Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Kokia laida? Einu ir aš pažiūrėt :D

Sroves ar pries srove :hmm:

Atsakyti

Aš baiginėju knygą P.Jurkevičiaus, ,Dėl skonio ginčijimasi,, Taigi Šemeta pasirodė nuobodus biggrin.gifIšlys vaikas tobulas Gurmė su peiliu ir šakute. biggrin.gif

Aš ryt irgi nusimačiusi apsilankyti bibliotekoje, jau noriu kokią knygą, vieną antrą paskaityti, kada daugiau

Atsakyti

Kaip įdomiai, toks jausmas, kad mano mažylis įsitaisė skersai pilve,nes duodasi abiejuose šonuose ir pilvas toks į platumą išsiveržęs... O per paskutinį echo, tai gulėjo kaip priklauso, žemyn galva.

Atsakyti

Labas, nu ir plepat, tikrai :D

aš šnd buvau apžiūrai, nauja gyd., žiūrėjo echoskopu, sakė viskas kaip ir gerai, tik nemažą vaikiuką auginu... sakė jau sveria 3200g, dabar eina 35sav. Bet geriausia, kai priartino veiduką, nu grožis grožis, nosytė, žandukai :wub:  . Su vyru sakėm į broliuką bus panaši, dar kartą pasižiūrėjo ir gražią širdelę parodė - bus mergytė  :angel2: 

Atsakyti

aš šnd buvau apžiūrai, nauja gyd., žiūrėjo echoskopu, sakė viskas kaip ir gerai, tik nemažą vaikiuką auginu... sakė jau sveria 3200g, dabar eina 35sav. Bet geriausia, kai priartino veiduką, nu grožis grožis, nosytė, žandukai :wub:  . Su vyru sakėm į broliuką bus panaši, dar kartą pasižiūrėjo ir gražią širdelę parodė - bus mergytė  :angel2:

Nu tikrai nemažas vaikelis jau. Mano pirmas panašus gimė  :4u:​ 

Atsakyti

Oi kaip smagu susitikti su vaikučiu! :wub:

Bet jau 35 savaitė! Jau viskas čia taip šalia :rolleyes: 

Atsakyti

Nu tikrai nemažas vaikelis jau. Mano pirmas panašus gimė  :4u:​ 

Man tai čia jokia naujiena kad nemažas, visą nėštumą visos gyd gąsdino, kad antras bus didesnis nei pirmas, aš tikiuosi kad taip nebus, nes pirmas gimė 4510g. Nors atrodo gimdžiau ir pagimdžiau, bet kad taip visi gąsdina tai jau didesnio nenorėčiau. Bus kaip bus, aš jau ir taip atsisakius saldumynų visų, maistas lb ribotai, bet gal ne čia slypi ši augimo "paslaptis" :D

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 04 18, 22:48)
<p>Labas, nu ir plepat, tikrai biggrin.gif</p><p></p><p>aš šnd buvau apžiūrai, nauja gyd., žiūrėjo echoskopu, sakė viskas kaip ir gerai, tik nemažą vaikiuką auginu... sakė jau sveria 3200g, dabar eina 35sav. Bet geriausia, kai priartino veiduką, nu grožis grožis, nosytė, žandukai wub.gif  . Su vyru sakėm į broliuką bus panaši, dar kartą pasižiūrėjo ir gražią širdelę parodė - bus mergytė  angel.gif </p>

Su pasimatymu.Sekantis bus pats pačiausias ir gyviausias. wub.gif
Koks skirtumas tas svoris kiekvienas atsineša savo,svarbu sveikas kaip ridikas leliukas.Pvz drauges dukrytė gimė 4.5kg,bet kai pamačiau visai neatrodė ji 4.5kg.Tokia mažytė vis tiek ji.
Neaišku nuo ko priklauso tas svoris aš gimiau minuatiūrinė ir vyras.O va dukra gimė 3872kg.Kažkiek įtakoja mityba,bet mažai sakyčiau.Gal kokie hormonai labiau įtakoja tą svorį. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 18 balandžio 2017 - 23:01

Bet tai kaip faina, Barda, kad jau tokia didelė panelytė! Aš tai vis laukiu, kada pilvo gyventoja iki normalesnio žmogaus dydžio priaugs :) Kažkaip vis neramu, jei anksčiau gimtų, tai tokia mažutė dar būtų. 

Man tuoj 33 sav., bet tavo 35 sav. pavydžiu, gi jau visai čia pat džiaugsmelis!

Atsakyti

Labas rytas mamukai ;)

ech... geras jausmas po patalu dar gulėti  :B šiandien pirmoji dekretinių diena  :yahoo:

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Na pagaliau ir aš nuo vakar oficialiai dekrete!!!! yahoo.gif Mes vis kartu su karmelaina koja kojon varom, įdomu kuri pirma pagimdysim ar irgi kartu biggrin.gif
Kol suskaičiau šia visus pokalbius, tai teko visą rytą pasėdėti bigsmile.gif
Mano merginos viena daržely, kita mokykloj, tai taip gera vienai namie pabūti rolleyes.gif Reiks pradėt tvarkytis po truputį visus kampus, dėliotis leliukui daiktelius. Jau prikaupus esu visko po truputį ax.gif Į ligoninės tašę, tik dar neturiu ką dėti, reiks susižiūrėt ko čia reik ir susipirkti.
Aną savaitę buvom 3D echoskopijoj, tai tikrai turėsime trečią dukrytę, toookia gražutę wub.gif Laiką atitinka, sveria jau apie 1,8 kg, smagu wub.gif
Kažkas rašė dėl prastos gyd. priežiūros, tai aš trečią nėštumą kažkaip visiškai atsipūtus... Pirmus du ėjau privačiai ir labai jau ten viską žiūrėjo, o dabar einu savo tokioj nedidelėj klinikoj. Nėštumą prižiūri šeimos gyd. ir nieko ten nuėjus nedaro - svorį paklausia, pamatuoja pilvo apimtį, spaudimą, širdelės paklauso, išrašo tyrimus, kokie pagal laiką priklauso, paklausia ar kuo skundžiuosi ir viso gero. Max 10 min. ir apžiūra baigta, bet man kažkaip nieko daugiau ir netrūksta. Echo irgi išrašo siuntimą pas ginekologę, bet irgi tik tiek kiek priklauso, pačioj pradžioj, po to 12 sav., 20 sav. ir apie 35 sav. smile.gif Vakar kaip tik pas ją buvau, į dekretą išleido ir dabar po mėnesio sakė ateiti, davė visokius kraujo, šlapimo tyrimus iki kito karto pasidaryt, vėl ŽIV ir t.t. kartoti.
Atsakyti

Kaip fainai jau jums... Nebedaug liko... bet aš tai dabar išties mėgaujuos makaliukais visokiais. Jaučiuos gerai, vyras lepina, darbe visą krūvį kolegos į teigiamą man pusę reguliuoja :D Smaguma! O man iki tikrojo dekreto lygiai mėnuo liko. Tai kas čia, viens du ir sulauksiu :yahoo:

Šiandien išdrįsau ant svarstyklių užlipt. Nudžiugau - dar 10 kg nesiekiu :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Atsakyti