Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

LUUU tikekimes viskas bus gerai!

Puodus Bauer turim,tefal teko atsisakyti kai isigijom indukcine kaitlente,patenkinti esam.

Priespienio nei su sūnumi neturėjau nei dabar nera.kaip ir tinimu nebuvo ir kol kas nėra,,gal išvengsiu😊

Tommute o kokio žanro knygas mėgsti?

Atsakyti
Na dėl priešpienio kol kas per daug nepergyvenu... tik keosta, kad anksčiau ir man dėmės ant liemenuko ir nespaudžiant likdavo.. o paspaudus keli lašai pasirodydavo... tada lengviau ir leliukui krūtį įsiūlyt kai jis pienuku kvepia... o db kažkaip visiškas štilis blink.gif

Mane tai anyta erzina rolleyes.gif Nes visiškai jai dzin ant anūkų,ant vaikų ir t.t. prieš svetimus vaizduoja tobulą močiutę, kuri myli, pasiilgo ir t.t. o iš tikro... nebesiplėtosiu... tai tas toks veidmainiškumas labai biesina ax.gif Va kai sūnus gimė Fb žinutę, kad sveikina parašė (gyvenam ir mes ir jie LT jeigu ką...) biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 05 09, 17:55)
<p>LUUU tikekimes viskas bus gerai!</p><p></p><p>Puodus Bauer turim,tefal teko atsisakyti kai isigijom indukcine kaitlente,patenkinti esam.</p><p></p><p>Priespienio nei su sūnumi neturėjau nei dabar nera.kaip ir tinimu nebuvo ir kol kas nėra,,gal išvengsiu😊</p><p></p><p>Tommute o kokio žanro knygas mėgsti?</p>

Skaitau viską išskyrus fantastiką ir siaubiaką ir svajonių romanų serijų smile.gif
Dėl priešpienio su dukra daugiau jo buvo. Dabar pats neišteka.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 09 gegužės 2017 - 17:14

Apie geležį kalbėjot. Tai man padeda tik skystam pavidale - Tot Hema. Per mėnesį iš nukritusio 99 hemaglobino pakilau iki 116. Tik iš tiesų reikia gerti teisingai - valandą prieš ir po nevartoti pieno produktų, arbatos negerti.

Gal jau galėtų ir pavasaris ateiti, nes šiandien kai išvažiavau su savo pūkine striuke, pagalvojau, kad taip ir pravaikščiosiu su ja iki gimdymo  :( Tos trys šiltos dienos per tris mėnesius neužsiskaito  :lol:

Mano buvo 105, tai net įdomu kiek pakils, kai dabar stengiuosi teisingai vartoti ir derinti su kitais produktais :) o kaip dažnai dabar darys bendrą kraujo tyrimą? :) net įdomu ar dar kartuką patikrins man tą hemoglobiną :) norisi ir pačiai sužinoti ar vaisingi rezultatai bus :)

O šiandien man taip skaudžiai ramstosi leliukas, kad atrodo bado mane iš vidaus ir spardo neramiom kojytėm visus organus aplinkuj ir šonkaulius :)

Po ilgo laiko intensyvaus bėgimo vakar gydytoja sakė sulėtinti tempą ir pagulėti.. Nu tai žodžiu pasisakiau vyrui, kad jau šiandien gulėsiu ir jau žiūrėsiu savęs, tai kur Tau, įpratus lėkti ir kojos net virpėjo :) ištvėriau gulinėti iki 13 val, nu ir prasidėjo, pervilkau ir išksalbiau patalynę, padariau vakarienę, sutvarkiau dviejų aukštų namą ir grįžo vyras :D sako nesupratau? kur gulinėjimas ir ramybė? sako siurbliavimai, skalbimai ir tt.. :D o aš jau žiūriu į jį skausmo perkreiptu veidu ir negaliu pasiskųsti, kad skauda nugarą ir subinę jau, nes pati gi ramybės lovoj neradau :D o dabar dar laukia lyginimas ir tašės krovimas, sakiau dar šiandien pradėsiu, bet nesu tikra ar nugara leis :) atrodė viskas ok, bet trumpam prigulus po visų tvarkymų jau sunkoka ir atsikelti :D

Atsakyti

Mane tai anyta erzina rolleyes.gifNes visiškai jai dzin ant anūkų,ant vaikų ir t.t. prieš svetimus vaizduoja tobulą močiutę, kuri myli, pasiilgo ir t.t. o iš tikro... nebesiplėtosiu... tai tas toks veidmainiškumas labai biesina ax.gifVa kai sūnus gimė Fb žinutę, kad sveikina parašė (gyvenam ir mes ir jie LT jeigu ką...) biggrin.gif

O kokia įdomi ji! :D 

Skaitau visų komentarus apie anytas ir ramiau darosi, kad ne man vienai kažkas ne taip su manaja  :angel_not:​ 

Atsakyti

Skaitau viską išskyrus fantastiką ir siaubiaką ir svajonių romanų serijų smile.gif
Dėl priešpienio su dukra daugiau jo buvo. Dabar pats neišteka.

Jei patinka detektyvų tipo Nesbo autoriaus neblogi.

Atsakyti

Laba diena mamytes :) as tai sendien nieko nenuveikiau,apart kuprine i gimdykla susidejau :D visa diena serialus ziurejau :) 

Priespienio pas mane nera dar. Bet ir su pirmu nebuvo. Kazkaip nepergyvenu,atsiras :)

Del anytos,tai ji man tokia keistoka,su kaikuriais dalykais nesutinku ir tiesiog nesuprantu as jos...ir kartais pikta ant jos. Tiesiog vyro gaila man savo. Bet kad lystu ji i musu santykius tai oj nea..aciu D nea..nors pro savo langus matau jos namus :D

Atsakyti

Sveikutes  :nestuke na ir priplepejot  :D  vakar visa dienele praleidau kieme tai vis pasitvarkinejau ir namie ir lauke o vakare atrode kad maratona buciau nubegus  :oh: visai mano kunas manes nebeklauso  :lol: 

su anyta problemu neturiu ji labai kukli moteris bet geros sirdies, per ta savo gera sirdi kankinasi moteris su vyru pijoku. Bandom su vyru visaip kslbinti kad issiskirtu bet neklauso sako kaip nors isgyvensiu. Ji ir savo kriksto suneli augina kuriam 6 metai. Tai bandau sakyti kad apie vaika turi pagalvoti nes is pijokes mamos ateme tai jie isivaikino bet tas vaikas vistiek mato alkoholi  :mad2: oj pykstam mes su vyru lad nepriima musu pagalbos  :aggressive: 

man pas gydytoja tik kita savaite kazin ka gero pasakys, labai nustebau nesulaukus skambucio po kraujo tyrimu del gelezies tikrai maniau truksta.  :dry2: 

bandysiu rytoj maziuko drabuziukus issiskalbti pranesa grazu ora tai lauke greit issdzius  :victory2: 

Atsakyti

bandysiu rytoj maziuko drabuziukus issiskalbti pranesa grazu ora tai lauke greit issdzius  :victory2:

Guliu ant sofos ir planuoju veiklas ir  kilo klausimas :D O kokioj temperatūroj skalbiat rūbelius? :hmm:​  

Atsakyti
QUOTE(wingele @ 2017 05 09, 19:00)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71617409" data-time="1494342659"><div><p>Skaitau viską išskyrus fantastiką ir siaubiaką ir svajonių romanų serijų vartotojo įkelta nuotrauka
Dėl priešpienio su dukra daugiau jo buvo. Dabar pats neišteka.</p></div></blockquote><p>Jei patinka detektyvų tipo Nesbo autoriaus neblogi.</p>

Ačiū bandysiu 4u.gif
Ieškau tos tašes vaikučio daiktams vieną radau patinkančia,bet kaina didoka.Netelpu i vieną tašikę nėra ji labai didelė tai changing bag būtu liux prisidet dar i ligoninę.
Man pas akušere kitą savaitę eisim su vyru.Jau ir gimdymo planą sudarys.Nežinau ką ten ir planuot.Pagal situacija viskas.
Po to kas savaitę vizitai bus kol pabyrėsiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 09 gegužės 2017 - 18:34

Guliu ant sofos ir planuoju veiklas ir  kilo klausimas :D O kokioj temperatūroj skalbiat rūbelius? :hmm:  

Ziuresiu ka ten turiu bet pagrindas visi sviesus ir zinoma visi isskalbti tad manau uzteks man ir 40 laipsniu ;) nauju nieko neturiu :) 

Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 09, 18:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Melione123" data-cid="71617555" data-time="1494346435"><div><p></p><p>bandysiu rytoj maziuko drabuziukus issiskalbti pranesa grazu ora tai lauke greit issdzius  victory.gif</p></div></blockquote><p></p><p>Guliu ant sofos ir planuoju veiklas ir  kilo klausimas biggrin.gif O kokioj temperatūroj skalbiat rūbelius? hmm.gif​  </p>

Aš skalbiu 40C. smile.gif
Atsakyti