QUOTE(libaja @ 2017 05 26, 08:37)
Dar va pasigirsiu: to ,,paskutinio" ėjimo į sceną koncerto rezultatas- prizinė vieta. Tai trečiadienį teks diriguoti laureatų koncerte. Didžiausia beda- ką apsirengti....
Super!!! Sveikinimai

Tikiu,kad rasi ką nors pasipuošt tokiai progai ;) Nors ant manęs tiesą sakant jokia suknelė nebestovi gražiai
QUOTE(vandene6 @ 2017 05 26, 10:31)
Po poros savaičių leido gimdyti
Pravedė ekskursiją po atnaujintą akušerinį skyrių- nu kaip viskas gražu, šviesu
8 palatos ir šiuo metu tik 1vipinė laisva

o tos "paprastos" ne ką blogesnės už tą vipinę- gal net patogesnės, nes erdvesnės, tik tiek kad 1dušas 2viems palatoms.
Vonia prie gimdyklos pasakiškai didelė kampinė.
Panašu kad irgi nemažas leliukas nusimato

kurioj čia ligoninėj tokie atsinaujinimai?
QUOTE(barda @ 2017 05 26, 10:56)
<p>Labas visoms ir dar kartą ačiū už sveikinimus!

Trumpai mano gimdymo istorija...
Na visi skausmai jau praeityje

Dabar užtat gražuolę lėlytę turi

Beje, o prognozavo koks numatomas svoris? Ar čia surprizas buvo?
QUOTE(karmelaina @ 2017 05 26, )
<p>O aš neberandu patogios pozos miegui. Vartausi visą naktį nuo šono ant šono, ant nugaros... Ir besivartant pilvas vis kietėja...</p>
Man irgi sunkiai su miegais jau... kažkiek ta zappy pagalvė padeda
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 05 26, 19:04)
<p>Ir aš šiandien turėjau savo echo dėl mažo pilvo. Pasirodo, kad pilvas ir mažas, bet panelė visai nėra maža, o greičiau normali pagal savo laiką (36+5), sveria apie 2,8 kg. Sakė slepiu aš ją pas save

panelė nusileidus jau gan žemai, nebepavyko profilio nuotraukos gauti, tai tikiuosi ženklas, kad pagimdysiu be pernešiojimų, nes jei ir toliau tokie karščiai bus, aš nebeištversiu!

</p><p></p><p></p>
Nu va, kad pilvo dydis dar nieko nereiškia

Kaip iš vieno šūkio čia. "svarbiausia-kas viduje
O aš vakar TA buvau,- paėmė tepinėlį streptokokui, pažiūrėjo echo,patikrino kaklelį nu ir nenudžiugino

Pupa jau įsitaisius apačioj,galvynę įsistačius,kaklelis sutrumpėjęs nuo ligos turbūt (tai patarė susikraut tašes nes sakė greičiausiai, kad termino nesulauksiu

sekantis susitikimas po 2 sav... jeigu ištempsiu