Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(perlamutras @ 2017 05 28, 20:28)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Lilė_supynėse" data-cid="71648893" data-time="1495961052"><div><p>Aš taip pat dariau kaip tavo draugė. Per pusę ir po metrą ilgio, tai kažkas ir gavos 80x100. Ir man jau patinka, nes puikiai atitinka vystymo čiužinuką užkloti.</p><p></p><p>O kur tu planuoji dengti nuo saulutės? Čia dabar skaičiau ir visi šneka, kad negerai vežimėlius dengti merliukais, nes viduj labai sukyla temperatūra ir mažiukai gali perkaisti, tad geriau skėtukai. Gal ir žinai tą, bet galvoju pasakysiu dėl visa ko  4u.gif</p><p></p></div></blockquote><p>jei metrą per pusę, tai ir gaunas kažkas tokio 80x100 smile.gif man jos tokios didelės atrodo lyginant su pirktinėm, kurios 80x65 kažkur ir idealiai ant vystymo lentos tinka smile.gif gal reikės tada ir tokių ir tokių smile.gif hmm..</p><p>O dėl saulutės, tai tikrai negirdėjau, kažkaip mačiau taip vaikščiojant visokiom skarom uždengus, tai pamaniau merliuku tikrai geriau smile.gif bet galvoju nu ta prasme jei kur ir prie ežeriuko būnant užkloti tokiu merliuku visai smagu gal? smile.gif </p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Euterpė" data-cid="71649072" data-time="1495971804"><div><p>Aš neskaičiavau, bet merliukų ir palučių turiu laaaabai daug. Naujų nepirkau, likę nuo sūnaus, bet tiesiog jam vis dapirkinėjau, tai taip ir susidarė didelis kalnas tiek merliukų, tiek palučių. vartotojo įkelta nuotraukaMano sūnus labai atpylinėjo, plius dažnokai pasitaikydavo avarijų, tai ir merliukai, ir palutės laaabai dažnai būdavo suteptos ir reikėdavo keist. Tikiuosi, kad gal mergytė neatpylinės, o ir avarijų bus mažiau, bet dėl viso pikto vis tiek visą kalną, kurį turėjau, pasiruošiau iš anksto. Tiksliau dar tebesiruošiu - viskas išplauta, bet neišlyginta. vartotojo įkelta nuotrauka

</p></div></blockquote><p>O dabar manau merliukus apsisiuvus turėčiau praplauti, tai juos kokioj temperatūroj ir kokiu rėžimu galima skalbti? smile.gif</p><p>Prisidariau labai daug, iš pradžių maniau bus ir draugėms dovanų, o vyras sakė trims vaikams užtektų, bet kažkoks įtarimas, kad viskas susinaudos smile.gif))</p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="vandene6" data-cid="71649143" data-time="1495976843"><div><p>Patėvis mano numirė, kuris mane augino daugiau nei tėvas.

Ačiū visoms.
Valerijono įkaliau. Guliu žiūriu filmus- kad mintis nukreipti kitur.</p></div></blockquote><p>Laikykis :* kad ir kaip sunku, stenkis kiek įmanoma išlikti rami, nes esi atsakinga ir už tai kas pilvelyje smile.gif</p>

Aš tiek rūbelius, tiek ir visokius merliukus plaunu 40C temperatūroj. mirksiukas.gif
Atsakyti

Labas rytas :4u:

Su naujos savaitės pradžia :4u: .Na ką, liko tik kelios dienelės gegužės mėnesio :wub: :wub: :wub: . Ta proga, bandau ir aš šiandien pasidaryti "generalinę" tvarkelę namuose, kad birželį pasitikčiau kaip priklauso :D

Tik viena bėda pas mane įsimetė :blink: . Užeina kažkoks skausmelis šiknoj, lyg sėdimasis nervas būtų užspaustas, po intensyvesnės dienos, ant vakaro labai jaučiasi, kad net negaliu kojos priminti. Ir va, jau šįryt iš pat ryto jaučiu, kad pradeda zvimbti man toj vietoj :oh: . Negi gali būti, kad pilvinukas viduj kažką spaudžia, ar paprasčiausiai perpūtė vėjas? Kitu atveju išgerčiau nimesilio, o ką dabar daryt? :cry2:

Atsakyti

Aš tiek rūbelius, tiek ir visokius merliukus plaunu 40C temperatūroj. mirksiukas.gif

Aš irgi 40C temperatūroj plaunu :)

Atsakyti

Su naujos savaitės pradžia :4u: .Na ką, liko tik kelios dienelės gegužės mėnesio :wub: :wub: :wub: . Ta proga, bandau ir aš šiandien pasidaryti "generalinę" tvarkelę namuose, kad birželį pasitikčiau kaip priklauso :D

Tik viena bėda pas mane įsimetė :blink: . Užeina kažkoks skausmelis šiknoj, lyg sėdimasis nervas būtų užspaustas, po intensyvesnės dienos, ant vakaro labai jaučiasi, kad net negaliu kojos priminti. Ir va, jau šįryt iš pat ryto jaučiu, kad pradeda zvimbti man toj vietoj :oh: . Negi gali būti, kad pilvinukas viduj kažką spaudžia, ar paprasčiausiai perpūtė vėjas? Kitu atveju išgerčiau nimesilio, o ką dabar daryt? :cry2:

Man atrodo aš žinau, kas tau yra  :bigsmile:  (čia tas džiaugsmo veidukas tik dėl to, kad gal žinau...). Man irgi taip buvo, kai truputį persistengiau su darbais. Toks jausmas kad ten kažkur viduje skauda, ane? Ten yra toks raumuo periformis ar piriformis, kuris atsakingas už kojos lankstymą ir dėl nėštumo ir vaisiaus spaudimo į klubus jį ten gali sutraukti ir tada jis ir nervą gali užspaust. Tai kas man padėjo tai masažas tos pusės ir poilsis, nes reikia, kad tas raumuo atsileistu  :mirksiukas:​ 

Atsakyti

Man atrodo aš žinau, kas tau yra  :bigsmile:  (čia tas džiaugsmo veidukas tik dėl to, kad gal žinau...). Man irgi taip buvo, kai truputį persistengiau su darbais. Toks jausmas kad ten kažkur viduje skauda, ane? Ten yra toks raumuo periformis ar piriformis, kuris atsakingas už kojos lankstymą ir dėl nėštumo ir vaisiaus spaudimo į klubus jį ten gali sutraukti ir tada jis ir nervą gali užspaust. Tai kas man padėjo tai masažas tos pusės ir poilsis, nes reikia, kad tas raumuo atsileistu  :mirksiukas:​ 

O mano veidukas bus liūdnas :( , nes masažo šiandien nebus, o ir poilsio neišeina šiandiena pasidaryti... Na, ir kiek gali visokių nesklandumų mums nėštukėms iškilti? :oh:

Atsakyti

O mano veidukas bus liūdnas :( , nes masažo šiandien nebus, o ir poilsio neišeina šiandiena pasidaryti... Na, ir kiek gali visokių nesklandumų mums nėštukėms iškilti? :oh:

Bet galvok, kad jau beveik pabaiga, jau nebedaug liko! Nu taip, jei ne tas, tai kitas dalykas kankina. Vienas galas užgyja, jau žiūrėk kitą skauda, bet kiek čia beliko...o tada vėl atgausim ir jėgas, ir save  :4u:​ 

Atsakyti

Bet galvok, kad jau beveik pabaiga, jau nebedaug liko! Nu taip, jei ne tas, tai kitas dalykas kankina. Vienas galas užgyja, jau žiūrėk kitą skauda, bet kiek čia beliko...o tada vėl atgausim ir jėgas, ir save  :4u:​ 

Žinok, man jau pradeda atrodyti, kad tokia mano būsena čia jau visam laikui :D Jei ne viena bėda, tai kita... Nors, tfu tfu tfu, nėra jau man taip labai blogai, kaip čia padejuoju :huh2: Būna gi ir blogiau ...

O dabar kitas dilema...Vakar klausiau apie pataliukus, tai vistiek užsisakiau tokį fainą (man) pleduką-antklodytę, na dėl viso pikto. Jei nereiks kloti lovytėje, tai vežimuke klosiu vėsesniu oru ir pan. Bet ką daryti su pagalvėle? Pradžioj tai nedėsim, bet vėliau vistiek reikės, kokias pagalvytes pirkot? :blink:

Atsakyti

Žinok, man jau pradeda atrodyti, kad tokia mano būsena čia jau visam laikui :D Jei ne viena bėda, tai kita... Nors, tfu tfu tfu, nėra jau man taip labai blogai, kaip čia padejuoju :huh2: Būna gi ir blogiau ...

O dabar kitas dilema...Vakar klausiau apie pataliukus, tai vistiek užsisakiau tokį fainą (man) pleduką-antklodytę, na dėl viso pikto. Jei nereiks kloti lovytėje, tai vežimuke klosiu vėsesniu oru ir pan. Bet ką daryti su pagalvėle? Pradžioj tai nedėsim, bet vėliau vistiek reikės, kokias pagalvytes pirkot? :blink:

Taigi mums visoms reikia kartais padejuoti :D viskas čia gerai!

Dėl pagalvės, tai aš jos dar neturiu ir net nebuvau pagalvojus  :unsure:​ 

Atsakyti

Man tas pats :) po visų tų generalinių, kai jau sakiau kaaaaifas, mėgausiuosi visu tuo laiku, tai jausmas toks lyg būčiau visa sulaužyta :/ virš kelienio man vis pasikartoja sausgyslių ar koks ten uždegimas, tai valio valio valio, po vakar man vėl atsinaujino.Tai vienoj kojoj skauda virš kelienio, kitoj kojoj skauda kur gaktikaulis ir dar nugarą, o gyvenu dviejų aukštų name, tai geriau nematytumėt kaip aš tais laiptais lipu skausmu perkreiptu veidu :) net elementariai nuo wc atsistoti skauda, nes nei ant vienos kojos svorio neina man uždėti :) na bet tikiuosi su poilsiu viskas praeis :)

kas nutiko?

Atsakyti

kas nutiko?

:D šiaip tai nieko, tik Lile_supynese nustatė man diagnozę ir gydymą (dėl to skausmelio šiknoj :) ), bet negaliu to įgyvendinti, nes niekas manęs šiandien nepamasažuos ir ilsėtis kaip tik šiandien nežadėjau :hmm: :hmm: 

Atsakyti

kas nutiko?

:D šiaip tai nieko, tik Lile_supynese nustatė man diagnozę ir gydymą (dėl to skausmelio šiknoj :) ), bet negaliu to įgyvendinti, nes niekas manęs šiandien nepamasažuos ir ilsėtis kaip tik šiandien nežadėjau :hmm: :hmm: 

Atsakyti
Sveikos 4u.gif

perlamutras - nu tu ir duodiesi man atrodo nuo ryto iki vakaro tvarkydamasi visa dienele karsta.gif vis pavydziu tau upo ir energijos biggrin.gif As energijos gal ir turiu, bet daznai patinginiauju ir man atrodo, kad ir ta dar spesiu ir ta padaryti neskubedama, o paskui griebiu paskutine minute ir tada vakare jau persitemiu, o kita diena jau ignoruoju betvarke biggrin.gif biggrin.gif Dar dukra man visai nepadeda tvarkos palaikyti, jos kambarys ir siandien kaip po karo biggrin.gif sako mamyte as vakare susitvarkysiu kaip grysiu namo ir ta girdziu kasdien beveik biggrin.gif

Lile supynese - o pleduka toki zinau, net kazkur ir turejau toki nuo pirmos dukros likusi, eisiu paieskoti ar kam neatidavusi ax.gif

oras siandien nuostabus, tai vaziuoju pas mama kieme pasedeti, pasisnekuciuoti. nors tikrai tureciau namie ka dar nudirbti biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti