Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Nu, ką mamos, išgyvenau šiandieną ir sakiau dėsiu kalbos apie savęs saugojimą. Žodžiu, geriau būkit porcelianinės, trapios. Nors nėštumas ir ne liga, bet jei kas nutiktų, tai užsigraužtumėt negyvai.

Aš šiandien nusiverčiau nuo laiptų. Reikėjo gi stiklus pavalyti, nes labai jau vaikai apkleckavo. O stiklai prie laiptų. Šonu jais lipau ir kažkaip susišvietė, kad jau laiptai baigėsi. O buvo dar du. Nuo jų liuobiausi ant užpakalio, nugaros ir galvos. Ir dar koją pasisukau. Guliu cypdama ant žemės, o namie tik vaikai, žiūri akim didelėm į mamą. Ir turbūt kažkoks adrenalinas tvokstelėjo iš tos baimės, atsikėliau, koja viena sutinusi, raumenys po pilvu plėšia, o aš iki mašinos ir į ligoninę. Visą kelią prašiau mažės, kad pilvelyje suspurdėtų, bet tylu. Atvažiavau, nuklibinkščiavau. Ačiū D leliukui viskas gerai, ištikrino kiek galėjo, kaklelį patikrino, vandenų norma. Aš visa drebu, tai gydytoja sako abi jūs išsigandot. Mano stiklų valymo rezultatas - patempti raiščiai, kur po pilvu ir kirkšnyse bei pėdos raiščių įtrūkimas. Dabar tris dienas iš lovos nelipsiu, o gysiu iki 6 savaičių. Negaliu patikėti, kad taip neatsargi buvau. Jau kelios dienos kažkoks jausmas persekiojo, kad gal per daug darželiuose kapstausi, gal per daug judu, nors kardiologas liepė gulėti. Ir va prašom. Saugokit save! Labai labai saugokit! Ne visą gyvenimą nėščios būsim, padirbėsit, kai leliukai jau bus. O dabar pagulinėkit.

Atsakyti
QUOTE(LUUU @ 2017 04 10, 21:13)
<p>Nu, ką mamos, išgyvenau šiandieną ir sakiau dėsiu kalbos apie savęs saugojimą. Žodžiu, geriau būkit porcelianinės, trapios. Nors nėštumas ir ne liga, bet jei kas nutiktų, tai užsigraužtumėt negyvai.</p><p>Aš šiandien nusiverčiau nuo laiptų. Reikėjo gi stiklus pavalyti, nes labai jau vaikai apkleckavo. O stiklai prie laiptų. Šonu jais lipau ir kažkaip susišvietė, kad jau laiptai baigėsi. O buvo dar du. Nuo jų liuobiausi ant užpakalio, nugaros ir galvos. Ir dar koją pasisukau. Guliu cypdama ant žemės, o namie tik vaikai, žiūri akim didelėm į mamą. Ir turbūt kažkoks adrenalinas tvokstelėjo iš tos baimės, atsikėliau, koja viena sutinusi, raumenys po pilvu plėšia, o aš iki mašinos ir į ligoninę. Visą kelią prašiau mažės, kad pilvelyje suspurdėtų, bet tylu. Atvažiavau, nuklibinkščiavau. Ačiū D leliukui viskas gerai, ištikrino kiek galėjo, kaklelį patikrino, vandenų norma. Aš visa drebu, tai gydytoja sako abi jūs išsigandot. Mano stiklų valymo rezultatas - patempti raiščiai, kur po pilvu ir kirkšnyse bei pėdos raiščių įtrūkimas. Dabar tris dienas iš lovos nelipsiu, o gysiu iki 6 savaičių. Negaliu patikėti, kad taip neatsargi buvau. Jau kelios dienos kažkoks jausmas persekiojo, kad gal per daug darželiuose kapstausi, gal per daug judu, nors kardiologas liepė gulėti. Ir va prašom. Saugokit save! Labai labai saugokit! Ne visą gyvenimą nėščios būsim, padirbėsit, kai leliukai jau bus. O dabar pagulinėkit.</p>

Vajej unsure.gif tai visa laime kad viskas gerai baigesi !! Stiprybes jums!! o db tik gulekit ir nieko nedarykit,nes nu nejuokas gi..
Atsakyti
LUUU siaubukas ką išgyvenai.Bet per daug įsismarkavus buvai tokio stipraus stabdžio prireikė unsure.gif
Sveikatėlės tau maišas didžiausias nuo manes 🎈🎈🎈Svarbu viskas su laiminga pabaiga.
Atsakyti

Luu laikykis ir sveik, o aš šnd irgi mąsčiau langus valytis, bet taip ir neprisiruošiau. Prašiau vyro jau visą mėnesį bet kadangi neprisiprašau tai va pačiai reikės. Prieš Velykas taigi didieji tvarkymaisi, nors užuolaidų sakiau neplausiu kol kas...

Pas mane paruošiamieji kaip ir pirmą kartą - jokių skausmų nejaučiu, tik jaučiu kaip gimda įsitempia tarsi atsilenkimą daryčiau, pilvas kietas. Nors jau tie tikrieji sąrėmiai taip pat beskausmiai buvo iki kokių 8cm :D

Atsakyti

Luu laikykis ir sveik, o aš šnd irgi mąsčiau langus valytis, bet taip ir neprisiruošiau. Prašiau vyro jau visą mėnesį bet kadangi neprisiprašau tai va pačiai reikės. Prieš Velykas taigi didieji tvarkymaisi, nors užuolaidų sakiau neplausiu kol kas...

Pas mane paruošiamieji kaip ir pirmą kartą - jokių skausmų nejaučiu, tik jaučiu kaip gimda įsitempia tarsi atsilenkimą daryčiau, pilvas kietas. Nors jau tie tikrieji sąrėmiai taip pat beskausmiai buvo iki kokių 8cm :D

Atsakyti
Luuu - visa laime, kad viskas gerai baigesi 4u.gif 4u.gif sveik greiciau 4u.gif

Manau mums daugumai cia reiketu jau siek tiek stabdzius ijungti, nebedaug liko iki vaikeliu gimimo reiketu labiau save pasaugoti.

Paruosiamuju jokiu nebejauciu, su pirma dukra irgi ju nebuvo, kazin kaip bus si karta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronija: 10 balandžio 2017 - 22:48

LUUU ​sveik! Tikrai teisingai sakai, reikia pasisaugoti, nors ir atrodo viską galim pačios, bet gal ne visada būtina viską ir daryt pačioms.

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Siandien buvau poliklinikoje, gliukozes tyrimo atsakymai geri bigsmile.gif ir turejau trumpa ekoskopa, vasiaus matmenims nustatyti wub.gif 29 savaite 1300 kg. Ji isitaisiusiu galvyte zemyn, labai nustebau, galvojau, kad sedi, nes man judesiai zemai jauciasi, slapimo pusle buna toks jausmas, kad spardo biggrin.gif idomiai ji ten susirangiusi taip apacioje pilvo ax.gif

Atsakyti
Sveikos!

Nuo šios savaitės ir aš jau dekrete 4u.gif labai greit tas laikas bėga 🙈🙈🙈
Reikia jau vežimėlį pirktis kokį tai... pažiūrėjau naujų kainas, apakau ir praėjo noras.... unsure.gif Bet vistiek reikia... sakiau gal dėvėtą žiūrėsiu...

Gimdyt aš ne tai kad bijau,bet nenoriu tiesiog 😂😂😂 Ne dėl paties gimdymo, - kaip kažkuri ir rašėt,- sąlyginai trumpas čia etapas... bet bijau kas bus po to... kad po to visai nebepaeisiu Po sūnaus simfizitas kaip subujojo taip ir nesitraukia iki šiol su didesniais ar mažesniais paūmėjimais blink.gif

LUUU gerai kad viskas laimingai baigėsi... bet turbūt ir pati supranti,kad visaip galėjo būti 4u.gif Oj saugokim save mamukai unsure.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, manęs vis profilaktiškai neįleidžia į forumą, tai vis atėjus ilgą smagų romaną suskaitau smile.gif))
DĖL ZODIAKO ŽENKLO. Nuojauta sako, kad bus dvynys, nors kažkodėl norėjau vėžiuko smile.gif bet jei dvynys, tai visa šeima būsim visi trys skirtingi ORO ženklai smile.gif Svarstyklės, vandenis ir dvyniai smile.gif
DĖL PERSITEMPIMO. Nu aš irgi tokia visad linkusi persitempti ir jau nuo mažens linkusi kartoti "AŠ PATI", būdavo aprengia tėvai, o aš nusirengiu ir tą patį apsirengiu, nes aš juk pati smile.gif tai ir dabar siūlo kas pagalbą, o AŠ PATI, bet jau jaučiu pati kaip stabdo likimas, reikia tikrai nenueiti į kraštutinumus kaip kad čia su tais langais smile.gif Žiauriai džiaugiuosi, kad prasidėjo dekretas, neįsivaizduoju kaip dar bent viena savaite daugiau pratempčiau, nes naktį sunku užmigti, dieną darbingumo nelabai lieka smile.gif
DĖL LAGAMINŲ KROVIMO. Mes su vyru paskaičiavom, kad liko kokios 10 sav, o gali būti ir mažiau, tai abiems akys išsprogo :O Viskas, susiimu ir einu žiūrėt visų sąrašų, susikrauti visų kraitelių ir tik tada galėsiu pagaliau išleisti save atostogų, nes dabar toks nerimas kirba kiek dar visko reikia smile.gif kai lagaminai bus sukrauti, tai tada atsikvėpsiu ir imsiuosi numatytų kitų darbelių, bet jaučiu kokio ilgio planas visko nebesuspėsiu įgyvendinti, bet bent jau knygas Šemetos ir Vitkausko noriu paskaityti, bet pirmiausia visi lagaminai ir kraiteliai. Turėsiu jaučiu Jums milijoną klausimų smile.gif))
Atsakyti

Labas rytukas  :nestuke 

na jau tikrai kad reikia saugotis as vis lipu namie laiptais ir meldziuos kad tik nenukrisciau  :) buvau cia si savaitgali vel persalus tai gerklyte skaudejo ir sloga baisi bet gerai kad su gerkle greit susidraugavom vel  :D 

dabar nuo sekmadienio mano suniukas apsirgo net nezinau kas tiksliai bet jau atsigauna po truputi.  :hmm: 

as dar nieko neturiu leliukui ar sau tik vezimas bet ir tai dar kedutes reikia. Zodziu labai daug ko reikia o man vis atrodo kad dar to laiko labai daug turiu  :oh: 

Atsakyti

Sveikatos tau LUUU, kad greiciau pasveiktum :4u: :4u: :4u:  as tai siais metais langu nevalysiu, tures vyras ta darba atlikti :) nes jau ant kedes kokios palipti bijau, kad nenusiversciau :) bet sakiau atliksim ta darba, kai laiko turesim ir neziuresiu, kad reikia pries Velykas susitvarkyti :) Nors ir lengvai man nestumas eina, bet tikrai save pasisaugau ir nepersidirbu :)

Aš 22 d., o terminas 23-24, norėčiau vėžiuko, kaip aš :D Tik svarbu, kad ne per mano gimtadienį :)

o gal jis tau nori gimtadienio dovanele padaryti :D pas mane tai bus veziukas, jei nesugalvos anksciau gimti :) labai mano aplinkoje daug nestukiu, kurios visu menesiu anksciau gimdo, tai man jau darosi del to baisu, kad ir man taip neatsitiktu :) bet is kitos puses vaikelis ateina tada kada jam reikia :)

Sunku sunku su nusiteikimais. Su pirmu galvojau, oi man tai jau viskas bus gerai ir net prisiminti nenoriu gimdymo. O va kitų šiek tiek jau prisibijojau, bet viskas tobulai :) Kas tikrai man padėjo labai antram ir trečiam gimdyme, kad buvau kursus Šemetos išklausiusi. Man padeda, kai žinau, kas su manim vyksta. Mane gal daugiau veikia ne tai, kokia aplinka, kaip žvakės kvepia ar panašiai, bet tai, kad aš suprantu, kodėl vienur ar kitur skauda, kiek ilgai tai gali tęstis, ką vyras gali padaryti, kad man lengviau būtų. Ir džiaugiuosi, kad į ligoninę neskubėjau, su antru paryčiais nubėgus duše vandenims ramiai su vyru susiruošėm, dar į jo darbą užsukom, jis ten kažką greit sutvarkė, o nuvažiavus kaklelis apie 7 cm. Čia pirmą kartą gimdančioms įkvėpui  :D

Mes irgi dabar i Semetos kursus ejom :) tai nezinau kaip man su nusiteikimu pavyks, bet supratau, kad prasidejus saremiams neleksiu iskart i gimdymo namus, o busiu namuose :) nes namu sienos man geriau, nei gimdykla :D po Semetos ir kitu nesciuju kursu, net namuose visai mielai sutikciau gimdyti, nes mane kaip veziuke tai svetima aplinka veikia :)

Atsakyti