Sunkiausios paskutinės savaitės visom prasmėm išlaukti.Stiprybės
Pabandyk vartoti skysčių kiek organizmas prašo ne daugiau.Gal pagerės. Aš džiaugiuosi,kad neturiu nėščiuju slogos.Nes su dukra paskutinèm savaitėm buvo nosis išburkus kaip pas pijoką
Labuka
Man vakar užėjo tokie pamaudenimai, gal kažkas panašaus kaip prieš mm
tai labiausiai sunerimavau kad rubeliai nelyginti
tai šiandien nuo ryto ta darau, ir važiavau apsiprekinti dar ko truksta, bet ir tai dar i vaistine reikia, chalato trūksta, liemenėles maitinimui...bet jau sakiau šią savaitę reikia užbaigti tuos pirkinius
Oi kad pliurpiam
grįžau po gyd šiandien - tai kaip visad, viskas gerai, viskas normalu. Tonų vis dar nematavo su aparatu. Dabar ateit po 2 savaičių, jei dar reikės
Bet jau šiandien jaučiuosi sutinus ir pabrinkus visa, atrodo geriu nemažai ir arbūzo valgiau, kažin gal susilaiko visgi tie skysčiai...
Man tai dar irgi nematavo, tai net nesuprantu, nuo kada čia priklauso matuoti, ar pas mus iš vis matuos, įdomu...
Moterys kokius puodus turit?Supykau ant puodu savo senienu.Po 12 metų šeimyninio gyvenimo dar neužgyvenau padorių puodų
Juokas juokais, bet ir aš tebenaudoju gautus dovanų vestuvėms (prieš 15 m.) ir svajoju pasikeisti kažkada pagaliau... ![]()
Ps o jums iš (.)(.) paspaudus išsiskiria jau priešpienis? Man su abiejais tokiu metu jau buvo,db visiškai nieko
Man labai nedaug bėga. Kartais pastebiu ant liemenėlės dėmelių mažų, arba ant naktinių. Šiaip paspaudus dar nebėga. Bet man ir su pirmu nebėgo, o pieno vistiek turėjau daug ![]()
Moterys kokius puodus turit?Supykau ant puodu savo senienu.Po 12 metų šeimyninio gyvenimo dar neužgyvenau padorių puodų
Labai nenustebinsiu matyt pasakius, kad pas mus tefalio puodai ir keptuvės, mat dažniausiai virtuvės rakandus į namus vyras tempia. Tikrai neturim nusiskundimų.
Sveikos,
Vakar naktį kol užmigau...... atrodo visą kūną niežtėjo,ir šiaip miegas neėmė,- tai šiandien pat ėmiau ir nuvariau kraują išsitirti dėl tos cholestazės... nu ir nieko,-viskas normos ribose...
tai bet kodėl mane visą niežti tada, nors jokių bėrimų nėra...
***** jau pradedu nervintis dėl savo neveiklumo,-per dienas su vaikais užsiknisus,- vakare pilvas kietėja tai apie jokius skalbimus,lyginimus ar kažkokių mažmožių paiešką pardėse net kalba neina.. o laikas tai tiksi... reikia ***** susiimti kažkaip...
Šianakt net sapnavau,kad pagimdžiau
Ps o jums iš (.)(.) paspaudus išsiskiria jau priešpienis? Man su abiejais tokiu metu jau buvo,db visiškai nieko
Gal oda jautri skalbimo milteliams pasidarė? Tie mūsų kūnai dabar neatpažįstami...
Aš jau priešpienio turiu, ypatingai, kai yra kas negali ramiai praeiti, tai pradeda tuoj pat padavimą