Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

perlamutras, 24 Geg 2017 - 11:31, parašė: Na pažiūrėsim kokias teorijas aš patvirtinsiu kasdien laipiodama laiptais, kabarodamasi pakopomis ir tvarkydama net palubėse esančias lentynas :D
Nenoriu gąsdinti, bet greičiausiai apsisukusios virkštelės teoriją. Nebent rankų nekeli aukštai.
Atsakyti
Man šiandien app'sas pranešė, kad liko 4savaitėlės. Mažoka kažkaip... smile.gif noriu dar plius kokių 4.
Penktadienį važiuoju echo darytis dėl padėties- laukiu nesulaukiu pasimatymo smile.gif

Atsakyti

Nenoriu gąsdinti, bet greičiausiai apsisukusios virkštelės teoriją. Nebent rankų nekeli aukštai.

hmm, teta kažką tokio minėjo :) pilve tempimo niekad nejaučiu keldama, bent jau stengiuosi kelti tik tiek kad nejausčiau tempimo jokio :) uf.. na ryt eisiu pas gydytoją, tikiuosi viskas gerai :)

Atsakyti

Man šiandien app'sas pranešė, kad liko 4savaitėlės. Mažoka kažkaip... smile.gifnoriu dar plius kokių 4.
Penktadienį važiuoju echo darytis dėl padėties- laukiu nesulaukiu pasimatymo smile.gif

Man irgi viena programėlė šiandien taip pranešė :) ryt vizitas, labai laukiu su dideliu nerimu.. dabar dar ir dėl tos virkštelės va :/

Atsakyti

Streptokoko atsakymą ir aš gavau, nieko nerado  :clap_1: 

perlamutras - raminkis  :mirksiukas:, nes dar nusiliuobsi kur, o tikrai dabar nereikia jokių traumų. Aš kai trečio laukiausi ir puoliau viską tvarkytis, draugė sakė, jo jo, būtinai viską susitvarkyk, nes kai parsiveši leliuką, tai jis pirmiausiai apeis kambarius ir apžiūrės, ar mama tvarkinga  :lol: Tai dabar net nebandau tvarkytis. Žinau, kad pagimdžius bus ir saugiau, ir lengviau viską pasidaryti.

barda - kad viskas įvyktų savaime linkiu! Kokiais laiptais palaipiok ar per duobes su mašina pavažinėk, kad pakratytų (man padėjo, kai antro laukiausi:). O jei reiks skatinti, tai irgi viskas tebūnie lengvai ir gretai!

Atsakyti

Man irgi viena programėlė šiandien taip pranešė :) ryt vizitas, labai laukiu su dideliu nerimu.. dabar dar ir dėl tos virkštelės va :/

Man nesimatė su trečiu, kad virkštelė apsisukusi, kol nepagimdžiau. Bet gydytojas prieš gimdymą nuramino, kad nieko jau aš čia nepakeisiu, jei ir bus apsisukusi, tad nereikia pergyventi. Tiesiog, kai gimė greičiau išpainiojo vaiką ir davė ne 10, o 9 balus.

Atsakyti

Nagi man pavyko net pokaituką priešpietinį nusnausti šiandien. Dabar visai jaučiuosi be jėgų :vacation1: Galėčiau visą dieną gulinėti.

Atsakyti

perlamutras - raminkis  :mirksiukas:, nes dar nusiliuobsi kur, o tikrai dabar nereikia jokių traumų. Aš kai trečio laukiausi ir puoliau viską tvarkytis, draugė sakė, jo jo, būtinai viską susitvarkyk, nes kai parsiveši leliuką, tai jis pirmiausiai apeis kambarius ir apžiūrės, ar mama tvarkinga  :lol: Tai dabar net nebandau tvarkytis. Žinau, kad pagimdžius bus ir saugiau, ir lengviau viską pasidaryti.

barda - kad viskas įvyktų savaime linkiu! Kokiais laiptais palaipiok ar per duobes su mašina pavažinėk, kad pakratytų (man padėjo, kai antro laukiausi:). O jei reiks skatinti, tai irgi viskas tebūnie lengvai ir gretai!

Nu tai man dabar beliko jau tik baigti iškraustyti leliuko kambarį, nes ten buvo mūsų sandėlys :D ir nu jau liko tik likučiai, kuriems reikia surasti naujas vietas namuose :D jau karstynių jokių nebeliko, bet tai ***** nu dabar jau išsigandau ir nemiegosiu turbūt iki ryt apžiūros, o po apžiūros tikiuos neraudosiu :)))

Atsakyti

Dėl tommutės nepergyvenkit, mačiau ją kitam forume aktyvią,tik kitu vardu  :hmm:​ 

Nu bet tu ir atseki viską :) Gerai, kad jai viskas tvarkoj. Aš kiek paskaitau tėvų darželio forumą, gal ir aktyvesnės ten mamos, bet nejaukus man jis kažkoks :)

Atsakyti

o ką reiškia pikta ir pasišiaušus? Čia reiškiasi, kad dar visai nesiruošia? :)

Aš ir, aš ir nieko nespėju :D dar liko generališkai kelis kampus namie pereiti! Apsisiųti flanelės palutes ir pasisiųti pleduką, o vakar paskaičiavau, kad liko mažiau laiko nei kažkaip įsivaizdavau :)

Ir mane kažkodėl keistas nerimas apėmė... ryt eisiu pas gydytoją ir nu aišku labai neramu dėl leliuko būklės, dėl padėties, dėl vandenų kiekio ir tt, bet tuo pačiu kažkoks nerimas ir dėl lyties :) nu tikrai labai laukiami būtų nesvarbu kas, bet aš bijau supanikuoti, nes tikrai viską rinkausi ne neautraliai, nes tiesiog buvo neįmanoma! ir aš gi nusimačius dabar nuo birželio pailsėti, o jei.... o jei pasikeis prognozė, tai juk aš pradėsiu paniškai duotis ir per nauj viską užsisakinėti, ieškoti, siųti ir tt??? :O

Na pažiūrėsim kokias teorijas aš patvirtinsiu kasdien laipiodama laiptais, kabarodamasi pakopomis ir tvarkydama net palubėse esančias lentynas :D

Pikta ir pasišiaušus reiškia kaip tik kad jau paruošiamieji sąrėmiai tokie nemenki ir ruošiasi gimdymui :)

perlamutras - raminkis  :mirksiukas:,

Ačiū! 

Dėl virkštelės - pas mane vieną kartą apie kaklą apsisukus, gyd sakė nieko čia tokio, kas trečiai būna apsisukę. Tai dėl to kaip ir nieko padaryt negaliu, tikiuosi viskas bus gerai. Bet nerimas kankina, žinoma..

Atsakyti

Pikta ir pasišiaušus reiškia kaip tik kad jau paruošiamieji sąrėmiai tokie nemenki ir ruošiasi gimdymui :)

Ačiū! 

Dėl virkštelės - pas mane vieną kartą apie kaklą apsisukus, gyd sakė nieko čia tokio, kas trečiai būna apsisukę. Tai dėl to kaip ir nieko padaryt negaliu, tikiuosi viskas bus gerai. Bet nerimas kankina, žinoma..

ujuj, kuo didžiausios sėkmytės Tau :) kaip nekantrauju ir laukiu žinių :) nu bet va kaip įdomiai, jau ten viskas šiaušiaši, o Tu nelabai ir jauti kažką? :)

aš dabar irgi pasiskačiau, kad apsisukus būna labai labai daug atvejų, tik dažnai netgi nėščiosioms nepasako, nes jos paskuj labai įsistresina :) ai nu bet vistiek kažkiek neramu, einu, žiūriu į tas spintas kur tvarkiau ir pykstu ant jų :) dabar dar daugiau nerimo prieš rytojaus apžiūrą :) o dar pas mane pilvely toks strakalas makalas gyvena, kad ir be rankų kilnojimo galėjo prisisukinėti, nu nes jau toooks aktyvumas, o dar skaitos placenta prieky, bet jau duodas, tai duodas :)

Atsakyti

ujuj, kuo didžiausios sėkmytės Tau :) kaip nekantrauju ir laukiu žinių :) nu bet va kaip įdomiai, jau ten viskas šiaušiaši, o Tu nelabai ir jauti kažką? :)

aš dabar irgi pasiskačiau, kad apsisukus būna labai labai daug atvejų, tik dažnai netgi nėščiosioms nepasako, nes jos paskuj labai įsistresina :) ai nu bet vistiek kažkiek neramu, einu, žiūriu į tas spintas kur tvarkiau ir pykstu ant jų :) dabar dar daugiau nerimo prieš rytojaus apžiūrą :) o dar pas mane pilvely toks strakalas makalas gyvena, kad ir be rankų kilnojimo galėjo prisisukinėti, nu nes jau toooks aktyvumas, o dar skaitos placenta prieky, bet jau duodas, tai duodas :)

Dėkui:) skausmų didelių nejaučiu, tik jaučiu kaip gimda susitraukia, įsitempia raumuo ir atsileidžia...Judesiai tik skausmingi stiprūs :)

Atsakyti