Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(Tommute @ 2017 05 18, 07:08)
Labas rytas  4u.gif
Aš vyrui sakau net nežinau ką ten tašyti i gimdymo planą.Nesuplanuosi niekaip. smile.gif Tai tik pabrėžti,kad vit K nereikia ir kad vaiką ant krūtinès padėtų,bet vėl gi nuo situacijos priklausys..
tobuliux pažystama nesenei gimdė jai darė neplaninį cp nes vaikiukas buvo 4.5kg ir skatino su epidūrų.Tai jos įspūdžiai žymiai geresni nei mano po gimdymo biggrin.gif
Taip,kad daryk kaip tavo širdis liepia ,tu mama, tai tavo kūnas  mirksiukas.gif  4u.gif
Noriu paklaysti nuo kada vit D reikia duoti naujagimiams?Nes čia uk kaip supratau jo nesiūlo Kai maitini pati tai vit žindančioms gerti tipo tuo pačiu kompensuoji vit D.Tai kada LT tą vit D leliukam paskiria?

Aciu mamytes uz palaikyma, maniau,tikrai busiu bus bandoma atkalbeti ar isvis nulinciuota biggrin.gif net geriau pasidare biggrin.gif
Atsakyti

Aš pirmą pusę nėštumo sakiau oj ne ne ne, aš tik už mediciną šiuolaikinę ir tik epidūrą :) o antroje nėštumo pusėje pradėjau tikėti, kad gal galėčiau ir be.. :) bet va vis daugiau dabar diskutuojama apie gimdymą, apie skausmus, tai ir vėl pamažu baimės pradeda augti :) įdomu kokią gimdymo istoriją kažkada parašysiu :)))

Ne toks tas velnias baisus, kaip jį piešia :) Jei gaunasi natūraliai, tai ištverti galima. Man kai buvo kojos raiščiai įtrūkę po nukritimo laiptais, va tada buvo skausmas, kad net drebėjau. O gimdymo skausmas tikrai iškenčiamas, kai viskas einasi normaliai. Svabiausia, kad supranti, jog nesitęs amžinai tas skausmas :) Kelias valandas galima ir pakentėti.

Jei jau skatinti prireikia, tada kita kalba, skausmas visai kitoks. Todėl tikrai reikia žiūrėti pagal situaciją, kiekvienos ribos skirtingos ir skausmą skirtingai iškenčiam. Tikrai bus viskas visoms gerai, ką bepasirinktume :)

Atsakyti
QUOTE(Tommute @ 2017 05 17, 23:01)
Greit bus leliukų!  smile.gif
Papildyta:

Styprybės  4u.gif Tu śaunuolė! Kaip vizitas pas patėvį baigesi?palikot ten reabilituotis?
Papildyta:

Kuo daugiau veltedžiauji tuo vis laiko negana  lotuliukas.gif

Palikom. Bet jau domimės kur patogiau perkelti unsure.gif

Šįryt mano vyresnėlis vemti pradėjo cray.gif

cray.gif cray.gif cray.gif
Atsakyti
QUOTE(vandene6 @ 2017 05 18, 14:54)
Palikom. Bet jau domimės kur patogiau perkelti  unsure.gif

Šįryt mano vyresnėlis vemti pradėjo  cray.gif

cray.gif  cray.gif  cray.gif

Koks vyrusiukas užpuolė?verysad.gif laukykis tu nesusirk 4u.gif
Papildyta:
Susitikau su drauge.Nužiurejo mane sako pilvas yra papų nebėr hihihi.gif Nu nepauga man jie per nėštumą biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tommute: 18 gegužės 2017 - 14:48

Susitikau su drauge.Nužiurejo mane sako pilvas yra papų nebėr hihihi.gifNu nepauga man jie per nėštumą biggrin.gif

Nu žinok, ne tau vienai :D :D :D  Man irgi vos vos gal papilnėjo, bet liemenėles tas pačias dėviu ir vargo nematau :D . Bet pilvas ohoho, tai vakar vėl "komplimentą" išgirdau, kad bene dvynukų laukiuosi :oh:

Atsakyti

Šįryt mano vyresnėlis vemti pradėjo cray.gif

cray.gifcray.gifcray.gif

Maniškis ir kažko skundžiasi pilvo raižymu ir nuo vakar biški draugauja su tualetu. Tai Smectos duodu, kmynų arbatos, gal taip yra ko užvalgęs... Tai biški neramina, kai išeina į mokyklą, nes ten į tualetą (kakučio) nė už ką neina nuo pat mažens :blink:

Atsakyti

Nu ir diena šiandien. Vakar miriau iš karščio, o dabar jei nebūčiau beveik 9 mėnesius nėščia, sakyčiau kad tuoj prasidės mėnesinės. Visi jų simptomai ir bloga, ir kojas atima, ir pilve toks maudimas, ir visi kitokie gėriai. Bet neturiu ką skaičiuoti, nes tik maudimą jaučiu be pradžios ir pabaigos, vaikelis juda kaip visada, tai nesijaudinu, skaitau, kad čia paruošiamieji tokie faini :D 

Ar jaudintis ? :hmm:​ 

Atsakyti

Nu ir diena šiandien. Vakar miriau iš karščio, o dabar jei nebūčiau beveik 9 mėnesius nėščia, sakyčiau kad tuoj prasidės mėnesinės. Visi jų simptomai ir bloga, ir kojas atima, ir pilve toks maudimas, ir visi kitokie gėriai. Bet neturiu ką skaičiuoti, nes tik maudimą jaučiu be pradžios ir pabaigos, vaikelis juda kaip visada, tai nesijaudinu, skaitau, kad čia paruošiamieji tokie faini :D

Ar jaudintis ? :hmm:​ 

Man vakar maudė pilvą kaip prieš mėnesines, biški gal silpniau, bet panašiai. Gal dar gimda tempiasi vistiek ir maudžia... :hmm: Nesijaudink :4u:

Atsakyti

Būna būna ir man tie blogumai kaip pries mėnesinės😵

Nuvažiavau į šeimos popietę į darželį ir sėdint salėj tik jauciu viskas sukasi,devyni prakaitai išpylė, vyras sako eik tik į lauką aš pasiliksiu. Bus šakės man jei užpuls didelį karščiai, nes jau dabar nepakeliu šilumos visai.

Atsakyti

Oi o mano ir taip nemaža ta krutine buvo dabar dar didesnė tai mane vargina,kad ir didele pagal apimtį liemenele užsidedu vistiek spaudžia po krūtine saulės rezginio,nes tokie " tesmenys" tempia į apacia :blink:  :hmm: 

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 18, 16:19)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Tommute" data-cid="71634401" data-time="1495112231"><div><p>Susitikau su drauge.Nužiurejo mane sako pilvas yra papų nebėr vartotojo įkelta nuotraukaNu nepauga man jie per nėštumą vartotojo įkelta nuotrauka
</p></div></blockquote><p>Nu žinok, ne tau vienai biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif  Man irgi vos vos gal papilnėjo, bet liemenėles tas pačias dėviu ir vargo nematau biggrin.gif . Bet pilvas ohoho, tai vakar vėl "komplimentą" išgirdau, kad bene dvynukų laukiuosi doh.gif
</p>

Reik sakyt neatspejai trynukų 😆
Atsakyti

Aš po gydytojos, streptokoko nėra :rolleyes:  hemoglobinas 109, prieš 6 savaites buvo 103, tai liepė padvigubint norma, pagal čiupinėjimå sakė galvytė jau labai žemai :hmm:  ir ką?  nepaklausiau :D  

Mano krutinė čiut pdidėjus, bet liemenukai visi tinka kaip ir anksčiau :) 

Atsakyti