Na, kolkas guliu- neskauda, bet sūnutis labai labai spurda
Aš jus pajuokinsiu.Einam su dukra ir važiuoja bobutė su tuo mobile skuteriu.Dukrai sakau kaip mamytei dabar tokio reiktų
Aha kiba namie gimdymas bus?Kad tokia joga ?
Karmelaina, man tikrai palengvėjo, kad pirkau šitą rinkinį. Nes buvau prisirašius pusę puslapio ko kiek reikia ir kiek kainuos. O dabar dėžutė tašėj ir ramu
Va va, ir aš prisirašiau visokių niekalų, tai pačiai galva susisuko. Tai ką tik ir užsisakiau tą iš eurovaistinės rinkinuką
turėsiu, ką į tašę įsidėti
O kad pliurpiat jus,jaučiasi kad jau dekretuose sėdit😊
Man žiauriai kieteja pilvas vakarais jau 4-as vakaras iš eilės ir mažoji labai labai skaudžiai juda,nepamenu ar su sūnumi taip buvo.
Uzsisakiau pampius siandien iš Norvegijos kurie prekiauja,judu ir aš jau į priekį su pasiruošimu.
Karmelaina sveikinimai su dekretu!
O kad pliurpiat jus,jaučiasi kad jau dekretuose sėdit😊
Man žiauriai kieteja pilvas vakarais jau 4-as vakaras iš eilės ir mažoji labai labai skaudžiai juda,nepamenu ar su sūnumi taip buvo.
Uzsisakiau pampius siandien iš Norvegijos kurie prekiauja,judu ir aš jau į priekį su pasiruošimu.
Karmelaina sveikinimai su dekretu!
Ačiū, kol kas labai keistai jaučiuosi
Bet tikiuosi, greitai įsijausiu į vaidmenį ![]()
As, kad ir senai jau atostogauju, bet tik nuo siandien ir man dekretas oficialus
Man pas gydytoja cia mano mieste eiti reikia karta i menesi, ir slapimo tyrima karta i menesi nesu pries vizita pas gydytoja. krauja dare 3 kartus plius gliukozes dar tyrimas buvo. Dabar hemaglobinas 117, nieko nesake del papildomu vitaminu man, sake nesciosioms maziausia norma 110 gali buti.Elevit vitaminus kartais geriu kartais ne, kaip prisimenu
Siandien akusere dar dave tokia knygele vaisiaus judesiams sekti, zymeti.
Pataliukus turiu sintetinio pluosto plonesnius ir ziemai avies vilnos skalbiamus,Merkio firmos pirkusi. pagalves ir as nenaudosiu, o jeigu bus karsta tik uzvalkaliuku klosiu, dar turiu ir medvilnini pleduka ir as matysiu kaip pagal situacija
reikes man jau ta tase prisiruosti deliotis i ligonine, ir reikia rinkini po gimdymo isigyti, rubeliu dar neperskalbiu, dar spintos laukiu kur viska tvarkingai susideti galesiu
Čia namuose? Gal aš kažką būsiu praleidusi...
Aha kiba namie gimdymas bus?Kad tokia joga ?
Oi labai tikiuosi, kad gimdymas bus ligoninėj, bet.. Čia Olandijoj reikia dėl visa ko pasiruošti ir namų gimdymui, o po to ir priežiūrai, kurią gauni visą savaitę namie, nepaisant, kur tas gimdymas buvo. Tai dėl to tą lovą reikia iškelti.
Nu žinokit, ką tik pažiūrėjau laidą per TV3, kaip pas mus suteikiama medicininė pagalba gimdyvei šiais laikais. Dabar gailiuosi, kad žiūrėjau...
</p>
Atimt teliką iš tavęs reikia
Atimt teliką iš tavęs reikia
Ot! Dekretą leidi ne kaip !
nu jau tikrai, jaučiu dar kokį serialą reiks pradėt žiūrėti, gal kokių pasiūlymų kas turi?
Nu žinokit, ką tik pažiūrėjau laidą per TV3, kaip pas mus suteikiama medicininė pagalba gimdyvei šiais laikais. Dabar gailiuosi, kad žiūrėjau...
Kokia laida? Einu ir aš pažiūrėt ![]()