QUOTE(Veronija @ 2017 05 25, 21:48)
O kiek tau tu ketonu randa, man vieneta, bet nieko nesiulo del laseliniu, nei ginekologe nei mano vidaus ligu gydytoja sake nieko tokio. pamenu su pirma dukra irgi gale nestumo rasdavo man tu ketonu slapime tik nepamenu kiek, bet irgi nieko nedare, ligoninejenegulde
Siandien buvo 4++ ir knygutej irasyta 2+ nu kazkaio vertina ne skaiciu, o kiek pliusu ;) sako 2 pliusai tai nu nera si karta taio blogai, bet.pakartot slapima ir jei kas palasins be guldymo ;)
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 25, 22:20)
<p><strong>perlamutras</strong> mano hemoglobinas per 1,5 mėn pakilo nuo 101 iki 104 ir aš jau džiaugiuosi, tai tavo manau labai geras! Svarbu, kad virš 110!
</p><p></p><p>Bet būk gera, atsiųsk man savo energijos

Diena toks karštis buvo, kad man net silpna pasidarė ir ėjau pagulėti ir visus buities rūpesčius palikau vyrui. Ir taip nervas ima, nes norėčiau energingesnė būti, nes norisi ir tą pasidaryt, ir aną, ir pifff nė iš vietos.</p>
Oi tai kaip puikiai pakilo, nudziuginai ;)
Nu matomai reikia Tau pailseti

)) as va kai tokiu zenklu nepriimu, tai paskuj ar liga guldo kokia ar dar.kas, nes kitaip nemoku ilsetis, kojos net virpa kaip noriu eit

bet nu dar 4 sav, gal tuoj ir as suletesiu, jau pradeda dazniau spazmuot ar tempt pilvuka ;) tai siandien jau vakara guliu, nebeisejo daugiau veikti, o dar nosis uzsikiso ;) pastovus sausumas nestumo metu joje