Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

Lilė_supynėse, mano kursioke, atvažiavusia gimdyt norėjo išvaryti, sake, kad tokių mažų nėštumų nestabdo, nes galvojo iš vaizdo, kad kokiu 12 savaičių. O jai jau normaliai 40 buvo. Tai moteriškei visa laiką pilvo vietoj duobė stovėjo, o kai gimdyt atvažiavo tai tiesiog susilyginę buvo. Gimė berniukas 3400 😏

Oho! Sugeba tie vaikučiai įsitaisyti :)

Bet man dabar ramiau ir žinau, kad man viduj per visus galus spaudžia dėl to, kad na ji tiesiog normalaus dydžio, o aš iš tiesų mažo ūgio, tai nėra ko norėti.

Atsakyti

Perlamutras , paskolink man truputėlį energijos iš savo varikliuko, please, aš viską per kančią darau, nes nėr jėgų....

O man su pirmu namie vandenys nubėgo ir jokių skausmų nebuvo, tad būtų neblogai, kad ir dabar taip būtų. Bet, jaučiu, neišdegs :hmm:

Mielai, siunčiu dalį energijos, kad aprimčiau ir leliukas būtų man pačiai ramesnis, nes toks jausmas, kad jis su manim kartu visą dieną ir duodas, nemiega :)

Ir aš šiandien turėjau savo echo dėl mažo pilvo. Pasirodo, kad pilvas ir mažas, bet panelė visai nėra maža, o greičiau normali pagal savo laiką (36+5), sveria apie 2,8 kg. Sakė slepiu aš ją pas save :D  panelė nusileidus jau gan žemai, nebepavyko profilio nuotraukos gauti, tai tikiuosi ženklas, kad pagimdysiu be pernešiojimų, nes jei ir toliau tokie karščiai bus, aš nebeištversiu!  :unsure:

Aha, mano draugei irgi sakė ji vienas tų nestandartinių atvejų, kad pilvas mažas, o vaikelis viduje atitinka normas ir gal net į didesnę pusę :D matyt gerai jie ten moka įsitaisyti :)

O aš žiūriu maniškis pradėjo pūstis kaip reikiant :) vakar į miesto dienas ėjom pasivaikščioti, tai iš milijono drabužių radau vos vieną tinkamą ir tai jau taip ant ribos :D o dar visas mėnesiukas liko :) teks tupėti namuose su savo timpom ir palaidom palaidinėm likusį laiką :D

Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Vakar vyru dienos proga buvome kavineje, tai ir vyras buvo patenkintas ir dukra ir as labai dziaugiausi, kad vakarienes nereikejo gaminti biggrin.gif

Su apsirengimu jau problema man, ir va kojos nei kiek neatslugsta tas istinimas net ir tuos vaistus geriant, galvoju jau, kad ir neverta man ju gerti tada biggrin.gif tik su vienais kedukais vaikstau, vakar vakare jau ir tapkes per pirsta pradejo spausti per ploti blink.gif

Kai laukiausi pirmos dukros mano pilvelis buvo labai mazas, turejau panasau laiko nestuma su drauge tai ji labai pergyveno ar pas mane tik viskas gerai, nes jos tokio laiko kaip mano pilvas dvigubo dydzio buvo, o gime dukryte 3309. ax.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:  Nusimato graži dienelė ir pas mus :angel_not: . Šiaip jau bijau atsibudusi ir žiūrėti i fb ar čia. Kad nebūtų daugiau pagimdžiusių ar pradėjusių gimdyti :D :D :D

Mielai, siunčiu dalį energijos, kad aprimčiau ir leliukas būtų man pačiai ramesnis, nes toks jausmas, kad jis su manim kartu visą dieną ir duodas, nemiega :)

Aha, mano draugei irgi sakė ji vienas tų nestandartinių atvejų, kad pilvas mažas, o vaikelis viduje atitinka normas ir gal net į didesnę pusę :D matyt gerai jie ten moka įsitaisyti :)

O aš žiūriu maniškis pradėjo pūstis kaip reikiant :) vakar į miesto dienas ėjom pasivaikščioti, tai iš milijono drabužių radau vos vieną tinkamą ir tai jau taip ant ribos :D o dar visas mėnesiukas liko :) teks tupėti namuose su savo timpom ir palaidom palaidinėm likusį laiką :D

Tai vis dėlto ėjai į šventę :rolleyes: Nu ir smagu. O mane apsirengimo klausimu gelbėja priešnėštuminiai kardiganiukai, užsimetu ant viršaus ir super. Nes pirkti kažko naujo jau nebežadu...

Atsakyti

Labas rytas 4u.gif

Vakar vyru dienos proga buvome kavineje, tai ir vyras buvo patenkintas ir dukra ir as labai dziaugiausi, kad vakarienes nereikejo gaminti biggrin.gif

Su apsirengimu jau problema man, ir va kojos nei kiek neatslugsta tas istinimas net ir tuos vaistus geriant, galvoju jau, kad ir neverta man ju gerti tada biggrin.giftik su vienais kedukais vaikstau, vakar vakare jau ir tapkes per pirsta pradejo spausti per ploti blink.gif

Kai laukiausi pirmos dukros mano pilvelis buvo labai mazas, turejau panasau laiko nestuma su drauge tai ji labai pergyveno ar pas mane tik viskas gerai, nes jos tokio laiko kaip mano pilvas dvigubo dydzio buvo, o gime dukryte 3309. ax.gif

Man tai kojos kaip ir netinsta, bet jau su užvarščiais batai jau iššūkis, puškuoju, kol užsirišu :oh:

Atsakyti

Dar kartelį sveikinimai!  :4u:  :nestuke  :bis

ar kažką jautei ksavyje kitaip prieš nueinant miegoti? Kad va šiandien kažkas naktį bus? Ar kažkokia tai nuojauta? Ar nieko viskas kaip ir visada? 

Atsiprašau už tiek klausimų :D  :unsure:

Tą dieną ypatingų fizinių pokyčių nejaučiau, tik nuotaika buvo tokia rami, gal kiek liūdnoka ar susikaupus... valgyt nelabai norėjau. Nuėjau miegot kaip visada, tik ilgai negalėjau užmigti per visokias mintis kurios lindo į galvą.

Perlamutras, jau patarčiau ilsėtis ir kaupti jėgas didžiajam susitikimui, patikėk jėgų reikia daug, o po gimdymo poilsis jau nebebus toks kaip anksčiau :)

Atsakyti

Tą dieną ypatingų fizinių pokyčių nejaučiau, tik nuotaika buvo tokia rami, gal kiek liūdnoka ar susikaupus... valgyt nelabai norėjau. Nuėjau miegot kaip visada, tik ilgai negalėjau užmigti per visokias mintis kurios lindo į galvą.

Perlamutras, jau patarčiau ilsėtis ir kaupti jėgas didžiajam susitikimui, patikėk jėgų reikia daug, o po gimdymo poilsis jau nebebus toks kaip anksčiau :)

Kaip lėlytė laikosi? Ar labai kankina mamytę naktimis?

Atsakyti

Su apsirengimu jau problema man, ir va kojos nei kiek neatslugsta tas istinimas net ir tuos vaistus geriant, galvoju jau, kad ir neverta man ju gerti tada biggrin.giftik su vienais kedukais vaikstau, vakar vakare jau ir tapkes per pirsta pradejo spausti per ploti blink.gif

Aš irgi tinstu, o dar taip karšta dabar...viskas pas mane ištinę dabar, o dar klubai išplatėjo, matyt mano vaikas juose ir slepiasi :D žodžiu neturiu ką rengtis visai, nes net dieną tie patys rūbai man spaudžia. Batai visi maži. Šiandien iš vis žada iki 28.. aš liksiu jaučiu šaltoje vonioje visą dieną arba eisiu į parduotuvės šaldytuvų skyrių pasivaikščioti  :karsta:​ 

Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2017 05 26, 08:37)
Dar va pasigirsiu: to ,,paskutinio" ėjimo į sceną koncerto rezultatas- prizinė vieta. Tai trečiadienį teks diriguoti laureatų koncerte. Didžiausia beda- ką apsirengti....

Super!!! Sveikinimai wub.gif Tikiu,kad rasi ką nors pasipuošt tokiai progai ;) Nors ant manęs tiesą sakant jokia suknelė nebestovi gražiai doh.gif biggrin.gif

QUOTE(vandene6 @ 2017 05 26, 10:31)
Po poros savaičių leido gimdyti  wub.gif 
Pravedė ekskursiją po atnaujintą akušerinį skyrių- nu kaip viskas gražu, šviesu  wub.gif
8 palatos ir šiuo metu tik 1vipinė laisva  smile.gif o tos "paprastos" ne ką blogesnės už tą vipinę- gal net patogesnės, nes erdvesnės, tik tiek kad 1dušas 2viems palatoms.
Vonia prie gimdyklos pasakiškai didelė kampinė.

Panašu kad irgi nemažas leliukas nusimato mirksiukas.gif kurioj čia ligoninėj tokie atsinaujinimai? 4u.gif

QUOTE(barda @ 2017 05 26, 10:56)
<p>Labas visoms ir dar kartą ačiū už sveikinimus!:) Trumpai mano gimdymo istorija...

Na visi skausmai jau praeityje 4u.gif Dabar užtat gražuolę lėlytę turi wub.gif Beje, o prognozavo koks numatomas svoris? Ar čia surprizas buvo?

QUOTE(karmelaina @ 2017 05 26, )
<p>O aš neberandu patogios pozos miegui. Vartausi visą naktį nuo šono ant šono, ant nugaros... Ir besivartant pilvas vis kietėja...</p>

Man irgi sunkiai su miegais jau... kažkiek ta zappy pagalvė padeda 4u.gif

QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 26, 19:04)
<p>Ir aš šiandien turėjau savo echo dėl mažo pilvo. Pasirodo, kad pilvas ir mažas, bet panelė visai nėra maža, o greičiau normali pagal savo laiką (36+5), sveria apie 2,8 kg. Sakė slepiu aš ją pas save biggrin.gif  panelė nusileidus jau gan žemai, nebepavyko profilio nuotraukos gauti, tai tikiuosi ženklas, kad pagimdysiu be pernešiojimų, nes jei ir toliau tokie karščiai bus, aš nebeištversiu!  unsure.gif  </p><p></p><p></p>

Nu va, kad pilvo dydis dar nieko nereiškia mirksiukas.gif Kaip iš vieno šūkio čia. "svarbiausia-kas viduje mirksiukas.gif biggrin.gif

O aš vakar TA buvau,- paėmė tepinėlį streptokokui, pažiūrėjo echo,patikrino kaklelį nu ir nenudžiugino doh.gif Pupa jau įsitaisius apačioj,galvynę įsistačius,kaklelis sutrumpėjęs nuo ligos turbūt (tai patarė susikraut tašes nes sakė greičiausiai, kad termino nesulauksiu blink.gif sekantis susitikimas po 2 sav... jeigu ištempsiu doh.gif
Atsakyti

Sveikos,

Barda o kodel jus tik sekmadieni isleis,kaip ir šiandien turetu?

Atsikeliau ir aš su patinusiomis kojomis, nebuvo to prieš tai nei su pirmu nestumu nei su siuo,hmmmm.

Tvarkymosi diena nusimato😮

Atsakyti

Labas rytas :4u:  Nusimato graži dienelė ir pas mus :angel_not: . Šiaip jau bijau atsibudusi ir žiūrėti i fb ar čia. Kad nebūtų daugiau pagimdžiusių ar pradėjusių gimdyti :D :D :D

Tai vis dėlto ėjai į šventę :rolleyes: Nu ir smagu. O mane apsirengimo klausimu gelbėja priešnėštuminiai kardiganiukai, užsimetu ant viršaus ir super. Nes pirkti kažko naujo jau nebežadu...

Joooa, ir paskuj tikrai gerai jaučiausi, tik kad jau suknytė buvo nu tokia jau visai visai ant ribos, bijojau net kavinėje valgyti, nežinojau ar po maisto dar tilpsiu :D bet kur Tau, įraičiau dar amerikietišką hamburgerį su bulvytėm :D

O kardiganų aš jokių neturiu :) bet kadangi nebuvo šalta, tai puikiai tiko užsimesti odinukę :) o šiandien džinsinį švarkelį užsimesiu :) eisim dar pavaikštinėti parke, ten pas mus sveikatingumo oazė šiandien :) vyras parnešė kažkokį dovanų kuponą nemokamam rankų SPA :D

yra merginų, kurios man sako, jog mėgausiuos aš tuo laiku ir ilsėsiuosi, kai bus leliukas, tai stengiuosi mintyse dėliotis tokį planą :D žinau kad ko gero taip nebus, bet bent jau svajonėse įsivaizduosiu lengvai ir smagiai :D

O šiaip jau viskas į pabaigą :) liko tik ryt prisėsti prie siuvamųjų ir jau galima sakyti dėsiu tašką didžiajam tvarkymuisi :) nes patys svarbiausi darbai jau bus padaryti, jau nebent tik kokią vieną kitą lentyną kai jau labai noro turėsiu, bet šiaip žadu pradėti skaityti knygas ir mėgautis grynu oru :)

O kas liečia tas visas tvarkas, tai šiandien vyras prašė manęs atsisėsti :D aš gi pusė 7 pabudau ir nu ką, nesimiega, į trasą :D jis atsikėlė 10 val., sako būk gera, gal Tu gali atsisėsti ir pailsėti :D sakau ne, man atidaryk dar miegamo lovą, sakau noriu ten dar pereiti generališkai, tai jis prašė bent leisti pavalgyti :D bet dabar pats užsivedė, aš jau susiruošiau į šventę, o jis nešioja dėžes :D jau nervas ima :D

Atsakyti

O aš vakar TA buvau,- paėmė tepinėlį streptokokui, pažiūrėjo echo,patikrino kaklelį nu ir nenudžiugino doh.gifPupa jau įsitaisius apačioj,galvynę įsistačius,kaklelis sutrumpėjęs nuo ligos turbūt (tai patarė susikraut tašes nes sakė greičiausiai, kad termino nesulauksiu blink.gifsekantis susitikimas po 2 sav... jeigu ištempsiu doh.gif
O kodėl taip truputį anksčiau gimdyti nenori? Dėl ligų ar kaip? Nes jau kas čia beliko...
Atsakyti