Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Ne toks tas velnias baisus, kaip jį piešia :) Jei gaunasi natūraliai, tai ištverti galima. Man kai buvo kojos raiščiai įtrūkę po nukritimo laiptais, va tada buvo skausmas, kad net drebėjau. O gimdymo skausmas tikrai iškenčiamas, kai viskas einasi normaliai. Svabiausia, kad supranti, jog nesitęs amžinai tas skausmas :) Kelias valandas galima ir pakentėti.

Jei jau skatinti prireikia, tada kita kalba, skausmas visai kitoks. Todėl tikrai reikia žiūrėti pagal situaciją, kiekvienos ribos skirtingos ir skausmą skirtingai iškenčiam. Tikrai bus viskas visoms gerai, ką bepasirinktume :)

Kaip aš myliu tuos žmones, kurie sugeba kažką motyvuojančio šiuo klausimu pasakyti :) Kaip mano viena draugė irgi yra pasakius "žinok man dantų higienos procedūra daug baisesnė nei gimdyma" :) Aš irgi vis programuoju save teigiamai ir kad visa tai juk laikina :) Na matysim kokia bus situacija, laikau čiurus, kad nereiktų skatinimų ir viskas būtų geriau nei kažkada galėjau įsivaizduoti :)

Nu žinok, ne tau vienai :D :D :D  Man irgi vos vos gal papilnėjo, bet liemenėles tas pačias dėviu ir vargo nematau :D . Bet pilvas ohoho, tai vakar vėl "komplimentą" išgirdau, kad bene dvynukų laukiuosi :oh:

Mano tai irgi nežymiai padidėjo tik :D nors draugė sako, kad iš krūtinės pirmiausia ir pastebėjo, kad laukiuos :D bet aš nežinau koks dydis, senų liemenukų nenaudoju dėl apimties, nes būdavo 70, tai jau nelabai smagiai man su jais :D nusipirkau pora tokių sportinio labiau tipo, na be užsegimų ir medžiaginių, tai patenkinta su tom vaikštinėju, o jau kokiai išeigai tai būna dar kokį seną užsidedu ir sueina, nors jau truputį keistai tie papuliai juose atrodo :D

Aš myliu savo špygutes, dabar tokia visa dikta jaučiuosi, kai papuliai putnesni, tokia masyvoka :D

Atsakyti

Aš myliu savo špygutes, dabar tokia visa dikta jaučiuosi, kai papuliai putnesni, tokia masyvoka :D
Man irgi mano špygučių trūksta :D  Iš 70A pasistiebiau iki 75C... :blink:  pirmą kartą gyvenime mano krūtinė gali atkreipti kažkieno dėmesį, tik su pilvu po ja nelabai gaunasi tie viliojimai  :D  :D  :D:lol:

Man vakar maudė pilvą kaip prieš mėnesines, biški gal silpniau, bet panašiai. Gal dar gimda tempiasi vistiek ir maudžia... :hmm: Nesijaudink :4u:
Na taip, tikriausiai dar auga arba ruošiasi. Vyksta veiksmas kažkoks, tai irgi gerai. Vyras pasisiūlė patikrinti ar jau atsidaro ten viskas :D tai kai pradėjau aiškinti kaip tikrina ligoninėje truputį jį panašu būsiu išgąsdinus :lol:
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lilė_supynėse: 18 gegužės 2017 - 18:37
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 18, 19:37)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="perlamutras" data-cid="71634711" data-time="1495124707">  Aš myliu savo špygutes, dabar tokia visa dikta jaučiuosi, kai papuliai putnesni, tokia masyvoka biggrin.gif</blockquote> Man irgi mano špygučių trūksta biggrin.gif  Iš 70A pasistiebiau iki 75C... blink.gif  pirmą kartą gyvenime mano krūtinė gali atkreipti kažkieno dėmesį, tik su pilvu po ja nelabai gaunasi tie viliojimai  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.giflotuliukas.gif<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="karmelaina" data-cid="71634586" data-time="1495118053"> Man vakar maudė pilvą kaip prieš mėnesines, biški gal silpniau, bet panašiai. Gal dar gimda tempiasi vistiek ir maudžia... hmm.gif Nesijaudink 4u.gif</blockquote> Na taip, tikriausiai dar auga arba ruošiasi. Vyksta veiksmas kažkoks, tai irgi gerai. Vyras pasisiūlė patikrinti ar jau atsidaro ten viskas biggrin.gif tai kai pradėjau aiškinti kaip tikrina ligoninėje truputį jį panašu būsiu išgąsdinus lotuliukas.gif

Pokštininkas tavo vyrs
lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Kaip pas mane atejo kažkoks ten super duper ginekologas mano apačios tikrint kai gimdžiau.Vaizdelis toks :2 metrai virš ūgis,ploščius Kaip pas veterinorių ir botai. Nu pasijaučiau kaip karvė tokį vaizdelį pamačius lotuliukas.gif lotuliukas.gif
P.s.tokie išimtinais atvejais ateina biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti

Reik sakyt neatspejai trynukų 😆

Na, gera mintis, jei kas dar taip pasakys, tai taip ir atsikirsiu :D

Vyras pasisiūlė patikrinti ar jau atsidaro ten viskas :D tai kai pradėjau aiškinti kaip tikrina ligoninėje truputį jį panašu būsiu išgąsdinus :lol:

Oi, gerulis tikrai tavo vyras :D :D :D

Pokštininkas tavo vyrs
lotuliukas.giflotuliukas.gif
Kaip pas mane atejo kažkoks ten super duper ginekologas mano apačios tikrint kai gimdžiau.Vaizdelis toks :2 metrai virš ūgis,ploščius Kaip pas veterinorių ir botai. Nu pasijaučiau kaip karvė tokį vaizdelį pamačius lotuliukas.giflotuliukas.gif
P.s.tokie išimtinais atvejais ateina biggrin.gifbiggrin.gif

Matyt rimtas reikalas buvo :hmm: :D :D

Atsakyti

O aš šiandien nusipirkau kompresines kojines, tai sėdžiu su jom ir tikiuosi, kad padės nuo neramių kojyčių :B

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo karmelaina: 18 gegužės 2017 - 19:14
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2017 05 18, 16:12)
<p>Aš po gydytojos, streptokoko nėra rolleyes.gif  hemoglobinas 109, prieš 6 savaites buvo 103, tai liepė padvigubint norma, pagal čiupinėjimå sakė galvytė jau labai žemai hmm.gif  ir ką?  nepaklausiau biggrin.gif  </p><p></p><p>Mano krutinė čiut pdidėjus, bet liemenukai visi tinka kaip ir anksčiau smile.gif </p>

I va mano krutine dviem dydziais op biggrin.gif niekas netinka smile.gif ir speju dar paaugs kol maitinsiu biggrin.gif
Atsakyti

Iš 75C į 85E😂

Atsakyti

Iš 75C į 85E😂

Kas jau turi, tam dar dadeda :D :D

Atsakyti

Dowiliukasxx, 18 Geg 2017 - 19:12, parašė:

pagal čiupinėjimå sakė galvytė jau labai žemai :hmm: ir ką? nepaklausiau :D
Gerai reiškia. Vaikutis jau intensyviai ruošiasi.
Atsakyti

Jūs čia apie savo grožybes :-D Mano tik gražiai prisirpę, galėtų tokie visam likti  :wub:

Papasakosiu kokią situaciją besishopindama apturėjau. Žodžiu, nuvargau, karšta, sakiau suvalgysiu ledų (Burger kinge.. :ax: ). Sėdžiu lauke, gaivinuosi, ir prie kito stalelio prisėda moteris. Akivaizdžiai nėščia, na ir pamačius mano pivuzą, pakalbino. Išsiaiškinom, kad gimdymo data skirias per savaitę tik, o pas ją pilvukas nu toks mažutis. Klausia ar skauda man ką, tipo jai pilvą skauda, neturi jėgų. Ir užsirūko!!!!! Aš sėdžiu visa apšalus, ledai iš burnos varva. :huh2:  O jin man ramiai: labai sunku numesti, daug streso, tipo trečias jau nėštumas ir su kitais viskas buvo gerai. Dar pasiguodė, kad mišinukai tokie brangūs ir nėr akcijų, nes nežada pati maitint, nes rūko ir vaikui tokį pieną gert negerai. Ji nuėjo, aš taip ir palikau išsižiojus sėdėt  :huh2:  :unsure:  :blink:  kur bus tas pilvas didelis, kai mama rūko.. Smagiai prasidėjęs pokalbis, virto nesusipratimu  :unsure:  Bet tai kaip šitaip..???? :fool:

Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 05 18, 20:02)
<p>Jūs čia apie savo grožybes :-D Mano tik gražiai prisirpę, galėtų tokie visam likti  wub.gif</p>
<p> </p>
<p>Papasakosiu kokią situaciją besishopindama apturėjau. Žodžiu, nuvargau, karšta, sakiau suvalgysiu ledų (Burger kinge.. ax.gif ). Sėdžiu lauke, gaivinuosi, ir prie kito stalelio prisėda moteris. Akivaizdžiai nėščia, na ir pamačius mano pivuzą, pakalbino. Išsiaiškinom, kad gimdymo data skirias per savaitę tik, o pas ją pilvukas nu toks mažutis. Klausia ar skauda man ką, tipo jai pilvą skauda, neturi jėgų. Ir užsirūko!!!!! Aš sėdžiu visa apšalus, ledai iš burnos varva. huh.gif  O jin man ramiai: labai sunku numesti, daug streso, tipo trečias jau nėštumas ir su kitais viskas buvo gerai. Dar pasiguodė, kad mišinukai tokie brangūs ir nėr akcijų, nes nežada pati maitint, nes rūko ir vaikui tokį pieną gert negerai. Ji nuėjo, aš taip ir palikau išsižiojus sėdėt  huh.gif  unsure.gif  blink.gif  kur bus tas pilvas didelis, kai mama rūko.. Smagiai prasidėjęs pokalbis, virto nesusipratimu  unsure.gif  Bet tai kaip šitaip..???? fool.gif</p>

Mano grožybės irgi galėtų tokios likt, kokios dabar, nes po to, kai baigiau maitint, susitraukė iki mažesnio dydžio nei prieš pirmą nėštumą. biggrin.gif O dabar tokios prisirpusios, pats tas. biggrin.gif Bet tikriausiai ir vėl po gimdymo nežmoniškai išpamps (tada jau per daug), o baigiant maitinimą susitrauks. Tikiuosi dar kažkas iš jų liks. biggrin.gif biggrin.gif

Oi, kad ir kaip liūdna būtų, bet kokių tik mamų nebūna...
Atsakyti
QUOTE(rimgaude @ 2017 05 18, 18:02)
<p>Jūs čia apie savo grožybes :-D Mano tik gražiai prisirpę, galėtų tokie visam likti  wub.gif</p>
<p> </p>
<p>Papasakosiu kokią situaciją besishopindama apturėjau. Žodžiu, nuvargau, karšta, sakiau suvalgysiu ledų (Burger kinge.. ax.gif ). Sėdžiu lauke, gaivinuosi, ir prie kito stalelio prisėda moteris. Akivaizdžiai nėščia, na ir pamačius mano pivuzą, pakalbino. Išsiaiškinom, kad gimdymo data skirias per savaitę tik, o pas ją pilvukas nu toks mažutis. Klausia ar skauda man ką, tipo jai pilvą skauda, neturi jėgų. Ir užsirūko!!!!! Aš sėdžiu visa apšalus, ledai iš burnos varva. huh.gif  O jin man ramiai: labai sunku numesti, daug streso, tipo trečias jau nėštumas ir su kitais viskas buvo gerai. Dar pasiguodė, kad mišinukai tokie brangūs ir nėr akcijų, nes nežada pati maitint, nes rūko ir vaikui tokį pieną gert negerai. Ji nuėjo, aš taip ir palikau išsižiojus sėdėt  huh.gif  unsure.gif  blink.gif  kur bus tas pilvas didelis, kai mama rūko.. Smagiai prasidėjęs pokalbis, virto nesusipratimu  unsure.gif  Bet tai kaip šitaip..???? fool.gif</p>

Kiek metu tai nestukei mazdauk? Skamba kaip jaunikle,nors ir 3 nestumas..... zinau ne viena nestuke,kuri surukydavo po cigarete i diena,bet del jos save griauzdavo iki negalejimo! Bet viesoje vietoje niekados!
Atsakyti