<p> </p>
<p>Didelį darbą padarėm... Iškraustėm akvariumą ir parsivežėm lovytę.</p>
Na, dėl priežiūros tai taip - ramu, bet man tai buvo psichologiškai sunku ligoninėj. Laikas lėtai slenka, vyras vis išeina, nes juk negali nuolat būt... Plius hormonai. Dabar vyras irgi jau murma, kad nori mane ligoninėj įtaisyt iš anksto (na, dėl to, kad aš su pirmu sąrėmių skausmo nejutau - gerai, kad tuo metu ir taip gulėjau ligoninėj), o aš purtausi ir sakau, kad nė už ką. Nors, logiškai mąstant, būtų saugiau ligoninėj, bet tai negi dabar gulsiuos n dienų prieš gimdymą - gi gali ir savaitę ar dvi užvėluot...
** mes irgi pačio pačiausio vardo dar neturim... gal 10variantų esu gražių vardų susirašius... i va favorito išrikti nepavyksta... gal visais ir pavadint?
*** aš tikslios datos irgi nesakiau,-tik apytiksliai... bet jau pradeda vis teirautis netiesiogiai "tai kaip sekasi... tai kada jau čia" ir t.t.
O ką jūs su intymių vietų depiliacijom darysitės?
Na, sakė, kad brolis mėnesio pradžioj išvyksta daryt mokslinius tyrimus, tai grįš tik mėnesio vidury. Bet tada klausimas kodėl nenukėlė kelionės į liepą - juk ir aš pagimdžius jau tikrai būsiu, ir brolis nebus užsiėmęs. Bandžiau sakyt, kad gi didelė tikimybė, jog pražiopsos mano gimdymą ir pirmas dienas po jų. Tai atrėžė, kad niekur tas vaikas nedings, net jei ir pavėluos... Nu ok, dingt nedings, bet juk ne šiaip sau prašiau pirmom dienom pas mus pabūt. Aišku, lieka mano tėtis, bet jam pačiam su sveikata problemų yra, jam jau sunkoka suspėti paskui mano sūnelį. Šiaip mano mama tikrai nėra blogas žmogus ir anūkėlės labai laukia bei džiaugėsi, kai paprašiau, kad pirmom dienom padėtų. Tai dėl to man ir keista, kad dabar visiškai priešingai savo planus susidėliojo, nors buvom jau prieš n laiko susitarusios...
10 vardų - originalu, tikrai darželyje dar vieno vaiko su tokiu pačiu vardų deriniu nebus!
Mano anyta taip per aplinkui vis klausinėja, bet dar ne įkyriai - kokį kartą per savaitę parašo.
Aš tiesiog susitvarkiau prieš savaitę tiek, kiek pati apgraibom sugebėjau. Daugiau nebesitvarkysiu, žiauriai pavargau ir ilgai užtrukau. O ir nebespės ten viskas kaip reikiant vėl užaugt. Nors šiaip, gydytojams tikriausiai išvis dzin kokios ten pas mus šukuosenos apačioj...