<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71648893" data-time="1495961052"><div><p>Aš taip pat dariau kaip tavo draugė. Per pusę ir po metrą ilgio, tai kažkas ir gavos 80x100. Ir man jau patinka, nes puikiai atitinka vystymo čiužinuką užkloti.</p><p></p><p>O kur tu planuoji dengti nuo saulutės? Čia dabar skaičiau ir visi šneka, kad negerai vežimėlius dengti merliukais, nes viduj labai sukyla temperatūra ir mažiukai gali perkaisti, tad geriau skėtukai. Gal ir žinai tą, bet galvoju pasakysiu dėl visa ko

</p><p></p></div></blockquote><p>jei metrą per pusę, tai ir gaunas kažkas tokio 80x100

man jos tokios didelės atrodo lyginant su pirktinėm, kurios 80x65 kažkur ir idealiai ant vystymo lentos tinka

gal reikės tada ir tokių ir tokių

hmm..</p><p>O dėl saulutės, tai tikrai negirdėjau, kažkaip mačiau taip vaikščiojant visokiom skarom uždengus, tai pamaniau merliuku tikrai geriau

bet galvoju nu ta prasme jei kur ir prie ežeriuko būnant užkloti tokiu merliuku visai smagu gal?

</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71649072" data-time="1495971804"><div><p>Aš neskaičiavau, bet merliukų ir palučių turiu laaaabai daug. Naujų nepirkau, likę nuo sūnaus, bet tiesiog jam vis dapirkinėjau, tai taip ir susidarė didelis kalnas tiek merliukų, tiek palučių.

Mano sūnus labai atpylinėjo, plius dažnokai pasitaikydavo avarijų, tai ir merliukai, ir palutės laaabai dažnai būdavo suteptos ir reikėdavo keist. Tikiuosi, kad gal mergytė neatpylinės, o ir avarijų bus mažiau, bet dėl viso pikto vis tiek visą kalną, kurį turėjau, pasiruošiau iš anksto. Tiksliau dar tebesiruošiu - viskas išplauta, bet neišlyginta.
</p></div></blockquote><p>O dabar manau merliukus apsisiuvus turėčiau praplauti, tai juos kokioj temperatūroj ir kokiu rėžimu galima skalbti?

</p><p>Prisidariau labai daug, iš pradžių maniau bus ir draugėms dovanų, o vyras sakė trims vaikams užtektų, bet kažkoks įtarimas, kad viskas susinaudos

))</p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71649143" data-time="1495976843"><div><p>Patėvis mano numirė, kuris mane augino daugiau nei tėvas.
Ačiū visoms.
Valerijono įkaliau. Guliu žiūriu filmus- kad mintis nukreipti kitur.</p></div></blockquote><p>Laikykis :* kad ir kaip sunku, stenkis kiek įmanoma išlikti rami, nes esi atsakinga ir už tai kas pilvelyje

</p>
Aš tiek rūbelius, tiek ir visokius merliukus plaunu 40C temperatūroj.