I Fb kaip ir grįžusi ji, bet va kai čia pamačiau,kad iš sąrašo save išbraukė tai labai nekokios mintys apėmė 😰
I Fb kaip ir grįžusi ji, bet va kai čia pamačiau,kad iš sąrašo save išbraukė tai labai nekokios mintys apėmė 😰
Aš jau irgi spėjau prisigalvot visokių dalykų. Tikiuosi ji greit sugrįš ir viskas bus gerai!
Visa diena gulineju siandien, nes kruva reikalų. Deja lova brokuota atveže,neapziurejom kai atveže, tai teks dar be jos gyventi😭😭 aisku galiu eiti apacioj bent ant sofos miegot, bet norisi šalia vyro ir netoli sūnaus miegoti,teks toliau kelenais nuo ciuzinio ristis😌
Ot velnias! O greitai pakeis ar čia dar ilga istorija bus?
O del skreptokoko tyrimo privaciai reiks ryt paskambinti ginekologui, gal ir daro.... nesinoretu jokiu skaudziu patirciu!
Būtinai pasiskambink. Manau tikrai yra būdas atlikti šį tyrimą dėl šventos ramybės.
Aš rytoj turėsiu savo atsakymą. Čia tiek jo prašydama truputį pasijaučiau lyg ieskočiau sau ligų, bet iš tikro tai laukiu neigiamo atsakymo juk. .
O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...
Aš jau dėl tavęs jaudinuos, tai galiu įsivaizduoti kiek pas tave emocijų! Bet jau viskas taip greit! Nerealu
Kad as va ka tik ziurejau,nera jos fb
As esu esu
O del streptokoko buvau rasius-UK uzsisakiau tyrima pastu,atsiunte,pasidariau pagal instrukcijas,issiunciau pastu atgal,po 3 dienu parejo atsakymas i email,tel ir veliau laisku.Deja,bet teigiamas pas mane
O del streptokoko buvau rasius-UK uzsisakiau tyrima pastu,atsiunte,pasidariau pagal instrukcijas,issiunciau pastu atgal,po 3 dienu parejo atsakymas i email,tel ir veliau laisku.Deja,bet teigiamas pas mane
Butinai pasidomesiu! Aciu
As esu esu
kas vakara pries miegeli vis perskaitau,ka prikalbejot😊pas mane viskas gerai,ryt pas midwife einu,bus matyt,ka papasakos...
O del streptokoko buvau rasius-UK uzsisakiau tyrima pastu,atsiunte,pasidariau pagal instrukcijas,issiunciau pastu atgal,po 3 dienu parejo atsakymas i email,tel ir veliau laisku.Deja,bet teigiamas pas maneis kitos puses,gerai,kad pasidariau,galesiu apsaugot mazyli
manau ir Airijoj turetu buti kazkas panasaus...
O kaip tu uzsisakei ta tyrima?
Labas rytas
Dar viena tinginio dienelė prasideda. Jaučiu aš čia didžiausia tinginė palikusi
Dėl tommutės nepergyvenkit, mačiau ją kitam forume aktyvią,tik kitu vardu
Barda, laikom kumštukus už tave
linkiu, kad viskas savaime prasidėtų, dažniausiai taip ir būna, kiek žinau iš draugių ir giminių, kad pasako jog iki tos dienos niekas neivyksta, tai i ligonine ir dažniausiai įvyksta savaime
Aš vakar sugebėjau, tik šaldytuvą išsišveisti, šiandien kibsiu i orkaitę
jei tokiais tempais nieko nespėsiu
ryt vyro gimtadienis, reiks ruoštis, turėsim svečių, reikia dar kambarius išsiplauti
darbų daug
idomu pačiai,ka spesiu pasidaryti
Va uk 🇬🇧 http://www.groupbstreptest.co.uk
O Airijoje,deja,nera. Neisivyste ant tiek
Ne tu viena
O del Tommutes tada tikrai idomi situacija
linkiu, kad viskas savaime prasidėtų, dažniausiai taip ir būna, kiek žinau iš draugių ir giminių, kad pasako jog iki tos dienos niekas neivyksta, tai i ligonine ir dažniausiai įvyksta savaime
![]()
ryt vyro gimtadienis, reiks ruoštis, turėsim svečių, reikia dar kambarius išsiplauti
darbų daug
Kai laukiausi sunaus, ta diena kai issisveiciau orkaite nakti isvaziavau gimdyti po to sveitimo ir gime 10dienu anksciau sunaitelis ![]()
O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...
o ką reiškia pikta ir pasišiaušus? Čia reiškiasi, kad dar visai nesiruošia? ![]()
![]()
darbų daug
Aš ir, aš ir nieko nespėju
dar liko generališkai kelis kampus namie pereiti! Apsisiųti flanelės palutes ir pasisiųti pleduką, o vakar paskaičiavau, kad liko mažiau laiko nei kažkaip įsivaizdavau ![]()
Ir mane kažkodėl keistas nerimas apėmė... ryt eisiu pas gydytoją ir nu aišku labai neramu dėl leliuko būklės, dėl padėties, dėl vandenų kiekio ir tt, bet tuo pačiu kažkoks nerimas ir dėl lyties
nu tikrai labai laukiami būtų nesvarbu kas, bet aš bijau supanikuoti, nes tikrai viską rinkausi ne neautraliai, nes tiesiog buvo neįmanoma! ir aš gi nusimačius dabar nuo birželio pailsėti, o jei.... o jei pasikeis prognozė, tai juk aš pradėsiu paniškai duotis ir per nauj viską užsisakinėti, ieškoti, siųti ir tt??? :O
Kai laukiausi sunaus, ta diena kai issisveiciau orkaite nakti isvaziavau gimdyti po to sveitimo ir gime 10dienu anksciau sunaitelis
Na pažiūrėsim kokias teorijas aš patvirtinsiu kasdien laipiodama laiptais, kabarodamasi pakopomis ir tvarkydama net palubėse esančias lentynas