Lilė_supynėse, 26 Geg 2017 - 09:45, parašė: Dėl lizdo ar nebus po savaitės kitos, kad žiūrėk ir tu pradėsi šveisti viskąTai aisku, kad bus 😃 Dar va pasigirsiu: to ,,paskutinio" ėjimo į sceną koncerto rezultatas- prizinė vieta. Tai trečiadienį teks diriguoti laureatų koncerte. Didžiausia beda- ką apsirengti....
Tai aisku, kad bus 😃 Dar va pasigirsiu: to ,,paskutinio" ėjimo į sceną koncerto rezultatas- prizinė vieta. Tai trečiadienį teks diriguoti laureatų koncerte. Didžiausia beda- ką apsirengti....
bravo! Tik vat ką rengtis tai tikrai bėda tikiu...kokio didesnio dydžio suknelę gal dar galima rasti? Jeigu pamenu gerai esi iš Vilniaus. Ten juk yra ta išparduotuvė/second hand didelė Žirmūnuose atrodo. Gal pavyktų ką nebrangiai rasti tam kartui?
Man atrodo ir tavo gimdymo istorijoj bus, kad dar pakeliui porą reikalų susitvarkysi
bet gerai, šaunuolė, kad nesėdi! O tie spazmai viskas, tai jau jų mažiau juk nebus dabar
Su atostogomis, geras dalykas!
Dėl lizdo ar nebus po savaitės kitos, kad žiūrėk ir tu pradėsi šveisti viską
Jei tik nereikėtų man stresuoti dėl to penicilino suleidimo laiku, tai tikrai visai neskubėčiau dar į ligoninę ir besimaudydama duše dar jį iššveisčiau
bet kadangi reikės leisti peniciliną, tai aš tokioj panikoj, kad nuvykti laiku, kad bijosiu birželį iš miesto išvažiuoti ![]()
Antradienį eisiu į pasimatymą su leliuku, pamatuos, pažiūrės ar viskas ok, tai taip laukiu
))
Leliukas žemyn galva, atsukęs nugarą į mano kairį šoną- pasiruošęs pačiai geriausiai gimdymui pozicijai
Sakė, dabar dažniau gulėti ant kairio šono. O man vis nesąmoningai taip ir traukia būtent taip gulėti.
Sveria jau 3100g. Po poros savaičių leido gimdyti
Pravedė ekskursiją po atnaujintą akušerinį skyrių- nu kaip viskas gražu, šviesu
8 palatos ir šiuo metu tik 1vipinė laisva
Vonia prie gimdyklos pasakiškai didelė kampinė.
Einu cepelinų ieškoti po parduotuves. Jei nerasiu- teks pačiai gaminti
Papildyta:
RADAU!!! VALIOOO!!! Netgi nevirtų bulvių
Labas visoms ir dar kartą ačiū už sveikinimus!
Trumpai mano gimdymo istorija: Naktį 1 val pabudau ir pradėjo bėgt vandenys, atsikėliau, pažadinau vyrą, kad jau reikės važiuoti, išsikvietėm močiutę, kad pabūtų su sūneliu. Per tą laiką susiruošėm ir išvažiavom. Priimamajam dar šliūkštelėjo taip gerai tų vandenų, visi džinsai peršlapo... Tik nemenkai nusigandus buvau, kai priėmime akušerė klausyt bandė tonų ir niekaip nepagavo, nesigirdėjo nei su aparatu, nei su triūbele, o kaip tik tuo metu ir judesių nejaučiau... Bet paskui pasigirdo širdutė, o jau prisigalvojus buvau per tą laiką blogiausių dalykų. Žodžiu davė drabužius, persirengiau ir į gimdyklą. Ten apžiūrėjo gydytoja ir rado kaklelį 6cm. Skausmo dar nejaučiau. PAmažu prasidėjo sąrėmiai, intensyvėjo, stiprėjo, 7val uždėjo oksitociną, kad pati pabaiga būtų sklandesnė, nes sąrėmiai buvo gan trumpi. Nuskausminimo nereikėjo, nes atsidarinėjo gan greitai. Pati kulminacija užtruko apie 20 min, skaudėjo nežmoniškai, rėkiau kad nebegaliu, akušerė ramino, sako gali! Sunkiausia stūmimo metu laukti kai neleidžia stumti, nes reikia kad ateitų kitas sąrėmis. Tai per 3 tokius sąrėmius ir gimė mūsų mažoji. Trūko ankstesni randai, siuvo, bet jau niekas nebeskaudėjo taip, mačiau savo dukrytę ir džiaugiausi kad ji jau čia:)
Apsiverkiau autobuse.. Barda! Tu saunuole!
Lilė_supynėse, 26 Geg 2017 - 11:06, parašė:Na dar savo lobynus bandysiu rausti.... Kažkada esu 102 kg sverusi, tai dabar kokiu 20 mažiau 😂 Tik va, kad tas palapines visas jau išmetus būsiu ☺ Barda, šauni sėkmės istorija!! O kaip sekasi žindyti? Kaip naktis praėjo??bravo! Tik vat ką rengtis tai tikrai bėda tikiu...kokio didesnio dydžio suknelę gal dar galima rasti? Jeigu pamenu gerai esi iš Vilniaus. Ten juk yra ta išparduotuvė/second hand didelė Žirmūnuose atrodo. Gal pavyktų ką nebrangiai rasti tam kartui?
Ačiū!
na užkūrinėjam tą fabrikėlį, šiaip tai noriai žinda, tik pyksta kad gal mažai bėga, bet su laiku daugės pienuko:) Naktį didžiąją laiko dalį buvo prisisegus prie manęs, o aš negaliu žindydama miegot nes turiu nosytei tarpą palikti ir laikyti, kad turėtų kuo kvėpuoti. Bet ir pamiegojom ir pavalgėm, manau viskas liux. Sekmadienį išleis jei iskas gerai sakė. Nors aš norėčiau anksčiau ![]()
Šaunuolė barda! Koks sklandus gimdymas
Dėl lizdo ar nebus po savaitės kitos, kad žiūrėk ir tu pradėsi šveisti viską
Tą patį žadėjau rašyt, kad po savaitės kitos libaja bus išsišveitusi visus kampus ![]()
Tai aisku, kad bus 😃 Dar va pasigirsiu: to ,,paskutinio" ėjimo į sceną koncerto rezultatas- prizinė vieta. Tai trečiadienį teks diriguoti laureatų koncerte. Didžiausia beda- ką apsirengti....
Tai sveikinimai ![]()
Antradienį eisiu į pasimatymą su leliuku, pamatuos, pažiūrės ar viskas ok, tai taip laukiu
))
Aš irgi antradienį važiuoju echo pasidaryti ![]()
Na va, aš po pasimatymo {C}
{C}
Leliukas žemyn galva, atsukęs nugarą į mano kairį šoną- pasiruošęs pačiai geriausiai gimdymui pozicijai {C}{C}
Sakė, dabar dažniau gulėti ant kairio šono. O man vis nesąmoningai taip ir traukia būtent taip gulėti.
Sveria jau 3100g. Po poros savaičių leido gimdyti {C}{C}
Pravedė ekskursiją po atnaujintą akušerinį skyrių- nu kaip viskas gražu, šviesu {C}{C}
8 palatos ir šiuo metu tik 1vipinė laisva {C}{C}o tos "paprastos" ne ką blogesnės už tą vipinę- gal net patogesnės, nes erdvesnės, tik tiek kad 1dušas 2viems palatoms.
Vonia prie gimdyklos pasakiškai didelė kampinė.
O aš neberandu patogios pozos miegui. Vartausi visą naktį nuo šono ant šono, ant nugaros... Ir besivartant pilvas vis kietėja...
Trumpai mano gimdymo istorija: Naktį 1 val pabudau ir pradėjo bėgt vandenys, atsikėliau, pažadinau vyrą, kad jau reikės važiuoti, išsikvietėm močiutę, kad pabūtų su sūneliu. Per tą laiką susiruošėm ir išvažiavom. Priimamajam dar šliūkštelėjo taip gerai tų vandenų, visi džinsai peršlapo... Tik nemenkai nusigandus buvau, kai priėmime akušerė klausyt bandė tonų ir niekaip nepagavo, nesigirdėjo nei su aparatu, nei su triūbele, o kaip tik tuo metu ir judesių nejaučiau... Bet paskui pasigirdo širdutė, o jau prisigalvojus buvau per tą laiką blogiausių dalykų. Žodžiu davė drabužius, persirengiau ir į gimdyklą. Ten apžiūrėjo gydytoja ir rado kaklelį 6cm. Skausmo dar nejaučiau. PAmažu prasidėjo sąrėmiai, intensyvėjo, stiprėjo, 7val uždėjo oksitociną, kad pati pabaiga būtų sklandesnė, nes sąrėmiai buvo gan trumpi. Nuskausminimo nereikėjo, nes atsidarinėjo gan greitai. Pati kulminacija užtruko apie 20 min, skaudėjo nežmoniškai, rėkiau kad nebegaliu, akušerė ramino, sako gali! Sunkiausia stūmimo metu laukti kai neleidžia stumti, nes reikia kad ateitų kitas sąrėmis. Tai per 3 tokius sąrėmius ir gimė mūsų mažoji. Trūko ankstesni randai, siuvo, bet jau niekas nebeskaudėjo taip, mačiau savo dukrytę ir džiaugiausi kad ji jau čia:)
Ačiū!
na užkūrinėjam tą fabrikėlį, šiaip tai noriai žinda, tik pyksta kad gal mažai bėga, bet su laiku daugės pienuko:) Naktį didžiąją laiko dalį buvo prisisegus prie manęs, o aš negaliu žindydama miegot nes turiu nosytei tarpą palikti ir laikyti, kad turėtų kuo kvėpuoti. Bet ir pamiegojom ir pavalgėm, manau viskas liux. Sekmadienį išleis jei iskas gerai sakė. Nors aš norėčiau anksčiau
Na va, atkentėjai tu jau savo vargelį
Šaunuolė, be nuskausminamųjų
Dabar tik kuo daugiau pienelio ir viskas bus gerai
Na va koks įkvepiantis pirmas mūsų grupės gimdymas! Tai kad visoms būtų lengva!