Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Labas rytas  :nestuke  na sianakt ir mane isgazdino pilvo spazmai kazkokie nu taip dar nebuvo  :blink:  teks tikrai tase krautis nieko nebus  :D 

pas mus kambary sunys miegodavo tai viena lovoj pripratus nuo vaikystes o kita salia lovos nes per didele  :D  bet deja iskraustem i apacia i virtuve. Mazoji vis dar lekia i virsu kai tik uzmato proga ir slepias po lova o didzioji protingas suo zino kad jai i virsu negalima  :D 

dienos bega ir vis galvoju gi greit pradesim byreti. Oj kaip laukiu birzelio  :yahoo: 

ryt vyra isleisiu pas draugu i baliu, sakiau as neturiu jegu su juo girtu susisneketi. O ir as nezysiu i ausi vaziuojam namo ir pan. Tai sakiau pasitusink vienas ir grysi kita diena namo  :B 

su pirmu nestumu tai vyrui kelione i Tenerife padovanojau su draugais kad nuvaziuotu 5 dienom. Tai vyras toks laimingas buvo  :wub: o ir man likes menuo iki gimdymo buvo  :D visi ziauriai stebejos kad as ji viena isleidau o ypac drauges  :D bet as saviskiu pasitikiu ir jeigu as negalejau vaziuoti tai nereiskia kad vyras tokia proga turejo praleisti ypac kai jis dirbo be perstojo kad tik maziukui nieko netruktu nes as tuo metu buvau be darbo  :B 

Atsakyti
Vajej, šiandien išleidau mažąjį į mokyklą ir dar lūžau. Tik dabar atsikėliau ax.gif
Gerai pamiegojau smile.gif
Važiuoju iškart su vaikais kur nors pavalgyti, nes nieko skanaus namie neturiu, o jau pietų metas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Veronija @ 2017 05 12, 10:25)
Sveikos  4u.gif

Dar viena savaitele praleke, kosminiu gericiu,kokiu planu savaitgaliui turite  ax.gif
Jeigu oras bus neblogas galvojam iki sodo vaziuoti, nors pastebejau jau neturiu tiek uzsidegimo sode kaip pernai  biggrin.gif Nieko kitais metais manau atsigriebsiu ir noro bei sveikatos bus daugiau  biggrin.gif
Reikia eiti pietus seimynai ruosti, nu kaip tingiu  biggrin.gif

Ką skanaus gaminai ?smile.gif
Atsakyti

Ką skanaus gaminai ?smile.gif

Aš skaniai nebegaminu :D Kai skaniai padarai - suryja viską iškart.

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 12, 12:56)
<blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71623759" data-time="1494580617">
<div>
<p>Ką skanaus gaminai ?vartotojo įkelta nuotrauka</p>
</div>
</blockquote>
<p>Aš skaniai nebegaminu biggrin.gif Kai skaniai padarai - suryja viską iškart.</p>

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj geras biggrin.gif
Atsakyti

Sveikutės, mamukai :4u:  Su gražia dienele (bent jau pas mane tai gan šilta ir graži diena) :B

Gi karmelaina trypčiojo prie vežimų o aš prie changing bag. Buvau už mačius zaroj kokio tikrai norėčiau.Ir kol susiruošiau pirkti , išpirko! Parašiau i costume services nu gal ras man dar vieną biggrin.gifVisad man taip prisikuriu problemų lygioj vietoj.

Aš šį nėštumą prie visko trypčioju, ir prie vežimo, ir prie visų kitų pirkinių :D  O be problemėlių juk neįdomu būtų gyventi, nors veiklos gaunasi :)

Vajej, šiandien išleidau mažąjį į mokyklą ir dar lūžau. Tik dabar atsikėliau ax.gif
Gerai pamiegojau smile.gif
Važiuoju iškart su vaikais kur nors pavalgyti, nes nieko skanaus namie neturiu, o jau pietų metas ax.gif

Vat man šiandien ir kažkoks miego debesėlis buvo užplaukęs, nuvežiau sūnų į mokyklą ir grįžusi dar kritau į lovą (pirmą kartą per dekretą), tai taip persimiegojau, net galvojau, kad diena bus sugadinta...Jausmas toks, kaip apgirtusi :hmm:  Bet nieko, išsivaikščiojau, viskas normaliai

Aš skaniai nebegaminu :D Kai skaniai padarai - suryja viską iškart.

Oi geras, prajuokinai :D :D :D  Gera mintis :hmm:

O mane šiandien nervuoja musės. Kadangi oras gražus, galvojau nusidažyti vystymo staliuką, kurį padėvėtą nusipirkau ir noriu pasistatyti vonioje. Ir ką jūs sau galvojat. Tiek puola musės prie dažų, aplipo visur, kur tik dažais perbraukiau, tai nešiaus į saulę, paskui į pavėsį, niekas nepadeda :cry2: Negaliu dažyti, nu kokios parazitės. Juk nedažysiu viduje, sugadino mano šiandienos planą, aš pikta :gun_smilie:

Atsakyti
QUOTE(Melione123 @ 2017 05 12, 10:51)
<p>Labas rytas  nestuke.gif  na sianakt ir mane isgazdino pilvo spazmai kazkokie nu taip dar nebuvo  blink.gif  teks tikrai tase krautis nieko nebus  biggrin.gif </p><p>pas mus kambary sunys miegodavo tai viena lovoj pripratus nuo vaikystes o kita salia lovos nes per didele  biggrin.gif  bet deja iskraustem i apacia i virtuve. Mazoji vis dar lekia i virsu kai tik uzmato proga ir slepias po lova o didzioji protingas suo zino kad jai i virsu negalima  biggrin.gif </p><p>dienos bega ir vis galvoju gi greit pradesim byreti. Oj kaip laukiu birzelio  yahoo.gif </p><p>ryt vyra isleisiu pas draugu i baliu, sakiau as neturiu jegu su juo girtu susisneketi. O ir as nezysiu i ausi vaziuojam namo ir pan. Tai sakiau pasitusink vienas ir grysi kita diena namo  cool.gif </p><p>su pirmu nestumu tai vyrui kelione i Tenerife padovanojau su draugais kad nuvaziuotu 5 dienom. Tai vyras toks laimingas buvo  wub.gif o ir man likes menuo iki gimdymo buvo  biggrin.gif visi ziauriai stebejos kad as ji viena isleidau o ypac drauges  biggrin.gif bet as saviskiu pasitikiu ir jeigu as negalejau vaziuoti tai nereiskia kad vyras tokia proga turejo praleisti ypac kai jis dirbo be perstojo kad tik maziukui nieko netruktu nes as tuo metu buvau be darbo  cool.gif </p>

Tu šaunuolė!Ne kiekviena žmona moka būti tokia nesavanaudė,supratinga mokėti vyrą paleisti, pasitiketi smile.gif
Mano sesė lapkriti susituoke,skambina skundžiasi,kad abu nesugyvena.Bet sakau aš jai jus šeima ir privalot apsišlifuoti partys atrasti aukso viduriuką.Niekas jum nepades.Santuoka tai didelis abieju įdarbis.
Atsakyti
Oj prajuokinai Libaja su tuo maisto gaminimu biggrin.gif biggrin.gif

Gaminau siandien sriuba burokeliu su galkutemis ir karbonadu pakepiau su salotomis, seimyna valge gyre, as tik su priciudais del maisto, viena diena man kazko labai uzsinori pagaminu ir negaliu valgyti neskanu biggrin.gif
Valgio gaminti nelabai megstu, pamenu kaip tik apsizeninome su vyru tai 4 su puse metus be vaiku dar gyvenome, mano gaminimas buvo kosmariskas, nemokejau jokiu sriubu gaminti ir siaip nemegau labai sukiotis prie puodu.Dziaugiausi, kad vyras neisrankus del maisto, jam tikdavo bet kas perkasti, gerai, kad nepabego biggrin.gif biggrin.gif Kai gime dukra ismokau ir sriubas ir troskinius gaminti ir siaip namini maista, niekur dabar nedingsi biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Veronija: 12 gegužės 2017 - 14:08
QUOTE(Melione123 @ 2017 05 12, 08:51)
<p>Labas rytas  nestuke.gif  na sianakt ir mane isgazdino pilvo spazmai kazkokie nu taip dar nebuvo  blink.gif  teks tikrai tase krautis nieko nebus  biggrin.gif </p><p>pas mus kambary sunys miegodavo tai viena lovoj pripratus nuo vaikystes o kita salia lovos nes per didele  biggrin.gif  bet deja iskraustem i apacia i virtuve. Mazoji vis dar lekia i virsu kai tik uzmato proga ir slepias po lova o didzioji protingas suo zino kad jai i virsu negalima  biggrin.gif </p><p>dienos bega ir vis galvoju gi greit pradesim byreti. Oj kaip laukiu birzelio  yahoo.gif </p><p>ryt vyra isleisiu pas draugu i baliu, sakiau as neturiu jegu su juo girtu susisneketi. O ir as nezysiu i ausi vaziuojam namo ir pan. Tai sakiau pasitusink vienas ir grysi kita diena namo  cool.gif </p><p>su pirmu nestumu tai vyrui kelione i Tenerife padovanojau su draugais kad nuvaziuotu 5 dienom. Tai vyras toks laimingas buvo  wub.gif o ir man likes menuo iki gimdymo buvo  biggrin.gif visi ziauriai stebejos kad as ji viena isleidau o ypac drauges  biggrin.gif bet as saviskiu pasitikiu ir jeigu as negalejau vaziuoti tai nereiskia kad vyras tokia proga turejo praleisti ypac kai jis dirbo be perstojo kad tik maziukui nieko netruktu nes as tuo metu buvau be darbo  cool.gif </p>

Tikrai kad ideali žmona mirksiukas.gif

O dėl kietėjimų pabandyk 2×d magnį pagert,-gal pagerės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Veronija @ 2017 05 12, 13:07)
Oj prajuokinai Libaja su tuo maisto gaminimu  biggrin.gif  biggrin.gif

Gaminau siandien sriuba burokeliu su galkutemis ir karbonadu pakepiau su salotomis, seimyna valge gyre, as tik su priciudais del maisto, viena diena man kazko labai uzsinori pagaminu ir negaliu valgyti neskanu  biggrin.gif
Valgio gaminti nelabai megstu, pamenu kaip tik apsizeninome su vyru tai 4 su puse metus be vaiku dar gyvenome, mano gaminimas buvo kosmariskas, nemokejau jokiu sriubu gaminti ir siaip nemegau labai sukiotis prie puodu.Dziaugiausi, kad vyras neisrankus del maisto, jam tikdavo bet kas perkasti, gerai, kad nepabego biggrin.gif  biggrin.gif Kai gime dukra ismokau ir sriubas ir troskinius gaminti ir siaip namini maista, niekur dabar nedingsi  biggrin.gif  biggrin.gif

Aš irgi nemėgstu sukiotis prie puodų... gerai kad vyras mėgsta ir beje labai skaniai gamina,- tai jis dažniausiai ir šeimininkauja virtuvėj 4u.gif ir pusryčius, ir savaitgalį visus maistus... aš jau tik pietus vaikams ir vakarienes darbo dienomis ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Prometėja: 12 gegužės 2017 - 14:17
QUOTE(Veronija @ 2017 05 12, 15:07)
Oj prajuokinai Libaja su tuo maisto gaminimu  biggrin.gif  biggrin.gif

Gaminau siandien sriuba burokeliu su galkutemis ir karbonadu pakepiau su salotomis, seimyna valge gyre, as tik su priciudais del maisto, viena diena man kazko labai uzsinori pagaminu ir negaliu valgyti neskanu  biggrin.gif
Valgio gaminti nelabai megstu, pamenu kaip tik apsizeninome su vyru tai 4 su puse metus be vaiku dar gyvenome, mano gaminimas buvo kosmariskas, nemokejau jokiu sriubu gaminti ir siaip nemegau labai sukiotis prie puodu.Dziaugiausi, kad vyras neisrankus del maisto, jam tikdavo bet kas perkasti, gerai, kad nepabego biggrin.gif  biggrin.gif Kai gime dukra ismokau ir sriubas ir troskinius gaminti ir siaip namini maista, niekur dabar nedingsi  biggrin.gif  biggrin.gif

Mano dukra pratusi prie naminio maisto sriubų troškinių.Tai angliškas meniu mokykloje baisus!Tai vis sriubos prašo burokelių labai megsta.Kai pažiuriu i LT darželių ir mokyklų meniu tai kaip vaikiukam gerai!
Atsakyti
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 12, 08:44)
Jkaip aš norėčiau, kad manoji nors 5 proc tokio būdo turėtu. Ji labai nemėgsta būti liečiama, tai kai katinai glaustos prie kojų, ji tai daro palikdama mažą tarpelį, kad nesiliesti biggrin.gif pamatytumėt jos kančios perkreipta snukelį, kai apkabinam biggrin.gif tai man atrodo ji net apsidžiaugs, kad atsiras su kuo dėmesį dalintis...

Maniškė irgi buvo ne iš meiliųjų,- na ir paaugus dukrai iki ropliolimo/vaikščiojimo teko katę seneliams atiduot,- nes dukra būdavo nori paglostyt (ne visada švelniai tiesą sakant),- tai katė gintis su nagais blink.gif porą kartų veidą ties akim kai pervarė su nagais tai trečio karto nebelaukėm unsure.gif
Atsakyti

Tu šaunuolė!Ne kiekviena žmona moka būti tokia nesavanaudė,supratinga mokėti vyrą paleisti, pasitiketi smile.gif
Mano sesė lapkriti susituoke,skambina skundžiasi,kad abu nesugyvena.Bet sakau aš jai jus šeima ir privalot apsišlifuoti partys atrasti aukso viduriuką.Niekas jum nepades.Santuoka tai didelis abieju įdarbis.

Tikrai santykiai yra didelis darbas ir mokslas, kad nesusikurti nerealių lūkesčių partnerio atžvilgiu  :4u: 

Kalbant apie virtuvę, tai mes abu su vyru mėgstame gaminti. Tai kokie kivirčai virtuvėje būdavo santykių pradžioje! Susipykdavom dėl svogūnų pjaustymo :lol: 

Atsakyti