Papasakosiu kokią situaciją besishopindama apturėjau. Žodžiu, nuvargau, karšta, sakiau suvalgysiu ledų (Burger kinge..
). Sėdžiu lauke, gaivinuosi, ir prie kito stalelio prisėda moteris. Akivaizdžiai nėščia, na ir pamačius mano pivuzą, pakalbino. Išsiaiškinom, kad gimdymo data skirias per savaitę tik, o pas ją pilvukas nu toks mažutis. Klausia ar skauda man ką, tipo jai pilvą skauda, neturi jėgų. Ir užsirūko!!!!! Aš sėdžiu visa apšalus, ledai iš burnos varva.
O jin man ramiai: labai sunku numesti, daug streso, tipo trečias jau nėštumas ir su kitais viskas buvo gerai. Dar pasiguodė, kad mišinukai tokie brangūs ir nėr akcijų, nes nežada pati maitint, nes rūko ir vaikui tokį pieną gert negerai. Ji nuėjo, aš taip ir palikau išsižiojus sėdėt
![]()
![]()
kur bus tas pilvas didelis, kai mama rūko.. Smagiai prasidėjęs pokalbis, virto nesusipratimu
Bet tai kaip šitaip..????
Oi... čia esu mačiusi lauko kavinėje mamą su kūdikiu nešyklėje ir ji sau ramiausiai rūkė. Visokių čia tų variantų galim prisižiūrėti... aš suprantu, kad gali būti sunku mesti, bet kažkaip vis tiek juk reikėtų susiimti, gal kai nelabai lauktas vaikelis tai mažiau rūpi