nusipirkome kelis vaismedzius ir kelis krumus, vakar sode pasodinome, tiksliau vyras sodino as tik reguliavau biggrin.gif Taip ir praleke turiningai sis savaitgalis ax.gif

Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 10, 09:06)
Labukas  4u.gif
Na ką, štai ir prasidėjo paskutinė mano darbo savaitė  bigsmile.gif
O prasidėjo taip nedarbingai... ax.gif Visai tingiu dirbti (tik niekam nesakykit) Gerai, kad ir šiandien prašiau, kad mokinė neateitų  ax.gif

Savaitgalį pagaliau užsisakiau komodą leliuko daikteliams, bet laukti reikės beveik mėnesį... verysad.gif Na, ir kodėl aš tiek ilgai tempiau  hmm.gif  Juk tvarkytis normaliai galėsiu, kai turėsiu kur dėti daiktelius, o tai dabar sugrūdusi dėžėse drabužinėje viską...  doh.gif

as irgi viska sugrudusi esu,laukiam mes spintos, negaliu ir as tvarkingai visko susideti doh.gif
Atsakyti
Labas pirmadienio rytas 4u.gif
Pas mane darbe šian auditas, tai aš vis stengiuosi kur nors pasislėpti, kad nepastebėtų ir neužkabintų manęs...
Buvau pas gyd šiandien. Sakė nuo ryt būtų NGA... Ryt važiuojam echo darytis. Laukiu nesulaukiu wub.gif
O aš komodą iš vyresniųjų atėmiau ax.gif tai viską ką nuperku iškart tvarkingai sudedu... Tada ateina katė, atsidaro ir patikrina ar gerai sudėjau.
Išsitraukiau savo amžiaus adijaliuką su drambliukais. O jis labai geros būklės bigsmile.gif nereikės pirkti smile.gif
Papildyta:
Labas pirmadienio rytas 4u.gif
Pas mane darbe šian auditas, tai aš vis stengiuosi kur nors pasislėpti, kad nepastebėtų ir neužkabintų manęs...
Buvau pas gyd šiandien. Sakė nuo ryt būtų NGA... Ryt važiuojam echo darytis. Laukiu nesulaukiu wub.gif
O aš komodą iš vyresniųjų atėmiau ax.gif tai viską ką nuperku iškart tvarkingai sudedu... Tada ateina katė, atsidaro ir patikrina ar gerai sudėjau.
Išsitraukiau savo amžiaus adijaliuką su drambliukais. O jis labai geros būklės bigsmile.gif nereikės pirkti smile.gif
Atsakyti

NPD aš taikiau. Pas mane jau trys vaikai, tai nors tiksliai ir nežinau nieko, bet man atrodo geriau taikyti (kažkada senai su buhalterė buvom kalbėjusios). Galiu būt ir prašovus, bet jau viskas užpildyta ir priimta :)

Kalbėjot dėl paruošiamųjų. Šiaip nežinau, ar stiprus perveriantis skausmas yra paruošiamieji sąrėmiai. Man paruošiamieji pasireikšdavo mėnesinių skausmu - greičiau maudimu, o ne skausmu. Ir visada lengva patikrinti ranką uždėjus ant pilvo, nes tuo metu kai maudžia, pilvas sukietėja, kai skausmas atslūgsta, pilvas vėl minkštas. Tiesa, su trečiu vaiku vieną gražią dieną maudė labai nedaug, o pilvas sukietėja-atsileidžia. Taip visą dieną prasėdėjau ant pilvo ranką uždėjusi, kol tie sukietėjimai pradėjo kartotis kas 2-3 min. Pasiskambinau gydytojui pavakare, nuvažiavau į ligoninę. Kaklelis buvo atsidaręs 5 cm  :hmm: 

Atsakyti