Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Sveikos 4u.gif

Barda - tu saunuole, tikrai greitas,sklandus gimdymas, oj, kad mums visoms taip ax.gif Ar tau ir su pirmu vaikeliu gimdymas prasidejo vandenu nutekejimu
Man vandenis nuleido gimdykloje, tai idomu kaip bus si karta, noretusi, kad begti pradetu vandenys tada jau tikrai butu aisku, kad vaziuoti i Gimdymo namus ax.gif

Siandien oras pas mus jau nekoks, linoja, apsiniauke , tai ir tupim namie su dukra iki kol vyras grys

Atsakyti

Labas visoms ir dar kartą ačiū už sveikinimus! :) Trumpai mano gimdymo istorija: Naktį 1 val pabudau...

Apsižliumbiau  :cry2:  :wub:  :wub:  gerai, kad namie skaičiau  :blush-anim-cl:

O aš neberandu patogios pozos miegui. Vartausi visą naktį nuo šono ant šono, ant nugaros... Ir besivartant pilvas vis kietėja...

Man lygiai tas pats.. vakare man jau net kančia pagalvoti, kad teks eiti miegoti.. naktį taip įsiskausta kairį klubą ir atrodo, kad pas mane naktį ištisai pilvukas sukietėjęs...  :huh2:

Šiandien skaudena pilvo ir nugaros apačią lyg per mėnesines, nemalonus jausmas  :dry2:​ 

Atsakyti

Barda saunuole!!!!

Pas mus oras nuo vakar subjures,bet man hormonai veikia tai karšta pastoviai😊

Nusipirkau tase į gimdykla daiktams ir bus paskui kasdieniam mergytes daikteloams susidėti kai iš namų iseidinesime,nes prie vežimo nėra.

Rubelius irgi dedu skalbti,bus galima mėginti jau tases ruoštis😁

Atsakyti

Ačiū! :) na užkūrinėjam tą fabrikėlį, šiaip tai noriai žinda, tik pyksta kad gal mažai bėga, bet su laiku daugės pienuko:) Naktį didžiąją laiko dalį buvo prisisegus prie manęs, o aš negaliu žindydama miegot nes turiu nosytei tarpą palikti ir laikyti, kad turėtų kuo kvėpuoti. Bet ir pamiegojom ir pavalgėm, manau viskas liux. Sekmadienį išleis jei  iskas gerai sakė.  Nors aš norėčiau anksčiau :)

Uch.. suskaičiau kaip geriausią romaną :) viskas jau praeityje, dabar belieka džiaugtis sveika stipria mergyte :) eina sau!!!! kooooks geras jausmas pas jus sklando tikiu!

Atsakyti

Merginos, šiandien nacionalinė vyrų diena :)

Kažkaip nėštumo metu visiškai nesiseka dirbti virtuvėje, pakitę skonio receptoriai ir nelabai sekasi gaminti, o anksčiau toookius dalykus ten išdarinėdavau :) tai stengiuosi kuo mažiau ten būti, bet dėl mylimiausio gi reikėjo eiti pyragą iškepti, moters dienos šiukštu praleisti neleidžiu, tai negalėjau atsilikti ir aš :D tik buvo žiauriai sunku prisiversti, nes nu juk toks azartas man tvarkytis, kad vos atsitraukiau nuo tvarkos darymo ir ėjau į virtuvę -nu ir žinoma tas pyragas ne toks kokio tikėjausi, bet privariau pertepimų apglaistavau, apibarsčiau pistacijomis, tai žodžiu užmaskavau šiek tiek visus negerumus :D tikiuosi vyras įvertins :D

Na o diena buvo nekokia, bet žiūriu į vakarą išsigiedrino :) planavom eiti pasižvalgyti į miestą, šiandien pas mus miesto dienos, bet bėda ta, kad tokiems orams reikia jau švarkelio ar striukytės, o gi pas mane niekas nesusisega :D nenooooriu niekur eiti :D žiūrėsiu ant kiek vyras grįžas iš darbo pavargęs :D galėtų nenorėti ir jis :D mieliau rytoj nueičiau, nes bus sveikatingumo oazė, ten smagiau pasivaikštinėti man, o šiandien daug jaunimėlio durniuojančio bus manau :D

Atsakyti

Sveikos 4u.gif

Barda - tu saunuole, tikrai greitas,sklandus gimdymas, oj, kad mums visoms taip ax.gifAr tau ir su pirmu vaikeliu gimdymas prasidejo vandenu nutekejimu
Man vandenis nuleido gimdykloje, tai idomu kaip bus si karta, noretusi, kad begti pradetu vandenys tada jau tikrai butu aisku, kad vaziuoti i Gimdymo namus ax.gif

Siandien oras pas mus jau nekoks, linoja, apsiniauke , tai ir tupim namie su dukra iki kol vyras grys

Su pirmu atvažiavau iš vakaro su 4cm, bet ryte kirpo vandenis ligoninėj, taip kad tas vandenų nutekėjimas man buvo tikra naujiena :) 

Atsakyti

Su pirmu atvažiavau iš vakaro su 4cm, bet ryte kirpo vandenis ligoninėj, taip kad tas vandenų nutekėjimas man buvo tikra naujiena :)

Kaip tau pasiseke su gimdymu 😍 Oj kad ir man viskas taip sklandiai nes su pirmu baisiai kentejau 🤗

Atsakyti

Apsižliumbiau  :cry2:  :wub:  :wub:  gerai, kad namie skaičiau  :blush-anim-cl:

Man lygiai tas pats.. vakare man jau net kančia pagalvoti, kad teks eiti miegoti.. naktį taip įsiskausta kairį klubą ir atrodo, kad pas mane naktį ištisai pilvukas sukietėjęs...  :huh2:

Šiandien skaudena pilvo ir nugaros apačią lyg per mėnesines, nemalonus jausmas  :dry2:​ 

Vat ir man šiandien savijauta nekokia, kokia buvo naktis, tokia ir diena. Negaliu visai vaikščioti, pilvas kietėja baisiausiai :oh:

Merginos, šiandien nacionalinė vyrų diena :)

Kažkaip nėštumo metu visiškai nesiseka dirbti virtuvėje, pakitę skonio receptoriai ir nelabai sekasi gaminti, o anksčiau toookius dalykus ten išdarinėdavau :) tai stengiuosi kuo mažiau ten būti, bet dėl mylimiausio gi reikėjo eiti pyragą iškepti, moters dienos šiukštu praleisti neleidžiu, tai negalėjau atsilikti ir aš :D tik buvo žiauriai sunku prisiversti, nes nu juk toks azartas man tvarkytis, kad vos atsitraukiau nuo tvarkos darymo ir ėjau į virtuvę -nu ir žinoma tas pyragas ne toks kokio tikėjausi, bet privariau pertepimų apglaistavau, apibarsčiau pistacijomis, tai žodžiu užmaskavau šiek tiek visus negerumus :D tikiuosi vyras įvertins :D

Na o diena buvo nekokia, bet žiūriu į vakarą išsigiedrino :) planavom eiti pasižvalgyti į miestą, šiandien pas mus miesto dienos, bet bėda ta, kad tokiems orams reikia jau švarkelio ar striukytės, o gi pas mane niekas nesusisega :D nenooooriu niekur eiti :D žiūrėsiu ant kiek vyras grįžas iš darbo pavargęs :D galėtų nenorėti ir jis :D mieliau rytoj nueičiau, nes bus sveikatingumo oazė, ten smagiau pasivaikštinėti man, o šiandien daug jaunimėlio durniuojančio bus manau :D

Aš nebesuprantu, kada ta tikroji vyrų diena :oh: :oh: :oh: . Beto man šiandien visai nėra noro staigmenų daryti ir dovanų pirkti, tad apsimesiu, kad nežinojau :ax: . Pasveikinsim  su sūnum per tėvo dieną kažkaip rimčiau :happy:

Perlamutras , paskolink man truputėlį energijos iš savo varikliuko, please, aš viską per kančią darau, nes nėr jėgų....

O man su pirmu namie vandenys nubėgo ir jokių skausmų nebuvo, tad būtų neblogai, kad ir dabar taip būtų. Bet, jaučiu, neišdegs :hmm:

Atsakyti

Ir aš šiandien turėjau savo echo dėl mažo pilvo. Pasirodo, kad pilvas ir mažas, bet panelė visai nėra maža, o greičiau normali pagal savo laiką (36+5), sveria apie 2,8 kg. Sakė slepiu aš ją pas save :D  panelė nusileidus jau gan žemai, nebepavyko profilio nuotraukos gauti, tai tikiuosi ženklas, kad pagimdysiu be pernešiojimų, nes jei ir toliau tokie karščiai bus, aš nebeištversiu!  :unsure:  

Atsakyti

Dar kartelį sveikinimai!  :4u:  :nestuke  :bis 

ar kažką jautei ksavyje kitaip prieš nueinant miegoti? Kad va šiandien kažkas naktį bus? Ar kažkokia tai nuojauta? Ar nieko viskas kaip ir visada? 

Atsiprašau už tiek klausimų :D  :unsure: 

Atsakyti

Ir aš šiandien turėjau savo echo dėl mažo pilvo. Pasirodo, kad pilvas ir mažas, bet panelė visai nėra maža, o greičiau normali pagal savo laiką (36+5), sveria apie 2,8 kg. Sakė slepiu aš ją pas save :D  panelė nusileidus jau gan žemai, nebepavyko profilio nuotraukos gauti, tai tikiuosi ženklas, kad pagimdysiu be pernešiojimų, nes jei ir toliau tokie karščiai bus, aš nebeištversiu!  :unsure:

Prie nugaros prilipusi tikriausiai  :D 

pas mus ryt poryt praneša +33, tai nežinau kur slėptis. Nors šiandien truputį vėsiau, tai dėl to išėjau į baseiną, pasiplaukiojau pasideginau, susiradau dar naujų bobučių draugių, neva susilažino kada man gimdyti  :D 

aš turiu nuojautą, kad pernešiosiu, nei kraustymasis, nei dėžių krovimas, nei plaukiojimas, nei ilgi vaikščiojimai, žodžiu niekas jo ten visai nekrutina, ramekas  :D 

Atsakyti

Aš vyrui kojinių pundą padovanojau vyrų dienos proga 😋

Nu merginos, pabyresit tuoj čia visos 😊 pas geguziukus, pamenu prieš 10 metų dienos rekordas buvo 5 per parą.

Lilė_supynėse, mano kursioke, atvažiavusia gimdyt norėjo išvaryti, sake, kad tokių mažų nėštumų nestabdo, nes galvojo iš vaizdo, kad kokiu 12 savaičių. O jai jau normaliai 40 buvo. Tai moteriškei visa laiką pilvo vietoj duobė stovėjo, o kai gimdyt atvažiavo tai tiesiog susilyginę buvo. Gimė berniukas 3400 😏

O kas iš vilniečių Antakalnyje planuojat gimdyt?

Atsakyti