Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Papasakosiu kokią situaciją besishopindama apturėjau. Žodžiu, nuvargau, karšta, sakiau suvalgysiu ledų (Burger kinge.. :ax: ). Sėdžiu lauke, gaivinuosi, ir prie kito stalelio prisėda moteris. Akivaizdžiai nėščia, na ir pamačius mano pivuzą, pakalbino. Išsiaiškinom, kad gimdymo data skirias per savaitę tik, o pas ją pilvukas nu toks mažutis. Klausia ar skauda man ką, tipo jai pilvą skauda, neturi jėgų. Ir užsirūko!!!!! Aš sėdžiu visa apšalus, ledai iš burnos varva. :huh2:  O jin man ramiai: labai sunku numesti, daug streso, tipo trečias jau nėštumas ir su kitais viskas buvo gerai. Dar pasiguodė, kad mišinukai tokie brangūs ir nėr akcijų, nes nežada pati maitint, nes rūko ir vaikui tokį pieną gert negerai. Ji nuėjo, aš taip ir palikau išsižiojus sėdėt  :huh2:  :unsure:  :blink:  kur bus tas pilvas didelis, kai mama rūko.. Smagiai prasidėjęs pokalbis, virto nesusipratimu  :unsure:  Bet tai kaip šitaip..???? :fool:

Oi... čia esu mačiusi lauko kavinėje mamą su kūdikiu nešyklėje ir ji sau ramiausiai rūkė. Visokių čia tų variantų galim prisižiūrėti... aš suprantu, kad gali būti sunku mesti, bet kažkaip vis tiek juk reikėtų susiimti, gal kai nelabai lauktas vaikelis tai mažiau rūpi  :unsure:​ 

Atsakyti

Mano grožybės irgi galėtų tokios likt, kokios dabar, nes po to, kai baigiau maitint, susitraukė iki mažesnio dydžio nei prieš pirmą nėštumą. biggrin.gifO dabar tokios prisirpusios, pats tas. biggrin.gifBet tikriausiai ir vėl po gimdymo nežmoniškai išpamps (tada jau per daug), o baigiant maitinimą susitrauks. Tikiuosi dar kažkas iš jų liks. biggrin.gifbiggrin.gif

Kai baigiau maitinti, ir papuliai ištuštėjo, tai buvo toks šokas pradžioj, nes pas mane nieko stangraus neliko :cry2: :cry2: :cry2:

Jūs čia apie savo grožybes :-D Mano tik gražiai prisirpę, galėtų tokie visam likti  :wub:

Papasakosiu kokią situaciją besishopindama apturėjau. Žodžiu, nuvargau, karšta, sakiau suvalgysiu ledų (Burger kinge.. :ax: ). Sėdžiu lauke, gaivinuosi, ir prie kito stalelio prisėda moteris. Akivaizdžiai nėščia, na ir pamačius mano pivuzą, pakalbino. Išsiaiškinom, kad gimdymo data skirias per savaitę tik, o pas ją pilvukas nu toks mažutis. Klausia ar skauda man ką, tipo jai pilvą skauda, neturi jėgų. Ir užsirūko!!!!! Aš sėdžiu visa apšalus, ledai iš burnos varva. :huh2:  O jin man ramiai: labai sunku numesti, daug streso, tipo trečias jau nėštumas ir su kitais viskas buvo gerai. Dar pasiguodė, kad mišinukai tokie brangūs ir nėr akcijų, nes nežada pati maitint, nes rūko ir vaikui tokį pieną gert negerai. Ji nuėjo, aš taip ir palikau išsižiojus sėdėt  :huh2:  :unsure:  :blink:  kur bus tas pilvas didelis, kai mama rūko.. Smagiai prasidėjęs pokalbis, virto nesusipratimu  :unsure:  Bet tai kaip šitaip..???? :fool:

Baisu... Aš tai negaliu ramiai praeit neužsidengus pro rūkančius, o čia tai tikrai ne kas...Šiuo klausimu esu labai kategoriška :aggressive: (Nors mano vyras rūko, bet bent jau ne prie manęs...)

Atsakyti
I mokyklą vaiką veda tokia lenkė pilvas kaip mano.Ir visad rūko akivaizdžiai eidama verysad.gif vyras irgi ją matė,liūdna.
Atsakyti

O aš šiandien nusipirkau kompresines kojines, tai sėdžiu su jom ir tikiuosi, kad padės nuo neramių kojyčių :B

Labai smalsu ar tau padės. Nes man su jom lyg ir geriau. Kartais deduosi tik einant miegot, kartais dieną jeigu ketinu daug vaikščiot. Lauksiu atsiliepimų  :mirksiukas: 

Kiek metu tai nestukei mazdauk? Skamba kaip jaunikle,nors ir 3 nestumas..... zinau ne viena nestuke,kuri surukydavo po cigarete i diena,bet del jos save griauzdavo iki negalejimo! Bet viesoje vietoje niekados!

Nu apie 30 manau. Tiesiog nelabai atsakinga mama ir tiek..

Oi... čia esu mačiusi lauko kavinėje mamą su kūdikiu nešyklėje ir ji sau ramiausiai rūkė. Visokių čia tų variantų galim prisižiūrėti... aš suprantu, kad gali būti sunku mesti, bet kažkaip vis tiek juk reikėtų susiimti, gal kai nelabai lauktas vaikelis tai mažiau rūpi  :unsure:​ 

Na mes su drauge irgi taip nutarėm, kai lengvai gaunasi pastot ir nesivargina labiau pasistengti.. Išvis negaliu rūkalų smarvės pakęsti, fui. 

Atsakyti

Labai smalsu ar tau padės. Nes man su jom lyg ir geriau. Kartais deduosi tik einant miegot, kartais dieną jeigu ketinu daug vaikščiot. Lauksiu atsiliepimų  :mirksiukas:

Na, žinok, šiandien po pietų jas užsidėjau, tai nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet kol kas kojos buvo "normalios". Dabar jau jas nusimoviau, nes miegot su jom nežadu, tai po vienos dienos dar nieko negalima spręsti. Labai tikiuosi, kad padės :wub:

O tu su jom miegi?

Atsakyti

Na, žinok, šiandien po pietų jas užsidėjau, tai nežinau, ar sutapimas, ar ne, bet kol kas kojos buvo "normalios". Dabar jau jas nusimoviau, nes miegot su jom nežadu, tai po vienos dienos dar nieko negalima spręsti. Labai tikiuosi, kad padės :wub:

O tu su jom miegi?

Miegu kartais, nes man kojas skauda dažniausiai naktim. Bet dabar kojos lyg ir praėjo, bet rankos skauda ir nutirpsta. Turiu keltis keliskart per naktį, sukt ratus po svetainę kratydamasi.. Jei ne viena bėda, tai kita, bet kad tik tokios bėdos iš tikro :-) 

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsikeliau 6 ryto.alkana kaip villas biggrin.gif Ir su tais prabudimais save baru nu kodėl tu nemiegi.Vėliau oj kaip gailėsies biggrin.gif
Atsakyti

Nu apie 30 manau. Tiesiog nelabai atsakinga mama ir tiek..

Dažniausiai protas ateina su amžium, bet dažnai amžius ateina ir vienas.... (FB citata)

Kai su vyresniąja trečdalį nėštumo ligoninėj praleidau prisižiūrėjau visokių įdomybių. Pvz. 22 metų mama laukėsi 4 vaiko. Pradėjo nuo 15 metų. Daugiau nepasakosiu ką mačiau, bet kartot nenorėčiau.... :(

Atsakyti
Labas iš ryto smile.gif

QUOTE(Tommute @ 2017 05 19, 08:45)
Labas rytas  4u.gif
Atsikeliau 6 ryto.alkana kaip villas  biggrin.gif Ir su tais prabudimais save baru nu kodėl tu nemiegi.Vėliau oj kaip gailėsies  biggrin.gif

Aš šįryt labai panašiai smile.gif tik pagalvojau- aj, dieną pamiegosiu.
Bet tai šiandien tik pagalvojau, kad dabar dieną miegu labai kietu miegu- nei sms, nei mesendžeris nepažadina manęs- tik skambučiai smile.gif ilsisi organizmas kol gali smile.gif

Geros dienelės visoms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 19, 08:54)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="rimgaude" data-cid="71635078" data-time="1495137210"><div><p>Nu apie 30 manau. Tiesiog nelabai atsakinga mama ir tiek..
</p></div></blockquote><p>Dažniausiai protas ateina su amžium, bet dažnai amžius ateina ir vienas.... (FB citata)
</p><p></p><p>Kai su vyresniąja trečdalį nėštumo ligoninėj praleidau prisižiūrėjau visokių įdomybių. Pvz. 22 metų mama laukėsi 4 vaiko. Pradėjo nuo 15 metų. Daugiau nepasakosiu ką mačiau, bet kartot nenorėčiau.... verysad.gif
</p>

Labai geras posakis!
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Aš irgi anksti atsibudau, bet dėl to, kad norėjau į tualetą :B . Bet jaučiuosi neišmiegojusi, kažkokia pasilpusi, o šiandien tiek daug norėčiau pasidaryti. Galvojau, kad spaudimas nukritęs, nes panašus jausmas. Dar vakar akušerei pasakiau, kad spaudimas susitvarkęs nėštumo metu :oh: . Ir ką? Ogi šiandien nuo pat ryto jis man šiek tiek pakilęs (135/80). Virš 130 man jau negerai darosi. Tai įsivaizduoju, ką galėsiu šiandien nuveikti su tokia savijauta - ogi nieko :(

Atsakyti
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 19, 09:20)
<p>Labas rytas 4u.gif</p>
<p>Aš irgi anksti atsibudau, bet dėl to, kad norėjau į tualetą cool.gif . Bet jaučiuosi neišmiegojusi, kažkokia pasilpusi, o šiandien tiek daug norėčiau pasidaryti. Galvojau, kad spaudimas nukritęs, nes panašus jausmas. Dar vakar akušerei pasakiau, kad spaudimas susitvarkęs nėštumo metu doh.gif . Ir ką? Ogi šiandien nuo pat ryto jis man šiek tiek pakilęs (135/80). Virš 130 man jau negerai darosi. Tai įsivaizduoju, ką galėsiu šiandien nuveikti su tokia savijauta - ogi nieko verysad.gif</p>

Oj ne koks jausmas su tuo aukštu spaudimu.Stebėk,kad neužkiltu daugiau.Mano šį nėštumą kaip ir nieko kolkas su juo.Tfu tfu.
Atsakyti