Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Na, su tuo streptokoku labai nusvilau su pirmuoju sūneliu unsure.gif
Prieš 11m niekas nedarydavo šito tyrimo. Gimė normalus žavus vaikinas, visą naktį išmiegojo ir net ryte nesikėlė valgyt. Pasižadinu maitinti, o jis po 5min ant papo užmiega. Žadinu- jis po poros min vėl užmiega ir taip be galo be krašto. Padarė tyrimus- streptokokas. Išvežė į santariškes. Pragulėjom nepilną mėnesį su antibiotikais. Po to pasekmės- pilvuko problemos, nes antibiotikai viską pražudė- ir blogas bakterijas ir geras unsure.gif
Galite pačios įsivaizduoti ką reiškia ką tik gimusį žmogutį pyškinti antibiotikais...
Greitai perėjom prie mišinukų, miegojo tik man ant krūtinės, nuolatinis klykimas, rėkimas. Ir taip kažkur 4mėn kankinomės...
Atsakyti

Na siandien buvau pas seimos gydytoja. Jokio kamscio ausyje nera.... kartojasi situacija,kuri buvo proes pusantru metu. Tik dabar anot gydytojos per velus nestumas gerti stiprius antibiotikus. Savaite liepe laukti ir grizti....jei nepageres sius i Dunlino ausu ir akiu klinika. Labai tikiuosi praeis sitas glusumas man verysad.gif((( nemalonu labai,pastovus spaudimas ausyje....

O del skreptokoko tyrimo tai keisciausia,kad Airijoje jo niekas nedaro... o kaip suprantu jis labai svarbus....

Na UK irgi niekas nedaro deja  :blink: 

Atsakyti

Na siandien buvau pas seimos gydytoja. Jokio kamscio ausyje nera.... kartojasi situacija,kuri buvo proes pusantru metu. Tik dabar anot gydytojos per velus nestumas gerti stiprius antibiotikus. Savaite liepe laukti ir grizti....jei nepageres sius i Dunlino ausu ir akiu klinika. Labai tikiuosi praeis sitas glusumas man verysad.gif((( nemalonu labai,pastovus spaudimas ausyje....

O del skreptokoko tyrimo tai keisciausia,kad Airijoje jo niekas nedaro... o kaip suprantu jis labai svarbus....

Užjaučiu dėl ausies...tikrai nemalonus reikalas.

O streptokokas matyt kaip ir Olandijoj. Aš pasakiau, kad pas mus LT daro ir man jo reikia tai man jį ir padarė. Galbūt privačiai yra? :hmm:​ 

Atsakyti

Nu merginos, aš šiandien vėl kaip tankas ėjau ir tvarkiau namus iš pagrindų- čia turbūt tas lizdo sukimo sindromas ane? kol nepereisiu ir nepadarysiu revizijų visose namų spintose tol rami nebūsiu :D vyras nespėja dėžėm viską išnešinėti, o man tooooks malonumas, kai jau jau jau atrodo artėju finišo, tik bijau, kad kai baigsiu jau vėl norėsiu eiti iš pradžių, nes jau pirmoji spinta bus vėl praradus tą tvarką, kurią įvedžiau :D

Bėda tik ta, kad mūsų spintos iki lubų, tai aš nemenkai pasilaipioju per dieną :) bet jau sau pasižadėjau šią savaitę baigti, tai taip ir padarysiu :)

4dienį eisiu pas gydytoją po ilgo laiko, bus 36 sav jau, nerealiai nekantrauju ir laukiu, bet tuo pačiu ir jaudinuosi ir tikiuosi išeisiu su gerom nuotaikom :)

Atsakyti

O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels  į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...  :unsure:​ 

Atsakyti

O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels  į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...  :unsure:​ 

Atsakyti
Na tikiuosi per savaite praeis ta ausis... jei ne teks vaziuoti i Dublino ligonine unsure.gif

O del skreptokoko tyrimo privaciai reiks ryt paskambinti ginekologui, gal ir daro.... nesinoretu jokiu skaudziu patirciu!
Papildyta:
QUOTE(barda @ 2017 05 23, 19:15)
<p>O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels  į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...  unsure.gif </p>

Labai tikiuosi leliukas neuzsinores uzsibuti smile.gif
Atsakyti

O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels  į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...  :unsure: 

Oi barda suprantu tave, bet juk niekur jau nebesidesi😀 kad tik viskas lengvai ir greitai vyktų linkiu!

Tobuliux gal praeis savaime tas užkrėtimas ausies,tikekimes.

Libaja su dekretu tave😉

Visa diena gulineju siandien, nes kruva reikalų. Deja lova brokuota atveže,neapziurejom kai atveže, tai teks dar be jos gyventi😭😭 aisku galiu eiti apacioj bent ant sofos miegot, bet norisi šalia vyro ir netoli sūnaus miegoti,teks toliau kelenais nuo ciuzinio ristis😌

Atsakyti

Neramu dėl Tommute 😮

Dzerita36 neprisiduoda😳

Atsakyti
QUOTE(barda @ 2017 05 23, 22:15)
<p>O aš šiandien buvau savo vizito, sakė jau gimda "pikta ir pasišiaušus", gavau siuntimą į stacionarą jei iki penktadienio nepagimdysiu. Tai jaučiu visas veiksmas ir persikels  į penktadienį, nes pernešiot dičkį leliuką nėra gerai. Oi, mergaitės, bijau žinokit, ir laukiu labai, Ilgos tos dvi dienos man iki penktadienio...  unsure.gif​ </p>

Viskas bus gerai. Nepergyvenkit ir galvokit apie savo lelytę wub.gif

Wingele, kaip gerai jus suprantu kai norisi, kad vyras šalia miegotų. Maniškis jau porą savaičių kitoj lovoj miega, tai aš bent savaitgaliais mėginu jį šalia savęs prisivilioti wub.gif
Papildyta:
QUOTE(wingele @ 2017 05 23, 23:13)
<p>Neramu dėl Tommute 😮</p><p></p><p>Dzerita36 neprisiduoda😳</p>

Neramu tikrai jau darosi.. Viena po kitos dingsta.. unsure.gif
Atsakyti
Barda, linkiu, kad viskas prasidėtų be jokio skatinimo! smile.gif Įsivaizduoju kaip lėtai dabar slinks tos dienos iki penktadienio...

Bet rimtai, kur Tommute dingo? Gal jau čiūčiuoja vaikutį? smile.gif Tik nesuprantu kodėl iš fb ir mūsų sm sąrašo dingo...
Atsakyti
QUOTE(Euterpė @ 2017 05 23, 20:25)
Barda, linkiu, kad viskas prasidėtų be jokio skatinimo! smile.gif Įsivaizduoju kaip lėtai dabar slinks tos dienos iki penktadienio...

Bet rimtai, kur Tommute dingo? Gal jau čiūčiuoja vaikutį? smile.gif Tik nesuprantu kodėl iš fb ir mūsų sm sąrašo dingo...

Man ir labai keista,kad dingo. As jai net zinute i fb parasiau ir jokio atsakymo nuo vakar nesulaukiau.
Atsakyti