Kalbėjot apie visokius pojūčius, tai man vakar kelias valandas paruošiamieji nedavė ramybės kas 4-12 min. Jau tikrai erzint pradėjo, nes labai jau nemalonu kažką namuose darbuotis, kai pilvas nuolat kietėja... Bet nieko, praėjo po kelių valandų, o tada vėl ramu.

Aš tikrai manau, kad gimdysiu tik ~per Jonines, ne anksčiau. Spėsit visos pagimdyt, o aš dar tebepuškuosiu su didžiausiu pilvu.
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 06 02, 08:22)
Suprantu dėl mamos, mane irgi nuliūdintu, bet man atrodo ji net nesusimąstė, kad čia gal tu labai jos nori tuo metu.. Gal vat pagimdysi kitą savaitę kaip ir nori ir bus viskas gerai
Prabudau anksčiausiai,guliu ir vardus galvoju
Tai va tame ir esmė, kad buvom sutarusios, jog gimus vaikui ji iš karto atlėks ir pabus su mumis nors keletą pirmųjų dienų, nes vyras negali imt atostogų, o man vienai, įtariu, pirmom dienom bus gan sudėtinga su dviem mažiukais. Bet va dabar ėmė ir susiplanavo kelionę grynai ant mano termino...

O brolis ne LT gyvena, tad tikrai neparlėks mama atgal, jei imčiau gimdyt. Aišku, jeigu gimdysiu pora savaičių anksčiau ar vėliau, tada problemos kaip ir nėra. Žiūrėsim kaip čia gausis.
Aš tai jau baigiu pražilt nuo mėginimo išrinkt vardą.

Jau net pradėjau vyrui sakyt, kad pavadinkim taip, kaip planavom pačioje pradžioje, nors pati po kiek laiko tą vardą ir atmečiau.

Niekad nebūčiau pagalvojus, kad bus taip sunku išrinkt tą patį pačiausią vardą...
QUOTE(Novard @ 2017 06 02, 16:01)
vakar kaip ir terminas buvo, bet kaip nieko taip nieko. Jau ir atsibodo toj ligoninei gulet, praeita penktadieni pagulde . Jokiu saremiu nieko nejauciu, vaikiukas tik duodasi pilve ir viskas </p>
O tai kodėl ligoninėj laiko, jei jokio veiksmo nėr? Galėtų namo išleist - gal savos sienos padėtų.
QUOTE(Dowiliukasxx @ 2017 06 02, 21:00)
Ar jums jau skambina ir klausinėja ar dar niekas nevyksta?ar negimdai? Nes man jau prasidėjo tie klausimai </p>
Neskambinėja, nes jau su pirmu pasimokiau ir šį kartą niekam, išskyrus mano tėvus, nesakėm tikslaus termino.
QUOTE(Lilė_supynėse @ 2017 06 03, 00:06)
<p>Kadangi ne viena aš nemiegu, tai turiu klausimą, nu tokį filosofinį. Jeigu esi mieste, ten vaikštai po kokį prekybos centrą ir nubėga vandenys, ką daryt? nes pvz ir tašė juk tai namie, o jei dar be mašinos esi

būtų įdomus vaizdelis visai šlapiai baladotis namo... </p><p></p>
Man dar tenka į universitetą važinėt (sesija baigsis pirmadienį), tai mano planas toks: jei univere nubėgs vandenys, kviestis greitąją ir važiuot tiesiai į Klinikas, o jau tašę vyras atveš, tikrai namo jau nebevažiuočiau.

Nors vakar, kai vykau į egzą, ilgai mąsčiau įsidėt atsargines kelnes ir pampersą dėl viso pikto ar ne...
QUOTE(tobuliux @ 2017 06 03, 10:41)
Aš irgi pirmą kartą ligoninėj gulėjau kai pirmo laukiausi. Tai, žinok, apsižliumbdavau kiekvieną kartą, kai jau žinodavau, kad vyras tuoj išeis/kai jau išeidavo.

Nu taip baisu ir liūdna pasidarydavo...

O teko ilgokai pagulėt - 8 ar 9 dienas, sudėjus tas kelias dienas prieš gimdymą ir 5 dienas po. Kai gavom vienvietę palatą ir paskutines porą dienų vyras nakvojo kartu, jaučiausi kaip devintam danguj.