Mane tai anyta erzina
Oj tikrai ne vienai 😂😂😂
Rūbelius dar nzn- pagal rekomendacijas žiūrėsiu,- 40-50°
Labas rytas
Eisiu rūbelių skalbti.
Kokie tie jūsų paruošiamieji?Aš nebesuprantu ar jie visi skiriasi.Pvz su dukra užeidavo spaziminiai skausmeliai kaip per stiprias mmm.O dabar pamaudžia pilvo ir nugaros apačia karts nuo karto.
Puse nakties prasikamavau nuo spazmų ir nugaros skausmeliu, irgi nebesuprantu ar čia paruošiamieji.Kiek pamenu turi saremiu metų pilvas sukietėti,to nėra lyg ir.Jis kieteja vaikštant, judant. Prasivoliosiu įtariu visa dieną lovoj😊😠
Savaitgali kelsimes į antrą aukštą tai nekyla ranka nei tvarkytis nei skalbti rubelius😁
Sveikos,
žiūriu vėl naktis nekokia...
Aš susvaigau (gal kažką susapnavau), kad vaikutis ant virkštelės užduso, nes vakare kažkur centre labai skaudžiai reiškėsi. Atsibundu paryčiais - štilis. Aš ir taip, ir anaip, ir masažuoju ir vartaus - nu tyla... Bet dar prisnūdau, o jau ryte atsikėliau su normaliais šokiais ![]()
Geležies tabletes nusprendžiau gert prieš miegą. Vakar jau pirmą įkaliau. Ryte skonis burnoj... Kaip arklių pristovėta. Gali būt nuo jos taip?
Vakar buvau susimąsčius susipirkt kažką ligoninei. Iš nėštukių renginio atsinešiau 2 maišus dovanų, tai peržiūrėjom, kad daug ko nereiks. Tokių fainų dalykų pridėta... ne po daug, bet pavyzdį vyrui parodyt turėsiu ![]()
Puse nakties prasikamavau nuo spazmų ir nugaros skausmeliu, irgi nebesuprantu ar čia paruošiamieji.Kiek pamenu turi saremiu metų pilvas sukietėti,to nėra lyg ir.Jis kieteja vaikštant, judant. Prasivoliosiu įtariu visa dieną lovoj😊😠
Savaitgali kelsimes į antrą aukštą tai nekyla ranka nei tvarkytis nei skalbti rubelius😁
Tikrai pailsėk prieš savaitgalį!
O bet tačiau ką man sakyti, jei jūs nesuprantat ar paruošiamieji jums ar kas. Man naktį tokie veriantys skausmai užėjo, toks jausmas, kad kažką ji užspaudus ten buvo ir aišku tada supanikavau, kad gi nei lagaminas paruoštas, nei rūbeliai išskalbti, na niekas... ![]()
Sveikos,
žiūriu vėl naktis nekokia...
Aš susvaigau (gal kažką susapnavau), kad vaikutis ant virkštelės užduso, nes vakare kažkur centre labai skaudžiai reiškėsi. Atsibundu paryčiais - štilis. Aš ir taip, ir anaip, ir masažuoju ir vartaus - nu tyla... Bet dar prisnūdau, o jau ryte atsikėliau su normaliais šokiais
Man pradeda darytis neramu, kad aš jokių šokių neturiu, tik labai švelnius judesius. Reiks pakalbėti su midwife, gal kažko trūksta, nes na vis tiek norėčiau aš jos energingesnės, nes aš tada irgi prisigalvoju visko...
Lilė_supynėse, 10 Geg 2017 - 10:16, parašė: Man pradeda darytis neramu, kad aš jokių šokių neturiu, tik labai švelnius judesius. Reiks pakalbėti su midwife, gal kažko trūksta, nes na vis tiek norėčiau aš jos energingesnės, nes aš tada irgi prisigalvoju visko...O placenta kur? Jeigu priekyje tai labai ir nejausi...
Labas rytas
Man vakar pilvinukas pirmą kartą taip skaudžiai buvo įsirėmęs kažkur bambos srity, tai iš pradžių net nesupratau, kas daros... Toks skausmas aštrus buvo, galvojau, ar čia oda su raumenimis plyšta, ar dar kažkas. Tuo metu pilvas nekietėjo, tai matyt dėl vaikelio padėties čia taip buvo....ech... Dar galvojau, gal jau strijos darosi, bet lyg ir neatsirado
O bet tačiau ką man sakyti, jei jūs nesuprantat ar paruošiamieji jums ar kas. Man naktį tokie veriantys skausmai užėjo, toks jausmas, kad kažką ji užspaudus ten buvo ir aišku tada supanikavau, kad gi nei lagaminas paruoštas, nei rūbeliai išskalbti, na niekas...
Man rodos, susiruošk tu pagaliau tą lagaminą ir bus nors šiuo atžvilgiu ramiau. Bent dėl daiktų nereiks panikuot
Labuka
Man vakar užėjo tokie pamaudenimai, gal kažkas panašaus kaip prieš mm
tai labiausiai sunerimavau kad rubeliai nelyginti
tai šiandien nuo ryto ta darau, ir važiavau apsiprekinti dar ko truksta, bet ir tai dar i vaistine reikia, chalato trūksta, liemenėles maitinimui...bet jau sakiau šią savaitę reikia užbaigti tuos pirkinius
![]()
Mano planas irgi šią savaitę viską susitvarkyt. Rūbelius liko tik išlygint, dar vežimėlį išsiskalbt, susidėt daiktus į ligoninę, dar šįvakar vieną sieną leliuko kambarį išdažysim. Darbų daug, bet pamažu matosi pabaiga. O lėlytės prašau dar kitą savaitę ramiai patupėti, nes vyras bus išvykęs, paskutinė komandiruotė kuriam laikui :-)
O kokia įdomi ji!
Skaitau visų komentarus apie anytas ir ramiau darosi, kad ne man vienai kažkas ne taip su manaja
Mano anyta labai gera moteris, tik turi visokių problemų su sveikata, ir sugyventinis daug nervų atima, tai tokia suvargusi paskutiniu metu. Ir labai nedrąsi jei kalbant apie nėštumą. Vis pasakoja kaip ji kai laukėsi viską dirbo, nebuvo jokio susireikšminimo nėščia ar nenėščia. Sakau dabar kiti laikai, ir taip jau niekada nebebus kaip buvo. Vakar va per skype net paklausė, kaip jaučiuosi, juk viskas gerai :-) Ir nebebuvo ką pasakot :-D Šiaip tikrai gera, nieko negaila, nesikiša į mūsų santykius. O ką galvoja iš tiesų, kas žino :-D
Jei patinka detektyvų tipo Nesbo autoriaus neblogi.
Dar jei skaitai angliškai Anne Holt, irgi skandinavų detektyvų autorė. Aš jeigu skaitau tai praktiškai tik detektyvus :-)
O bet tačiau ką man sakyti, jei jūs nesuprantat ar paruošiamieji jums ar kas. Man naktį tokie veriantys skausmai užėjo, toks jausmas, kad kažką ji užspaudus ten buvo ir aišku tada supanikavau, kad gi nei lagaminas paruoštas, nei rūbeliai išskalbti, na niekas...
Man pradeda darytis neramu, kad aš jokių šokių neturiu, tik labai švelnius judesius. Reiks pakalbėti su midwife, gal kažko trūksta, nes na vis tiek norėčiau aš jos energingesnės, nes aš tada irgi prisigalvoju visko...
Lile, gi mums labai mažai ko reikia į ligoninę. Sau rūbų, apatinių, dušo ir kosmetikos priemonių, šlepečių ir guminių tapkučių į dušą, fotiko, kažką paskaityt, o leliukui rūbelius ir kokį dekutį. Dar mums patarė vyrui pasiimti džemperį su užtrauktuku laisvesnį, kad jeigu dėl kažkokių priežasčių negalėtų vaikiukas ant mano krūtinės gulėt, tai uždėtų vyrui.
Nors mano irgi dar nesudėta nieks, bet kažkaip manau nesusdėtinga čia. O va dar užsisakėm kalades lovai pakelt ir dar visokių šūdeliukų reikia nusipirkti iš kraamzorg sąrašo.