Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Sveikos, mamos,

ačiū, kas pasigedot. Man be galo sunkios savaitės buvo, visokių nelaimių netikėtų. Tai nesinorėjo į žmones lįsti, tik išsiraudot, išsirėkt. Dabar lyg ir lipam iš duobės, tai tikiuosi jau nebebus jokių netikėtumų.

O ir forumas ko tai manęs nemyli, vis išmeta. Telefone kol susipratau, kad negaliu atsakyti, nes neprisijungusi  :oh:

Vakar pas gydytoją buvau. Lialia mano jau 35 sav., sveria 2800 g. Tokia nemaža panelytė ir įsitaisiusi skersai. Tai dabar reikia laukti, ką ji čia sugalvos daryti, nes turėtų arba į vieną, arba į kitą pusę pasisukti. Aš pati jau vos judu, bet pamenu ir su ankstesniu nėštumu tas paskutinis mėnuo nelengvas buvo. Anksčiau pagimdyti nenorėčiau, vaikų išleistuvėse reikia sudalyvauti, koncertų visokių pavasarinių nesinorėtų praleisti. Kalbinu vis mažiukę, kad dar tupėtų rami. 

Ligoninei beveik viską pasiruošiau. Ir vežimą išsiploviau savaitgalį, taip man jis patinka :) Dar tik kėdutę automobilinę reikia iš draugės parsivešti ir laukiu kombinzoniuko šiltesnio, iš HM užsakiau. Galvojau, gal nereiks, bet kai tokie orai, išsigandau, kad jei gimtų anksčiau, tai neturėčiau kuo šilčiau aprengti.

Apie geležį kalbėjot. Tai man padeda tik skystam pavidale - Tot Hema. Per mėnesį iš nukritusio 99 hemaglobino pakilau iki 116. Tik iš tiesų reikia gerti teisingai - valandą prieš ir po nevartoti pieno produktų, arbatos negerti.

Gal jau galėtų ir pavasaris ateiti, nes šiandien kai išvažiavau su savo pūkine striuke, pagalvojau, kad taip ir pravaikščiosiu su ja iki gimdymo  :( Tos trys šiltos dienos per tris mėnesius neužsiskaito  :lol:

Atsakyti

Labas mamytės  :4u:  :wub: 

Pagaliau įrengėm vaiko kamabrį, beliko baldus surinkti. Bandė vyras surinkti spintą, tai žinokit net šarnyrus ne ta puse susuko  :lol: ir duris kreivai sudėjo  :lol: ir truputį net apgadino. Dar tiek dažnai jį aptiko silpnumo akimirka sako nebegaliu neina :lol: o aš stoviu reguliuoju  :ax: 

Jau nebežinau ką daryti dėl tinimo, naktimis prabundu iš skausmo ir pirštų visiškai negaliu sulenkti. Turiu tokią nuojautą kuo daugiau geriu vandens - tuo man blogiau. 

Mano nėštumas neapsieina taip pat be nuotykių.. Einu šiandien į policiją rašysiu pareiškimą, mano buvęs kažkaip sužinojo prieš kelias dienas kad aš laukiuosi ir pradėjo grasinti man ir dar net negimusiam vaikui. Baisiausia, kad jis žino adresą, tai net pats pasisakė, kad užsuks į svečius ir kad visokių nelaimių man atsitiks. Aš tai aš, bet grasinti vaikui jau yra virš visko.  :fool: nepalieka ramybėje. 

Atsakyti

Labas mamytės   :4u:   :wub:

Pagaliau įrengėm vaiko kamabrį, beliko baldus surinkti. Bandė vyras surinkti spintą, tai žinokit net šarnyrus ne ta puse susuko   :lol: ir duris kreivai sudėjo   :lol: ir truputį net apgadino. Dar tiek dažnai jį aptiko silpnumo akimirka sako nebegaliu neina  :lol: o aš stoviu reguliuoju   :ax:

Jau nebežinau ką daryti dėl tinimo, naktimis prabundu iš skausmo ir pirštų visiškai negaliu sulenkti. Turiu tokią nuojautą kuo daugiau geriu vandens - tuo man blogiau. 

Mano nėštumas neapsieina taip pat be nuotykių.. Einu šiandien į policiją rašysiu pareiškimą, mano buvęs kažkaip sužinojo prieš kelias dienas kad aš laukiuosi ir pradėjo grasinti man ir dar net negimusiam vaikui. Baisiausia, kad jis žino adresą, tai net pats pasisakė, kad užsuks į svečius ir kad visokių nelaimių man atsitiks. Aš tai aš, bet grasinti vaikui jau yra virš visko.   :fool: nepalieka ramybėje. 

Atsakyti

Laukiu saulės,kad drabužėlius išskalbti.Aš kaip Lilė atsipūtus biggrin.gif

Papildyta:
Kokia nuomonė apie Prancūzijos naujaji prezidentą?smile.gif
Labai nedidomėjau giliai,Bet jis man patiko! Nepalyginsi su vidokiom uk perekšlem May.

Nieko gero tas mano atsipūtimas, kurią naktį prabudus googlinau su kokiu taksu ir kaip važiuoti į ligoninę, jeigu kas :lol: tokie psichai vis užeina :D

O prezidentas, Europai jis gerai, o kaip patiems prancūzams tai laikas parodys, nes nori ir darbo vietų mažinti ir panašiai. Nors aišku, bent dabar ramu, kad kol kas mano vaikas neliks be pilietybės, nes su dabartinėmis politinėmis srovėmis visko gali būti, valstiečiai mūsų tautinį ugdymą žada įvesti, dar sugalvos ir dvigubas pilietybes nuimti...jau juokiamės su vyru, kad tuoj nebebus tikrai mums kur grįžti ir vienoj, ir kitoj šalyje nesąmonių prisigalvoja..

Aš galvoju gal radau priežastį, kodėl jis man nedidėjo :) tik dabar supratau, kad geležis nepasisavina su daug daug kitų produktų, o ypač su pieno produktais ;) tai gal dėl to man nesusitvarkė, kad netaisyklingai vartojau :) dabar stengiuosi atsakingiau vartoti, nusipirkau skystą augalinę geležį (neva sveikesnė), tai žiūrėsiu kaip bus :) bet jaučiu, oi kaip jaučiu aš jos stygių paskutinę savaitę. Draugė darė makiažą fotosesijai, tai aš tiesiog tirpau kėdėje ir akimirką maniau tikrai nualpsiu. Draugė dar už mane labiau perbalus iš išgąsčio buvo :) o aš jau ant žemės gultis prašiau, kad kuo arčiau žemės ir kuo šalčiau :D

Nu va pasakei, o aš savo geležį ryte su jogurtukais ir sūriais užvalgau  :unsure:  tai spėju bus nieko gero... Pamačiau savo nuotrauką savaitgalį tai išsigandau kokia išbalus, o nueisiu pas midwife ir kaip dabar matau sakys čia normalu  :daktaras 

Baigėsi mano savaitgalis su anyta. Aš labai stengiuosi, bet man kažkaip sunku ją priimti normaliai, ir gera ji moteris, aišku turi ji savo niuansų, bet man viskas joje kliūva...ir ką su savimi man daryti?  :oh:​ 

Atsakyti

Sveikos, mamos,

ačiū, kas pasigedot. Man be galo sunkios savaitės buvo, visokių nelaimių netikėtų. Tai nesinorėjo į žmones lįsti, tik išsiraudot, išsirėkt. Dabar lyg ir lipam iš duobės, tai tikiuosi jau nebebus jokių netikėtumų.

O ir forumas ko tai manęs nemyli, vis išmeta. Telefone kol susipratau, kad negaliu atsakyti, nes neprisijungusi  :oh:

Vakar pas gydytoją buvau. Lialia mano jau 35 sav., sveria 2800 g. Tokia nemaža panelytė ir įsitaisiusi skersai. Tai dabar reikia laukti, ką ji čia sugalvos daryti, nes turėtų arba į vieną, arba į kitą pusę pasisukti. Aš pati jau vos judu, bet pamenu ir su ankstesniu nėštumu tas paskutinis mėnuo nelengvas buvo. Anksčiau pagimdyti nenorėčiau, vaikų išleistuvėse reikia sudalyvauti, koncertų visokių pavasarinių nesinorėtų praleisti. Kalbinu vis mažiukę, kad dar tupėtų rami. 

Ligoninei beveik viską pasiruošiau. Ir vežimą išsiploviau savaitgalį, taip man jis patinka :) Dar tik kėdutę automobilinę reikia iš draugės parsivešti ir laukiu kombinzoniuko šiltesnio, iš HM užsakiau. Galvojau, gal nereiks, bet kai tokie orai, išsigandau, kad jei gimtų anksčiau, tai neturėčiau kuo šilčiau aprengti.

Apie geležį kalbėjot. Tai man padeda tik skystam pavidale - Tot Hema. Per mėnesį iš nukritusio 99 hemaglobino pakilau iki 116. Tik iš tiesų reikia gerti teisingai - valandą prieš ir po nevartoti pieno produktų, arbatos negerti.

Gal jau galėtų ir pavasaris ateiti, nes šiandien kai išvažiavau su savo pūkine striuke, pagalvojau, kad taip ir pravaikščiosiu su ja iki gimdymo  :( Tos trys šiltos dienos per tris mėnesius neužsiskaito  :lol:

Va, kokia nemaža panelytė jau užaugusi :wub:

O už visas nelaimes va tau :4u:, gal viskas baigėsi toliau vyks tik geri dalykai  :4u:

Labas mamytės  :4u:  :wub:

Pagaliau įrengėm vaiko kamabrį, beliko baldus surinkti. Bandė vyras surinkti spintą, tai žinokit net šarnyrus ne ta puse susuko  :lol: ir duris kreivai sudėjo  :lol: ir truputį net apgadino. Dar tiek dažnai jį aptiko silpnumo akimirka sako nebegaliu neina :lol: o aš stoviu reguliuoju  :ax:

Mano nėštumas neapsieina taip pat be nuotykių.. Einu šiandien į policiją rašysiu pareiškimą, mano buvęs kažkaip sužinojo prieš kelias dienas kad aš laukiuosi ir pradėjo grasinti man ir dar net negimusiam vaikui. Baisiausia, kad jis žino adresą, tai net pats pasisakė, kad užsuks į svečius ir kad visokių nelaimių man atsitiks. Aš tai aš, bet grasinti vaikui jau yra virš visko.  :fool: nepalieka ramybėje. 

Mano vyras surinkinėdamas komodą manęs neklausė ir susuko mechanizmus stalčiams laikyti priešingai, nei aš sakiau,neklausė manęs, o aš labai ir nesiginčijau :D . Tai paskui tylėdamas viską gavo iš naujo susukinėti :D :D :D

O buvęs, tai ką aš žinau...Gerai, kad ir buvę jau :mad2: Parašyk, pašyk būtinai pareiškimą...

Baigėsi mano savaitgalis su anyta. Aš labai stengiuosi, bet man kažkaip sunku ją priimti normaliai, ir gera ji moteris, aišku turi ji savo niuansų, bet man viskas joje kliūva...ir ką su savimi man daryti?  :oh:​ 

Manoji anyta ir mane erzina, nors, atrodo, kad nieko blogo ir pikto nedaro, bet negaliu ir viskas... Matyt taip yra ir bus, ir nieko nepakeisim čia. Neveltui  tiek anekdotų prikurta apie jas :blink:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 09 gegužės 2017 - 10:49
Sužinojau tyrimus... Gliukozė liuks, bet kaip ir visom hb 104 ir kažkoks skydliaukės hormonas laaabai prastas. Laukiu endokrinologo dabar. O popiet einu į rotušę, gavau vakar kvietimą iš Zuokienes. Faina!!
Atsakyti

LilėSu tom anytom sunku.Reik atrasti psichologinį viduriuką su jom.Ir nelysti i vieną kitos erdvę per daug biggrin.gif Manoji turi dukrą tai aš jai iš vis iš kitos planetos kartais.Bet išmokom per kelis metus viena kita gerbti ir neduskutuoti temom kurios gali sukurstyti konfliktą. biggrin.gif šiaip labai gera ji.
LUUU siunčiu šilumos ir styprybės.Laikykis sunkiu laikotarpiu 4u.gif
Kai pasakėt apie pieno produktus irgi geležį aš gėriau netikslingai užkasdama varškem.Už tai tų rezultatų nebuvo.

Atsakyti
Sveikos nestuke.gif

QUOTE(karmelaina @ 2017 05 09, 08:33)
Rūbeliai išskalbti,išlyginti,sulankstyti. TAŠĖ sukrauta  angel.gif </p><p> Ech,dabar tik ilsėtis... cool.gif </p>

Oi, aš vis pagal tave lygiuojuosi, nes terminas tą pačią dieną, tai išgąsdinai su tuo susiruošimu biggrin.gif Pas mane dar viskas maišuose bet kur sukrauta, niekas neskalbta, vyras tikrai nerastų nieko unsure.gif O tašei dar net nesupirkta ko reikia unsure.gif

QUOTE(libaja @ 2017 05 09, 11:51)
O popiet einu į rotušę,  gavau vakar kvietimą iš Zuokienes. Faina!!

Kaip smagu bigsmile.gif Aš irgi labai norėjau, bet gavau atsakymą, kad nėra vietų...
Atsakyti

Sveikos nestuke.gif

Oi, aš vis pagal tave lygiuojuosi, nes terminas tą pačią dieną, tai išgąsdinai su tuo susiruošimu biggrin.gifPas mane dar viskas maišuose bet kur sukrauta, niekas neskalbta, vyras tikrai nerastų nieko unsure.gifO tašei dar net nesupirkta ko reikia unsure.gif

Aš pati savimi stebiuosi, bet tfu tfu tfu, tikiuosi, kad suruošti daiktai ilgai ir nuobodžiai lauks, kol man jų prireiks :B :rolleyes: 

O dėl vyro, tai maniškis toks, kad net nieko nerodysiu, nes vistiek neras ir neatsimins, kas kam ir dėl ko :D :D :D Mano vyriškiai (vyras ir sūnus) tai tokie, kad spintoje akių lygyje padėtas koks daiktas ir tai sugeba nerasti :hmm:  Tai noriu susiruošti, kad tik paimti reikėtų. Bet niekur, jūs visos mamytės, nedingsit, anksčiau ar vėliau susiruošit...

O aš eilinį kartą įsitikinau, kad nėštukėms negalima tvarkytis...Va, tik įsijungiau dulkių siurblį, kad pasmirdo, parūko ir užgeso :unsure: Tai kaip dabar tvarkytis, teks eit  pailsėt :D

Atsakyti
Atnaujinau pradinį namuko puslapiuką!Naujokes 2 ištryniau iš sąrašo vis tiek nebendrauja.Likom senikės smile.gif
Taigi tuoj pirmam puslapi rašysiu kas ką supuoja kiek svėrė kai gimė wub.gif
Papildyta:
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 09, 12:46)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amberytė" data-cid="71616624" data-time="1494322631"><div><p>Sveikos vartotojo įkelta nuotrauka

Oi, aš vis pagal tave lygiuojuosi, nes terminas tą pačią dieną, tai išgąsdinai su tuo susiruošimu vartotojo įkelta nuotraukaPas mane dar viskas maišuose bet kur sukrauta, niekas neskalbta, vyras tikrai nerastų nieko vartotojo įkelta nuotraukaO tašei dar net nesupirkta ko reikia vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>Aš pati savimi stebiuosi, bet tfu tfu tfu, tikiuosi, kad suruošti daiktai ilgai ir nuobodžiai lauks, kol man jų prireiks cool.gif rolleyes.gif 
</p><p></p><p>O dėl vyro, tai maniškis toks, kad net nieko nerodysiu, nes vistiek neras ir neatsimins, kas kam ir dėl ko biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Mano vyriškiai (vyras ir sūnus) tai tokie, kad spintoje akių lygyje padėtas koks daiktas ir tai sugeba nerasti hmm.gif  Tai noriu susiruošti, kad tik paimti reikėtų. Bet niekur, jūs visos mamytės, nedingsit, anksčiau ar vėliau susiruošit...
</p><p></p><p>O aš eilinį kartą įsitikinau, kad nėštukėms negalima tvarkytis...Va, tik įsijungiau dulkių siurblį, kad pasmirdo, parūko ir užgeso unsure.gif Tai kaip dabar tvarkytis, teks eit  pailsėt biggrin.gif
</p>

Tai raganauji ? biggrin.gif Gal eik pailsek nebeskraidyk su siurbliu biggrin.gif Sūnus gryš tegu patvarko mirksiukas.gif
Atsakyti

Taigi tuoj pirmam puslapi rašysiu kas ką supuoja kiek svėrė kai gimė wub.gif
Papildyta:
Tai raganauji ? biggrin.gifGal eik pailsek nebeskraidyk su siurbliu biggrin.gifSūnus gryš tegu patvarko mirksiukas.gif

Nu ne tuoj, ne tuoj, dar palaukime birželio :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Oi kad pliurpiam :D  grįžau po gyd šiandien - tai kaip visad, viskas gerai, viskas normalu. Tonų vis dar nematavo su aparatu. Dabar ateit po 2 savaičių, jei dar reikės :D 

Bet jau šiandien jaučiuosi sutinus ir pabrinkus visa, atrodo geriu nemažai ir arbūzo valgiau, kažin gal susilaiko visgi tie skysčiai...

Atsakyti