Viskas. Einu žiūrėti ką juodo turiu apsirengti.
užjaučiu...kaip jūsų visa šeima?
Uzuojauta😞
LUUU o padeda jums jis?aš ir pradėjau ryte ji duoti,bet jau mastau apie Brontex, nes šniokščia belekaip 😷
na musu seima gelbeja (isskyrus mane) su kosuliu umckalor lasiukai, jis zolelinis bet prilyginamas kaip ir antibiotikui, bet kosuli sutvarko tikrai nerealiai
Lile, žiauriai nepavydžiu tos smarvės.. aš irgi vaduojuos nuo tų karščių, arbūzais, vandeniu, ledais. Kojos kaip kaladės, rankų pirštų irgi nesulenkiu iki galo..
Visą ilgą savaitgalį prasiknisom keisdami linoleumą virtuvėj. Manėm čia poros val darbas. Bet kai pakėlėm senajį skladuke, pasirodo po indaplove gerai betonas įdrėkęs, džiovinom porą dienų ir gyvenom baisiam bardake. Jau abu lėlytės prašėm, kad neskubėtų ![]()
Šiandien varom pramogaut. Prasieisim vietinį alternatyvų festivalį, paskui į kiną, o vakare vakarienės į restoraną. Tikiuosi ištverti
ai ir vis pakalbina kas nors, va dba autikų stotelėj moteris paklausė ar ne sunku per karščius su tokiu dideliu pilvu. Kita ją papildo: na nedaug jai liko jau
praktiškai, man atsakyt nė nebereikėjo
Marliukų turi daug ir įvairių, dar net savo iš mamos parsivežiau, kurie nauji dar buvo. Flaneles siuvausi irgi per pusę, didesnes, nes ir ant vystymo stalo užsidengia, ir šiaip įsukt leliuką.
Nuo kosulio Prospan šnypščiančių tablečių turiu visada.
Norėt norisi, bet jei ir toliau taip nepasistūmėsim su vardu, tai didelė tikimybė, kad gimus dar kurį laiką bus be varto, o tada ir gimimo liudijimo teks palaukt.
Aš neskaičiavau, bet merliukų ir palučių turiu laaaabai daug. Naujų nepirkau, likę nuo sūnaus, bet tiesiog jam vis dapirkinėjau, tai taip ir susidarė didelis kalnas tiek merliukų, tiek palučių.
Sveikatos mažajam.
Ir jums visiems sveikatos.
Užuojauta...
Vandene6, užjaučiu. Pasistenk kuo ramiau laikytis.
Dėl vardo tai ir pas mus tas pats. Jau kokį 5 kartą rodos sutariam, patinka, po kelių dienų vėl kažkuriam klausimas iškyla ir vel iš naujo...
Pažįstama šią savaitę pasakojo, kad marti kai sužinojo kad bus mergytė vadino Sofija. O kai pamatė vaiką tai ji visai nepanaši buvo į įsivaizduojamą Sofiją. Kažkaip kitaip pavadino.
Apturėjau iššūkį - sulūžo mašina, o su mažąją turėjom bilietus į spektaklį. Tai autu trenkėmės... Nuo 10 ryto iki dabar užtrukome. Parpuškavau ir iškart į lovą...
Nuo kosulio mano vaikus gelbėja Hedelix visokiomis formomis. O jei laringitinis tuomet inhaliacijos.
** Aš tikiuosi tada dar pavyks panešioti gerą savaitę ir daugiau!
* į bažnyčią gali ir nueit,-nemanau,kad vesis sergantį broliuką, bet į namus gal neik... žinau ne vieną atvejį kai suaugę susirgo vėjaraupiais nors vaikystėje ir buvo jais prasirgę.
**dėkui... aš irgi labai tikiuosi
Man irgi taip būna... ypač kai kietėt pradeda... tada tik gulėjimas ant šono padeda... dar nėštukinis diržas palengvina gyvenimą...
Aš naujų nebedariau,- iš praeitų kartų daug turiu... marliukų didelių neverta turėt,-kažkaip vieną kartą atpila ar kt apsitepa ir jau plaut reikia,- tai geriau mažesni,bet daugiau... o dėl palučių... manau kelių užtenka "oro vonioms"ar pas gus einant patiest ;)
Užjaučiu... mano abu serga
Neradau kas nutiko,bet iš konteksto supratau, kad nelaimė įvyko
Patėvis mano numirė, kuris mane augino daugiau nei tėvas.
Ačiū visoms.
Valerijono įkaliau. Guliu žiūriu filmus- kad mintis nukreipti kitur.
vandene6 - uzuojauta
As merliukus pirkausi 6 vienetus, mama negavo lauktos merles, tai veliau dar dasius ju. O flaneliniu palyciu turiu pradziai 8 vnt, siuvausi dideles, kaip tik ant vystymostalo
Ir patalynes komplektus 2 siuvausi su uztempiamomis palkodemis, labai man buvo patogu tos paklodes su pirma dukra
as irgi girdejau, kad palomis negerai dengti vezima, gaunasi siltnamio efektas lopsio viduje,nors dar vakar mieste maciau ne viena moteri taip vezant vaikeli. As sode naudosiu tinkleli nuo uodu, o taip bandydiu paziureti ar prisitvirtins sketis ant gulimo lopsio, nes pamenu ji naudodavau tik ant sportines dalies.
siandien nuo ryto tvarkausi, skalbiu lyginu, dziaugiuosi, kad namie vesu,tai galiu duotis
Visiems ligoniukams greiciau sveikit
Užuojauta
LUUU o padeda jums jis?aš ir pradėjau ryte ji duoti,bet jau mastau apie Brontex, nes šniokščia belekaip 😷
Jo, aš ventoliną duodu kelias dienas pradžioj, ypač tada, kai noriu greitai nuimti tą lojimą. O kartu ir hedelixą, kurį pratęsiu. Tai va šiandien jau nuimsiu ventoliną, nes matau, kad gerai atsikosėja.
Užuojata
Ligoniukams sveikatos