Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Šiandien internetu perkant Eurovaistinėj nuolaida -20 proc. Mažylių ir mamų prekėms 4u.gif
Kiekvieną trečiadienį ši nuolaida būna greičiausiai mirksiukas.gif
Atsakyti

Sveikinimai su dekretu!

Amberytė taip pat sveikinimai!

Noriu ir aš jau vartytis lovoje be skubėjimo, ech😒

Atsakyti

Su dekretais merginos  :4u:  :nestuke 

Man kitą savaitę paskutinis echo, kaip laukiu, jau tiek seniai nuo sausio nemačiau savo gyventojo :wub: 

Mes su dukryte ligonineje, manoji pasigavo roto virusą :unsure:  labai tikiuosi nepasigauti aš  :blink:  :unsure: :(

Atsakyti

Na pagaliau ir aš nuo vakar oficialiai dekrete!!!! yahoo.gifMes vis kartu su karmelaina koja kojon varom, įdomu kuri pirma pagimdysim ar irgi kartu biggrin.gif

:sutinku: Na, žiūrėsim, kaip čia susiklostys  :geda: 

Mano tas dekretas toks netikras rytais. Vistiek turiu keltis, vežti sūnų į mokyklą. Po to dar užsukau į darbą, atsigėrėm kavos. Žadėjau trumpam, bet užsibuvau vos ne iki pietų... Na kaip man atsikratyti to darbo iš savo galvos? :wacko: :mmm:

Vakar jau rašiau, kad mano pilvinukas kažkaip įdomiai įsitaisęs, bet šiandien dar įdomiau.Toks jausmas, kad atsukęs kojytes į išorę, bando išspirti dešinės pusės šonkaulius. Neįsivaizduoju, kaip toks trapus mažiukas turi tiek jėgos :ohmy:

Atsakyti

Beje, sveikinimai, kas irgi išėjote į dekretą :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Su dekretais merginos  :4u:  :nestuke

Man kitą savaitę paskutinis echo, kaip laukiu, jau tiek seniai nuo sausio nemačiau savo gyventojo :wub:

Mes su dukryte ligonineje, manoji pasigavo roto virusą :unsure:  labai tikiuosi nepasigauti aš  :blink:  :unsure: :(

Sveikatos, saugok save :4u:

Atsakyti

Neaišku nuo ko priklauso tas svoris aš gimiau minuatiūrinė ir vyras.O va dukra gimė 3872kg.Kažkiek įtakoja mityba,bet mažai sakyčiau.Gal kokie hormonai labiau įtakoja tą svorį. smile.gif

Man kai darė genetinius tyrimus, tai hormonas PAPP-a buvo labai žemas. Kiek pasiskaičiau literatūros ir lietuvių  kalba, ir kitomis, tai įtakoja mažesnį kūdikių svorį... Tai aš kažkaip ir nenustembu, kai mano leliukas toks į mažają pusę...

Atsakyti
Sveikinu visas isejus i dekreta smile.gif

Si ryta bandziau koju nagus nusilakuoti,o vaikeli vos susilenkiau smile.gif))) ir daugiau turbut to pati nebedarysiu,nes daugiau pirstus prisiterliojau nei normaliai nagus nusilakavau biggrin.gif
Siandien vaziuoju i fotosesija,nors labai tingiu,oras tragedija,mieliau lovoje paguleciau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tobuliux: 19 balandžio 2017 - 12:24

Oo, lauksim kokios nors vienos foto iš fotosesijos:) aš tai fotosesiją darysiuos vasaros pabaigoj jau su visa šeimyna, db negraži sau jaučiuosi...

Atsakyti
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2017 04 19, 12:01)
<p>Su dekretais merginos  4u.gif  nestuke.gif </p><p></p><p>Man kitą savaitę paskutinis echo, kaip laukiu, jau tiek seniai nuo sausio nemačiau savo gyventojo wub.gif </p><p></p><p>Mes su dukryte ligonineje, manoji pasigavo roto virusą unsure.gif  labai tikiuosi nepasigauti aš  blink.gif  unsure.gif verysad.gif</p>

Sveikatėles mergytei ir tau 4u.gif Su dekretu!

Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 19, 12:48)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71577015" data-time="1492549228"><div><p>Neaišku nuo ko priklauso tas svoris aš gimiau minuatiūrinė ir vyras.O va dukra gimė 3872kg.Kažkiek įtakoja mityba,bet mažai sakyčiau.Gal kokie hormonai labiau įtakoja tą svorį. vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Man kai darė genetinius tyrimus, tai hormonas PAPP-a buvo labai žemas. Kiek pasiskaičiau literatūros ir lietuvių  kalba, ir kitomis, tai įtakoja mažesnį kūdikių svorį... Tai aš kažkaip ir nenustembu, kai mano leliukas toks į mažają pusę...
</p>

Nu va kaip aš teisingai išmaščiau su tais horminais biggrin.gif

Aptvarkiau namą.2 kart pagulėjau I pertraukas.Sesės prašysiu langus išvalyti gal koki vieną ir aš įveiksiu.
Reik pėdinti I mokykla dukros pasiimti.
Amberytė -su dekretu taip pat 4u.gif
tobuliux su nagais prajuokinai biggrin.gif Gražios fotosesijos 4u.gif
Aš susitariau su fotografe gimus tik dukrytei abi dukrytes įamžinti.Norėčiau Zvonkų stiliaus fotosesijos.Nemėgstu dirbtinai saldžių. smile.gif
Atsakyti

Na, kaip blogai šiandien jaučiuosi. Pilvą siaubingai tempia, veržia, maudžia, vaikščiot sunku, gulėt irgi...Nežinau ko ir griebtis. Dar net ne naktis, o kojos baisiai neramios jau, kas bus naktį, bijau ir pagalvoti...Ir kas čia man šiandien užėjo :help:

Atsakyti

Na, kaip blogai šiandien jaučiuosi. Pilvą siaubingai tempia, veržia, maudžia, vaikščiot sunku, gulėt irgi...Nežinau ko ir griebtis. Dar net ne naktis, o kojos baisiai neramios jau, kas bus naktį, bijau ir pagalvoti...Ir kas čia man šiandien užėjo :help:

O nereikėtų tausu gydytoja pasikonsultuot dėl to? :hmm: Ar į priimamąjį nuvažiuot? O judesius jauti? Kažkaip labai nekaip skamba šitie maudimai ir skausmai...

Atsakyti