Įkraunama...
Įkraunama...

2017 birželinukai

QUOTE(vandene6 @ 2017 05 28, 14:07)
Valerijono įkaliau. Guliu žiūriu filmus- kad mintis nukreipti kitur.

Vajej unsure.gif Laikykis mamuk verysad.gif verysad.gif console.gif

QUOTE(Veronija @ 2017 05 28, 14:20)
Rytoj jau zinosiu streptokoko atsakyma.

Už kiek laiko maždaug gausis,kad atėjo ats?
Aš penktadienį pridaviau tai sakė trečiadienį turėtų būti... bet jeigu kas išaugs tai ir savaitę gali užtrukti 4u.gif
Atsakyti

Sveikutės :4u: :4u: :4u:

Bet žiūriu, kiek čia negaluojančių vaikučių. Kas čia dabar pasidarė :hmm: . Linkiu sveikatos visiems vaikučiams :4u:

Viskas. Einu žiūrėti ką juodo turiu apsirengti.

Užuojauta :sad: :console:

Norėt norisi, bet jei ir toliau taip nepasistūmėsim su vardu, tai didelė tikimybė, kad gimus dar kurį laiką bus be varto, o tada ir gimimo liudijimo teks palaukt. biggrin.gifNežinau kodėl mums taip joks vardas nelimpa... Va būtų berniukas, tai jokių diskusijų net nebūtų, nes žinotumėm kokį vardą duot. O mergaitei... Atrodo pilna tų gražių vardų, bet vieno vienintelio kaip nerandam taip nerandam... unsure.gif
Aš neskaičiavau, bet merliukų ir palučių turiu laaaabai daug. Naujų nepirkau, likę nuo sūnaus, bet tiesiog jam vis dapirkinėjau, tai taip ir susidarė didelis kalnas tiek merliukų, tiek palučių. smile.gifMano sūnus labai atpylinėjo, plius dažnokai pasitaikydavo avarijų, tai ir merliukai, ir palutės laaabai dažnai būdavo suteptos ir reikėdavo keist. Tikiuosi, kad gal mergytė neatpylinės, o ir avarijų bus mažiau, bet dėl viso pikto vis tiek visą kalną, kurį turėjau, pasiruošiau iš anksto. Tiksliau dar tebesiruošiu - viskas išplauta, bet neišlyginta. biggrin.gif.

O man kaip tik antraip su vardu, atrodo, jau mergaitei kaip ir turėčiau...bet berniukui niekas nelimpa, dar visokių nesąmonių prisiskaičiau tuose vardynuose, dabar visi vardai atrodo nenormalūs  :wacko:

O aš kažkaip neturiu daug nei merliukų, nei palučių. Nieko aš nesiuvau, keletą nusipirkau, o kai ką radau iš senų laikų, bet geram stovy, tai ir sunaudosiu, ką turiu. Jei matysiu, kad trūksta nusipirksiu :mastau:

Tik kelintą kartą iš naujo mąstau, ką daryti su pataliukais ir vis nesumąstau... Turiu miegmaišiuką, bet galvoju, o jei nepasiteisins, vistiek gal reikia kaldrytės???? Nežinau nežinau, ką daryti :oh:

Atsakyti

Tik kelintą kartą iš naujo mąstau, ką daryti su pataliukais ir vis nesumąstau... Turiu miegmaišiuką, bet galvoju, o jei nepasiteisins, vistiek gal reikia kaldrytės???? Nežinau nežinau, ką daryti :oh:

Žinok, aš kaldrytės taip pat neturiu, ai paskaičiau dėl to saugumo ir galvoju, kad ir nereikia. Kai bus vėsiau klosiu pleduku poliariniu, na man taip seselė patarė, nes jo kraštus gali lengvai užkišti už čiužinio, kad leliukas negalėtų nusispardyti ar palįsti po juo.

Atsakyti

Su vardais ir aš dabar savo viduje kariauju. Buvom išrinkę Jonas, bet po to kai patėvis išėjo- nenoriu tokio pat vardo. Radau Jonis. Sakau, gal visai ir nieko.
Bet gražiausi tai man mergaitiški keli liko wub.gif
O šiaip tai kai gims, tada matysim tinka kas nors ar visai ne į temą. ax.gif

Šiandien kaip niekad patino kojos- kaip bulkutės buvo. Bet va, guliu pakėlus kojas ant nėštumo ir žindymo pagalvės ir akyse gražėja.
Man ta pagalvė tik kojoms pasikelti ir patogu visą nėštumą.

Ryt einu tepinėlio priduoti. Tikiuosi, kad viskas bus ok.
Atsakyti

Žinok, aš kaldrytės taip pat neturiu, ai paskaičiau dėl to saugumo ir galvoju, kad ir nereikia. Kai bus vėsiau klosiu pleduku poliariniu, na man taip seselė patarė, nes jo kraštus gali lengvai užkišti už čiužinio, kad leliukas negalėtų nusispardyti ar palįsti po juo.

Gėda pelėda :ax: nežinau, kas tas poliarinis pledukas :huh2:

Atsakyti

Gėda pelėda :ax: nežinau, kas tas poliarinis pledukas :huh2:

Jau žinau, pagooglinau :B

Atsakyti

Aš taip pat dariau kaip tavo draugė. Per pusę ir po metrą ilgio, tai kažkas ir gavos 80x100. Ir man jau patinka, nes puikiai atitinka vystymo čiužinuką užkloti.

O kur tu planuoji dengti nuo saulutės? Čia dabar skaičiau ir visi šneka, kad negerai vežimėlius dengti merliukais, nes viduj labai sukyla temperatūra ir mažiukai gali perkaisti, tad geriau skėtukai. Gal ir žinai tą, bet galvoju pasakysiu dėl visa ko  :4u:

jei metrą per pusę, tai ir gaunas kažkas tokio 80x100 :) man jos tokios didelės atrodo lyginant su pirktinėm, kurios 80x65 kažkur ir idealiai ant vystymo lentos tinka :) gal reikės tada ir tokių ir tokių :) hmm..

O dėl saulutės, tai tikrai negirdėjau, kažkaip mačiau taip vaikščiojant visokiom skarom uždengus, tai pamaniau merliuku tikrai geriau :) bet galvoju nu ta prasme jei kur ir prie ežeriuko būnant užkloti tokiu merliuku visai smagu gal? :) 

Aš neskaičiavau, bet merliukų ir palučių turiu laaaabai daug. Naujų nepirkau, likę nuo sūnaus, bet tiesiog jam vis dapirkinėjau, tai taip ir susidarė didelis kalnas tiek merliukų, tiek palučių. smile.gifMano sūnus labai atpylinėjo, plius dažnokai pasitaikydavo avarijų, tai ir merliukai, ir palutės laaabai dažnai būdavo suteptos ir reikėdavo keist. Tikiuosi, kad gal mergytė neatpylinės, o ir avarijų bus mažiau, bet dėl viso pikto vis tiek visą kalną, kurį turėjau, pasiruošiau iš anksto. Tiksliau dar tebesiruošiu - viskas išplauta, bet neišlyginta. biggrin.gif

O dabar manau merliukus apsisiuvus turėčiau praplauti, tai juos kokioj temperatūroj ir kokiu rėžimu galima skalbti? :)

Prisidariau labai daug, iš pradžių maniau bus ir draugėms dovanų, o vyras sakė trims vaikams užtektų, bet kažkoks įtarimas, kad viskas susinaudos :)))

Patėvis mano numirė, kuris mane augino daugiau nei tėvas.

Ačiū visoms.
Valerijono įkaliau. Guliu žiūriu filmus- kad mintis nukreipti kitur.

Laikykis :* kad ir kaip sunku, stenkis kiek įmanoma išlikti rami, nes esi atsakinga ir už tai kas pilvelyje :)

Atsakyti

Na o kalbant apie šią dieną, tai noriu pasidžiaugti, kad baigiau generalines visas tvarkas namuose! :) kadangi spintos jau visos pereitos generališkai, beliko sutvarkyti namus, tad sukaupiau jėgas, perėjau visus du aukštus ir viskas blizga, kvepia, tooooooks nerealus jausmas :) prisimerkiau visur alyvų, kvepia, gražu :) tai pasikviečiau svečių, primarinavus buvau šašlykų ir daržovių, viską kepėm ant laužo ir lauke valgėm :) po visko išsidrėbiau sėdmaišy lauke, supaus, gaudžiau sailutę, kvėpavau grynu oru ir vos neapsiverkiau iš laimės-ATOSTOGOS PRASIDEDA :))))) liko tik palutes apsisiūti flanelines ir kelis pledukus pasisiųti, bet čia jau malonumas :) bet jau atsikėlus ryte galėsiu ramiai mėgautis rytine kavyte ir niekur nebeskubėti, skaityti knygas ir laukti :)

Atsakyti
Man irgi idomu koks ten pledukas ax.gif

As tyrima pridaviau treciadieni, sake pirmadieni jau bus atsakymas, nuo 12 val.
Atsakyti

Na o kalbant apie šią dieną, tai noriu pasidžiaugti, kad baigiau generalines visas tvarkas namuose! :) kadangi spintos jau visos pereitos generališkai, beliko sutvarkyti namus, tad sukaupiau jėgas, perėjau visus du aukštus ir viskas blizga, kvepia, tooooooks nerealus jausmas :) prisimerkiau visur alyvų, kvepia, gražu :) tai pasikviečiau svečių, primarinavus buvau šašlykų ir daržovių, viską kepėm ant laužo ir lauke valgėm :) po visko išsidrėbiau sėdmaišy lauke, supaus, gaudžiau sailutę, kvėpavau grynu oru ir vos neapsiverkiau iš laimės-ATOSTOGOS PRASIDEDA :))))) liko tik palutes apsisiūti flanelines ir kelis pledukus pasisiųti, bet čia jau malonumas :) bet jau atsikėlus ryte galėsiu ramiai mėgautis rytine kavyte ir niekur nebeskubėti, skaityti knygas ir laukti :)

Nu darbštuolė bitutė tu tikra :clap_1:. Net pavydu darosi. Nes aš per savaitgalį visai nesitvarkiau, o kadangi buvo šilta, langai atidaryti, tai pilni namai dulkių, dar mes patys pirmyn atgal iš kambario į lauką ir antraip. O namuose grindys tamsios, tai guliu ant lovos žiūriu į grindis ir matau vien dulkes  :oh:  :oh:  :oh:. Drabužinę sugebėjau susiversti kaip priklauso, vienu žodžiu bardakėlis pas mane. Tai tikiuosi, kad rytoj, kai vyras bus darbe, o sūnus mokykloj, tai man truputėlis jėgų bus ir galėsiu tvarkytis.  (Nors šiandien visai apie tai nenoriu nė pagalvot  :ax:  :ax:  :ax:   )

Man irgi idomu koks ten pledukas ax.gif

Kaip gerai, kad aš ne viena tokia nežiniukė :sutinku:

Atsakyti

perlamutras na aš nekločiau visai, geriau specialus tinkliukas nuo uodų, jeigu prie ežero. Aš pati ir šiaip mėgstu su langu pravertu miegoti, kad man kuo daugiau oro būtų, tai galvoju, kad ir vaikutis turėtų jaustis taip pat, nes kaip nemalonu, kai nėra oro.

O palutes ir merliukus skalbiau 40°C, nežinau ar tavo apdirbtos jau, bet jei gryna, neapdirbta merlė buvo, tai dar 10% susitrauks.

Veronija  čia tie tokie minkšti pledukai, iš tos sintetinės medžiagos, kur su tokiu tarsi pūkeliu, kur žieminius rūbus gamina. Tikrai žinai, tik gal kitaip vadini.

Atsakyti

Nu darbštuolė bitutė tu tikra :clap_1:. Net pavydu darosi. Nes aš per savaitgalį visai nesitvarkiau, o kadangi buvo šilta, langai atidaryti, tai pilni namai dulkių, dar mes patys pirmyn atgal iš kambario į lauką ir antraip. O namuose grindys tamsios, tai guliu ant lovos žiūriu į grindis ir matau vien dulkes  :oh:  :oh:  :oh:. Drabužinę sugebėjau susiversti kaip priklauso, vienu žodžiu bardakėlis pas mane. Tai tikiuosi, kad rytoj, kai vyras bus darbe, o sūnus mokykloj, tai man truputėlis jėgų bus ir galėsiu tvarkytis.  (Nors šiandien visai apie tai nenoriu nė pagalvot  :ax:  :ax:  :ax:   )

Kaip gerai, kad aš ne viena tokia nežiniukė :sutinku:

Aš nemoku ilsėtis, kai yra netvarka, tai privalėjau susitvarkyti iš pagrindų, kad suvokčiau, jog tikros atostogos prasideda :) beeet, jau daugiau nebegalėjau, nuoširdžiai skauda viską, net kojos sausgyslių uždegimas atsinaujino nuo tūpinėjimų visų :) toks juokas, kaip senutė, nuo supynių turėjo ateiti nukelti, nes pati neatsistojau, kai į jas įkritau :D bet šiaip jau truputį pati savęs bijau, kokia tvarkos manija užėjus ir atrodo bijau net kur prisiliesti dabar, kad nesujaukti tos tobulybės :D vyras grįžo, atsigulė ir žinai ką darau? tikrinu ar prie padų nieko neprikibę ir ar iš lauko neprinešė man nupjautos žolės skutukų :D jėėėėzau, net gėda :D kaip vyras yra pasakęs, jei neišmoksi susogyventi su šiek tiek netvarkos, tai bus šakės, kai turėsim vaikų :) ir štai, ta diena artėja :D

perlamutras na aš nekločiau visai, geriau specialus tinkliukas nuo uodų, jeigu prie ežero. Aš pati ir šiaip mėgstu su langu pravertu miegoti, kad man kuo daugiau oro būtų, tai galvoju, kad ir vaikutis turėtų jaustis taip pat, nes kaip nemalonu, kai nėra oro.

O palutes ir merliukus skalbiau 40°C, nežinau ar tavo apdirbtos jau, bet jei gryna, neapdirbta merlė buvo, tai dar 10% susitrauks.

Veronija  čia tie tokie minkšti pledukai, iš tos sintetinės medžiagos, kur su tokiu tarsi pūkeliu, kur žieminius rūbus gamina. Tikrai žinai, tik gal kitaip vadini.

supratau, ačiū už rekomendacijas ;) na tos spalvotos su paveiksliukais įtariu turėtų būti apdirbtos? :) gal neapdirbtos tik baltos būna? :)

Atsakyti