Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

O nereikėtų tausu gydytoja pasikonsultuot dėl to? :hmm: Ar į priimamąjį nuvažiuot? O judesius jauti? Kažkaip labai nekaip skamba šitie maudimai ir skausmai...

judesiai labai stiprūs, bilda pilvas į visus šonus. Nemoku paaiškinti to jausmo, bet čia ne gimdos skausmai, o pačio pilvo, raumenų, raiščių ar dar velnias žino kieno...nors šiandien lyg ir nepavargau...

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 18, 16:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71576336" data-time="1492526330"><div><p>Kažkurią savaitės dieną Eurovaistinėj perkant internetu kūdikių ir mamų prekėms būna nuolaida. vartotojo įkelta nuotraukaTik dabar nepamenu kurią dieną. vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>oo, reiks pagaudyti akciją smile.gif
</p>

Va, šiandien ta akcija mamų ir kūdikių prekėms internete Eurovaistinėj. Tai vadinasi kiekvieną trečiadienį būna. 4u.gif
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 18, 16:45)
<p>o klausykit, ar pirkot kas suruoštą rinkinį po gimdymo, iš vaistinės? Gal verta? Soriukas, jei jau apie tai kalbėjom hmm.gif
</p>

Aš su pirmu tą rinkinį pirkau, tai man jo buvo smarkiai per mažai, nes stipriai kraujavau - vyras ėjo po to į vaistinę normaliai visko pripirkt... Tai šį kartą pati susipirksiu ko reikia, jau tas rinkinys nebetraukia. unsure.gif
Atsakyti

Va, šiandien ta akcija mamų ir kūdikių prekėms internete Eurovaistinėj. Tai vadinasi kiekvieną trečiadienį būna. 4u.gif

man kaip tik šiandien nėra jėgų prekintis :(

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 19, 19:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71578461" data-time="1492617562"><div><p>O nereikėtų tausu gydytoja pasikonsultuot dėl to? hmm.gif Ar į priimamąjį nuvažiuot? O judesius jauti? Kažkaip labai nekaip skamba šitie maudimai ir skausmai...</p></div></blockquote><p>judesiai labai stiprūs, bilda pilvas į visus šonus. Nemoku paaiškinti to jausmo, bet čia ne gimdos skausmai, o pačio pilvo, raumenų, raiščių ar dar velnias žino kieno...nors šiandien lyg ir nepavargau...
</p>

Atsimeni guodžisusi per Velykas kokia naktis buvo baisi skaudėjo ir kojas ir pilvą.Tai turbūt buvo augimo etapas po tos nakties jis man padidėjo akivaizdžiai blink.gif
Atsakyti

Atsimeni guodžisusi per Velykas kokia naktis buvo baisi skaudėjo ir kojas ir pilvą.Tai turbūt buvo augimo etapas po tos nakties jis man padidėjo akivaizdžiai blink.gif
vajetau,atsikelsiu ryt dviguba  :B  juokas pro ašaras  :huh2:​  

Bet kad vyksta kažkas pilve,tai faktas. Susimeta gumbas tai vienam krašte,tai kitam krašte. Matyt lelius neranda patogios padėties ir dar mane kankina...

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 19 balandžio 2017 - 18:52
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 19, 19:49)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71578538" data-time="1492620177"> Atsimeni guodžisusi per Velykas kokia naktis buvo baisi skaudėjo ir kojas ir pilvą.Tai turbūt buvo augimo etapas po tos nakties jis man padidėjo akivaizdžiai vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> vajetau,atsikelsiu ryt dviguba  cool.gif  juokas pro ašaras  huh.gif  
<p>Bet kad vyksta kažkas pilve,tai faktas. Susimeta gumbas tai vienam krašte,tai kitam krašte. Matyt lelius neranda patogios padėties ir dar mane kankina...</p>

Tai va fazenda plečia princas biggrin.gif
Atsakyti

o tau po tos nakties sunkios paskui pagerėjo?

aš laukiu rytojaus...

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 04 19, 20:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71578538" data-time="1492620177"><div><p>Atsimeni guodžisusi per Velykas kokia naktis buvo baisi skaudėjo ir kojas ir pilvą.Tai turbūt buvo augimo etapas po tos nakties jis man padidėjo akivaizdžiai vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>o tau po tos nakties sunkios paskui pagerėjo?</p><p>aš laukiu rytojaus...</p>

Man tai pagerėjo. :)Bet jei ryt bus tas pats tai butinai gydytojai pasirodyk.Maža kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 19 balandžio 2017 - 19:56

O ar kuri iš jūsų yra taip, kad baisiai prakaituotų naktimis ir keltųsi į tualetą daug kartų? Pasakykit, kad aš ne viena :D

Atsakyti

Merginos, laikykitės gi. Pats gerumas prasideda. Man dekreto laikas toooks fainas būna. Kelios dienos pailsejimui, o paskui įsijungia antras kvėpavimas. Aš netyčia kojytę pagavau neseniai. Kai pradėjo dešiniame šone maltis, ranką uždėjau ir oba -akurat toks guziukas slenka per pilvą 😊Jetau, kaip miela....

O dėl prakaitavimo tai naktį miegu kaip lokys. Į tuliką nepamenu kada ėjau... Tiesa, langas prie manęs tai visada praviras, kitaip oro trūksta.  

Atsakyti

O ar kuri iš jūsų yra taip, kad baisiai prakaituotų naktimis ir keltųsi į tualetą daug kartų? Pasakykit, kad aš ne viena :D

Aš ne tik naktį prakaituoju, bet ir dieną, man nuolat karšta. O naktį tai ypač, šlapi naktiniai būna, miegu atsiklojus prie orlaidės pradarytos. Radijatoriai visur užsukti... žodžiu, naktį ir į wc, tada troškina, einu vandens. Tik išsirident iš lovos sunku, visus kaulus skauda kol išsijudinu... O dar reikia tyliai eiti, nes parketas traška, o naktį tai ypač girdisi, kad mažo nepažadint :D juokas ima iš šono pagalvojus, bet naktis tai kažkokia kančia :D

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 04 19, 23:07)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71578846" data-time="1492626943"><div><p>O ar kuri iš jūsų yra taip, kad baisiai prakaituotų naktimis ir keltųsi į tualetą daug kartų? Pasakykit, kad aš ne viena biggrin.gif</p></div></blockquote><p>Aš ne tik naktį prakaituoju, bet ir dieną, man nuolat karšta. O naktį tai ypač, šlapi naktiniai būna, miegu atsiklojus prie orlaidės pradarytos. Radijatoriai visur užsukti... žodžiu, naktį ir į wc, tada troškina, einu vandens. Tik išsirident iš lovos sunku, visus kaulus skauda kol išsijudinu... O dar reikia tyliai eiti, nes parketas traška, o naktį tai ypač girdisi, kad mažo nepažadint biggrin.gif juokas ima iš šono pagalvojus, bet naktis tai kažkokia kančia biggrin.gif</p>

I tūliką aš ir marširuoju naktį jei pasitaiko tik 1 kartas tai šventinė naktis biggrin.gif
Atsakyti