Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

sveikos 4u.gif

as planuoju sio menesio 31 d. pedikiura pasidaryti,ir nusiimti geli nuo ranku nagu, o i kirpykla turbut jau neisiu, kol kas jauciuosi dar sau grazi flirt.gif nebent pasijusciau kitaip biggrin.gif

Del miegojimo ant nugaros, tai gydytoja minejo, kad galiu taip miegoti jei patogu, nes placenta priekineje sienoje, tai vaikeliui nepakenksiu, o man taip labai patogu kol kas ax.gif

O as galvoju, kad jau ilsesiuosi ir atostogausiu nuo birzelio 1 d.ir lakstysiu visur maziau biggrin.gif tada dukrai nereikes eiti i paruosiamukus, tai galesime miegoti, ryte nebus lekimo tokio, peleda as esu biggrin.gif biggrin.gif

Rytoj vel vesiu slapima, kas savaite jau cia gaunasi si menesi, ar ir jums taip daznai slapima reikia vesti
Atsakyti
QUOTE(Amberytė @ 2017 05 23, 09:29)
Labas rytas  nestuke.gif

vandene6, kažkaip ankstokai pas tave rytas prasideda  biggrin.gif  Man irgi rėmuo graužia siaubingai ant šono atsigulus, nors dabar va visą rytą ir sėdint graužia, bjaurus reikalas...  dry.gif

barda, linkiu dar spėt ir basutes nusipirkti biggrin.gif Aš vakar kirpykloj buvau, nusidažiau, pasikirpau, kad jau būčiau graži kai vaikelis gims  bigsmile.gif

Puikiai čia mes visos birželio laukiam, visi leliukai tvarkingai savo eilės laukia  ax.gif

Aš vakar irgi kirpykloj 3val prasedėjau, tai atsigavus jaučiuosi wub.gif

QUOTE(Dowiliukasxx @ 2017 05 23, 10:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Amberytė" data-cid="71640805" data-time="1495520983"><div><p>
Puikiai čia mes visos birželio laukiam, visi leliukai tvarkingai savo eilės laukia vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p></p><p>Aš irgi taip pagalvojau, kad mes visos pakolkas labai tvarkingos, niekur mūsų leliukai neskuba, laukia savo diebelių, labai jau punktualūs <strike> biggrin.gif</strike><strike>  4u.gif</strike><strike> </strike></p>

Iš tikrųjų tai labai smagu, kad nesilukštenam anksčiau laiko. Šaunuolės mamytės ir leliukai wub.gif

Atsakyti

Laba,

Ziuriu vakar kirpyklu diena buvo, buvau ir aš vakar,zilus islindusius daziausi.Ryt manikiuras,bet dar gelio nenusiimsiu.Kita sav.pedikiuras ir t.t.,zodziu grazinames😀

Atveže siandien lova, tikiuosi vyras vakare shrinks,o tai man kosmaras naktimis nuo ciuzinio pakilti wc😰

Atsakyti

Labas mielosios :4u:  ir aš vis galvoju, kaip norėčiau plaukus nusidažyti, nėštumo metu pasitamsinay šaknis ir iš blondinės tapau brunetė. Pažiūrėjau nuotraukas prieš nėštumą, tai taip gražiai ir ilgesingai žiūrėjau į blondinės plaukus.  :wub:  taip norėčiau pasigražinti, bet bijau kad pakenks mažyliui :hmm:  ketvirtadienį buvom pasimatyme, bernužėlis sveria 36sav. 2600gr ir maždaug 50cm. Streptokokas neigiamas ir netgi HB pakilo iki 111  :rolleyes:  aš čia aną savaitę galvoju pasideginsiu valandžiuke, tai dabar žiūriu priekyje tokia rudoka, auksinio atspalvio, o iš nugaros kojos ir visa kita aristokratiškai pabalę  :D  tai dvispalvė dabar  :D

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Garso_Ledi: 23 gegužės 2017 - 12:42
Visi taip sako ir po to netyčia su 8 cm nuvažiuoja :D

Tai vat skausmo barjeras toks slidus reikalas. Įdomu kokios čia bus tos mūsų istorijos visų...labai laukiu kada prasidės  :rolleyes:

Na aš irgi kai pasiskaitau tokių istorijų, sakau nu maža ką, gal ir man taip viskas lengvai bus :D  Mama mano sakė, kad jai labai neskaudėjo irgi, sakė tik jausmas buvo, lyg į tualetą norėtų. Nusiteikim geriausiam  :P  :D 

Laba,
Ziuriu vakar kirpyklu diena buvo, buvau ir aš vakar,zilus islindusius daziausi.Ryt manikiuras,bet dar gelio nenusiimsiu.Kita sav.pedikiuras ir t.t.,zodziu grazinames😀
Atveže siandien lova, tikiuosi vyras vakare shrinks,o tai man kosmaras naktimis nuo ciuzinio pakilti wc😰

Aš nuo sofos vos atsikeliu, jeigu ilgiau paguliu/ pasėdžiu, o tau čia išvis iššūkis! Mes pasikėlėm lovą pagal reikalavimus, tai kaip aukštai-aš pati aukšta, bet turiu pasistiebti kad įlipti/išlipti :huh2:  Naktį ypač turiu atsargiai, kad apsisapnavus neišgriūčiau.  

Labas mielosios :4u:  ir aš vis galvoju, kaip norėčiau plaukus nusidažyti, nėštumo metu pasitamsinay šaknis ir iš blondinės tapau brunetė. Pažiūrėjau nuotraukas prieš nėštumą, tai taip gražiai ir ilgesingai žiūrėjau į blondinės plaukus.  :wub:  taip norėčiau pasigražinti, bet bijau kad pakenks mažyliui :hmm:  ketvirtadienį buvom pasimatyme, bernužėlis sveria 36sav. 2600gr ir maždaug 50cm. Streptokokas neigiamas ir netgi HB pakilo iki 111  :rolleyes:  aš čia aną savaitę galvoju pasideginsiu valandžiuke, tai dabar žiūriu priekyje tokia rudoka, auksinio atspalvio, o iš nugaros kojos ir visa kita aristokratiškai pabalę  :D  tai dvispalvė dabar  :D

Mūsų data ta pati, tik kad pas mane mergaitė, tai praeitą savaitę lygiai tiek pat svėrė. Auga vienodai. Tik mums ūgio nepasako, būtų smagu sužinoti. Šaunus hemoglobinas :)  O dėl įdegio, svarbiausia, kad iš priekio graži  :D  :B

Tommute, where are you?  :console:

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimgaude: 23 gegužės 2017 - 14:21

O mano bachuriukas pasivijo tas trūkstamas kelias dieneles, ir dabar tiksliai atitinka laiką. 31+3, 1800 g. Jau gavau atostogas!!! 🙌 Ryt diena sau!!

Atsakyti

Sveikos, pleputės :4u:

Tik pusdienį neįlindau į forumą, tai nemažai priplepėjot :P

O mano bachuriukas pasivijo tas trūkstamas kelias dieneles, ir dabar tiksliai atitinka laiką. 31+3, 1800 g. Jau gavau atostogas!!! 🙌 Ryt diena sau!!

Sveikinu su atostogom :4u: :4u: :4u:

Atsakyti

Ačiū, Karmelaina, labai jų laukiau :D

Dabar bus klausimų ....

Tarkim, gimsta mūsų vaikiukas liepos 25, o mano vyras atostogauja kasmetinėse. Tai jam tas mėnuo tėvystės atostogų dingsta ar kaip čia ? Nes suprantu, kad tą mėnesį moka Sodra? Ane? Ar galima pasiimt mėnesiuką iš Sodros ir grįžt vėl į kasmetines. Kokie čia reikalai?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo libaja: 23 gegužės 2017 - 16:39

Ačiū, Karmelaina, labai jų laukiau :D

Dabar bus klausimų ....

Tarkim, gimsta mūsų vaikiukas liepos 25, o mano vyras atostogauja kasmetinėse. Tai jam tas mėnuo tėvystės atostogų dingsta ar kaip čia ? Nes suprantu, kad tą mėnesį moka Sodra? Ane? Ar galima pasiimt mėnesiuką iš Sodros ir grįžt vėl į kasmetines. Kokie čia reikalai?

Va šitą reikalą žinau 100% kaip yra:) jei vyras kasmetinių atostogų metu išeina tėvystės atostogų, tai kasmetinės nusikelia arba susitaupo. Tik reikia darbe prašymus užsipildyt ir sodroj, kad paskaičiuotų pinigus :) Jau maniškiui kartą taip buvo, dabar panašu vėl bus tas pats ;)

Atsakyti
Na siandien buvau pas seimos gydytoja. Jokio kamscio ausyje nera.... kartojasi situacija,kuri buvo proes pusantru metu. Tik dabar anot gydytojos per velus nestumas gerti stiprius antibiotikus. Savaite liepe laukti ir grizti....jei nepageres sius i Dunlino ausu ir akiu klinika. Labai tikiuosi praeis sitas glusumas man verysad.gif((( nemalonu labai,pastovus spaudimas ausyje....

O del skreptokoko tyrimo tai keisciausia,kad Airijoje jo niekas nedaro... o kaip suprantu jis labai svarbus....
Atsakyti

Jokio kamscio ausyje nera.... 

O del skreptokoko tyrimo tai keisciausia,kad Airijoje jo niekas nedaro... o kaip suprantu jis labai svarbus....

Ech... Nemaloni situacija dėl tos ausies... Tikrai yra antibiotikų lašinamų į ausį. Pamiršau dabar kaip vadinasi... Gal tie pagelbėtų. 

Na o skreptokoko bakteriją jeigu turi mama, tai gimdymo metu gali leliuką užkrėst... Reiks jam antibus leist nuo pirmos dienos.

Atsakyti

tobuliux, 23 Geg 2017 - 19:41, parašė: Jokio kamscio ausyje nera.... O del skreptokoko tyrimo tai keisciausia,kad Airijoje jo niekas nedaro... o kaip suprantu jis labai svarbus....
Ech... Nemaloni situacija dėl tos ausies... Tikrai yra antibiotikų lašinamų į ausį. Pamiršau dabar kaip vadinasi... Gal tie pagelbėtų. Na o skreptokoko bakteriją jeigu turi mama, tai gimdymo metu gali leliuką užkrėst... Reiks jam antibus leist nuo pirmos dienos.
Atsakyti